Şimdi Ara

reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda soru veya sorunlarınız için reederDESTEK'e ulaştınız. Fakat aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmedi ya da hizmetlerimizden memnun kalmadınız.

    Size daha iyi destek verebilmemiz ve reeder ürünlerini en iyi şekilde kullanmanıza yardımcı olmamız için 1-2 dakikanızı ayırarak anketimizi doldurabilir veya şikayetinizi bize direkt olarak bildirebilirsiniz.

    anket doldur:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?formkey=dEJ6TXVPUlBoSVB1RGZiOEM0TmZYZGc6MQ#gid=0
    şikayet bildir:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFFvZUQxSGFxanBwUFc0eV95UlQ1b3c6MQ

    Sorunu çözümlenmemiş müşteri kalmasın felsefemizle size daha iyi hizmet vermek için buradayız.




  •  reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?
  • ARKADAŞLAR SELEKT BİLGİSAYARDA CİDDİ DEĞİŞİMLER SÖZ KONUSU. CİHAZIM REEDERSOCİAL TARAFINDAN GERİ İSTENDİ VE NE GEREKİYORSA YAPILACAĞINI İLETTİ BUGÜN KARGOLAYACAĞIM . İLGİ VE ALAKASINDA DOLAYO ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİSİNE.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtmmustafa

    ARKADAŞLAR SELEKT BİLGİSAYARDA CİDDİ DEĞİŞİMLER SÖZ KONUSU. CİHAZIM REEDERSOCİAL TARAFINDAN GERİ İSTENDİ VE NE GEREKİYORSA YAPILACAĞINI İLETTİ BUGÜN KARGOLAYACAĞIM . İLGİ VE ALAKASINDA DOLAYO ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİSİNE.

    180 derece dönmek diye buna denir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.