Şimdi Ara

1999 Model Alfa Romeo 146 1.6 TwinSpark almak üzereyim. Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün arabaya baktım, 99 model alfa 146 1.6ts. Araba 102 binde, arka sağ çamurluk ve tampon değişmiş, araç gayet güzel ve performanslı. Ön cam çatlak arkadaş onu fiyattan düşüyo ve son olarak 9.850 diyo fiyata. Ne dersiniz bu araba bu parayı edermi? Kullanırken karşılaşabileceğim herhangi bir problem varmı şimdiden bilmem gereken. vs. vs. teşekkürler.



  • Araç ikinci sahibinden. İlk sahibi doktor, ikinci sahibi ise bir yıl kullanmış aracı. Servis kayıtları vs var ve araç bakımlı gibi. Pazartesi günü servise götüreceğim expertiz kontrolu yaptırmak için. Oradan gelecek bilgiye göre nihai karar vereceğim. Bu arabalarla ilgili deneyimi olan biri bunların zayıf noktalarının neler olduğunu paylaşabilirmi?
  • ben de 147 i hastasıyım.
    alfa araştırmalrım sırasında herkes 146 dan uzak durmamı tavsiye etti.fazla masraf açtığını ve parçalrının pahalı olduğunu söylediler.ama dersenki var mı deneyimin.yok.ben söyleyenlerin (galericiler) yalancısıyım.
  • benzin istasyonuda almayı unutma ha şaka bı yana

    arkadaşım benzin fıyatlarından haberın varmı senın daha da zamlanacagını soyluyo adamlar.o araclar cok yakar..

    bence alma neden cok yakar ve parcası pahalıdır..
    ama sen dersınkı alırım takarım lpg o zaman ıyı olur al derım karar senın.
  • alfa iyidir... kaç istiyor en son?
    www.hekimoglu.efsanesi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu -- 19 Mart 2006; 1:41:43 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yilmaz101

    Araç ikinci sahibinden. İlk sahibi doktor, ikinci sahibi ise bir yıl kullanmış aracı. Servis kayıtları vs var ve araç bakımlı gibi. Pazartesi günü servise götüreceğim expertiz kontrolu yaptırmak için. Oradan gelecek bilgiye göre nihai karar vereceğim. Bu arabalarla ilgili deneyimi olan biri bunların zayıf noktalarının neler olduğunu paylaşabilirmi?


    Doktor olması iyi araba kullandığı anlamına gelmez , hatta doktorlar daha kötü araba kullanırlar, tecrübeyle sabittir. 2.ci sahibinin arabaya neden bir sene dayanbildiğini de öğrensen iyi olur, expertiz raporlarına pek güvenmemek lazım,
    146 da ön takımları zayıf bir araç , buna ek motorda sorunları olabilir çünkü yüksek devir çeviren motorları var. Donanımda yorgun parçaları çok olacaktır, astarı yüzünden pahallıya çıkabilir.




  • Ha bu arada yer eskişehir. doktor olmasını belirtmemin nedeni iyi araba kullanmaları değil servisle aralarının iyi olmasından dolayı. Özellikle anadolu da doktorlar iyi para kazanırlar, ve zamanları genelde kıymetlidir. Benim gibi sanayide usta peşinde gezmektense araçlarını direkt servise bırakırlar, eh işte servis te onları sever ve genelde bi güzel yolarlar. Haliyle taşrada doktor, akademsiyen vs arabaları genelde daha bakımlı olur. O bağlamda belirttim. İkinci sahibinin satış nedeni kendi beyanı ile para sıkışıklığı, kredi kartı borçları tam olarak. Aracın servis kaydı var, ve en son 100 bin bakımları felan da yapılmış, yani genel itibariyle temiz olduğuna ilişkin bir intiba uyardı bende ama neyse işte yarın bi gösterecem servise karar vermeden önce, bu arada servis tanıdık yani pek kelek yapacaklarını zannetmiyorum.
  • Bence arabaya istenen fiyat herşeyi anlatıyor
    99 model golfün en ölüsüne bile ne istiyorlar??????
  • alfa alan adam şekli için ve alfayı çok sewdiği için alır
    araba alıyım diye çıkan biri alfa almaz
    nası diim .. alfa nın hayranları ve kitlesi wardır..

    o ikinci sahibi arabayı alıp 1 yıl içinde elden çıkarıyosa
    bence bişeyler wardır..
    yani işkillendim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.