Şimdi Ara

Satılık Temiz MPX200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon bugün saat 12' ye kadar "serhan_oduncu" ya rezervdi fakat para yatırılmadı. Bu yüzden satışa tekrar konmuştur.

    Ankara' dan temiz kullanılmış MPX200 Smartphone. MPX220 almak istediğim için satılıktır. WM 2003 yüklüdür, dış ekranında ve kasasında kullanımdan kaynaklı ufak tefek görünümü bozmayan çizikler vardır, iç ekranı çok temizdir, herhangi bir çizik vs. yoktur. Hepsiburada.com' dan alınmıştır (IMEI numarası kayıtlıdır), halen 10 ay kadar garantisi devam etmektedir.
    256mb SD kartı, orjinal kutusu, cdsi, şarj aleti, usb kablosu, kitapçıkları ve cell trade garanti belgesi (faturası malesef yok) ile teslim edilecektir. İsteyene içinde yüzlerce program, oyun ve zil seslerinin olduğu 1 cd' de hediye. Orjinal pili normal kullanımda 1 gün gitmektedir. MP3 dinlediğinizde veya divx izlediğinizde bu süre daha da azalır. Pili az gittiği için bir arkadaşın tavsiyesi ile, orjinal piline telefoncuda şok uygulatılmıştır, bu yüzden pilin dış plastik etiketi sökülmüş ve geri takılmıştır. Şok malesef çok bir işe yaramamıştır. Eğer 2-3 gün civarı gitsin istiyorsanız yeni bir pil almanız gerekir.
    Fiyat son pazarlıksız 190YTL. Ankara' da Kızılay' dan elden teslim, şehir dışına kargoyla (ücreti alıcıya ait olmak kaydı ile) gönderilir. Sadece Ankara' dan MPX220 ile takas olur.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • pm!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.