Şimdi Ara

Live Security Platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler dışarı çıkmıştım kardeşim kullanmış bi baktım masaüstünde Live Security Platinum diye bir program google'dan biraz baktım sanırım virüs bende combofix'le bilgisayarı taradım, bilgisayar taranırken deleting folders-deleting files yazarken altta Live Security Platinum'un adıda geçti, fakat bilgisayarı açtıktan sonra yine aynı yerde duruyordu bu program. Bende sağ tık>dosya konumu aç dedim ve klasördeki herşeyi sildim, sorunsuz bir şekilde silinmiş görünüyor acaba bu iş hallolmuşmudur?



  • internetten yapışkan gibi bu tarz reklam kokan durumlarda hıjack idealdir ..siz zaten silmişsiniz birde hijack ile taratın sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • Bende C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ altında garip adda dosyayı bedne sildim ama bilgisayarı bir 10 dk sonra yine le geçirdi.

    Ne yazptıysam kurtulamadım güvenli moddada bir şey yapamıyorum. antivirus programından bile önce açılarak her türlü exe programını engellior. Program ekle kaldırda görülmüyor, bilgisayarım penceresinde/ Araçlar / kalsör seçenekleri / görünüm sekmesinden aplication data nın görünmesi için gizli dosyaları ve sistem dosyalarını görünür yapacağım ama o bilgisayarım penceresindeki araçlar menüsünün altındaki klasör seçenekleri sekmeside silinmiş durumda o yüzden aplication data yı da göremiyorum.


    Neler denemedim ki;
    aşağıdaki linkteki arkadaşın sorunları da benzer, buna bir çözüm üreten var mıdır?

    http://forum.donanimhaber.com/m_61845210/mpage_1/f_/key_live+security//tm.htm#61845210




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.