Şimdi Ara

Fenerin şampiyonluğu şimdiden kutlu olsun!!.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • HURRIYET

    İpek, kızağa çekilecek
    Ali AYDIN / (DHA)
    Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu, Galatasaray-Kayseri Erciyespor maçında verdiği kararlarla tepki toplayan hakem Zafer Önder İpek’e sahip çıktı.
    Karşılaşmanın 85. dakikasında Erciyessporlu Devran’ın kale çizgisi üzerinde topa elle müdahale ettiği pozisyonda Zafer Önder İpek’in verdiği devam kararını yanlış olarak nitelendiren Çulcu, "Oyun kuralları gereği bu poziyona verilmesi gereken karar penaltı ve kırmızı kartla ihraç olmalıydı. Çünkü net bir durum var. Hakem arkadaşımız hata yaptı. Ama yanlış yapmamış, hata yapmıştır. Ciddi de bir hatadır. Kendisini bir süre dinlendireceğiz" dedi.
  • Hulki kim biliyo musun technics :)

    Bu adamı daha önce okudun mu :)

    Aynen şöyle yazar yazılarını abartmıyorum..

    FB ataklara karşı , Haçlılara direnen Selahaddin gibiydi..Aslan aprçası Alex'in attıgı mükemmel ötesi pasla buluşan kara boğa anelkaya topa sadece dokunmak kalmıştı..Ama o ne dokunmak dostlar, oturdugum koltukta mest oldum..Öyle vurusun 40 yıl köelsi olurum..FB'nin 2. golünde Ümidimin muthiş hırsı vardı..Eh be tosunum sen böyle oynadıktan sonra kim eleştirebilir seni..Öptüm alnından yanaklarından , ehueehuhu daya yazzamıcam..

    Adamın tarzı bu..Acaip bi Fenerli..Ben gazete alınca o admın yazılarını okumam direk es gecerim :)

    Ve bir paragraf;

    Hakemlerin topuna karşıyım..Zamnında sizi , GS2ı şampiyon yaptılar , bak şimdi bizi yapacaklar :)istemiyorum bizim lehimize hata yapömalarını..ve birilerinden talimat alıp bile bile hata yapın ki FB'nin şampiyonluguna leke sürün , emriyle hareket ettiklerini düşünmeye başladım




  • FANATİK

    Hakan Can
    Futbolcuların iyi niyetine, emeğine, çabalarına diğer sahalarda dolaylı olarak etki edilebilir de, böyle önemli maçları yönetemeyecek kalitedeki hakemleri bu maçlara atayan Çulcu bu cinayete dur demelidir. Bu hakemlerle bu ligler hep biter de, şampiyonlukları, küme düşmeleri belirleyen hakemler olunca her şampiyonun zaferi şaibeli, kaybedenler buruk... Ayıptır bu kadarı. “Hakem de insandır hata yapar” da, kıdemli hakem Metin Kıtmır kaldırdığı 6 bayrağın 4’ünde yüzde yüz hata yaparsa seyredende, oynayanda keyif mi kalır? Hasan Şaş’ın defansın 1 metre arkasından çıkan İliç’e verdiği pasa ofsayt kaldıran Ayhan Akgöz nasıl savunulur? Ya Zafer Önder İpek! Resen verdiği korner kararları yanlış, seyirciden gelen tepkilerin ardından sanki aklı uçmuş... Tomas’ın İlhan’a yaptığı net sarı kartlık faulü çalmayışı böyle düşündürmüştü. Devran’ın elle çıkarttığı, kırmızı kart ve penaltılık pozisyonu da görmeyecekse, göremeyecekse biz bu hükmü getirmeyeceğiz de ne diyeceğiz!
    Dar zaman golcüsü Hasan Kabze’nin iki kez ortaladığı, Hakan Şükür’ün kaleye yolladığı topu Ümit Karan tamamlamasaydı, yaşanabilecek çirkinliklerin sorumlusu Galatasaray taraftarları ve futbolcuları olmayacaktı şüphesiz...

    DEVAMIhttp://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolYazar.asp?PID=1967&HID=2&HaberID=367613



    İki hakem, tek hedef!
    İsmet Tongo
    ismet.tongo@fanatik.com.tr

    İki hakem... Biri Ankara’da, Fenerbahçe maçında, diğeri İstanbul’da Galatasaray mücadelesinde. İkisinin de görevi bir yere kilitleniyor; Fenerbahçe’nin başarısına... Ankara’daki Cem Deda’nın bütün işi Fenerbahçe’yi galip getirmek için ne gerekiyorsa onu yapmak. Ustalıkla yapıyor. Havada karada tebrik etmek gerek.
    21.03.2006

    İstanbul’da Zafer Önder İpek, onun işi de Galatasaray’ı Fenerbahçe’nin yanına yaklaştırmamak. Adam, yanılmıyorsam federasyonda memurken, futbol hakemi oluverdi. Vallahi bravo. Bu zihniyetle Dünya Kupası Finali’ne kadar gider! Galatasaray-Erciyesspor maçında inanılmaz şeyler yaptı. Bu sene yılın hakemi ödülünün ona verilmesi için çalışacağım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 21 Mart 2006; 9:27:58 >




  • Yaw hocam haybeye yazıyorsun..

    Aksini iddia etmiyoruz..Hakemler size ne yaptılarsa bize de yapıyorlar ve bu durumdan hoşnut değiliz..İstemiyoruz hakemleri topyekün
  • Fenerbahçeli kardeşler atalım bu hakemleri biz denize sizde rahat edin bizde :)
  • Ahmet ÇAKAR , dün akşam Fener'in yediği gole ofsayt dememek için , ofsaytın tanımını değiştirdi.:)

    Aksiyon alanı içerisinde şeklen var..O yüzden ofsayt değil dedi de :)
    Aksiyon alanında bir futbolcunun cismen , şeklen olması ofsayt bayragının kaldırılmasını gerektiriyor..Ahmet ÇAKAR "şeklen" çok komik duruma düştü bence..Kazım KANAT gibi postmodern hakem yorumları yapmaya başlıyor yavas yavas
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JeremY

    Ahmet ÇAKAR , dün akşam Fener'in yediği gole ofsayt dememek için , ofsaytın tanımını değiştirdi.:)

    Aksiyon alanı içerisinde şeklen var..O yüzden ofsayt değil dedi de :)
    Aksiyon alanında bir futbolcunun cismen , şeklen olması ofsayt bayragının kaldırılmasını gerektiriyor..Ahmet ÇAKAR "şeklen" çok komik duruma düştü bence..Kazım KANAT gibi postmodern hakem yorumları yapmaya başlıyor yavas yavas



    Ahmet Çakar'da ne çabuk kıvırmaya başladı. 2. yarının başında FB üzerine oyunlar oynanacak FB aşağıya çekilecek derken yine FB karşıtı olmuş birden.

    Ne yalelli adamlar şunlar. Bir gün öyle bür gün böyle.



    @Technics

    Hocam sen hala neyi ispat etmeye çalışıyorsun ben anlamadım.




  • sevgili cdemir, hakemlerin aynı takım leyhine kararlar verdiğini bununda ligin kalitesini malesef artık yokettiğini söylüyorum.. Tıpkı o dua eden yan hakem gibi sizlerinde rahatsız olduğunuza eminim budurmdan ama bu bütün olanları değiştirmiyor işte.. Ben bu hakemlerden ciddi anlamda tiksiniyorum artık..

    quote:

    Orjinalden alıntı: cdemir
    @Technics

    Hocam sen hala neyi ispat etmeye çalışıyorsun ben anlamadım.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kidd

    Bu sene gönüllerin şampiyonu gs olacak bjk bi daha ki seneye olur belki..


    gonullerin sampiyonu olmak icin ilk basta serefli sampiyonluklari olmasi lazim takimlarin..

    gs nin ben öle bi sampiyonlugunu hatirlamiyorum
  • Hellmarch@ seviye ne kadar düşebiliyor görüyormusun neler yazmış, allaha yatıp kalkıp dua ediyorumki gs avrupada geçmiştede olsa büyük başarısı var yoksa biz bu arkadaşlarla çamur at izi kalsın tarzı yaklaşımları ile ya kan cıkardı yada bilemiyorum yazacaklarımı kontrol altına almak için .....diyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Technics

    sevgili cdemir, hakemlerin aynı takım leyhine kararlar verdiğini bununda ligin kalitesini malesef artık yokettiğini söylüyorum.. Tıpkı o dua eden yan hakem gibi sizlerinde rahatsız olduğunuza eminim budurmdan ama bu bütün olanları değiştirmiyor işte.. Ben bu hakemlerden ciddi anlamda tiksiniyorum artık..

    quote:

    Orjinalden alıntı: cdemir
    @Technics

    Hocam sen hala neyi ispat etmeye çalışıyorsun ben anlamadım.






    Bizlerde aksini iddaa etmiyoruz ki hakemlerden rahatsız olduğumuzu dile getiriyoruz.

    Ben son maçta GS'ın yenmiş olmasına çok sevindim. Hakem hatalarını görünce iyikide yenmişler dedim.

    Daha napalım artık. Elimize sopa alıp hakem mi kovalayalım ?

    "Hocam sen hala neyi ispat etmeye çalışıyorsun ben anlamadım." diyerek biz kabul ettik hala niye ısrar ediyorsun demek istemiştim.


    Ha şu da yanlış anlaşılmasın ben FB'nin şike ile şaibe ile şampiyon olacak, hakem satın alıyorlar gibi laflarına hala karşıyım.
    Olursa FB şaibeyle şampiyon olacak diye kabul etmedim.

    Technics bu sözlerimde sana değil. Bu mesajı okuyupta yanlış anlayabilecek arkadaşlara.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    evet emzik lazımmış sana...
    sen dedin,tesadüfe bak.

    Ben sana boyle bir dokundurma yapmadım ama neyse...ben koyayım resminide ağlayanlar,ihtiyaç duyanlar nasiplenir.

     Fenerin şampiyonluğu şimdiden kutlu olsun!!..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 21 Mart 2006; 16:13:52 >




  • heee bizde yedik bay feyk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.