Şimdi Ara

Sword Art Online (2012) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
19
Favori
70.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turnuvadayken oyundan çıkamıyorsun. Kirito'nun çıkması için Sinon'un onu öldürmesi gerek. Eğer Kirito da ölürse Sinon Death Gun'la tek kalır. Kirito daha evine yetişemeden Death Gun öldürür onu.
  • Bu seri hep çok güzel başlayıp sonradan bozuyor arkadaş.
  • Yerden yerede vurmayalım en azından ilkinden iyi gelişme var yani bu sefer tamam mükemmel değil ama izlettiriyor kendini benim beklentilerimin üstünde ilk sezondan sonra toparlayacağını tahmin ediyordum ama beklentilerim şu anki halinden düşüktü hoş bu oyunda üç beş bölüme yolcu gibi sonrasında ne olur bilinmez ikinci bir AFO faciası olmasında

    Sword Art Online (2012)


    Saygıyla anıyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 17 Eylül 2014; 19:34:49 >




  • Arkadaşlar bu soa'nın ilk sezonunda, süper bir konuyu çöpe atmışlar bence(yarısını). Ya böyle bir konuya yani online bir oyuna sıkışıp kalmak falan daha çok aksiyon,oyun belki biraz da dram tarzı giderdi. Ama romantizim felan katınca bence yakışmamış. Online oyun-sever olarak kınıyorum. Tamam bölümler güzeldir belki ama böyle bir konuya bence yakışmadı.

    Ha bir de böyle bir konuyu 25 bölümde hatta 15 bölüm de diyebiliriz; bitirmeleri çok canımı sıktı. Bunu da bir anime-sever olarak kınıyorum.
    Buraya kadar yazdıklarım belki defalarca yazılmıştır gördüm çoğunu. Ama içimde kalmıştı ben de yazayım dedim.

    Demoo... Bu ikinci sezon güzel gibi. Gerçi konuşmak için daha erken. İlk baştaki sao gibi iyiydi diyebilirim. Çoğu sahnelerde heyecandan bayıldım resmen. Bir de o müzikler felan şahane yaw. Diyecek laf bulamıyorum. İnş. gene alfheim gibi bir şey olmaz. Gerçi bu sezonu uzun tutarlar umut ediyordum ama birisi 24 bölüm diye yazmış herhalde. Bari 24 bölümü de tek oyunda geçse ve bu şekilde aksiyon ve oyun ağırlıklı olsa...

    NOT:'Demo' kelimesi sanırım böyle yazılıyordu, 'Ama' demek.




  • Üzgünüm ama sende fark etmişsindir üç bilemedin beş bölüme burdan çıkarlar olayı çözdüler elemanı indirmek kaldı geriye.
  • asuna bu kadar kolay 2. plana atılacak bir karakter değildiii
  • Benim 3 tane sorum olacak. İkisi 14. bölüm, diğeri de genel hakkında:

    1)14. bölümde Kirito bizim oyun kurucusu Kayaba ile dövüşürken öldüydü. Ama yok olduktan sonra nasıl tekrar belirip vurabildi?
    2)Farkettiyseniz 14. bölümde Kayaba son darbeyi yemeden önce gülümsüyor. Sanki darbeyi bilerek yemiş gibiydi. Sizce niye? Bölümün sonunda Kayaba: 'Yönetebileceğim bir dünya yaratmak istedim. Ama benim dünyamda bile kuralları aşmaya çalışan (veya aşabilen diyordu sanırım) biri var' gibi bir şey demişti onla alakalı olabilir mi?
    3)İlk sezonda 2 oyun oldu. İkisinde de bizim Kirito GM'le dövüşüyor. Neden ki acaba


    Ayrıca paylaşmak istediğim bir şey var: Ulan sırf bu Kirito'nun oyundaki karizması yüzünden bir dahaki oynayacağım online oyunda solo takılacağım. Ks'ci olacağım Niye bilmiyom ama solo takılmakta ayrı bir hava olduğunu hissettim Siz ne düşünüyorsunuz?





  • Şimdi şöyle açıklayayım Sao2 birinci bölümde ki Asuna-Kirito diyaloğunu hatırla olmadı bir daha izle orda sanal gerçeklik ve gerçeklik üzerine bir konuşma var hatta boş ver daha basit örnek Matrix Kirito-Neo aynı muhabbet Kirito Neo gibi içerdeyken normal insanlardan daha farklı kodlamaları çözüyor gerçeklik ve sanal gerçeklik arasında ki uçurumu kaldırıp kendi gerçekliğine çeviriyor yani nevergear onun beynine öleceğini gerçeğini yansıtırken o itiraz edip oyunun onu öldüremeyeceğini oyuna kabullendiriryor gibi bişey.Kayaba'nın gülümsemesi şöyle yorumlanabilir Kirito onu geçecek bir dahi buda onu mutlu ediyor.GM olayıda Aincrad ve Afo peşi sıra gelmiş olan tamdalış projeleri geliştirici ekip ikisindede yer aldığı için veya data base olayından olabilir ( Asuna'nın Afo aktarımı gibi )




  • Hmmm... Galiba birazcık anladım..............................Gibi..........................Yani sanırım...............Yani bir başkası daha anlatsa veya senin yazdıklarını çevirse biraz daha anlayabilirim sanki
  • Bana Matrix izlemediğini söyleme
  • Malesef
  • Kirito oyunun içinde Admin gibi birşey oluyor diyelim sanki oyunu o yazmış kuralları o koymuş gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogu16

    Turnuvadayken oyundan çıkamıyorsun. Kirito'nun çıkması için Sinon'un onu öldürmesi gerek. Eğer Kirito da ölürse Sinon Death Gun'la tek kalır. Kirito daha evine yetişemeden Death Gun öldürür onu.

    Kendilerini öldürebiliyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta yine bir gizem soktular bakalım kim çıkıcak gizli player.
  • Dediydim bu oğlanda deli tipi var diye
  • Sonuncuyu izlemedim ama sinon ****sin gitsin ya asuna varken sinon neymiş sinir etmeyin beni
  • Kirito çoştu sanalı aştı dünyadada Hero Mod On
  • Kirito Cüneyt Arkın gibi girdi odaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir bölümdü bildiğiniz adrenalinden öldüm. İşte sword art online'ın güzelliği budur. Oha çok pis etkisinde kaldım beyler, bu bölüm hakkaten çok iyiydi.
  • Muhteşemdi bölüm gene.


    Şu dizinin kızlarının psikopatlardan çektiği nedir yahu? Neyseki günü kurtarmaya geldi bizimki ama burada böyle bitmez son olay. Shinon'un odada tabanca vardı, bir şekilde Shinon silahı eline alıp korkusunu yener. Böylece o olay da tatlıya bağlanır. En az bir kişi daha olması lazım Zaza'ya yardım eden dediler oradan devam eder diyeceğim ama Death Gun'ın kim olduğunu öğrendiler zaten, bundan sonra nasıl ilerler merak konusu Belki Death Gun da gelir Shinon'un eve. İkisini kıstırırlar filan, Shinon tabanca korkusunu yener ardında da şu gizli güvenlik olan eleman filan gelir. BoB sırasında Kirito'yu izlemiyordu da ne halt yiyordu ki? Death Gun o adam çıkarsa şaşırmam




  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.