Şimdi Ara

Sennheisser mx400___??__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler bu kulaklığı internet üstünden alabileceğim bir adres varmı???
    yoksa kadıköyde oturuyorum en yakın nereden bulurum ve fiyatı ne kadar??



  • quote:

    Orjinalden alıntı: BuLuT_17

    beyler bu kulaklığı internet üstünden alabileceğim bir adres varmı???
    yoksa kadıköyde oturuyorum en yakın nereden bulurum ve fiyatı ne kadar??


    metan@metan.com dan bilgi al..Onlar yardımcı olacaktır.Bankaya havale yapıyosun adresine kargoyu gönderiyorlar.Direk Türkiye düstrinütörü olduğu için çok uygun fiyatlara satıyorlar.Artı bir de indirim uyguluyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 7 Ağustos 2006; 12:28:28 >
  • AMAN !! o kulaklığa para falan verme..Mx 200 den tek farkı daha kötü olması !! mx200 e nazaran biraz daha fazla orta frekans vereni fakat bası olmayanı..Onu alacağını mx200 al çok dah afazla memnun kaslırsın..Sadece klasik müzik dinliyorsan bir ihtimal daha fazla beğenebilirsin mx200 e oranla okadar.Onun yerine hemen hemen aynı paraya sony nx1 alabilirsin ki hem mx200 hemde mx400 den çok daha iyidir...yazıcıoğlu ve göztepe barker de var.emin ol çok daha fazla memnun kalırsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: A Dying Wish

    AMAN !! o kulaklığa para falan verme..Mx 200 den tek farkı daha kötü olması !! mx200 e nazaran biraz daha fazla orta frekans vereni fakat bası olmayanı..Onu alacağını mx200 al çok dah afazla memnun kaslırsın..Sadece klasik müzik dinliyorsan bir ihtimal daha fazla beğenebilirsin mx200 e oranla okadar.Onun yerine hemen hemen aynı paraya sony nx1 alabilirsin ki hem mx200 hemde mx400 den çok daha iyidir...yazıcıoğlu ve göztepe barker de var.emin ol çok daha fazla memnun kalırsın.


    Katılıyorum...

    MX400 bir tren enkazı, kanayan yara, buyuk bir trajedi..

    MX200 neredeyse yarı fiyatı ve toplam seste daha ustun resmen.. MX400 de orta frekans sesi biraz daha fazla ama kalite olmadıgından bu iyi bir sey degil ek olarak mx200 gibi vuran basları yok.. Inanilmaz cılız bir ses sivrisinek vızıltısı gibi... En azından mx200 arı vızıltısı ve daha ucuz..




  • Mx 400 bence eşantiyon tarzı bir ürün. Maliyeti düşürmek için playerle beraber veriyorlar. Ne bas ne tiz var. Yeni aldığım Thomson Lyra da kazık yediğimi düşünüyordum. Ta ki yeni bir kulaklıkla deneyene kadar.
  • Kadıköyde oturuyorsan Yazıcıoğlu işhanına git. girişte soldan 2. dükkan. asansörün olduğu yerde.. mx200, 400 , 500 var .. biraz palaı satıo ama iidir yinede. mx200 20YTL idi, mx500 ise 40..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.