Şimdi Ara

EAGLE37 arkadaş la alışverişe dikkat sözde durmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerekirse akşam pm leri koyacam ticaret ahlakına aykırı davranan bu arkadaşın ki bu üye yüzbaşı olmuş nasıl olduysa,,,110 ytl yazdığım hdd için 100 ytl fiyat veriyor ve ok liyorum.arkadan bana pm tuh pardon dikkat etmemişim izmirmiş hasssas parça falan...Kardeşim imzamda bi cümle yazıyo okumadınsa oku:

    AĞZIMIZLA KONUŞALIM...


    SANA GEREKLİ İMA GİTMİŞTİR UMARIM

    Ayrıca başka arkadaşların beni yada karşı tarafı korumasınlar gerek yok.Bilgilenin ve bu üyeyle ticaret yaparsanız temkinli olup, teklifine güvenmeyin diye yazıyorum.


    Modlardan ricam arkadaşın ceza alması



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • çocuk musun kardeşim "efendi efendi kusura bakma izmir olduğuna dikkat etmemişim", hard disk hassas parça kargodan alamam dedim, boş konuşma çeneni de boşuna yorma..Herkes medeni kurallar çerçevesinde zeka seviyesi elverdiğince söylenmek istenen şeyi anlar, senden başka hiçbir arkadaşla problemim olmadığına göre senin modlardan birşey isteyerek yaptrmaya çalışacağın şey seni avutacaksa birşey söylemiyorum biraz dimağını alış-veriş adabına uydur, nasıl rütbe aldığım seni ilgilendirmez gir notebook kısmına incelemeleri oku, burası gözde forumdur insanlar mutlu mesut danışır, alış veriş yaparlar, senden forum adabı öğrenecek değil kimse..iki defa kusura bakma diyen insana cevabın mahalle karılarının yaptığı gibi foruma birşey yazmaksa sen insanlıktan nasibini alamamışsındır..

    Aşağıya da pm leri koydum arkadaşlar..

    Kimden: eagle37
    Kime: eskobar35
    Tarih: 20 Mart 2006; 12:41:25
    Başlık: Cevap: seagate 160 gb
    Amanın sen İzmir deymişsin üstat dikkat etmemişim..Kargo ya güvenemem hassas parça..Neyse kusura bakma..




    Kimden: eagle37
    Kime: eskobar35
    Tarih: 20 Mart 2006; 12:46:44
    Başlık: Cevap: seagate 160 gb
    izmir de olduğuna dikkat etmemişim, hard disk hassas parça o yüzden kargo ile almak beni bozar senin de başka türlü bir ulaşımın yoksa kalır üstat..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 20 Mart 2006; 14:53:05 >




  • devlet memuruyum ve işime dönmem lazım.şu an cevap yazamayacağım .ama üye yüzbaşı akşam cevabını fazlasıyla alacaktır...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • İkinizde profillerinize nereden olduğunuzu yazsanıza önce...
  • şunu yazıp çıkıyorum yalnız akşam hesaplaşacaz.21,00 da gel.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orjinalden alıntı: punta

    İkinizde profillerinize nereden olduğunuzu yazsanıza önce...



    Doğrusun arkadaşım ben mesajıma istanbul u ekledim arkadaş kargo nasıl olcak filan diye cevap yazınca uyandım, izmir olduğunu farkettim insanlık hali deyip geçilebilecek birşeyi bu şekilde yapması adamı zıvanadan çıkarttı..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eskobar35

    şunu yazıp çıkıyorum yalnız akşam hesaplaşacaz.21,00 da gel.


    Tehdit?Hoşgörü eksikliği?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 20 Mart 2006; 13:34:40 >
  • Arkadaslar sayfanın sağ üst tarafında PROFİLİM bölümüne girip Burdan yazan yerin karşısına ikamet ettiğiniz şehri yazmak bu kadar zor olmamalı...Böylece herkes nereden olduğunuzu görecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punta -- 20 Mart 2006; 13:40:39 >
  • valla profilinize nerden olduğunuzu yazmadıkça ikinize de bu saçma konu için bir
  • 10 dk sonra gene çıkacam arkadaşlar.Hesaplaşma yı kavga olarak anlayan adam baştan zaten insan dışı dır belirteyim.Ayrıca izmirden alınma die belirttim.Sakın "izmirden alınma başka bi yerde oturuyosundur nerden bileyim" die bi bahane bulmasın çünki mal alırken dikkatli bakarsa profilimde izmir yazdığını görecektir.

    İsmini zikredeceğim ataruz abi nin başına gelmişti 1 2 gün önce hak veriyorum ki bu olay daha net, adam fiyat verip cayıyo.iyice incelemeden fiyat vereceksen bu forumda işin yok senin.

    Moderatör arkadaşlar bu üyeye terbiyesiz ve seviyesiz ağız dalaşından ötürü ve teklijfine sahip çıkmamasından dolayıgerekli yaptırımı uygulayacaklardır.

    Başka forumlarda lakırdı yaparak rütbe almaktansa 25 yıllık ticaret deneyimimle mal satmaya devam ederim

    Kıssadan hisse:
    Peygamberimize adamın biri gelip sen şöylesin sen böylesin diye hakaret etmiş, izin verse hemen kelle gidecek doğrudur demiş.Sonra biri daha gelmiş o zat ta iltifat üstüne iltifat o na da doğrudur demiş.Sormuşlar Ya Allah ın elçisi ikisine de haklısın dedin sebebi nedir?Peygamberimiz demiş:
    Bana kim baktıysa kendisini gördü...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • ağ da sorun var tekrar olduğu için silinmiştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskobar35 -- 20 Mart 2006; 14:23:55 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • benım anladıgım kadarıyla eaglede37 de bı sorunyok alıcam deyıp aynı gun ıcınde vazgectıyse sorun yok... Eğer oyle alıcam diyıp vazgecenler suclu olsa forumun yarısı dolandırıcı olurdu :) Banada cok yapıyolar yerı geldımı bende yapıyorum yanlıs anlasılma olabılır boyle konularda buyutmeye gerek yok...
  • Gören de nişantaşı na randevu verip ayakta beklettim sanır, bahsi geçen olay 5 dakika içinde pm ler aracılığıyla gerçekleşmiş ve görüldüğü üzere seviye bozulmadan yapılmıştır. Yeri gelmişken belirteyim Ataruz arkadasla "kasayı satabilirsem" olayı geçmiştir, o da gayet adaplı bir şekilde hayırlısı demiştir ki takdire değer harekettir..üzerinde söze bağlandıktan sonra yani alıcam şu şekilde şurda olucak şekilde bir mütabkata katıldıktan sonra sözünden dönen şerefsiz konumuna geçer ki ortada böyle bir durum yok..Arkadaş biraz agresif olunca olay düzgün çözülemiyor tabi pm lerden haberleşmeye bile tahammülü kalmıyor aklınca bir kaşık suda fırtına koparıyor..Etik yanlışı yapmıştır..Hadis-PEYGAMBER karıştırma zaten sapla samanı karıştırdığın için böyle oldu..Ayıptır...

    Not: Son derece gereksiz bir konu olduğuna katılıyorum, kendimi de bu gereksizliğin içinde görünce utandım, abesle iştigaline sebep olduğum tüm arkadaşlarım kusura bakmasın başlığın silinmesini rica ediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 20 Mart 2006; 14:58:59 >




  • Herkesin başına gelebilir.. Profilinize nerden olduğunuzu eklemelisiniz.. Ayrıca ticari ahlaka aykırı bi durum yok.. Çünkü ortada verilen bir söz yok.. Escobar fazla abartıyosun olayı.. Sakin olun..
  • Kendi kendinize yöneticiler ceza versin bu arkadaşa gerekli yaptırımı uygulasın gibi yazılar yazmanız doğru bir davranış değil.

    Ortada dolandırıcılık yada maddi bir zarar söz konusu değildir.

    Kişisel sorunlarınızı forumda konu açarak değil PM yolu ile halledin lütfen.

    Bu tartışmaya da artık bir son verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.