Şimdi Ara

arkadaşlar dikkat!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar gelmiş geçmiş en büyük forum dolandırıcısı olan,yine bu forumda onlarca kişiyi dolandıran eski seknet,hurdacı v.s niklerin sahibi uğur gedik aramızda dolanmaktadır.Lütfen bu adama mal satmayalım yada almayalım adam dolandırıcı...bu forumda bayağı kişiyi zamanında başka niklerle dolandırmıştır.yeni niki melaine dir.
    daha az önce bir arkadaştan mal almıştı.uyarım üzerine satış gerçekleşmedi...

    eleman lise öğrencisi
    ismi uğur gedik...
    bursada oturuyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaresiz -- 19 Mart 2006; 19:47:01 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • vay şerefsiz vay çaresiz kardeşimizede duyarlılığından dolayı için teşekkürler
  • şerefsiz üç kaagçi
  • Yinemi bunun çözümü yokmu?Ip BAN yapılamıyorm?
    Bu arada arkadaşım sanada helal olsun bunları deşifre etmezsek daha çok can yanar
  • Bursalı kimse yokmu koskoca forumda şu çocuğun yüzünde opersayon gerçekleştirebilecek
  • Madem eminsiniz ve bikaç kişiyi dolandırmış. Renk vermeyin. O arkadaşta parayı gönder kargoya vericem deseymiş. Parayı gönderince malı göndermicektinizki içine oturacaktı... Parayıda fakir fukaraya dağıtırdınız...

    quote:

    Orjinalden alıntı: çaresiz

    arkadaşlar gelmiş geçmiş en büyük forum dolandırıcısı olan,yine bu forumda onlarca kişiyi dolandıran eski seknet,hurdacı v.s niklerin sahibi uğur gedik aramızda dolanmaktadır.Lütfen bu adama mal satmayalım yada almayalım adam dolandırıcı...bu forumda bayağı kişiyi zamanında başka niklerle dolandırmıştır.yeni niki melaine dir.
    daha az önce bir arkadaştan mal almıştı.uyarım üzerine satış gerçekleşmedi...

    eleman lise öğrencisi
    ismi uğur gedik...
    bursada oturuyor...
  • Lovebuzzy Uğur Gedik' in ta kendisidir. Ahmet Diker kullandığı sahte isimdir 0537 651 24 81 diğer verdiği numara 0535 243 62 66 ve mail adresleri strong7878@superonline.com bxkx@mynet.com/ . Temmuz 2005 ayında elimdeki işlemci ve anakartı almak için paranın yarısını hesabıma yatıdı ürünleri gonderdim paranın diğer yarısını alamadım. Daha sonra bana işlemciyi sana geri gondericem dedi, işlemcide gelmedi. Bu numarayı aradığda ise arkadaşım ben kimseden bişey almadım, satmadım beni rahatsız ediyosun hakkında şikayette bulunucam arayıp durma diye bi de tehtid etmişti. Mebla küçük bi mebla olduğu için de fazla uğraşamadım o zaman. Savcılığa başvuruda bulunan arkadaşlar olduğunu biliyorum yaşı küçük olduğu için bişey yapamıyolar anlayabildiğim.

    Bi de İzmir' den Engin Sarıkaya vardı. Turgutlu, Alsancak civarı hesap numaraları veriyodu. Verdiği hesap numarasını araştırdığımızda adres çıkmıyo. 1980' den once alınan hesap numaralarında bankalar hiçbir bilgi almıyomuş; yani hesap numaraı annanesin, babanesinin falan heralde. Onunda yaşı küçük anlayabildiğim kadarı ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 19 Mart 2006; 21:13:30 >
  • arkadaşım iyi hoş diyorsunda eleman para felan göndermeyecek, ha bugün ha yarın diye oyalayacak, en azından arkadaşımızın vaktini çalacaktı...
    Ben şu an okul felan ilgilenemiyorum ama yeminim var ben yazın haziran ortasında o veledi bulmaya gideceğim...
    Bu konuda beraber gidelim tekliflerinede açığım ama bursada eleman çok adresi felanda var bende...
    Haziranı iple çekiyorum bakalım ne olacak...





    Orjinalden alıntı: tonythetonguc
    Madem eminsiniz ve bikaç kişiyi dolandırmış. Renk vermeyin. O arkadaşta parayı gönder kargoya vericem deseymiş. Parayı gönderince malı göndermicektinizki içine oturacaktı... Parayıda fakir fukaraya dağıtırdınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaresiz -- 19 Mart 2006; 21:19:42 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • İyi ya işte alden bi alış veriş gerçekleştirseydik fena mı olurdu
  • Net alışverişinin değişmez kaderi işte.Elden alışveriş tercih sebebiniz olsun,ucuzmuş,iyiymiş,kaliteli ya da garantiliymiş...Başka şehirde güvenemediğiniz biriyle alışveriş yapıp belki nice zoorluklarla biriktirdiğiniz parayı kaybetceğinize biraz daha beklersiniz ya da aynı bölgeden alışveriş yaparsınız daha iyidir.
    Sanırım netten alışveriş yapacakken kandırılan arkadaşların hukuken yapabilecekleri hiçbir şey yok...
  • Verilen bilgiler %100 doğrudur. Beni de 20YTL dolandırmıştı (dolandırıcılıkta 20 veya 20.000 farketmiyor), hatta sonradan utanmadan foruma girip malını geri gönderecem, özür dilerim diye mesaj atmıştı ama ne gelen oldu ne giden. Kendisi hakkında savcılığa dolandırıcılıktan bizzat ben suç duyurusunda bulundun. Bursa emniyetindeki tanıdıklarım konu kişinin 16 yaşında olduğunu ve cezai ehliyeti olmadığını, ama gerekeni yapacaklarını söylediler fakat malesef birşey çıkmadı. Bu şerefsize dersini vermek lazım.

    quote:

    Orjinalden alıntı: huso

    Lovebuzzy Uğur Gedik' in ta kendisidir. Ahmet Diker kullandığı sahte isimdir 0537 651 24 81 diğer verdiği numara 0535 243 62 66 ve mail adresleri strong7878@superonline.com bxkx@mynet.com/ . Temmuz 2005 ayında elimdeki işlemci ve anakartı almak için paranın yarısını hesabıma yatıdı ürünleri gonderdim paranın diğer yarısını alamadım. Daha sonra bana işlemciyi sana geri gondericem dedi, işlemcide gelmedi. Bu numarayı aradığda ise arkadaşım ben kimseden bişey almadım, satmadım beni rahatsız ediyosun hakkında şikayette bulunucam arayıp durma diye bi de tehtid etmişti. Mebla küçük bi mebla olduğu için de fazla uğraşamadım o zaman. Savcılığa başvuruda bulunan arkadaşlar olduğunu biliyorum yaşı küçük olduğu için bişey yapamıyolar anlayabildiğim.
  • valla ben bursalıyım bu elemanı bulmak için elimden geleni yaparım operasyonda dahil açık adresi bilemn bi eleman bana mail atarsa yada pm yollarsa iyi olur yardım edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.