Şimdi Ara

Web Cam Logitech Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum konuyu umarım yanlış yerde açmamışımdır. Neyse benim bir sorum olacak sitedeki web camle ilgili olarak nerdeyse tüm topicleri okudum genellikle fiyat performansta apache 500k, a4 tech pk 635 vede pirhana pc1211 üzerinde durulmuş bende 1 hafta içinde web cam almayı düşünüyorum bütçe 50 ytl max. zorlasam 60 ytl eder bana philips tou cam II falan demeyin veya diğer pahalı webcamleri uygun bişe olsun gerçi philps tou cam in fiyatından haberim yok ama pahalıdır sanırım başlığı logitech olarak açtım çünkü logitech çok güvendiğim bir marka ve pek yorum yapıldığını görmedim gözümden kaçırmışta olabilirim logitech marka web cam kullananlar bi yardım etsin lütfen bana biraz özelliklerinden vede görüntü kalitesinden özelliklede şikayetlerden bahsedebilir misiniz? çekilen resimlerde olur ben logitech almayı düşünüyorum logitech kullananlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.







  • Bu arada logitech hagisi olduğunu yazmamışım herhangi biri olabiliri kim ne kullanıyosa fiyatı, resmi, gort. kalitesi vs. ayrıntılı verirse sevinirim tabi diğer web cam görüşlerinizide bekliyorum teşekkürler.
  • Kimse yorum yapmicak mı yaa! Hadi arkadaşlar bi el atın :)
  • Böhüüeee!! kimsenin logitech cam i yok mu yaaaa!!! kimsecikler yorum yapmicakmı bugun belkide almaya gitcektim ama kimse bişe dememiş




  • logitech philips'den pahalıdır. philips spc900nc piyasadaki en iyi webcamdir. philips'in ucuz modeli spc200nc'nin görüntüsünü pek beğenmedim ama üst modelleri gerçekten çok başarılı.
  • Teşekkürler logitech alma diyosun yani bende zaten piranha almaya karar verdim. Valla pahalı mal almaktan bıktım fiyat performans üzerine yoğunlaşıyorum artık. başlarım kaliteye
  • pıranha al derim süper görüntüsü var hemde bildiğimiz pahalı kameralardan daha iyi görüntüsü var.
  • Saol dostum alcamda bi bulabilsem ankara da yok mecburen aphace alcam sanırım off ankara da alan biri varsa bana yerini söleyebilir mi?
  • 1 ay sonra performansından dolayı kullanmayacağınız bir şey almak istiyorsanız pirana, vb alırsınız.
    aynı ürün yaklaşık 10 marka adı altında satılıyor. hepsi çinde fason üretim.

    Ama bu işi prof yapan bir ürün alırsanız sürekli kullanırsınız. peşin fiyatına 10-12-15 taksitler varken. en pahalısına ayda 10 ytl ödersiniz.
  • Valla apache aldım memnunum cok iyi cıktı beklediğimden iyi bu yeter bana ancak fot. cekemedim ona urasıyorum videosuda iyi beğendim baya alacak varsa tavsiye ederim teknosa da 29 ytl dediler bugun haberiniz olsun cok iyi fiyat öneririm tek dez avantajı ışıklarını istediğniz zaman kapatamıyorsunuz sensör karanlığı algıladımı löp diye açıyo ışıkları valla ama oda da ki ışık açmasını engelliyor benim oda da daha hiç açılmadı biraz karanlık olsun hemen açıyo fiyat performans arayanlar piranha ile bunun arasında düşünebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.