Şimdi Ara

Kıran:Zidane, Morientes, Pires, Juninho !Temasta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray başkan adayı Turgay Kıran, dünya yıldızları ile temasa geçtiğini söyledi…


    Galatasaray Kulübü'nün 25 Mart'taki olağan genel kurulunda başkan adayı olan Turgay Kıran, ''Galatasaray'a ortak akıl ve ortak duyguyu getirmek için adayız'' dedi.

    Kıran, sahibi olduğu La Maison Otel'de düzenlediği basın toplantısında, başkan adaylığı sürecinde hazırladığı projelerini ve düşüncelerini anlattı.

    Yaklaşık 4 aydan beri hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Turgay Kıran, ''Ortak akıl, ortak duygu, paylaşımcı Galatasaray sloganıyla çalışmalarımıza başladık. Galatasaray'ın çehresini değiştirme çalışmalarını bugüne kadar sürdürdük'' diye konuştu.

    200 milyon dolarlık fon
    Kıran, Galatasaray'ın sahibi bulunduğu arazileri değerlendirmek için gayrimenkul yatırım ortaklığı projesi yapacaklarını, bunun için de uluslararası bir fonla 200 milyon dolarlık ön anlaşma imzaladıklarını söyledi.

    Dünyada Türkiye'yi önemseyen büyük fonlar bulunduğunu anlatan Kıran, şunları söyledi:

    ''Araziniz varsa fonlar bunları değerlendiriyorlar. Bizim bazı arazilerimiz tapulu, bazılarının ise üst hakkına sahibiz. Arazilerimizin hepsini çıkan bir kanunla alma şansına sahibiz. Gayrimenkul yatırım ortaklığını halka açacağız, bunun ön anlaşmasını iki gün önce yaptık. 200 milyon dolarlık bir anlaşma yaptık. Çok ciddi bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olacak. Bu bir projedir. Bu çok büyük bir deha da gerektirmiyor.''

    ''Yeni insanlar, yeni vizyonlar...
    Turgay Kıran, hedeflerini de açıklayarak, amaçlarının, Galatasaray'ın artık daha çağdaş ve değerlerine sahip çıkarak değişime geçmesi olduğunu söyledi.

    Değişimlerin yeni insanlar, yeni bilgiler, vizyonlar ve yeni ruhlarla olacağını vurgulayan Kıran, ''Biz 'Bunun için hazırız' diyoruz. Biz 50-60 arkadaşımızla bu göreve hazır olduğumuzu beyan ediyoruz, Galatasaray'ın artık 2-3, ya da 15 kişi tarafından değil, bütün Galatasaraylılar tarafından yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

    ''HER ŞEYE 'EVET' DEMEM''
    Başkan adayı Kıran, halen aynı yönetimde görev aldıkları başkan Özhan Canaydın ile düşünce bazında ters olduğu konular bulunduğunu belirterek, ''Her konuya benim 'evet' demem söz konusu değildi'' dedi.

    Yönetimde bulunduğu süre içinde Galatasaray'ın menfaatini ön planda tuttuklarını kaydeden Turgay Kıran, ''Yetki başarıyı doğurur, insanların yetkisi olmazsa başarı veya başarısızlık farklı algılanır. Bizler yönetimde bulunduğumuz sürece yetkili değildik. Şimdi artık yetkili olacağız, bu da başarıyı getirir'' ifadelerini kullandı.

    ''Biz meclis isek eski başkanlar senato olmalı''
    Kıran, basın mensuplarının başkan Canaydın'ın konsensüs arayışlarıyla ilgili sorusu üzerine de şöyle konuştu:

    ''Konsensüs fikir birliğine varmak demektir, bu Galatasaray'da zaten 500 yıl önce sağlanmış. Bizim için eski başkanlarımız çok değerli, onları her zaman dinleriz. Konsensüse hazırız, ancak fikir olarak. Ama onun dışında herkes kendi yolunda yürümekte. Ağabeylerimiz, gönlümüzdeki tahtlarındaki yerini almıştır, onları fazla yormayalım. Onların fikirlerini her zaman alırız. Ama biz arka planda sessiz kalmış değerli insanlarla bu işi götürmek istiyoruz.

    Biz değerlerimize saygılıyız, onlar bizim büyüklerimiz. Biz 'Onlara yönetimde koltuk ayırdık' gibi imalarda bulunmayız. Böyle bir düşüncesizliğe girmeyiz. Biz meclissek onlar senatodur.'' Hiçbir büyükleriyle özel bir görüşme yapmadıklarını kaydeden Turgay Kıran, bunun görüşmeyecekleri anlamına gelmeyeceğini dile getirdi. Kıran, Mehmet Cansun ile fikir ayrılıklarının bulunduğunu ve aynı yönetimde olmalarının mümkün gözükmediğini dile getirdi.

    'Galatasaraylıları futbola ortak etmek istiyoruz''
    Amaçlarının Galatasaraylıları futbola ortak etmek olduğunu kaydeden Kıran, istenilen futbolcuları bu şekilde alacaklarını söyledi.

    Turgay Kıran, Real Madrid'de son senesi olan Zidane'nin yanı sıra Pires, Juninho, Raul ve Morientes gibi isimlerle temasta olduklarını ifade ederken, ''Bu ekonomik sıkıntıda böyle büyük transferleri yapmak risktir. Ama biz taraftarları da işin içine sokarak, bunları gerçekleştirmek istiyoruz'' dedi.

    Yapısal değişiklik 1,5 yılda olur
    Galatasaray'ın yapısal değişikliği 1,5 yılda tamamlayabileceğini söyleyen aday Kıran, böylece her şeyin değişeceğini ileri sürdü.

    Borçların bu değişimle birlikte ödenebilecek hale geleceğini savunan Turgay Kıran, ilk mali yılda 43 milyon dolarlık nakit akışı fonu bulacaklarını vurguladı.

    Kıran, 100. Yıl Komitesi'nde 29 proje yaptıklarını, ancak 7'sini gerçekleştirebildiklerini anlatarak, ''Kulübe 60 milyon dolar getirecek 22 proje, bazı nedenlerle olmadı. Bunu isteyen herkese anlatabilirim'' ifadesini kullandı.

    Kulüpteki ''Galatasaray Liseli'' tartışmalarını çok saçma bulduğunu dile getiren Turgay Kıran, herkesin Galatasaraylı olduğunu, ayırıma karşı olduğunu anlattı.

    Kıran'ın düzenlediği basın toplantısına, yönetiminde yer vermeyi düşündüğü Okan Böke, Ali Eşkinat, Selim Önen ve Tuncay Çobanoğlu da katıldı.

    Sloganı, ''Değerlerimizle değişim için biz hazırız'' olan Kıran, hazırladığı kitapçıkta ise ''Şeffaf ve hesap verebilen yönetim'', ''Şirketler yeniden yapılanacak'', ''Kapılar açık kalacak'', ''Artık borçlar tartışılmayacak'', ''Acil finansman temini'', ''Borçsuz finans temini'', ''Her branşta sportif başarı'', ''Futbolda büyük hedefler gerçekçi kaynaklar'', ''En büyük zenginliğimiz ve geleceğimiz altyapı'' ve ''Satarak değil üreterek zenginleşeceğiz'' gibi başlıklarla hedeflerini anlattı.

    spor3.

    hepsi sıraya geçmiş gs den gelicek teklifleri bekliyolarmış



  • ya hayatımda hic bu kadar gülmemistim,ALLAH da seni güldürsün,cok sağol valla cok iyi geldi
  • Diğerlerini bilmem de Raul kesin gelir!!!
  • ya git başımızdan kıran
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    ya git başımızdan kıran


    Alp Yalman, Ali Uras falan dese en azındna bu adamların uğraştığına inanırım.

    Turgay Kıran eski yönetici ağızlarıyla prim yapmaya çalışıyor ama eski çamlar bardak oldu hala farkında değil.
  • ufak atın ufak
  • Allah korusun bu adam Canaydın'dan da beter.Bu başa gelirse iflas ederiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 20 Mart 2006; 18:03:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    ya git başımızdan kıran

    hocam sende biliyorsun bu adamm seçilemeyecek
    3 /5 fazla oy alırım diye uçmuş yine
  • reklam yapma peşinde olduğu açık. son çırpınışlar bunlar hem canaydın hem misalleri için.
    yiğit şardan gelecek kaçışınız yok.
  • biraz zor alırsınız
  • ya bi yıldızdır gidiyor..her başkan adayına hangi yıldızı transfer ediceksiniz diye soruyolar..bence birinci hedef stadı yapmak olmalı..ayrıca benim takımımda çok yıldız var örn. necati arda hasan kabze, ferhat uğur sabri ,
    bir necatiyi anelkaya değişmem..
  • Bence kıran da seçilemeyeceğinin farkında olaraktan son bir şans böyle bir denemede bulunmuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cahill


    ya bi yıldızdır gidiyor..her başkan adayına hangi yıldızı transfer ediceksiniz diye soruyolar..bence birinci hedef stadı yapmak olmalı..ayrıca benim takımımda çok yıldız var örn. necati arda hasan kabze, ferhat uğur sabri ,
    bir necatiyi anelkaya değişmem..



    ya sen hala konusuon mu?necatiyi anelkaya değişmezmis,sen de cok yasa bak sen de güldürdün beni cok
  • Aday olmanın ne gibi bi şartı war bilen biri warmı??Adam resmen cıkmış reklamını yapıoo TVleri gazeteleri meşgul edio yok yere...Bende herhangi bi takıma kongre üyesi olup aday olabilirmiyim acaba??? Sunu bunu alcam stadı yıkıp 432.000 kişilik yaptırcam,RONALDINHO haber beklıoo bi telefonuma bakar fln salla gitsin...Ne güzel memleket walla
  • ya şu sorgusuz sualsiz hayranlıklardan vazgeçelim. anelka ünlü bir oyuncu ama necatinin yarısı kadar gol atamamış. performans olarak necati daha iyi. yoksa anelkadan daha meşhur daha pahalı demek saçmalık olur. ama umursamaz bir ünlü futbolcudan ziyade takımı için oynayan ve goller atan adamı tercih ederim bu da bir diğer nokta.
  • komik insan vesselamolmadığı için öyle söylüyo nedemişler aç tavuk kendini...
    quote:

    Orjinalden alıntı: utku84


    quote:

    Orjinalden alıntı: cahill


    ya bi yıldızdır gidiyor..her başkan adayına hangi yıldızı transfer ediceksiniz diye soruyolar..bence birinci hedef stadı yapmak olmalı..ayrıca benim takımımda çok yıldız var örn. necati arda hasan kabze, ferhat uğur sabri ,
    bir necatiyi anelkaya değişmem..



    ya sen hala konusuon mu?necatiyi anelkaya değişmezmis,sen de cok yasa bak sen de güldürdün beni cok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpyanar

    Diğerlerini bilmem de Raul kesin gelir!!!

  • turgay kıran param var diyo kimse inanmıyor yaw
  • fazla temaz iyi değil yaw kıran dikkat et kendine sıcak temastan sakın
  • kıran kafayı bu sefer tam kırdı..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.