Şimdi Ara

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
0
Favori
43.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lpismet

    ya arkadaşlar ben 2. kasayı açamadım 1753 yazıyor ama nasıl açılıyor bilmiyorum


    2. kasa heralde karakoldaki oluyo.kapıyı kitle ondan sonra acmayı dene.bide saga sola cevirmeyi dene..
  • Karakoldaki kasanın şifresini envanterinizdeki bir belgeden alıyorsunuz. Bunu için hücreden çıkardığınız adamla olan diyaloglarınızı takip edin. Bir isim geçecek. Kaptandı galiba. ismin olduğu belgeye bakın. Oradaki tarihlerden biri kasanın şifresi.
    Tabi bunu yapabilmek için önce kanalizasyondan ölü bir fare alacaksınız. Bunu deli adama vereceksiniz. O fareyi yiyip ölünce hücredeki evrakı alacaksınız. Sonra yandaki adama elinizdeki fotoğrafı göstereceksiniz(yanlış hatırlamıyorumdur umarım) Hücreden çıkıp sizinle gelecek. Garaja gideceksiniz. Oradaki diyalogda size kasadan bahsedecek. Alt yazıları dikkatli okuyun. O arabayı tamir ederken siz gidip kasayı açarsınız.
    Bu arada oyunda ilerleyen varsa bir zahmet yeraltındaki depremden(Denizaltı'nın torpil attığı bölüm) nasıl kurtulduğunu anlatsın. Oyundan soğudum valla...
  • Lanet oyun bitti ! Beni bu kadar yıpratan oyun olmamıştı, artık olmaz da !

    Bundan sonra heralde Condemned i alıcam,biraz daha sıyırmak için




  • sagolun arkadaşlar eve gidiyim deniycem teşekkürler yardım için x crazy ve devartoi
  • Bu arada millet, http://db.gamefaqs.com/console/xbox/file/call_of_cthulu_dcote.txt adresinde oyunun İNGİLİZCE tam çözümü var.
    İngilizcesi iyi olanlara duyurulur.
    Tekrar ediyorum; Şu depremli bölümü(Denizaltının torpil attığı) nasıl geçtiğinizi anlatırsanız sevinirim...
  • Teşekkürler,devaroti.Takıldığım yeri geçtim,fakat şimdide"Air-filled Tunnels" bölümünde nereye gidicem bilmiyorum.Yaratığı hücrede zehirledim,çekici aldım,yeşil taşı söktüm,kaıyı bulamıyorum.Bu yeşil taşı nereye takıcam.Ayrıca "weed killer" ı napıcam bilmiyorum.Neye yarıyor acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: diego

    Teşekkürler,devaroti.Takıldığım yeri geçtim,fakat şimdide"Air-filled Tunnels" bölümünde nereye gidicem bilmiyorum.Yaratığı hücrede zehirledim,çekici aldım,yeşil taşı söktüm,kaıyı bulamıyorum.Bu yeşil taşı nereye takıcam.Ayrıca "weed killer" ı napıcam bilmiyorum.Neye yarıyor acaba?

    Şimdi...
    Öncelikle bahsettiğin yeri net olarak hatırlamıyorum ama sen yazacaklarımı bir dene.

    Yeşil taşı takacağın yerin tarifi: Bildiğin üzere labarotuvar 2 kapılı. Kapılardan birisi seni çantanı aldığın yere götürüyor. Merdivenlerden inme. Sağ tarafta bir oda var. Odada (yanlış hatırlamıyorsam) bir ranza ve sağlık paketi olacak. Ayrıca uzun bir (sarmaşık gibi) bitki var. Kafanı yukarı kaldırırsan sarmaşıklardan tırmanabileceğin bir yer olduğunu göreceksin. Bunu yapmadan önce sarmaşığı kurutman gerekiyor. Kurtman içinde yağdanlık gibi bir nesneye ihtiyacın var. Bu sanırım "weed killer" dediğin şey. Yukarı çıkınca taşı kullanabilirsin. Başarılar.




  • arkadaşlar selam.call of cthulhu nun %82 sindeyim.adamlar beni yakalayıp hücreye attı.hücreden çıktım biraz kaçtım.save noktasına geldim.ondan sonrasını geçemiom.aşağıya iniom ateşin başında 2 adam var.arkalaraından geçiyorum sonra da başka birileri illa yakalıo.lütfen yardımmmmmmmm....
  • ya arkadaşlar şu brain denen elemanı çikaramadım bi türlü hücresinden ya, resimi gösteriyorum biraz konuşuyor sonra hücrenin içinde öyle kalıyor, dişarı çıkmıyor doğal olarak bende onu arabanın yanına götüremiyorum. anahtar, çabuk kaç gibi bi şeyleri söylüyor . valla kafayi yedim. gösterecek başka resim kalmadı. ne yapacaz? onu nasıl hücreden dişarı çikartacaz?
  • İLGİNÇ Eğer resmi gösterdiğinde hücresinden çıkmıyorsa o bir "bug" dur kanımca...
  • Bug değil millet. Hatırladığım kadarıyla hücrelerin anahtarları(Yada tek bir anahtar) vardı. Onu arayın derim ben.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hurricane__

    arkadaşlar selam.call of cthulhu nun %82 sindeyim.adamlar beni yakalayıp hücreye attı.hücreden çıktım biraz kaçtım.save noktasına geldim.ondan sonrasını geçemiom.aşağıya iniom ateşin başında 2 adam var.arkalaraından geçiyorum sonra da başka birileri illa yakalıo.lütfen yardımmmmmmmm....


    onlardan yakalanmadan kaçman lazım.sonra şelalenin olduğu yere geleceksin.oraya gelirken zehirli çiçeği falan alıyorsun hatta.neyse şelalenin olduğu yerde tünel var.orda konuşulanları dinleyip aşağı düşüyosun.kolay bi boss var onu öldürüyorsun.silahlar orda var zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: devartoi

    Bug değil millet. Hatırladığım kadarıyla hücrelerin anahtarları(Yada tek bir anahtar) vardı. Onu arayın derim ben.



    Oda olabilir anahtarı almadıysan ikinci katta şöminenin yanında duvarda asılı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: devartoi

    Bu arada millet, http://db.gamefaqs.com/console/xbox/file/call_of_cthulu_dcote.txt adresinde oyunun İNGİLİZCE tam çözümü var.
    İngilizcesi iyi olanlara duyurulur.
    Tekrar ediyorum; Şu depremli bölümü(Denizaltının torpil attığı) nasıl geçtiğinizi anlatırsanız sevinirim...


    orda çok uğraştım ama olmadı.zalimtr arkadaşın tarif ettiği yöntemle geçtim ve oyunu bitirdim.(bir önceki sayfada var)yani işin içine biraz hile hurda giriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 19 Nisan 2006; 10:32:31 >




  • x_crayz teşekkür ederim. Biraz uğraştıracak ama inat ettim artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Âmil -- 19 Nisan 2006; 14:16:02 >
  • Forum kurallarına aykırı olabileceği için bu linki sildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Âmil -- 19 Nisan 2006; 14:20:40 >
  • ya arkadaşlar ne biçim oyun bu ya, yine takıldık kaldık , bu sefer arabayla balıkçı köyüne geldik. dolaşan herifleri öldürdüm. sonra bir binanın ikinci katına çıktım, pencereyi kırıp çatıya çıktım. tam önümde save var. yanında bir tahta var. burda ne yapacaz? az ilerideki kapı açılmıyor. yoksa bi yerlede o kapı için anahtarmı var? her yeri gezdim bulamadım. bide şu konuşmaları biraz kısa yapsalardı, çok konuşuyorlar gavurlar ya, anlamıyorum ne konuştuğunu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amo

    bide şu konuşmaları biraz kısa yapsalardı, çok konuşuyorlar gavurlar ya, anlamıyorum ne konuştuğunu

    Amo. Ayarlar menüsünden kontrollere gel. Oradan "Key configuration" kısmına gir. "Skip scene" komutuna bir harf ata(ben "P" harfini atadım.) Bundan sonra konuşmalar başladığında bir iki kere "p" tuşuna basarsan (sen hangi tuşu atadıysan)konuşmayı atlar.
  • Bana da bir yardım elini uzatın.

    The Esoteric Order Of Dagon bölümündeyim. Kızın (adını hatırlayamadım şimdi) ağladığı yerde dolanıp duruyorum. Bir ara ardiye odası gibi bir yerden yukarı tırmanıyorum. Elimize çevirip daha sonra (yalama yapmış heralde :)) tekrar geri dönen mekanizmanın olduğu katta neler yapılacak?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amo

    ya arkadaşlar ne biçim oyun bu ya, yine takıldık kaldık , bu sefer arabayla balıkçı köyüne geldik. dolaşan herifleri öldürdüm. sonra bir binanın ikinci katına çıktım, pencereyi kırıp çatıya çıktım. tam önümde save var. yanında bir tahta var. burda ne yapacaz? az ilerideki kapı açılmıyor. yoksa bi yerlede o kapı için anahtarmı var? her yeri gezdim bulamadım. bide şu konuşmaları biraz kısa yapsalardı, çok konuşuyorlar gavurlar ya, anlamıyorum ne konuştuğunu

    hangara ilk girişte ilerde kutuların arasında boşluklardan oluşmuş bir yol var.ordan devam et




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.