Şimdi Ara

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
1
Favori
140.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: infinibleu

    sorunu buldum... ram min teki arızalanmış... ramı çıkarttığım zaman sadece 512 takılı olduğu zaman hiç sorunsuz oynuyo herşeyi.. dosya yukleyebiliyorum.. diğer ram mı taktıgım zaman 10 dk sonraa hata verıyor ve yenıden başlıyor... bu rami çıkarttıgım için garanti dışına çıkarmı acaba?? yada ben mavi bilgisayara garanti için sadece ram mi yollasam olurmu??

    İçini açtığını anlamasınlar bence.
  • içini açmak denmez ki ona.. altında kucuk bi kapak var onu çıkarttım.. zaten garanti için bişey yapıştırmamışlar.. mesela ben ram değiştirmek için illa mavibilgisayara mı gitmem lazım.... kendim değiştiremezmiyim.. umarım öle bi saçmalık yapmazlar..
  • yaa bide bu cull of duty2 oynarken neden böle infilak etti ram anlamadım... sizce ram neden bozulmuştur arkadaşlar??.. makına çok ısındığı için bozulmus olabilir.. ama ben yenı ram aldıgımda ada ram garantien geldiğinde ben yıne oyun oynicam ve doğal olarak yıne makına ısınıcak.. ram yıne mı bozulcak ozaman anlamadım........... yaa bide yatarken makınayı defrag yaptırıp yatayım dedim.. ve sanırım ben uyurken makınanın şarjı bitmiş.. yanı defrag yaparken şarj bimiş.. o sıra ram ölmesin???
  • infinibleu merak ettim,sen ram i çıkarmadan bilgisayarın özelliklerinde 1gb mı yazıyordu yoksa 512 mb mı yazıyordu?bu arada fujitsu mhv2100ah model hard disklerin kontrolü için fujitsunun sitesinden test programı indirdim.sitedeki açıklamada hard diskinizde sorun varsa tarama sonunda "fail" yazacak yazıyordu,tarama yapıyorum ama sanki bilgisayarda hd yokmus gibi "no hard drive has been identified in your system" diyor (türkçe meali "sisteminizde hard disk bulunamadı" demek ) .programın tam adı FUJITSU ATA HARD DİSK DRİVE DİAGNOSTİK TOOL v. 6.61. sizinde denemeniz için rapide upload ediyorum.sizde .rar. dan cıkardıgınız programı calıstırıp, space ve enter tuslarıyla onaylayıp taramayı baslatın.sonuçları paylaşırsanız sevinirim, link bu http://rapidshare.com/files/8175875/fjdt_v6.61.zip.html *****=r a pid sh are

    not: 64bit vista driver yuklemelerine basladım,yakında vista bulup yukleyeceğim.deneyenler yada denemek isteyenler varsa pm atabilir,bilgilerini paylaşabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 19 Aralık 2006; 22:06:08 >




  • 1 gb yazıyodu... şimdi rami taksam yine 1 yazar ama işte belli br sure sonra makına restart edıyo yada donuyo...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: infinibleu

    1 gb yazıyodu... şimdi rami taksam yine 1 yazar ama işte belli br sure sonra makına restart edıyo yada donuyo...


    sadece bozuk olduğunu düşündüğün ram'i tak tek başına, eğer gene kilitleniyorsa sorunun o ram'de olduğu kesinleşir. ayrıca defrag yaparken ram'in başına bi şey gelmiş olma ihtimali zayıf ancak, pildeyken defrag yapmak çok mantıklı bir şey değil, hdd hızı vs düştüğü için defrag makineye daha çok yüklenir.
  • ewt her turlu yolu denedim.. bozuk ram mi kendi başına taktım ve makina kitlendi.. yani net olarak 512 lik ram uctu.. bunun nedenini öğrenme istiyorum.. ve bu garanti olayı.. yardımcı olabilecek varmı?
  • arzalı ramın ustundeki chpleri biraz sildim bastırdım bakalım.. belki çok sıcaktan leyımler boşluk yapmıs olabilir.. ram mi taktım bakalım.. dafrag yaptırıyorum... bakalım sonuç ne olcak...
  • yine hta verdi... :(
  • bi ara benm laptopta inanılmaz bi performans düşüklüğü oldu,hard diskte sorun oldugunu düşünüyorum,belkide senn ki gibi ramlerde sorun var,neyse 15 tatilde servise gideceğiz anlaşılan. infinibleu arkadasım sen için açtıgın için sana soruyorum,bizim hard diskin markası fujitsu mu sahiden?
    beyler benm dun yüklediğim hard disk sorun tarama programını deneyen olmadımı? denediyseniz ne oldu yazın lütfen.
  • yaa hocam zaten laptopun arkasında 2 tane vida var aç bak :) korka bişy olmaz.. markasına bakmadım... ben hardısk olan kapagı açmadım ram ve fanın oldugu kpagı açtım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nky2000

    PARDUS 2007 ÇIKTI
    www.pardus.org.tr


    iyide kuran var mı?
    Burda yazarsa sevinirim,forumada bir hareket gelir :)
  • hayatımın hatası mavibilgisayardan laptop almak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjsero -- 23 Aralık 2006; 22:47:58 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sjsero

    hayatımın hatası mavibilgisayardan msi gibi aptal bi laptop almak

    Belki de mavibilgisayarın en büyük hatası sizin gibi bir a....ya laptop satmak.
  • CiciDOS® v3.0 daha önce öğretim ve bu gibi özel windows serilerinin nasıl hazırlanacağının anlaşılması için hazırlanan v1.0 sürümünün bi kaç adım ileri götürülerek hazırlanmış yeni veryonudur.

    Bu arada atlanan v2.0 sürümü forumda yaşanılan sıkıntılar, anlaşmazlıklar ve dvd rw sorunu sonucu dağıtılamamıştır. Daha sonrasında "pichoscosama" ve "özdemiralp"in ilgilenerek emek vermesi v3.0 serisini başlatmıştır. Bu aşamada seriye en büyük desteği veren ve v3.0 ün bir anlamda makyajını yapan Atğm. Arkadaşıma sonsuz teşekkürler.

    ilk yükleme ekranından tüm bootscreen logon ve karşılaştığınız bütün grafik arayüzler Aynı Atğm. Arkadaşım ve Buttonlarda pichoscosama tarafından hazırlanmıştır.

    ***Nedir CiciDOS®v3.0 ı ön plana taşıyan özellikleri?

    Öncelikle en güncel windows ve programları içermesiyle ön plana çıkan Bu cd de sadece birtek windows sürümüyle değil Xp'nin bir çok veryonlarını içermesi ve bunun dışında bir çok windows olmadan çalışan ek programlara daha ilk cd bootunda erişebileceksiniz. Burada ön plana çıkan diğer bi noktada cd den çalışabilen bir XP versyonu olan Windows XP MediaCenter Live herhangi bir windows çökmesi durumunda tam anlamıyla derdinize derman olacak bir xp versyonudur. Windows XP MediaCenter Live ile Hem windowsunuzdaki kurtarılması gereken programları kurtaracaksınız hem içindeki güncel antivirüs programlarıyla windowsunuzu sarmış hatta windowsun system dosyaları arasına saklanmış olan virüsleri temizlemeniz çok kolaylaşacak

    ***Birden çok windows sürümü ve kurulacak onca program 1 tek Dvd de.

    Cici' en güzel özelliklerinden 1'ide 64 bit işlemciye sahip olması ve tabiki buda bütün xp sürümleri arasından bize uygun olanı seçme şansı tanıyor. Bu dvd de 32 bit windows xp pro ve home yanında 64 bit in xp ve 2003 sürümleri bulunmakta.

    64 bit Xp sürümünde iyileştirmelerde unutulmadı. Şimdilik yapılan en önemli iyileştirme cici'nin driverlarının enteğre edilmesi. Ve tabiki 64 bit windowsunuzda son güncelleştirmeleri içermekte.
    İster 32 bit isterseniz 64 bitte çalışın ama kullandığınız sürümün güncel olmasının tadına varın.

    Güncelliğin avantajı windows update işkencesiyle uğraşmamak. ne die servis pack 2 yüklediğiniz halde bir ton update i internetten indirmek zorunda kalasınız. ve bunca dosyanın birde Geri yükleme noktası oluşturup bilgisayarınızı şişirmesi ayrı bir can sıkıntısı değil mi?

    Üstelik CiciDOS ile işinize yarayan bir çok programda kurulmuş olacak.

    ***Programların Son versyonları Bu dvd de.

    CiciDOS® v1.0 dan farklı olara programlar windows kurulumundan sonra yüklenecek şekilde dizyn edildi. Bu yöntem v1.0 ın kurulumuna 13 dakika kurulan programların sıkışmalara sebep olarak windows kurulumunun takılmasına ve windosu baştan kurmamıza sebep oluyordu Bu çözümle bu sorunun aşılacağını düşünmekteyim...

    ***CiciDOS® v3.0 ve Programlar

    1 - Adobe Reader 8.0 Lite
    2 - Crap Cleaner v1.35.424
    3 - Firefox 2.0 Türkçe ve Eklentiler
    4 - FlashGet v1.81b
    5 - Adobe Flash Player 9.0.28.0
    6 - NET Framewok v1.1 Tr
    7 - NET Framewok v2.0 Tr
    8 - Avast! Antivirus v4.7.892
    9 - Macromedia Shockwave Player v9.0.28.0
    10 - K-Lite Mega Codec Pack v1.61 with BSplayer
    11 - Windows Live Messenger v8.1
    12 - System Control Manager v.6.22
    13 - Photo Story v.3.0
    14 - Notebook Hardware Control 2.0
    15 - DAMN NFO Viewer
    16 - 3D Screen Savers v2.0
    17 - Pro Çeviri v2.0
    18 - WinRAR v3.51 Türkçe
    19 - Winamp v5.3.2 Türkçe
    20 - Yahoo! Widget Engine v3.14
    21 - My Widgets v1.0
    22 - BlueSoleil VoIP Version 2.1.3.0
    23 - Process Explorer v3.84
    24 - Windows Media Player 11 Türkçe
    25 - Nero Burning Rom Lite v7.5.9.0
    26 - Office 2003 Türkçe
    27 - Preputium Theme Pack
    28 - Ava Find Professional

    ***CiciDOS® v3.0 ve Yenilikler

    Artık CiciDOS® Sadece MSI Megabook m635 için değil.
    Extra Desteklenen Notebooklar ;

    Dell Inspirion 6000
    Casper Prestige Notebook Cpw1800-7885B
    Acer Aspire 5102WLMi
    Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 AK47-SMG
    Fujitsu Siemens M1450G
    MSI 675

    Bu modellerinin de driverları eklenerek Daha geniş Kitlelere Hitap etmesi sağlanmış ve böylelikle daha çok yeni fikir ve daha güçlü yeni sürümler için ilk adımlar atılmıştır.

    Not: MSI "DIŞINDAKI" bilgisayar sahipleri Kurulum sonrası System Control Manager v.6.22 ı sitemlerinden kaldırmalıdır.

    ***Sorumluluklar Ve Uyarılar

    CiciDOS® v3.0 herşeyden önce öğretme, bilgi paylaşımı, dosyalara hakim olma ve uygulama cd/dvd si dir. Bu cd/dvd Hack crack veya warez amaçlı değildir. Sisteminize kurduktan, gerekli kurulumları inceledikten sonra silmeniz gereklidir aksi halde yasal olarak korsan cd kullanmış olarak sayılırsınız. CiciDOS® v3.0 içindeki programlarda sadece örnek amaçlı tam sürümleri koyulmuş olarak paylaştırılmıştır yoksa korsan kullanımı özendirmek gibi bir niyeti yoktur her zaman satın aldığınız programları kullanın ve CiciDOS® v3.0 taki örneğine uygun olarak kendi cd nize ekleyin.

    Son olarak CiciDOS® v3.0 ı yasallaştırmak elinizde olan birşeydir! bunu asla unutmayın! kendi windows cd keyinizi kendi cdnize girerek bu işi başarmanız olasıdır. Nasıl mı?

    CiciDOS® v3.0 ı Kendi Cd keyinizle Kullanmak ama Nasıl?

    ***CiciDOS® v3.0 ı Yasal Kullanmak

    CiciDOS® v3.0 Windows® Xp sürümleri baz alınarak hazırlandı özellikle içerisinde bir çok Windows® Xp sürümü içermesinin nedeni budur. Windows® Xp Home çoğu kişi için alınamıyacak bir fiyatta değildir peki kendi lisanslı cd cdnizi aldınız bunu CiciDOS® v3.0 içinde nasıl kullanırsınız.

    Çok basit cd içinde bi arama yaptığınızda ilgili windowsun dosyaları arasında winnt.sif dosyasını bulacaksınız. bu dosya şifrenizi yazacağınız yerdir. Bu notepad ile açıp ilgili yere kendi Cd keyinizi girin ve yasal windowsunuzu kullanmanın özğürlüğünü yaşayın...

    Tekrar Hatırlatırım tüm yasal sorumluluklar bu cd yi edinen ve kullanan kişiye aittir Editör Hiç bir şekilde bundan doğacak işlemlerden sorumlu tutulamaz.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 24 Aralık 2006; 1:01:12 >




  • vaaaaay bea ..... demek cicidos 2 olamadan, büyüyüp olgunlaşıp 3 oldu ha... çok güzel yaa. vallahi emeği geçen herkese binlerce kez teşekkürler, çok uğraşmışsınız belli, ellerinize kollarınıza sağlık. e peki nerden indireceğiz cicidos u
  • ne diyelim,elinize saglık, keşke çorbada tuzumuz olabilecek kadar aşçılığımız olsaydı. ben cicimi satıyorum haftaya (monster almaya çalışıyorum), ama sattığım kişiye yararı olacaktır.neyse elinize emeğinize sağlık.bekliyorum dört gözle...
  • Bir kaç resim daha...








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 25 Aralık 2006; 22:43:06 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: pyr@mid

    ne diyelim,elinize saglık, keşke çorbada tuzumuz olabilecek kadar aşçılığımız olsaydı. ben cicimi satıyorum haftaya (monster almaya çalışıyorum), ama sattığım kişiye yararı olacaktır.neyse elinize emeğinize sağlık.bekliyorum dört gözle...


    asnote var asusun barbone sistemi ben satarsam ondan almayı düşünüyorum açıkçası. fiyatıda gayet makul.
  • ben de monster almayı dusunuyorum,hatta almak üzereyimde kredi kartı arıorum. http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72S96J2 bu modeli alacam,aslında 300ytlem daha olsaydı 512mb nvidia 7600 alacaktım ama neyaparsam yapayım o parayı ödeyemem.(ders verebileceğim bi öğrenci var,bir tane daha bulursam belki .senn alacaın sistemin özellikleri ne bu arada preputium64?iyi bişeyse tavsiye et bide Cicidos 3.0 nezaman dağıtıma girecek onu da söylersen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 27 Aralık 2006; 0:16:13 >




  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.