Şimdi Ara

MSI GT70 video inceleme 'Performans tutkunlarına özel dizüstü bilgisayar' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
15.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ssdler hariç,ışıksız klavye ve rami 8gb olan msi kasalı monster pcyi 2500 liraya aldım merakla bekliyorum almak isteyenler monsterı tercih edebilir

  • buna bu parayı bayılacağıma samsung chronos 7 nin 17'' lik nvidia kartlısını alırım.. hemde yanımda taşımak için kendimi paralamam.. yaptığınız testlerde samsung 550p yi full çözünürlükte oynattınız.. ve laptop bana mısın dememişti (bazı noktalarda 30 fpsnin altına düşerek tabi ).. oysa oyun amaçlı yapılan bir laptopta full ayarda açıp nasıl takıldığını gösteremediniz.. ben bu siteyi takip etmeye devam edeceğim editörlerin bile yaptığı bu fanatikliğe şahit olup teknoloji noktasında tercihlerimi kendi araştırmalarım ile yapmam gerektiğini anlamam da yardımcı oluyor.. düşünüyorum acaba bende samsung laptop olduğu için mi böyle düşünüyorum diye ama inanın bana 550p yi eleştiri yağmuruna tutarken bunun kötü yanlarını bile iyiymiş gibi lanse etmeniz gözlerden kaçmıyor. ben lenovoyu da hp yi de diğer laptop firmalarını da seviyorum .. ama msi anakartlarının ısınma sorununu sağır sultan duydu.. siz öve öve bitiremediniz.. 6000 tl ye toplanacak masaüstü pc ile bf3 gibi iki tane oyun aynı anda oynanır.. tamam 550p nin eleştirilecek tarafları da vardı fakat bunun da var.. bence olumsuz olarak dile getirmeliydiniz.. tarafsız değilsiniz!!!!!!!!!!!!!





  • Arkadaslar zaten mantıken evınde yeri olmayan yada benim gibi iş yerinde oyun oynayabilenler ıcın gereklı bır sıstem bu bende monster Q61MS var bu ozellıklerın aynısı yaklasık 2 haftadır kullanıyorum gercekten tasıması zor yaklasık 5 kilo ama genede kasaların yerını tutamaz tabıkıde bu fıyatın yarısına bundan daha iyi bir kasa sıstem toplanabılır ama dedıgım gıbı evınde yerı olmayanlar veye benım gıbı ış yerınden oyun oynayanlar ıcın en iyi secım boyle bır dizüstü ama bence buna bu kadar para bayılana kadar aynı ozellıklerde monster almak daha mantıklı hatta suan monsterın 4gb GTX 680M urunu var ben aldıktan sonra cıktı o urun ben aldıgımda olsaydı muhtamelen onu alırdım ama aralıkta teslim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ec38

    buna bu parayı bayılacağıma samsung chronos 7 nin 17'' lik nvidia kartlısını alırım.. hemde yanımda taşımak için kendimi paralamam.. yaptığınız testlerde samsung 550p yi full çözünürlükte oynattınız.. ve laptop bana mısın dememişti (bazı noktalarda 30 fpsnin altına düşerek tabi ).. oysa oyun amaçlı yapılan bir laptopta full ayarda açıp nasıl takıldığını gösteremediniz.. ben bu siteyi takip etmeye devam edeceğim editörlerin bile yaptığı bu fanatikliğe şahit olup teknoloji noktasında tercihlerimi kendi araştırmalarım ile yapmam gerektiğini anlamam da yardımcı oluyor.. düşünüyorum acaba bende samsung laptop olduğu için mi böyle düşünüyorum diye ama inanın bana 550p yi eleştiri yağmuruna tutarken bunun kötü yanlarını bile iyiymiş gibi lanse etmeniz gözlerden kaçmıyor. ben lenovoyu da hp yi de diğer laptop firmalarını da seviyorum .. ama msi anakartlarının ısınma sorununu sağır sultan duydu.. siz öve öve bitiremediniz.. 6000 tl ye toplanacak masaüstü pc ile bf3 gibi iki tane oyun aynı anda oynanır.. tamam 550p nin eleştirilecek tarafları da vardı fakat bunun da var.. bence olumsuz olarak dile getirmeliydiniz.. tarafsız değilsiniz!!!!!!!!!!!!!

    Samsung 550P'yi çok eleştirmediler sanırım. Sadece 1920X1080p olsa çok daha iyi olurdu diye bir eleştiri gelmişti, genel anlamda beğenilerini dile getirmişti Mesut Çevik. Ben de oldukça beğeniyorum 550P'yi.

    Bu ürün de çok güzel olmuş bence ama 17"+ taşınabilecek gibi olmuyor maalesef arkadaşlar. "Ben taşıma gereği duymuyorum, sabit kalıyor genelde" diyorsanız bilemem ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Eşek ölüsü gibi, taşınmıyor cidden 17"+. "Kaç KG olabilir ki" diyebilirsiniz ama 1 saat taşıdıktan sonra omzu çökecek gibi oluyor insanın.




  • Adan oyuncu cihazı yapmış ses kontrol tuşları yön tuşlarında
  • Ben hd 7850 ile ultrada 35 fps nin altına inmiyorum gtx 670m li laptop alıcam oyun için okadar para vericem ama high oynucam sadece ofis için kullanabileceğini düşünüyorum üst düzey sunumlar wb.
  • Oyun oynamak için oyun konsolu alın geçin. İş için özel amaçlı kullanım yapılmayacaksa bilgisayarlara bu kadar para vermek çok mantıksız. Yazık günah. Hem oyun oyun konsolunda oynanır. Hemde oyun konsollarının ömrü ~10 yıl ve en başarılı en hit oyunlar oyun konsollarına çıkıyor. Özellikle de Playstation' a
    Herkesin görüşüne de saygım var. Alan arkadaşlar güle güle kullansın. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben sadece 80 li yıllardan bu zamana oyunların, bilgisayarların, atarilerin ve oyun makinelerinin içinde büyümüş birisi olarak tecrübelerimi paylaşıyorum.

  • MSI'ın daha önce yaptığı bir açıklamada GT70'in aynı fiyat ile artık GTX 675M ile dağıtılacağını söylemişti. Bu eski versiyonlar için stokları eritmeye çalışıyorlar.

    http://www.maximumpc.com/article/news/msi_starts_shipping_upgraded_gt70_gaming_laptops_geforce_gtx_675m_graphics
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Divinity

    MSI'ın daha önce yaptığı bir açıklamada GT70'in aynı fiyat ile artık GTX 675M ile dağıtılacağını söylemişti. Bu eski versiyonlar için stokları eritmeye çalışıyorlar.

    http://www.maximumpc.com/article/news/msi_starts_shipping_upgraded_gt70_gaming_laptops_geforce_gtx_675m_graphics

    Zaten 675li versyonu var aynı fiyatta değil. Ha 670 leri bitirip 75leri 70 fiyatına inidirirlerse bişey diyememde 680 çıkartıcaz diyolardı hani çıkarsalarda ondan falan alsak bari en azından son ayarlarda falan açar...




  • gercekten msi tasarım konusunda cok kotu guzel cıhaz ama asus rog serısını tasarımı daha ıyı alıenware tartısılmaz zaten

  • Merhaba benim bi sorum olacaktı ben MSI GT60-0NC bir laptop almayı düşünüyorum acaba ilerde upgrade yapmak istersem mesela ekran kartını GTX 680M' e yükseltmek istersem nereyle irtibata geçmeliyim acaba? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MattHew42

    Merhaba benim bi sorum olacaktı ben MSI GT60-0NC bir laptop almayı düşünüyorum acaba ilerde upgrade yapmak istersem mesela ekran kartını GTX 680M' e yükseltmek istersem nereyle irtibata geçmeliyim acaba? Şimdiden teşekkürler.

    680 çıkıcak zaten 1 hafta içinde onu bekle ? 26sında çıkıcak deniyo ama.. Ha tabi türkiyeye gelmesi ne zamanı bulur bilemem.
  • ewt GT60 bile çıktıktan sonra Türkiyeye gelmesi 1 veya 1.5 ay tuttu :S
  • Merhaba ben bir kaç gün önce msi gt60 aldım ve gayet memnunun ama bir sıkıntı var analog kulaklık girişine bir kulaklık bağladığım zaman ses biraz boğuk ve bozuk geliyor ama bende sound blaster tactic 3d alpha var o kulaklığı usb ile bağlarsam ses çok dzgün ve bilgisayarın normalde de sesi çok iyi acaba analog kulaklık sorunu nerden kaynaklanıyor olabilir yardım edin.
  • Yorumlar moralimi bozdu ya

  • Laptop'ta oyunmu oyunair peh oyunasa bile can ceker
  • arkadaslar ben bu pc yı almaya kara verıyorum sonra su yorumlar benı hep vazgecırıyor masaustu kurma durumum yok ust duzey bır laptop alıcam ne onerırsınız bunun ozellıklerıne yakın olsa ıyı olur max 5000 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gapmeydan

    arkadaslar ben bu pc yı almaya kara verıyorum sonra su yorumlar benı hep vazgecırıyor masaustu kurma durumum yok ust duzey bır laptop alıcam ne onerırsınız bunun ozellıklerıne yakın olsa ıyı olur max 5000 tl

    Asus asus g75vw
  • dostum satan bıryer yok kı asus g75vw heryere baktım ssd lı modelının nerde satıldıgını bılen varsa yazsın sevınırıım . ıstanbulbılısım de var ama ssd yok onlarda kı o sıtye de pek guvenemıyorum pcdepoda falan yok
  • Panda mı la bu :D

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.