Şimdi Ara

Mahkeme Ahıra Girmeme Cezası VERDİ!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni TCK’yla gelen ilginç cezalar

    Yeni Türk Ceza Kanunu’nun yürürlüğü girmesinin ardından mahkemeler, trafik suçu işleyene sportif müsabakalardan men, hırsızlık yapana ahıra girmeme vegece sokağa çıkmanın yasaklanması gibi alışılmışın dışında cezalar vermeye başladı.

    4. Asliye Ceza Mahkemesi’nin bir kararında ise 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu’na muhalefetten yargılanan M.Ç (57), 1 ay süreyle Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarına gitmekten men edildi, suçlunun adı geçen takımların maçlarına gidip gitmediğinin kontrolü ise Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bırakıldı.


    Aynı mahkeme, hırsızlıktan yargılanan E.S’ye (18) 1 yıl süreyle ikamet ettiği Felahiye ilçesinde ahıra girmeme cezası, oto hırsızlığı olayına karışan M.Ç’ye (18), 20.00-08.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı getiren ceza verdi.

    Ruhsatsız tabanca taşıyıp yaralama olayına karışan M.A. da (35) Kayseri 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nin kararı ile 10 ay süreyle içkili yerlere girmekten men edildi. Mahkemelerin verdiği bu kararların, hukuk kurallarının temelinde yatan ceza ile suç arasındaki illiyet bağı ile çeliştiği yorumlarına neden olurken, cezanın takibinin ise bugünkü şartlarda kolluk kuvvetleri tarafından yapılmasının mümkün olmadığı savunuluyor.



    Kaynak:ntvmsnbc.com


    Harbi burası Türkiye

    Yöneteni lan diyor ANANI AL DA GİT diyor, mahkemeler garip garip işler yapıyor, sonumuz hayrola...



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.