Şimdi Ara

yeni sony dsc w30 ile canon a610 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yurtdışından canon A610 + 1gb sd card =282 eur ile yeni model sony dsc w30 =209 eur fiyatlar ile getirteceğim .
    Tavsiyenizi alabilir miyim?canon daki manuel ayarlar sony de yok sanırım ve bir de 1cm lik makro çekim sony de 2cm.Makro çekimlerde bu 1cm lik fark çok önemli mi? .ancak sony nin iso değerleri daha yüksek ve tam olarak iso değerlerinin yüksek olması ne gibi avantaj sağlar?.bir de sony çok daha ince ve şık tabi ki .



  • Canon A610 un dönebilen lcd ekranı var, kullandıktan sonra ne kadar büyük bir avantaj olduğunu kavrayabilirsin, sonynin isosu yükseksede manuel ayarları olmayan bir makina bence işe yaramaz.. A610 süper kompak sınıfında, yani full manuel ayarları var.. G serisi lensi, büyük bir sensörü de var..

    Yani diyeceğim oki şıklık incelik değil fotoğraf kalitesi ve makinenin özellikleri önemlidir..
  • bende jakx arkadaşıma katılıyorum...canon A610 compack sınıfı makinaların içinde manuel ayarlama imkanının maxımum olan bir makina..işin gerçeği benimde çok hoşuma gidiyo.tasarım olarak fazla beğenmedimde,yinede tasarıma fazla bakmamak lazım... yaa birde şunu söylemeden yapamiicam yaa bu makinalar bizim ülkemizde neden bu kadar pahalı.senin şu verdiğin fiyat 282 euro herhalde 450 ytl yi geçmez bizim ülkemizde,kaldıki daha bunun içine 1gb kart da dahil.bizim ülkemizde ise kartsız en ucuz 550 ytl ye satıyorlar deli olcam yaa varya hakkaten çok kazık yiyoz .valla benimde yurt dışında tanıdığım olsa ben de getirteceğim.aslında bi tek bunu değil insanın ihityacı olan ne varsa herşeyi.ne bu yaww valla yeter artık bu halkın üzerinden kazandıkları,ben imkan bulduğum müddetce burdan bişey almiicam,aklınız ve imkanınız varsa sizde almayın ben burdan müsadenizle bu ithalatçıları izninizle lamak istiyorum




  • tabiiki CANON 610
  • Arkadaşlar teşekkür ederim önce sony almıştım ama hemen iptal edip canon A610 aldım haftaya gelecek inşallah.gelince makro çekim yapmayı deneyip sizlerle paylaşacağım.
    Ama daha çok su altında fotoğraf çekmeyi düşünüyordum .A610 housing bi de gördüm ki 523ytl Tr de.Fransa da da aşağı yukarı aynı onda bi ucuzluk yok ve de çok pahalı her iki yerde de.Ben de bunu anlamıyorum su altı kılıfı mkineyi katlar mı yaa?ucuz bulunacak bi yer var mıdır housing A610?
    Teşekkürler hepinize .Umarım biz de bu forumda ilerler yeni olacak arkadaşlara tavsiyelerde bulunacak konuma geliriz.
  • kesinlikle çok doğru bir seçim yapmışsın a610 alarak tebrik ederim. artık sende bir a610 kullanıcısısın ve aramıza hoş geldin. dediğin gibi su altı aparatları çok pahalı, alıncak gibi değil. bu arada
    http://www.letsgodigital.com.tr/tr/canon_powershot_a610/review.html
    bu adrese bi girip bakmanı tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar canon A610 num geldi biraz geç de olsa.müthiş bir makina bir de çözebilsem:)
    Türkçe klavuz var mı A610 nun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.