Şimdi Ara

Babylon %90 işlemci kullanıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Babylon programını uzun zamandandır kullanıyorum. Fakat en son çalıştırdığımda işlemcinin %90'ını kullandığını gördüm. Hiç işlem yapmadığımda da bu böyle devam ediyor. Panda Internet Security kurmuştum en son ama bunu bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim.



  • ilginç bii durum.. belirtmemişin ama yapmışındır mutlaka önce sil bakalım halaa %90 kullanan bir program varmı ona bak sonra yeniden kur bakalım %90 devammı? birde son zamanda %90 görüyor demiişsin en son ne tür programlar kurdun ve virüsmirüslü dosylalarla haşır neşirmisin..
  • Evet dediğin gibi silip tekrar kurdum. Aynı sorun devam ediyor. Viruslü dosyalarla uğraşmam. Ama en son Panda Internet Security 2006 kurdum. Bu sorun yaratmaz sanırım.
  • Panda yazılımı aşırı derecede sistem kaynağı kullanıyor.
    6-7 tane uygulaması çalışıyor sistemde.
    Ben de kuruluyken toplam 176mb ram kullanıyordu.
    Eğer sistem kaynakların düşükse &90 işemci kullanabilir.
    Tabi diğer seçenek sisteminde arka planda çalışan bir zararlının olduğu.
    quote:

    Orjinalden alıntı: erh_tun

    Evet dediğin gibi silip tekrar kurdum. Aynı sorun devam ediyor. Viruslü dosyalarla uğraşmam. Ama en son Panda Internet Security 2006 kurdum. Bu sorun yaratmaz sanırım.
  • Ctrl+Alt+Del ile Görev Yöneticisini açıp oradan "hangi programın ne kadar cpu kullandığını" görebilirsin. Panda'nın tüketiminden de kaynaklanabilir Babylon'dan da. Babylon'u hiç kullanmasan bile en az 20MB ram harcadığını biliyorum. Ama cpu tüketimi konusunda birşey diyemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.