Şimdi Ara

haberiniz var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pc gamer'ın 99 yılı nisan sayısında bi oyunda bahsediliyor.sanal dünya savaşı oyunu.online bi oyun mesela savaş uçağınız atlıyosunuz sanal alemde dünyanın farklı yerlerinde ki insanlarla savaşıyorsunuz.yada denizaltı kullanıyosunuz yada bir tankın içinde düşmanlarla çarpışıyorsunuz.hatta sizin bir komutanınız var dünyanın başka bir yerinde, emirleri ondan alıyorsunuz.Ama arenalar ortak siz oyundan çıktığınızda bile savşalar devam ediyor.99 yılında bu proje gibi bişeydi. JANE'S WORLD WAR'dı oyunun ismi.benim sormak istediğim şey bu proje gerçeklşeşti mi?ya da bu oyundan haberi olan var mı?



  • kimse bilmiyo mu? buna benzer oyun varmı piyasada?
  • ewt güzel oyun olurdu
    ama bilmiyom hiç duymadım
  • Fikir muhtesemmis.
    Gerceklesseydi emin ol duyulurdu.
    En azından Counter yerine bunu oynar olurduk
  • Bahsettiğin rpg türü bişey olmalı yani wow gibi. Çünkü dediğine göre sen çıksanda savaş devam ediyor yani binlerce kişinin bağlı olabileceği devamlı işleyen bir server olmalı ve bu battlefield tarzı tanklı uçaklı falan olamlı diyosun yok henüz böyle birşey.

    Dediğine en yakın wow var oda fantastik.
  • ama yıl2006 99 un dergisini mi okuyonuz yoksa eskidenmi yazdın

    hakaret değil biraz kaba oldu sadece
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _ALISH_

    ama yıl2006 99 un dergisini mi okuyonuz yoksa eskidenmi yazdın

    hakaret değil biraz kaba oldu sadece


    99 un dergisini okumuyorum saklıyodum o dergiyi gçenlerde gördüm buraya danışayım dedim ama kimse bilmiyomuş.
  • DERGİDE ŞÖYLE YAZIYOR AYNEN YAZIYORUM(gerçi 5 sayfa ama bi kısmını alıntı yapcam)

    Yerin altında bombalar karşı korumalı özel bi yerde tutulan bi sunucuda, tamamen üç boyutlu bir oyun dünyası yatıyor.bu dünyada birbirleriyle savaşan taraflar var, her birini kendi binaları, sığınakları,uçak pistleri, limanları, köprüleri ve diğer altyapıları bulunuyor.Herkesin kendi kara, hava ve deniz kuvvetlerinden oluşan bir ordusu var.Herkes birşeyler yüzünden diğerlerine ateş püskürüyor.bir sonraki savaş için toplanıyorlar.
    Los angeles'ta aynı ağa bağlı 4 kişi !-10 simülasyonlarını çalıştırıyor ve sanal savaş alanına dalıyorlar: Amaçları oldukça hızlı ilerleyen düşmana gözdağı vermek.Trenton, Greensboro, Lancaster ve oxford'daki diğer dört pilotta F-16 larına atlayıp gökyüzüne doğru havalanıyorlar. Bütün dünya üzerinde Avustralya'dan zahireye kadar daha binlerce simülasyon düşkünü F-15lerle, F/A 18lerle, MİG29 larla ve EF2000 lerle havalanıyor, her birinin bu üç boyutlu dünyada değişik hedefleri var.
    688 denizaltı simülasyonuna sahip Tel Aviv li bi çocuk da dipten ve derinden ilerliyor. Amacı kara hedeflerini Tomahawk yağmuruna tutmak.Ama bu arada New Yorktan bağlanan birinin bir gemi simülasyonu oynayarak kendisini takip ettiğinin farkında bile değil.
    Peorica, Utica ve Torontodaki üç kafadar M1A2 tank simülasyonuylarını çalıştırıyor ve düşman hattının gerisine sızabilen ilk takım olmak için mücadele etmeye başlıyorlar.Rusayada bir yerlerde Specs Ops simülasyonu çalıştıran birkaç Cossack de düşman hattını delerek üst düzey bir yetkiliye suikast düzenleme çabası içinde.
    Her oyuncu kendi evindeki sistemde bir simülasyonu çalıştırıyor( zırhlıları, uçakları, gemileri, denizaltıları ve hatta piyadeleri konu alan simülasyonlar).bu simülasyonların hepsi de aynı savaş alanına bağlı ve tüm dünya üzerinden binlerce oyuncuyu buluşturuyor. Savaş alnı tamamen sanal. Birleşik kuvvetler de insanlara karşı savaşan insanlardan oluşuyor.

    Sizce bunlar hayal mi?

    Şimdilik öyle, ancak jane's Combat Simulations bu rüyayı gerçeğe dönüştürmek için çalışıyor.jane's firmasının bundan sonra yapacağı bütün simülasyonlar( hava, kara yada deniz) bu sanal dünyaya bağlanabilecek.

    **************************************************************************************

    Ben bu yazıları 99 yılında okuduğumda büyülenmiştim yine aynı heyecanı taşıyorum.bu proje gerçekleşirse yada gerçekleştiyse bütün oyunları çöpe atabiliriz




  • Bende eski bir Pc Gamer koleksiyonu sahibiyim ve bende benzer birşey hatırlıyorum.Yalnız keşke dediklerini gerçekleştirebilselerdi,fakat Jane's firması artık hatıralarda yaşayan bir şirket.Evet onları çok severdim ve gerçekten de çok iyi simülasyonlar yapıyorlardı,fakat sonları aynı Westwood gibi oldu.Onun yerine ww2 diye bir oyun vardı aynı tarz fakat bu oyun planı artık gerçekleştirilemez bir biçimde son bulmuştur.Ancak eğer başka firmalar buna benzer projeler çıkarırsa bu gerçekleşir.Bunun içinse oldukça sağlam bir bütçe gerekmektedir.Herkese iyi oyunlar ve iyi günler.
  • o bahsettiginiz JANE s USAF in devami niteliginde dev bir oyun olacakdi bende okumusdum zamaninda cok muthis bir projeydi ama sizlere omur belki ileride baska bir firma yapabilir buna benzer bir proje.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.