Şimdi Ara

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
1
Favori
140.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: renanblack

    merhaba....
    kredi kartı sorunlarını halledersem bir kaç gun sonra 635'i alacagım...
    internet yerine ankaradan gidip almayı dusunuyorum, acaba orda denemek istesem bir sorun cıkarırlar mı? tabi xp(korsan) ile denemek isteyecegim kurulumdu falan baya bi sure alacak buna katlanırlar mı?

    Ankarada da buna izin vermiyorlar. Yeni alacak arkadaşlar için tekar hatırlatayım netten nasıl alıyorsanız ankaraya gidip öyle aldığınızda da aynısı oluyor kutuyu veriyorla evinize götürüp deniyorsunuz tabi tanıdık birileri falan varsa olay ayrı.
  • Ve sonunda hazır...
    NLite ile MSI 635'e Uygun WINDOWS Yapmak

    Bölüm 1 : Nlite Nedir ne değildir
    Nlite Elinizdeki orjinal windowsunuzu özelleştirme programıdır. Bu programla windowsla beraber gelen bir çok gereksiz programı gereksiz driverı(Bir notebokta masaüstü gibi donanım değişiklikleri fazla olmayacağından bellli driverlar dışında başka driverlara ihtiyaç olmaz) bir çok gereksiz ayarın yüklenmesini engelleyebilir ve hatta windowsun orjinal halinin yetersiz olduğu driverları entegre edebilir (ati driverları gibi) birçok tweak ekleyebilir ve hatta windows kurulumundan sonra çok kulandığınız bir çok programı otamatik kurulum dosyaları hazırlıyarak kurdurabilirsiniz. Bunun dışında tabiki servis paketlerini entekre edebilir yeni çıkmış windows uptadelerini ekleyerek güncel bir Windows cd si oluşturabilirsiniz.

    Nlite esasında windows xp cdsinde bulunan deploy programından temel alınıp çok çok ileri düzeye taşınan bir freeware çalışmadır. Temel amaç Hızlı düzgün kullanımınıza uyumlu windows kurulumudur. Deploy paketini baz alarak bir çok program geliştirilsede içlerinde en iyisi her bakımdan nlite dır.

    Peki bununla uğraşmamızın bize + ları ve - leri neler. alternatif olarak ne kullanılabilir?
    Nlite bir imaj alma imaj yazma programı değildir yani bir kurulumun ardından sağlıksız olan tüm driver hatalarıprogram çakışmaları gibi sorunlar nlite ta yoktur. Temiz, hızlı ve olabildiğince sade kurulum amaçtır. kullanıcının karışmadığı bi ortamda mavi ekrandaki süreler dahil 15-20 dk gibi bi sürede windows kurulumu yapar ve bu zaman içersinde bütün driverlar tanınır extra programlar kurulur. (Kurulum süresi Bilgisayarın konfigrasyonuna göre Kullanılan cd nin markasına göre Değişiklikler gösterede 13-25 dk aralığında sabittir). Gelelim negatif taraflarına tabiki nlite a alternatif olarak anlatacağım norton ghost kurulum süresi 5-10 dk çok daha az zahmetli fakat dediğim gibi kurulum tamamen kişinin hatalarıyla geri dönüşlü olarak tekrar yüklenir. Yani driverı yanlışmı yüklediniz bi program çakışması mı var aynen bu haliyle Sisteminiz geri yüklenir. Ayrıca bir çok gereksiz dosya birçok gereksiz ayarla dolu bir windowsun üstünden aldığınız imajla bir sürü hamaliyelik yaptırırsınız bilgisayarınıza. Bu noktada seçimi size bırakıp 2 sinide denemenizi öneriyorum.

    Bölüm 2 : Nlite tı Kuralım ve MSI 635 için Windows Yapalım

    Öncelikle Nlite ın son sürümünü indirelim.

    Nlite 1.0rc7i

    Programı kurduktan sonra İlk işimiz elimizdeki windows cdsinin içindeki herşeyi Hardiskte herhangi bi yerde Bir klasör açıp onun içine kopyalıyoruz.

    programı çalıştıralım.


    görüldüğü gibi türkçe menüye sahip olması işerimizi kolaylaştıracak. Türkçeyi Seçip Devam Diyoruz.



    Bu menüde klasöre kopyaladığımız windows içeriğini Gözat diyip programa gösteriyoruz Devam Diyoruz



    Ben bu bölümde her bölümü teker teker anlatacağım için hepsini işaretledim siz benim seçimlerimi göz önüe alarak kendinize uygun olaranları işaretlersiniz.



    Bu bölümde servis paketi dosyanızı programa gösteriyorsunuz ve göstermenizle birlikte tümleştirme işlemi başlıyor. Benim Service pack 1 li windowsuma burda service pack 2 yi tümleştiriyorum.



    tüleştirmeyi bitirip Devam Diyoruz



    Evet bahsettiğim windows updatelerini bu bölümde ekliyoruz. eğer elinizde bu paketlerden yoksa ve güncelleştirilmiş bi windows olsun istiyorsanız. güncelleştirme numarasını google da aratıp microsoftun sitesinden indirebilirsiniz. mesela KB873333 yazarak arattıp bu güncellemeyi bulabilirsiniz tabiki service paketi gibi burdada dikkat edilmesi gereken konu eğer bu paketleri yükleyecekseniz windowsunuzla aynı dilde güncellemeleri koymanızdır mesela türkçe windowsa ingilizce yama yaparsanız sistemin bütün kararlılığı bozulur. Bu bölümü yapmanız şart değil elbet ama ben güncel windows cd si yapacam diyorsanız burdan yapacaksınız.
    Bu bölümde 2. bi nokta var Windows kurulumun bitimine 13 dk kala güncelleştirme ve Hotfix denilen yamaları yapmaya müsaittir. İşte Nlite bunu kullanarak bu bölümde program kurulumu yapmanıza olanak sağlıyor. sitede addons diye geçen bu .cab dosyalarıyla birçok gerekli program Nlite ile kurulabilir. yanlız verilen addonslardan bir kaçı hatalı o yüzden MS antispyware ve Sun juva kurulumu bizim için yeterli olacaktır. Bunlarda herhangibi sorun yok. Ekle diyip cab soyasını göstereceksiniz sadece. Eklenebilen diğer programların listesi içinhttp://www.nliteos.com/addons/ a bakın.




    Ve geldik bizim için en önemli yere Driverlarımızı ekleyeceğimiz bölüm. burda yapacağınız şey şu daha önce toplu driverlar olarak verdiğimiz sayfadan bütün driverları indirin. yada live update kullarak bütün güncel driverları indirip içine wireless için werdiğimiz dirverlarıda klasör yapısını bozmadan aşağıda gösterdiğim gibi koyun.

    Extra bir nokta daha var klasörde dikkat ettiyseniz AMD Athlon64 İşlemci diye bir klasör var. burda size inf doyası halinde bu driver gerekli. normalde gelen amd driverı setup dosyası halinde olduğundan nlite bunu tanımıyor o yüzden aşağıdaki linte vereceğim driverı klasöre koyun.

    AMD Athlon64 İşlemci

    Bütün driverları bi klasöre koyduktan sonra multiple dirver folder seçeneğini işaretleyip bu klasörü gösteriyoruz. sonuç olarak bize böyle bi pencere çıkıyor.


    tümünü seçip tamam diyoruz.


    karşınızdaki pencerenin son hali bu şekilde olmalı kontrol edip devam diyoruz. (Bu Noktada Söylemeliyimki bu haliyle çalışan Driverlar gerçekten Benim MSI da çok daha verimli oldu Touchpad driverları yüklü görüldüğü gibi ama programı yüklenmediğinden gayet güzel çalışıyor.)



    Geldik windowsun ağırlıklarını atmaya. Bahsi geçen gereksiz dosyaları bu bölümde silecez. ilk pencere bize nelerin silinmesini istemediğimizi yani kazara bişey silersek programın bizi uyarmasını istediğimiz pencere ben boş bırakıp geçiyorum.


    Benim neleri şetiğimi gösteriyor. msn explorer hiç kullanmadım kuallanmıyacamda o yüzden sildim keza netmeeting artık eskidi onuda sildim.

    Çoklu ortamda silenecek bişey yok benim için dillerin hepsini silebilirsiniz tabi eğer çince veya arapçayı windows dili olarak seçmeyi planlamıyorsanız. bu iştemden cd üzerinde 150 mb ye varan bi hafifleme sağlayacaksınız.

    belkide en sevdiğim kısım! o salak dosya arama köpeğinin çıkmamasını burdan sağlıyorsunuz aramalarınız daha hızlı oluyor.

    Klavyeleri silebilirsiniz eğer Türkçe F klavye kullanacaksanız onun üzerindeki işareti kapalı tutun. ve önemli yerlerden biri Sürücüler. Bu cdyi sadece msi 635 için hazırlıyrsanız benim seçtiğim sürücüleri silebilirsiniz çünkü onların daha iyilerini zaten driver bölümünde entegre ettik ama bu cdyi başka bilgisayarlarda kllanmayı düşünüyorsanız özellikle masaüstü gibi değişken varyasyonlu sistemlerde hiç bir sürücüyü silmeyin. Bu arada küçük bir not. çevrenizdeki diğer bilgisayarlar için ortak cd yapmak isterseniz onların driverlarınıda aynı cd ye atmanız mümkün hiç bir sınır yok bu konuda driver eklerken tek dikkat edeceğiniz nokta tek parça setup.exe gibi bir parça kurulum dosyası şeklinde olmaması. mutlaka inf dosyas şeklinde driver dosyaları içermeli. eğer elinizdeki driverlar tek parça, mesela setup.exe şeklindeyse bunları winrar winzip gibi bi programla extract edip bi klasöre koyun büyük ihtimalle nlite tanıyacaktır. neyse msi driverları için yani bizim verdiğimiz driverlarda veya live update ile gelen driverlarda böyle bi sorun yok zaten.(live update ile gelen driverları c:/program files/setup files klasöründe bulabilirsiniz.

    Uygulamaladan gereksiz olanları işretleyip devama basın



    Geldik katılımsız kuruluma. Burda Full unattended işaretleyecez. Oem preinstali kapalı işaretleyip devam diyecez.


    Adınızı şirketinizi varsa yönetici şifrenizi giriyorsunuz. burda bir yanıt dosyası oluşturuyoruz yani windowsun size kurulum esnasında sorduğu soruları yanıtlamış oluyoruz böylelikle windows bu cd den yaptığınız kuulumlarda bir daha size şifre ıvır zıvır sormuyor.

    25 haneli windows şifesini giriyorsunuz.

    Ağ ayarlarını yapıp Bölge ayarlarına geçiyoruz.


    Ayarlarımızı yapıp bu bölümü geçiyoruz.


    Geldik seçenekler menüsüne bir şey söylemeye gerek yok resimde tüm ayarlar belli


    Burda scf konusua değinmek istiyorum. windows dosya korumasını bilirsiniz yok bu dirvr microsoft labaratuarlarında incelenmedi yükliyimi falan fişmeken soran zımbırtı tamamen gereksiz nasıl olsa evet diyoruz. ayrıca bunu işaretlemek windows kurulumunun saon 10 dksını hızlandıracak.


    Geldik ince ayarlara benim yaptıklarımı takip edin. Yaptıklarımda herhangi bir problem çıkaran noktaya rastlamadım kafanıza göre bu ayarları değiştirmek elinizde.



    ince ayarlar kısmınıda bitirip davam diyoruz.

    evet diyip işlemleri başlatıyoruz bu işlemler yaklaşık 5 dk sürüyor.

    Sonuç göz alıcı driverları entegre windowsumuzun boyutu 400 küsür mb.
    ve devam deyip son işleme geçiyoruz. yaptığımız cd yi imaj dosyası haline getirmek.

    Iso oluştur diyip bitiriyoruz.

    Oluşan iso dosyasınıda herhangi bir cd yazma programıyla open image diyip cdye yazdırabilirsiniz.

    Nlite cd nizi her hangibir bilgiayarda kullanabilirsiniz artık. arkadaşlarınıza windows kurmak bu yöntemle çok kolaylaşacak. Norton Ghosttan en önemli özelliğide bu zaten bu şekilde hazırlayacağınız cd sadece sizin bilgisayarınıza has değildir. her yerde geçer. Şimdiden kolay gelsin.

    Not: Bu Sayfa Hazırlanması tamamen benim tarafımdan yapılmıştır izin alınarak her yerde kullanılabilir.




  • Norton Ghost ile MSI 635 için RECOVERY CD Hazırlamak
    msnden bana ulaşan çogu arkadaşın isteği üzerine tek tek anlatmak yerine burada anlatmayı uygun buldum. Norton Ghost uzun zamandır kullanılan bir imaj alma programıır. Uzun zamandır kullanılmasına rağmaen dos versyonu özelleiğinden hiç birşey yitirmemiştir ve hala en iyi imaj alma programıdır. Çoğumuzun yakından tanıdığı norton ghotu inceliyelim Kendi cdlerimizi oluşturup imajlarımızı alalım.

    Bölüm 1 : Cd den açılabilir Norton Ghost Yapmak
    öncelikle temiz aşağıdaki linkten indireceginiz dosyaya ve Nero Burning Rom un herhangibir sürümüne ihityacımız var. (Nero Expressle aşağıda anlatılan şlemleri yapamazsınız.)

    Norton Ghost 2003

    yukarıdaki dosyayı indirdikten sonra Nero Burning Rom u açın yeni(new) tuşuna basyıktan sonra gelen kısımda CD rom (boot) yazan kısmı bulun işaretleyince(doğru yerdeyseniz) aşağıdaki gibi bi pencere olacak.


    Boot sekmesinde image i işaretleyip göz at ile indirdiğiniz dosyayı göstereceksiniz. sonra Enable expert setings i işaretleyip Kind of Emulation kısmını "Floppy emulation 2.88 MB" ye getirip NEW e basacaksınız



    Burn diyip dosyamızı yazdıracaz.


    Mümkünse yeniden yazılabilir bir cd seçin yoksada 250 kuruşluk bi cd ye yazın gitsin.

    Evet Cd den açılabilir Norton ghost'umuz hazır. Şimdi Taze kurulmuş bir windowsa ihtiyacınız var ghostun en güzel tarafı bu sanırım işletim sistemi gözetmeksizin herşeyin imajını alabiliyor. Hangi windowsu kurmak istiyorsanız onu kurup driverlarını kullanacağınız programları kurup yaptığınız cd yi yerleştirin. bilgisayarı yeniden başlatın.

    Bölüm 2 : Norton Ghost İle Sisteminizin imajını almak

    Eğer Cdnizi düzgün hazırlamışsanız bilgisayar açıldığında aşağıdak gibi size bir tuşa başmanızı isteyen bi msj verecek.


    Herhangi bir tuşa basın.


    1.yi seçip entere basın (usb 2.0 driverları bende çalışmadı çokta gerekli değil zaten)



    Ve artık imaj almaya hazırız.



    Sol menüden LOCAL ---> PARTITION -----> TO IMAGE diyoruz



    Ok diyip geçiyoruz



    İmaj alırkende yüklerkende en dikkat edieleck yer burası eğer dalgınlığınıza gelip 1. yerine 2 yi seçerseniz başınız çok zğrıtırsınız onca zaman depoladığınız bilgilere elveda. Neyse windows İmaj alacağınız(windowsun kurulu olduğu bölümü seçin. ok diyin.



    burada imajımızın nereye kaydedileceği soruluyor ben genelde hhd yi seçiyorum dvd veya cdye yazmaktan 10-15 kat hızlı oluyor. cd veya dvd ye yazmayı düşünüyorsanız başlangıç disketi oluşturulsunmu diyecek ona mutlaka hayır deyin bu sürümden kaynaklı bi sorun var boot disk yapamıyor. aklınızda bulunsun.



    Ve Norton Ghost un en güzel taraflarından biri daha copres özelliği. Bu özelliği High olarak seçerseniz %50 ile%70 arası bi sıkıştırma ile imajınızın boş yere büyük olmasını engellersiniz. Kesinlikle Tavsiye ediyorum.



    Yes diyorsunuz ve işlem başlıyor.



    Ve operasyon tamam. Hepsi Bu kadar. Bundan sonra mesela 32bitXp + 64bit XP+ windows vista imajlarınızı tek dvd ye koyup Nero Burning Rom u kullanarak Norton Gost ile Aynı yukarıda yaptığımız gibi bi Boot dvd yapıp kullanabilirsiniz.

    Bölüm 3 : Norton Ghost İle İmajımızı Geri Yüklemek

    Sistem zaman içerisinde artık ve eksik dosyalar yüzünden hantallaşır. işte imajımızı geri yükleyeceğimiz gün bu gündür

    Yine Bootable cd mizi veya dvd mizi takıp norton ghostu başlatıyoruz



    Bu sefer Sol menüden LOCAL ---> PARTITION -----> FROM IMAGE diyoruz



    İmaj dosyamız nerdeyse onu bulup gösteriyoruz.



    Ok diyip geçiyoruz



    Ok diyip geçiyoruz



    İste herşeyi berbat edebileceğiniz yer dikkat edip imajın nereye yükleneceğini gösteriyoruz. Ok diyip geçiyoruz



    Yes diyince işlem başlıyor.



    Herşey tamam bilgisayarınız ilk günkü gibi çıtır ve taze.

    Not: Bu Sayfa Hazırlanması tamamen benim tarafımdan yapılmıştır izin alınarak her yerde kullanılabilir.




  • baba buyuksun....döktürmüşsün yine,özellikle n lite olayında....
  • preputium64 merhaba...

    635'i ankaradan alanlardan bir kişi aletin kutuda verilmediğini yazmıştı, bu da o urunun geri gonderilen urunlerden oldugunu kanıtlamaz mı. eger ben kargoyla istersem bana da herhangi bir hata sonucu geri gonderilmiş urunu kutulayıp gonderemezler mi?( en azından oradan alırsam kutuyu kendim açarım bandrollerde herhangi bir zedelenme var mı kontrol edeblilirim; kutu uzerinde açılıp açılmadığına dair bandroller var değil mi?)

    ikinci olarak ankaradan alırsam herhangi bir şekilde bir hata ile karşılaştığımda(arkadaşın evinde kurup (64 mü yoksa 32 bitligi mi kurmamı tavsiye edrsin?) 1 gun orada kalmayı dusunuyorum) hemen değiştirme imkanım olmaz mı?
    birde yeni alacak kulanıcıların ne gibi sorunlarla (bluetooth,dvd,ölü piksel,touchpad vb.) karşılaşacaklarını bunlara ne gibi çözümler getirilecegini toplu halde yazarsan biz yeni kullanıcıları mutlu edersin...
    saygılarımla, hoşçakal....




  • Yaw Preputium helal gerçekten seninde benim gibi yoğun olduğunu biliyorum ne zaman fırsat buldun?Pes vallahi gerçekten güzel çalışma teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: preputium64

    Bütün Sorunsuz 32-Bit Güncel Driverları



    1 - AMD Processor Driver

    2 - Realtek AC'97 Sound Driver

    3 - AC'97 Modem Driver

    4 - Wireless Network Adapter Driver(Alternatif Link)

    5 - Bluetooth Driver

    6 - Realtek Ethernet Card Driver

    7 - RICOH Card Reader Driver

    8 -ATI Display Driver(Alternatif Link)

    Msi 635 32-bit Hepsi

    MSI Live Update 3.74

    .NET Framework Sürüm 2.0(x86)

    EVEREST Ultimate Build 0.565

    WinRAR 3.51 tr

    Not : Bu Sayfa Yurdasal 1 ve Preputium64 Ortak çalışmasıdır. Ayrıca yeri gelmişken Driverların bulunmasında bizim dışımızda emeği geçen cozger, sariyüz arkadaşlara tekrar teşekürlerimizi belirtiriz. Ve tabiki Ftp için yardımcı olan mecase ye ayrıca teşşekkürler.

    Arkadaslar benim her guncel driveri yukledigimde sorun cıktı 32 bit windowsa mesele ekran kartınınkini yukledim restar attıgımda bilgisayar acılıyor ama sim siyah ekran goruntu yok sadece mouseun oku var bunlar 32 bit olduguna eminmisiniz niye bende bole sorunlar cıkıyor bilmiyorum ama sizlerdede oldumu? touchpadide ne yaptıysam gormedi dedigin her seyi yaptım kardes ama olmadı yine napicam bende ilmiyorum kitlendim yardımcı olursanız sevinirim yoksa dayanamayıp geri yollicam .gonderdikleri driverlerle hic bir sorun olmadı touchpad haric.ama update edemiyorum....




  • arkadaşlar bunlar benim içinde geçerli demi 1.6 GHz işlemcili. bu arada emeği geçen herkesten özellikle preputium64 ten Allah razı olsun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ermanb

    Arkadaslar benim her guncel driveri yukledigimde sorun cıktı 32 bit windowsa mesele ekran kartınınkini yukledim restar attıgımda bilgisayar acılıyor ama sim siyah ekran goruntu yok sadece mouseun oku var bunlar 32 bit olduguna eminmisiniz niye bende bole sorunlar cıkıyor bilmiyorum ama sizlerdede oldumu? touchpadide ne yaptıysam gormedi dedigin her seyi yaptım kardes ama olmadı yine napicam bende ilmiyorum kitlendim yardımcı olursanız sevinirim yoksa dayanamayıp geri yollicam .gonderdikleri driverlerle hic bir sorun olmadı touchpad haric.ama update edemiyorum....


    Erman b okumamışsın daha sonra yazdıklarımızı. Bak ekran kartı için yeni driverı cd den çıkan driverların üstüne kur demiştimyükledikten sonra powerplay ı kapalı tutun demiştim. ondan ekran kararıyor. Bilgisayar başlarken f8 e bas Vga ön modunu aktifleştir diye i seçenek var onu seeçip başlat sonra içeri girdiğinde ati control centerdan powerplayı kapalı tut. sana tavsiyem Eğer yapabilirsen N-lite ile temiz bi windows yapıp kurman.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mecase

    baba buyuksun....döktürmüşsün yine,özellikle n lite olayında....


    Saol. zevkli bir çalışma oldu benim içinde.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yurdasal1

    Yaw Preputium helal gerçekten seninde benim gibi yoğun olduğunu biliyorum ne zaman fırsat buldun?Pes vallahi gerçekten güzel çalışma teşekkürler


    nöbetlerin Tenha geçmesinden faydalandım valla otur otur insan sıklıyor

    Bu arada nLite kulanıp özel windows yapanlar için oluşturdukları windowsa makyaj yapmayıda yani expert özellikleride koyabilirim. tabi bu istekler doğultusunda olacak. boşuna yorulmayalım
    quote:

    Orjinalden alıntı: renanblack

    preputium64 merhaba...

    635'i ankaradan alanlardan bir kişi aletin kutuda verilmediğini yazmıştı, bu da o urunun geri gonderilen urunlerden oldugunu kanıtlamaz mı. eger ben kargoyla istersem bana da herhangi bir hata sonucu geri gonderilmiş urunu kutulayıp gonderemezler mi?( en azından oradan alırsam kutuyu kendim açarım bandrollerde herhangi bir zedelenme var mı kontrol edeblilirim; kutu uzerinde açılıp açılmadığına dair bandroller var değil mi?)

    ikinci olarak ankaradan alırsam herhangi bir şekilde bir hata ile karşılaştığımda(arkadaşın evinde kurup (64 mü yoksa 32 bitligi mi kurmamı tavsiye edrsin?) 1 gun orada kalmayı dusunuyorum) hemen değiştirme imkanım olmaz mı?
    birde yeni alacak kulanıcıların ne gibi sorunlarla (bluetooth,dvd,ölü piksel,touchpad vb.) karşılaşacaklarını bunlara ne gibi çözümler getirilecegini toplu halde yazarsan biz yeni kullanıcıları mutlu edersin...
    saygılarımla, hoşçakal....



    merhaba sana şu kadarını söyleyeyim benim mavi bilgisayardan ilk alışverişimdi açıkçası bende teredüt ettim. hatta neden istanbuldada yok falan diye baya isyan etmiştim konunun ilk sayfalarına bakarsan oralarda üstadlarla olan tartışmamız var illaada gidip görmek istiyordum. netten almakta 2 avantajın var 1incisi 1 hafta içerisinde eğer bi sorun varsa ki çoğu arkadaşın sorun diye yazdığı şey bilgisayarın huylarını göz ardı etmekten veya driverlarla ilgili forumda yazılıp çizilenleri okumadan kafalarınca iş yapmalarından neyse bi sorun yakalarsan 1 hafta içinde ben beğenmedim diyip geri yollayabilirsin elden aldığında böyle bi şansın yok. Mavi bilgisayar sanıldığı gibi yeni bi bilgisayara firması değil hatta ankaranın en köklü bilgisayar firmalarındanmış bende msi635 ten sonra bunu öğrendim netten 1 bilgisayar daha fazla satalım diye sorunlu veya kullanılmış alet vereceklerini hiç ama hi sanmıyorum büyük bi firmadan bahsediyoruz.
    2. soruna gelince arkadaşın evinde gidip kurduktan sonra geri getirdiğin bilgisayarı değiştirme şansın mavideki tanıdıkların veya bi 2 arkadaşın şans eseri bilgisayarı değiştirmesi gibi bi durum olmadıkça yok götürür teknik servisin ellerine teslim edersin kullanıcı hatasımı yoksa dnanımsal bişeymi anlamaları 1-2 günü alır gereksiz zahmet işkence ankarada uzayan zaman değer mi bilmiyorum. dediğim gibi netten istediğinde geri yollama şansın var herşeyden önce.
    3 soruna ise yukarıda anlattığım şekilde gitmeden veya bilgisayarın gelmeden bi nlite cdsi yap masüstünde (11. sayfada toplu driverlar var onları kullanarak) benim denediğim kadarıyla bi sorun yok şu anda en falz klavyeye alışmak için biraz zorlanırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 7 Mayıs 2006; 17:19:55 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: electro_g

    arkadaşlar bunlar benim içinde geçerli demi 1.6 GHz işlemcili. bu arada emeği geçen herkesten özellikle preputium64 ten Allah razı olsun...


    Farklı config.deyse yapacağın iş live update ile güncel driverları indir c:/program files/stp files içinden driver dosyalarını al bi klasöre koy yeni wireles driverı sende de işe yaradıysa wireless için onu tercih et. diğer şeyler aynı.
  • TOUCHPAD İÇİN BİR ÇOZUMU OLAN VARRMI? msi hiç gormuyor touchpadi yokmus gibi ne yapmam gerek formatta atmam mumkun degil finallerim var icide lutfen bir çozum ...
  • Benim laptop ta klavye+touchpad yüzünden şu an teknik serviste.
  • ya pre, sen bu topicin en hayırlı adamısın ya helal olsun sana valla kardeşim ne diyim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beyazkartal

    ya pre, sen bu topicin en hayırlı adamısın ya helal olsun sana valla kardeşim ne diyim

    sağolasın kardeşim.
  • PREPUTİUM kardeş senin araştırmacı olman lazımmış, memleket bi bilim adamı kazanırdı çok çok teşşkr......................valla ufkunu açtın bi sürü kişinin
  • PREPUTİUM kardeş şu touchpadede bir cozum bulsan süper olicak .. (format atmadan)
  • Preputium, bu programlarla 32 Bit XP'de 64 Bit Xp için CD oluşturulabilir mi????
  • Ermanb normalde touchpadi Fn+F1 bileşeni ile disable enable yapabilirsin.Deneyip cevap yazarmısın Selamlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozdemiralp

    Preputium, bu programlarla 32 Bit XP'de 64 Bit Xp için CD oluşturulabilir mi????


    64-bit i de destekliyor Nlite ama ben denemedim 64 bit için.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.