Şimdi Ara

Anakart, psu,ram ve ekran kartı tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık bilgisayarda birşeyler değiştirmek istiyorum (hergün foruma girmenin verdiği gazdan dolayı. Çok mücadele verdim kendimle ama olmuyor bir de Oblivion geliyorki abooovv... ) Şimdi:

    1- Anakart MSI K8N Neo4 Platinum veya ilerde olur da SLI yaparsam diye MSI K8N SLI Platinum (o da onboard SoundBlasterLive den dolayı, ya da battı balık yan gider deyip Asus A8N Sli Premium mu tercih etmeli?). Acaba "SLI" destekli olması 2 Ati kartın takılamayacağı anlamına da geliyor mu?

    2- Elimdeki 512MB kingston cl3 ramden bir tane daha mı alayım yoksa bunu satıp yeni 2 tane cl 2,5 kingston mı alayım?? Performansta gözle görülür bir artış olur mu oyunlarda vs.de?

    3-Duruma göre 7600gt veya 6800gs almaya niyetim var. Bunlara yakın fiyatta daha iyi bir Ati var mı? Aslında x1600pro agp ye para versem yine de yeni güç kaynağı gerekir hem de bu karta para versem 2 sene idare etmez diye sistem yenilemeyi düşündüm.

    4- Güç kaynağı olarak Enermax Liberty 400 W PSU ATX V2.2 20+4 PIN /SILVERSTONE 400W Strider ST40F ve SilverStone 500W PSU SLI & CrossFire V2.2 dan birini düşünüyorum (SLI yapıp yapmama durumuma göre). Bunlara 100$ vermek işime gelmiyor aslında ancak FSP veya LCPower a 60$ versem daha mı iyi olur emin değilim (f/p?). ???

    (Sistem güç ihtiyacı hesaplayan siteye göre sistem yenilediğimde 260W a ihtiyacım olacak elimdeki yeter gibi geliyor ama forumda yazılanlara göre ekran kartı en az 350W ister diyolar. Ne yapmak gerek???)

    YORUMLARINIZ??

    Haa bir de HSBC advantage a taksit yapan bir yer var mı ??

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantaGruel -- 19 Mart 2006; 1:34:38 >







  • Up!
  • 1)ASUS al derim bence adı kalitesi belli(tabi epox'ta düşünebilirsin)--sli destekli olması 2 atinin takılamayacağı anlamına gelmiyor..ATi crossfire'lardan 2 tane alcan işte takıcan
    2)2x512 twinmos cl 2.5 al derim
    3)bu konuda yorum yapamıcam forumu araştır biraz bi sürü başlık açıldı
    4)SLI yapıcaksan bence bi enermax ya da silverstone 400W al
    5) kocpa hsbc'ye taksit yapıyor fiyatlar uygun ama ordan geçen bi alışveriş yaptım enermax 400w psu aldım,telefon açıyom döver gibi konuşuyorlar..sora ürünü aldım mecbur hem fiyat uygun hemde nadir taksit yapan yerlerden biri sora ürün hakkında soru soruyom yeter beyefendi sitede yazıyo falan gibi tawırlar falan war ilgilenmiyorlar..hepsiburada'da taksit geçiyor bide sanırsam...bu foruma takılınca bende baya gaza geldim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiLan41 -- 19 Mart 2006; 3:00:34 >




  • Sağolasın. Foruma takılmak da insanın ekonomisine psikolojisine zarar hakkaten... Burda alım satımla uğraşan da çok kişi var sanırsam. Benim gibi işi olmayan biri için çok zaman harcıyorum burda. Sırf harcadığım zaman azalsın diye bile birşeyler alacam hani...
  • buraya takılmak insana çok şey katıyor..buraya takılmadan önceki ben ile soraki ben ile acaip fark war..bugün bilgisayarcının karşısına bilgisayar almak için çıktığımda bunu iyice anladım aslında bazen takılmasaydım mı diorum kredi kartı borcum daha az olurdu gaza geldim ram aldım gaza geldim hdd aldım gaza geldim ram soğutucusu aldım..en son gaza gelişim de ise enermax psu aldım allah sonumuzu hayır eylesin
  • Başa saralım bi...
    Efenim??
  • sli destekli anakarta iki tane ati takamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.