Şimdi Ara

Vodafone Kontratlı Yeni iPad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'dan yeni iPad almayı planlıyorum fakat wi-fi hotspot üzerinden harcanan data iPad paketine dahil mi? Yoksa ekstra olarak mı ücretlendiriliyor? Avrupada bazı operatörler iPhone'daki hotspot için ek ücretlendirme uyguluyor diye hatırlıyorum. Vodafone Türkiyede durum nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokooo -- 25 Haziran 2012; 0:19:58 >



  • Hotspot ile nereden baglantinsaglarsan sagla ipad paketine dahil degil. Hotspot bagliyken wifi gibi kullaniliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kastettiğim konu ipadi hotspot olarak kullanmak ipadi hotspota bağlamak değil
  • bence vodafone dan uzak durmalısın. Tavsiye etmiyorum hem kampanyaya katamıyorlar hemde üsütüne bişey olmamış gibi neden vazgectiniz diyorlar.
  • Data miktarınızdan düşüyor ekstra ücreti yok ama hala daha wi fi hotspot olarak hizmeti acmış değiller yada ben kullanamıyorum. Bende açık değil kontratlı iPhone 4Ste gayet paylaşılıyor ve su ana kadar sıkıntı olmadı ama ipadi daha paylastiramadim. Arayınca biz sınırlamadık diyorlar ama açtıkları da yok karışık bir durum. Bende anlamadım ama tr de benim bildigim hiçbir operatör acmış değil. Jb yapmadığınızı var sayarak söylüyorum. JB ile dağıtırsınız gene sizin paketten düşer.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bambogie

    Data miktarınızdan düşüyor ekstra ücreti yok ama hala daha wi fi hotspot olarak hizmeti acmış değiller yada ben kullanamıyorum. Bende açık değil kontratlı iPhone 4Ste gayet paylaşılıyor ve su ana kadar sıkıntı olmadı ama ipadi daha paylastiramadim. Arayınca biz sınırlamadık diyorlar ama açtıkları da yok karışık bir durum. Bende anlamadım ama tr de benim bildigim hiçbir operatör acmış değil. Jb yapmadığınızı var sayarak söylüyorum. JB ile dağıtırsınız gene sizin paketten düşer.

    Ben de operatör tarafından açılması gerekiyor diye biliyorum ama jb yapmayı planlıyorum ona göre bir şeyler düşünürüm hatta sırf müşteri hizmetlerini aramamak için bile jb yaparım




  • ttnet kullanmamaya yeminimden beri yaklaşık 2 senedir laptopumda vodofone vodem kullanıyorum. Ayda 29 tl ödüyorum. New ipad almaya karar verdiğimde kendim iiçin en iyi fırsatın vodafonda olduğunu gördüm . 32gb lik ipad için 99x24=2376 TL, bundan 29x24=696TL si 3 g ücreti; arasında fark 1680TL. Bunu da 24 eşit parçada ödüyorum. Ayırca 4gb lik kotam dolduğunda adil kullanım hakkı gereğince sadece hızı düşüyor, ekstra fatura korkusu yok. Red servislerinden yararlanma ise cabası:)
    Benim durumunda olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat olarak görüyorum.

    Kimsenin avukatı değilim ancak, 1995 Yılından beri Turkcell, 1996 yılından beride Vodafone (TELSIM) kullancısıyım. Turkcellde karşılaştığım sorunların yanında devede kulak kalır Vodafone da yaşadıklarım;)

    New İpad üzerindeki internetinizi ortak kullanıma açmak (hotspot) bildiğim kadarı ile mümkün değil biliyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.