Şimdi Ara

130 ytl ye garantisiz n70 varalsam bir sorun olur mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tegmen kardesim.Telefonun calistigina ve sim karti problemi olmicagina emin ol ve al..Birak konusan arkadaslari ,birak 150 yi 250 ye n70 verseler havada ucar hepsi.Mal iran da calinmis calinmissa .Yok er ,tr de calinmis mali ,iran hikayesiyle elden cikariyosa ,yine al :) Bugune kadar abartmiyorum 20 telefonumu kaybetmisimdir yada calinmistir.( biraz dalginimdir da) Sonucta sen almasan baskasi alicak..Don kisotluk yapmaya gerek olmicak bi konu bu :)
  • bence de...askerlik çağına gelmiş adama konuşulucak konu değil bunlar
  • ben olsam op fiyatlara alırım param yansa bile alırım sonuçta %90 indirimle telefon alacaksın kapanmadığı sürece sorunb yok bir fatura uydur tamam.
    gelmesin canım 130-ytl ölürmüsün yani....
    şimdi birbirimizi yemeyelim bir n70 bana bu fiyata gelsin kaçak dense bile direk alırım kendi adıma böyle yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 7evren

    arkadaşım o telefon zaten burda çalışmayacaktır
    ayrıca olaya fiyat bakımından bakmamalısın allah rızası için bakmalısın
    çünkü fazla lafa ne gerek var çalıntı olduğu ortada


    +1
  • Ya ne oluyor arkadaşlar bir ağızdan elamanın üstüne yükleniyorlar. Birazda kendinizi onun yerine koyun böyle bir durum olsa gelip burada sormaz mıydınız sorardınız. Ve de bu şekilde yüklenerek cevap beklemezdiniz. Vatan millet sakarya ayağı çekiyorsunuz adam doğuda asker. Çalıntı diyorsunuz irandan geliyor ve de yeni çıkan modellerden ayrıca bir sürü özellikle mi adamlar bu telefonu olanları takip edip çalıyorlar, kutusunu da çalıyordurlar kesin yada kutu imal ediyordurlar bunun için fabrika bile kurmuşlardır, Yapmayın böyle yani. Tamam fiyat çok abartılı düşükte herkesin bir ağızdan aman aman dokunma yanarsın demesi biraz garip belki bi fikiri üretin yardımcı olun hem denildiği gibi gitsede 130x3=390 milyon gidecek yani 3 tane alıyorya, kim böyle ucuz bulsa bir tane almaz yani çalışıyorsa sorun yoksa 3 tane almasını bile sorun etmişsiniz. Sorun yok ise bence kesinlikle kacırılmaz bende doğudayım gerçekten irandan ucuz tel geliyorda bunlar çok çok ucuz yani biri orada kacak nokiya fabrikası mı kurmuş ne . Neyse denemeye değer bir fiyat yani bilemem artık karar sizlerin.




  • Bu fiyata bu telefon dünyanın hiçbiryerinden alınmaz ama tel çalıntı ise alabilrsin. E sen bu telefonun bu fiyata hiçbiryerde satılmayacağını biliyorsan o azaman çalıntı olduğunuda biliyorsun demektir bile bile çalıntı malı almakta bence uygun bir davranış deil. Hem bu konularda devletten para kaçırmak oluyor devletten para kaçırmak öyle kolay olmuya kardeşim . Devlet dediğin kim devlet dediğin ben, o , bu , şu yani her türkiye vatandaşı devlet oluyor. Bunca insanın hakkına girmek içinde kaçak tel almaya değmez.
  • ARKADAŞIM ŞU TELEFONLARDAN .N90 VEYA N70 SİPARİŞ VERSENDE BANADA GÖNDERSEN?
  • dostum bana bi tane N70 alsana ben sana gönderirim parayı.alıca haber ver bana.exxtoryy@hotmail.com
  • O telefonların ne olduğu belli irana kamyonla telefon geliyo kesmişlerdir bi kamyonun önünü boşaltmışlardır telefonları tanesini 10milyondan satıyolardır ki o da bi kar yani alacağın mal kesin çalıntıdır. İranda telefonlar buraya göre daha ucuz ama o olayın bununla bi alakası yokK. Herneyse çalıntı mal alıyosun bu bi yanlış bide bunu kullanmak için türkiyeden sahte fatura düzenleticen veya imei kopyalatacan bu da bi yanlış. Almak yada almamak senin karekterine bağlı ben olsam almazdım çünkü yanlışı yanlış düzeltmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.