Şimdi Ara

# Bundesliga ANA KONU - GÜNLÜK GÜNCEL(Transferler, gelişmeler vs.) # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler..
  • 21:30 B.Dortmund - Werder Bremen (Canlı) TRT Haber - TRT HD
    Borussia Dortmund ile W.Bremen arasında oynanan 88 maçtan sadece 3 tanesi golsüz bitti, son 8 maçın 1 tanesini Bremen kazandı.
  • Sifre girmese bari.


    Girmedi sonunda sifresiz vericekler bu sezon maclari derken asagidaki mesaji yeni gördüm :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 24 Ağustos 2012; 20:48:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xwq

    Sifre girmese bari.

    Açılış maçı olduğu için dünyanın her yerinde şifresiz.
  • Marco Reus golunu atmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FT: B.Dortmund 2-1 Werder Bremen (11'Reus, 75' Gebre, 81' Götze)
  • Bundesliga'da 18 kulüp toplam 482.495 kombine sattı. 12 kulüp kombinelere yoğun talep olması nedeniyle satışlara erken stop verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Aksu

    quote:

    Orijinalden alıntı: xwq

    Sifre girmese bari.

    Açılış maçı olduğu için dünyanın her yerinde şifresiz.

    Dogu uydusunda hep sifresizmis hocam kismete bizde ordayiz. bu arada leverkusen - frankfurt macinin hakemi batirdi maci.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xwq

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Aksu

    quote:

    Orijinalden alıntı: xwq

    Sifre girmese bari.

    Açılış maçı olduğu için dünyanın her yerinde şifresiz.

    Dogu uydusunda hep sifresizmis hocam kismete bizde ordayiz. bu arada leverkusen - frankfurt macinin hakemi batirdi maci.

    Aynen öyle oldu. Gün sonunda maçlar bitince genel sonuçları geçeceğim. Stuttgart - Wolfsburg karşılaşması başlamak üzere.
  • Bundesliga maç sonuçları: Borussia Dortmund 2-1 W.Bremen, G.Fürth 0-3 Bayern Munich, Augsburg 0-2 F.Düsseldorf, E.Frankfurt 2-1 B.Leverkusen, Freiburg 1-1 Mainz 05, Hamburger SV 0-1 Nürnberg, Mönchengladbach 2-1 Hoffenheim, Stuttgart 0-1 Wolfsburg
  • 1. FC Kaiserslautern, Racing Santander'in savunma oyuncusu Marc Torrejon'u transfer etti.
  • Bunedsliga'da 1. haftaya bakış

    Almanya Ligi'nin ilk haftasında Borussia Dortmund, son şampiyon olarak açılış maçını yaptı ve sahasında konuk ettiği Werder Brermen'i 2-1 mağlup etti.

    Dortmund'da performansı en çok merak edilen isimlerden biri olan Marco Reus, yeni sezonun açılış golünü atarak beklentileri boşa çıkarmadı. Dortmund savunmasında Mats Hummels'in performansı da izleyenlerden alkışı aldı. Oyuna sonradan dahil olan Götze ise galibiyeti getiren golü atarak 3 puanı getirdi. Kagawa'yı Manchester United'a satan ve Barrios'u da takımdan gönderen Dortmund, gücünden hiçbir şey kaybetmediğini, aksine daha da güçlendiğini ispatladı.

    Werder Bremen cephesinde ise Marko Arnautovic dikkat çeken isimdi. Maç boyunca çok çalışan tecrübeli golcü, Dortmund savunmasını bir hayli yıpratmayı başardı. Bremen'in performansı da ligin ilerleyen haftaları için umut verdi.

    Raul'u kaybeden Schalke, Hannover deplasmanında bir hayli zorlandı. Önce geriye düşen ve daha sonra 2-1 öne geçen Schalke, maçın sonunda 1 puana razı oldu. Klaas-Jan Huntelaar yine golünü attı. Takımın ikinci golünü atan Holtby ve savunma oyuncusu Matip, performanslarıyla göz doldurdular.

    Bayern Gomez olmadan da atıyor

    Geçtiğimiz sezonun gol kralından yoksun şekilde sezona başlayan Bayern Münih, sahasında konuk ettiği ligin yeni ekibi Fürth'ü zorlanmadan geçti. Bayern'in gollerini yeni transfer Mandzukic, Müller ve Robben atarken kaptan Lahm, takımın en formda ismiydi. Yeni transfer Dante de savunmada güven verdi.

    Bundesliga'nın bir diğer şampiyonluk adayı Borussia Mönchengladbach, hafta içindeki Dynamo Kiev mağlubiyetini, Hoffenheim'i 2-1 yenerek unutturdu. Açılış golünü Mike Hanke atarken, galibiyeti getiren serbest vuruştan harika bir gol atan Juan Arango oldu.

    Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı mücizelere bağlı olan Gladbach, büyük ihtimalle bu sezon ligde ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Takımın yıldızı Reus'un ayrılığını büyük ölçüde telafi eden deneyimli teknik adam Favre, başarılı sistemiyle bu sezona da damga vurmaya hazır.

    Ligin iddialı ekiplerinden Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt'a 2-1 mağlup olarak haftalın hayal kırıklığı yaratan ekibi oldu. Zirve yarışında yer almak için bir an önce toparlanmaları gerekiyor.

    Haftanın bir diğer maçında Nürnberg, Hamburg'u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Hamburg kalecisi Adler farkın daha fazla olmasını engellerken, Nürnberg'de takımın yıldızı orta saha oyuncusu Hiroshi Kiyotake oldu.

    Ligin alt sıralarında bulunmaları beklenen iki takımın maçında Ausburg, Fortuna Düsseldorf'a sahasında 2-0 mağlup oldu. Takımının iki golünü de atan Dani Schahin maçın yıldızı olurken haftanın en beğenilen isimlerinden biri oldu.

    Geçen yılın flaş ekiplerinden Stuttgart, Wolfsburg'a sahasında 1-0 yenildi. Karşılaşmanın sonlarına doğru penaltı atışından yararlanamayan İbisevic taraftarlarını üzerken, son dakikalarda galibiyet golünü atan Wolfsburglu Bas Dost maça damga vuran isim oldu.

    Haftanın son maçında ise Freiburg, sahasında konuk ettiği Mainz ile 1-1 berabere kaldı. Freiburg'un golünü Max Kruse atarken, Mainz'ın golünü penaltıdan Andreas Ivanschitz kaydetti.

    BUNDESLİGA'DA 1. HAFTANIN TAKIMI

    RENE ADLER | PHILIPP LAHM, MATS HUMMELS, JOEL MATIP | MARKO ARNAUTOVIC, HIROSHI KIYOTAKE, LEWIS HOLTBY, JUAN ARANGO | MARCO REUS, BAS DOST, DANI SCHAHIN




  • Werder Bremen'in yeni transferi Joseph Akpala 2016'ya kadar resmi sözleşme imzaladı.
  • Bayer Leverkusen, 1.FC Köln'den kaleci Michael Rensing ile bir yıllık kontrat imzaladı.
  • Jahn Regensburg, Nürnberg'den, Julian Wießmeier'yi bir senelik kiraladı.
  • Jupp Heynckes, bu sezon sonrası Bayern Münih'den ayrılacağını açıkladı.
  • Bayern Münih, Javi Martinez ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Javi Martinez transferinde bonservis için ödenecek olan 40 milyon avro ile Martinez Almanya'da yapılan en pahalı transfer oldu.
  • Hamburg, Wolfsburg'da forma giyen Petr Jiracek'i 4 milyon avro karşılığında renklerine bağladı.
  • Schalke 04, Barcelona'nın orta saha oyuncusu Ibrahim Affelay'ı 1 yıllık kiraladı.
  • Hamburg, Tottenham'den Rafael van der Vaart'ı 13 milyon Euro´ya transfer etti.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.