Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.610
Cevap
37
Favori
282.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bold_9700

    arkadaşlar kafama takılan bir soru var hepsiburada.com'dan alan arkadaşlar bi yardımcı olabiril mi ? bu 100 tl'lik hediye çeki telefon üzerinde kullanılabiliyor mu yoksa farklı alışverişlerde mi kullanılıyor ??

    hediye çeki alışverişi yaptıktan sonra belli bir tarihte iki parça olarak tanımlanıyor tarihi ezberebilimiyorum yazıyor sitede bi tarihte 50si tanımlanıyor belli tarihe kadar kullanam süren var ondan sorna diğer 50si kullanılıyor yani yani hemen satın alırken kullanılıyormu diye sorduysan o şekilde olmaz fakat daha sonrasında alcağın bir telefon için kullanabilirsin orada kullanılmayacak şeyler belirtilmiş zaten
  • arkadaşlar bu power tuşu çok oynuyor ya ses cıkartıyor bı yere bırakınca filan sizdede bu varmı ? tıkırtı gelıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fberen

    quote:

    Orijinalden alıntı: mmarass

    quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    Telefonu 2 gündür kurcalıyorum. Tamamen kişisel ve tarafsız izlenimlerim aşağıda fakat zaten olumlu yönlerini çok övmüş alanlar ben negatif yönlerini yazacağım.

    - Wifi çekim gücü gerçekten kötü. Saçma sapan modemin ayarındandır yorumlarına aldırmayın hiç. Evimde 4 farklı akıllı telefonu kullanma şansım oldu. Fakat hiç birinde tek duvar, toplmda 3,5 metrelik uzaklık varken 2-3 diş çekim görmemiştim.

    - Benim gibi tablet gibi aletleri telefon olarak kullanmak istemeyen ve hatta kullananlara hayret edenler için söylüyorum: Bu telefon büyük arkadaşlar. Neredeyse S3 kadar fakat ekranı 4.3" olmasına rağmen S3'ün ekranı 4.7".
    Ben bir umut tek elle kullanırım diye almıştım ama gerçekten zor. Zorlarsam tek elimle kullanabiliyorum ama her an telefon elimden kayıp düşecekmiş gibi. Alışırım belki ama şimdi hoşnut değilim.

    - Bataryası hayal kırıklığı adeta. Kardeşime aldığım xperia miro 1500 mAh. Aynı şekilde kullanarak onu rahat 2 gün kullandım fakat bunun şarjı akıp gidiyor adeta. Üstelik 1750 mAh bataryası var. ICS yüklüyorum sonra 2 gün daha kullanacağım aynı sonuç çıkarsa kötü olacak.

    Ben çok uygun fiyata aldığım için 2-3 aylığına almıştım bu telefonu. Normalde bunu satıp Avrupadan gelme bir üst segment telefon alıp 3-4 sene kullanmayı planlıyorum. Şimdi eğer şarj konusu değişmez ve büyüklüğüne alışamazsam satacağım.

    Denildiği gibi telefon çok lüks görünüyor ve çok ince. Tasarımı ve diğer özellikleri gerçekten çok hoşuma gitti fakat benim için büyüklük ve şarj EN ÖNEMLİ iki şeydi o yüzden üzülerek satacağım sanırım.




    Evet bende tarafsız olarak konuşacağım; tasarım olarak harika ama bir sürüde eksisi var.

    Arkadaşında dediği gibi telefon büyük, kullanımı biraz zor. Küçük bir eliniz varsa çok zorlanırsınız. büyük ama ekranı çok küçük o büyüklüğe göre. Sağdan soldan, alttan üstten çok fazla boşluk var. Neden böyle yapılmış acaba..

    Wifi çekim gücü kötü, galaxy w, htc wild fire s telefonlarda var ailemde. onlar full çekerken razr 2 çizgi çekiyor. Bu konudada katılıyorum arkadaşa.

    Bataryaya gelince, bu konu değişir. ben gayet memnunum. Çok uğraşırsam telefonla 1 gün rahat çıkıyor. Sadece mesaj, konuşma, arada biraz net için kullandığımda 2 günü rahat çıkarttım.. Nasıl kullanılacağına bağlı olarak değişir bu..


    Birde ben arka planda kalan uygulamaları kapatması için RAM Booster indirdim playdan. Denenebilir. tek dokunuşla kullanmadığınız bütün programları kapatıyor. Ekstra şarj ömrü sağlıyor dolayısıyla..


    mmaras dediğin gibi büyük alırken s3 mini, htc desire x felan bakıyordum büyük gelmişti ama işte performans ve sağlam dedikleri için aldım. ve ilk android telefonum. öncede nokia c3 vardı. ve nokia cebime koyduğumda hissettiriyodu kendini ama razr da titreşim bile bazen anlamıyorum.tabi birde benim boy 192 olduğundan kullanmak zor olmuyor.

    wifi çekimi hakkında birşey diyemeyeceğim çünkü başka telefon kullanamadım ve denemedimde ama işim düştüğünde işimi görüyorum. bir tek evde sınırlı erişim diyor nedenini araştırıyorum daha bulamadım. çünkü evdeki wifi yi başka pclerle denediğimde de çıkıyor.

    bataryadan bende memnunum çoğu telefon 1 gün gittiği için alırken bunuda düşünmek lazım.

    dediğin ram booster i denicem. ama bir link atabilirsen sevinirim

    Boy ile telefon kullanmak arasindaki baglantiyi cozemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonu alalı nerdeyse iki ay oldu şu konuda adam gibi bir bilgi paylaşımı bulamadım. Arkadaş telefonu aldınız tamam artık kullanın yok galaksi s3 böyle bu böyle yok ekranı yok sesi yok yok pili yok wifi
    Benim üçüncü akıllı telefonum bu telefonlar iphone dahil hepsinin pil problemi var kullanırsan pil çabuk biter sadece telefon niyetine kullanırsan 2-3 gün gider.
    Wifi bende de aynısı evin modeme en uzak odasında ipad tabletim full çekiyor razr iki yada bir çektik ama çekiyor hız testleri yaptım ikiside 20 mbs aynı az çekse ne olur çok çekse ne olur
    Aldın beğenmediysen iade edebiliyorsan iade et yoksa sat kurtul bizde kurtulalım ama ikide bir dayının oğlunun s3 amcanın htc siyle kıyaslayıp durmayın insanlar alırken zaten araştırıp aldılar bu telefonu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasını verip aldığınız malın kölesi olmayın! İki kişi yorum yaptı diye hemen atar yapmışsınız, aynı fiyattaki telefonlarla karşılaştırın diye!
    Biz wifi çekim gücü hariç hiç bir telefonla karşılaştırmadık ki istersek de çok güzel karşılaştırırız.. Telefonun fiyatının 850 lira olmasına ne bakıyorsunuz! Bilmem farkında mısınız telefon neredeyse %50 indirimde! 1-2 ay önceki fiyatı 1500liralardaydı. Eski fiyatından yani 1500liradan alsam gidip 700-800liralık telefonla mı karşılaştıracağım? Biraz mantıklı düşünün, tekrar okuyun yaptığımız yorumları. Telefon kötü demedik, çöpe atın demedik. Eksilerini söyledik!
    Sanki telefonu siz üretmişsinizde size küfür ediyormuşuz gibi alınıp yorumlar yapmış bazıları. Ortamı geriyorsunuz sadece...

    Ve parasını verip bir ürün aldığınızda onun eksilerinide kabullenin. Tarafsız olun biraz.
  • 1-2 ay? ben 1.5 ay oldu neredeyse yani 1-2 ay 869 tl ye aldım Bataryayı biliyordum akıllı telefonlarda kullanımda 1 günde şarj edilmesi gerektiğini. falan filan. Tek bilmediğim (bu telefonla alakalı değil) süper amoledlerde ekrandaki lekelerdi. o da süper amolede özgüymüş öğrendik. Neyse o lekeleri önceden bilsem yine ALIRDIM. Ekranının hassasiyeti olsun parlaklık olsun (bana göre) yeterince güzel. BU forumu iyiki de araştırışım. tlefonu alırken dediğim gibi bilmediğim sadece siyah leke problemi( SÜPER AMOLEDLERE ÖZGÜ) bilmiyordum. Bir sorum var ama. O da 3g data açıkken batarya hemen bitiyor çok fazla harcıyor ( ya da bana öle geliyor) ve telefon biraz ısınıyor 3g datayla internete girdiğim zaman. sizde durumlar nasıl? ilk aldığımda yoktu sanırım ama son zamanlarda çıkmaya başladı.




  • Youtubeda bir kaç su testine rastladım. Ne derece doğru? Elinden yalnışlıkla suya düşüren falen varmı aramıszda.
  • arkadaşlar ortamı germeye gerek yok
    herkes burada görüşlerini paylaşıyor almayı düşünenler de faydalanıyor
    ben de almadan önce karşılaştırmaları okudum izledim yorumlara baktım öyle aldım
    kimse burayı yakınmak için kullanmıyor
    şikayetlerine çözüm bulurmu ona bakıyor
    herkes rahat olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Arkadaş biriniz de piyasadaki şu fiyat aralığındaki telefonlarla kıyaslayın ona göre yorum yapın. Bu telefonu alanların çoğu fiyat performans odaklı alanlar zaten. Şarjı 3 gün gitsin diyorsan 2000 lirayı vereceksin o zaman arkadaş. Yaptığımız en iyi şey bu şekilde boş boş atıp tutmak olsa gerek. Bir kişi de çıkıp 750-800 liraya aldığı şu telefonu aynı fiyata benzer bir cihaz alınabilir mi o şekilde kıyaslasın. Ne Wi-Fi Sorunu var. Ne bataryası az gidiyor. Ne de herhangi bir kasma var. Tasarım olarak plastik kasalı boyası 2. ayda çıkmaya başlayan hiçbir telefonla kıyaslamıyorum bile. Ara sıra birçok kişinin karşılaştığı ufak tefek sorunlar da büyük ihtimal zırt bırt yüklenip kaldırılan uygulamalardan kaynaklanıyor. Mesela benim gecen gün yaşadığım ısınma sorunu uygulama kaynaklıydı... Kısacası millet olarak haddinden fazla pimpirikliyiz. Pimpirikli olmakla birlikte yapılacak herhangi bir icraat olduğunda birimiz bile taşın altına el atmayan tipleriz. Sorun bence bu.

    Valla en boş mesajlardan biri de bu olsa gerek.

    Şu an piyasada yeni çıkan 2000 TL lik telefonların da ancak bunun kadar dayanır şarjı. Zira ekranları kocaman ve fullhd vs. gibi ekstra özellikleri var.

    Bir önceki sayfanın en son mesajlarına bakarsan orada benim mesajımda ben 500 tllik telefonla kıyasladım.

    Okumadan etmeden yorumda bulunmayalım.

    Bu forumdaki bu hastalığı da anlayamadım ben herkes sahip olduğuna birisi laf ederse parlıyor.

    o zaman bir an önce razr dan kurtulun. siz de rahatlayın,sadık kullanıcıları da




  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Arkadaş biriniz de piyasadaki şu fiyat aralığındaki telefonlarla kıyaslayın ona göre yorum yapın. Bu telefonu alanların çoğu fiyat performans odaklı alanlar zaten. Şarjı 3 gün gitsin diyorsan 2000 lirayı vereceksin o zaman arkadaş. Yaptığımız en iyi şey bu şekilde boş boş atıp tutmak olsa gerek. Bir kişi de çıkıp 750-800 liraya aldığı şu telefonu aynı fiyata benzer bir cihaz alınabilir mi o şekilde kıyaslasın. Ne Wi-Fi Sorunu var. Ne bataryası az gidiyor. Ne de herhangi bir kasma var. Tasarım olarak plastik kasalı boyası 2. ayda çıkmaya başlayan hiçbir telefonla kıyaslamıyorum bile. Ara sıra birçok kişinin karşılaştığı ufak tefek sorunlar da büyük ihtimal zırt bırt yüklenip kaldırılan uygulamalardan kaynaklanıyor. Mesela benim gecen gün yaşadığım ısınma sorunu uygulama kaynaklıydı... Kısacası millet olarak haddinden fazla pimpirikliyiz. Pimpirikli olmakla birlikte yapılacak herhangi bir icraat olduğunda birimiz bile taşın altına el atmayan tipleriz. Sorun bence bu.

    Valla en boş mesajlardan biri de bu olsa gerek.

    Şu an piyasada yeni çıkan 2000 TL lik telefonların da ancak bunun kadar dayanır şarjı. Zira ekranları kocaman ve fullhd vs. gibi ekstra özellikleri var.

    Bir önceki sayfanın en son mesajlarına bakarsan orada benim mesajımda ben 500 tllik telefonla kıyasladım.

    Okumadan etmeden yorumda bulunmayalım.

    Bu forumdaki bu hastalığı da anlayamadım ben herkes sahip olduğuna birisi laf ederse parlıyor.

    o zaman bir an önce razr dan kurtulun. siz de rahatlayın,sadık kullanıcıları da

    Valla hocam razrdan kurtulmuyorum vazgeçtim. Siz SADIK arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum

    Sanki kendi yetiştirdiğiniz evladınız da onu kötülüyoruz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    Valla hocam razrdan kurtulmuyorum vazgeçtim. Siz SADIK arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum

    Sanki kendi yetiştirdiğiniz evladınız da onu kötülüyoruz


    Aynen katılıyorum sana dostum. Tarafsız eleştiriyoruz diye herkes sanki küfür etmişiz gibi algılıyor

    Bizde kullanıyoruz bu telefonu, sizde kullanıyorsunuz. Şurada biraz gerçekçi olduk diye hemen ortam gerildi. Böyle şeylere gerek yok dostlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Arkadaş biriniz de piyasadaki şu fiyat aralığındaki telefonlarla kıyaslayın ona göre yorum yapın. Bu telefonu alanların çoğu fiyat performans odaklı alanlar zaten. Şarjı 3 gün gitsin diyorsan 2000 lirayı vereceksin o zaman arkadaş. Yaptığımız en iyi şey bu şekilde boş boş atıp tutmak olsa gerek. Bir kişi de çıkıp 750-800 liraya aldığı şu telefonu aynı fiyata benzer bir cihaz alınabilir mi o şekilde kıyaslasın. Ne Wi-Fi Sorunu var. Ne bataryası az gidiyor. Ne de herhangi bir kasma var. Tasarım olarak plastik kasalı boyası 2. ayda çıkmaya başlayan hiçbir telefonla kıyaslamıyorum bile. Ara sıra birçok kişinin karşılaştığı ufak tefek sorunlar da büyük ihtimal zırt bırt yüklenip kaldırılan uygulamalardan kaynaklanıyor. Mesela benim gecen gün yaşadığım ısınma sorunu uygulama kaynaklıydı... Kısacası millet olarak haddinden fazla pimpirikliyiz. Pimpirikli olmakla birlikte yapılacak herhangi bir icraat olduğunda birimiz bile taşın altına el atmayan tipleriz. Sorun bence bu.

    Valla en boş mesajlardan biri de bu olsa gerek.

    Şu an piyasada yeni çıkan 2000 TL lik telefonların da ancak bunun kadar dayanır şarjı. Zira ekranları kocaman ve fullhd vs. gibi ekstra özellikleri var.

    Bir önceki sayfanın en son mesajlarına bakarsan orada benim mesajımda ben 500 tllik telefonla kıyasladım.

    Okumadan etmeden yorumda bulunmayalım.

    Bu forumdaki bu hastalığı da anlayamadım ben herkes sahip olduğuna birisi laf ederse parlıyor.

    o zaman bir an önce razr dan kurtulun. siz de rahatlayın,sadık kullanıcıları da

    Valla hocam razrdan kurtulmuyorum vazgeçtim. Siz SADIK arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum

    Sanki kendi yetiştirdiğiniz evladınız da onu kötülüyoruz

    Alacaginiz cihaz uzaya uydu mu gonderecek, ne yapacak? Full HD demissiniz. Bugun konularin birinde bilgili bir arkadas fhd nin cozunurlugunun insan gozunun cok uzerinde oldugunu belirtmis, gereksiz yani. Kalite olarak elestiriye acik, eyvallah, ama boyle amatorce yorumlar da gercekten bir ise yaramiyor.

    Xt910 maxx kullaniyorum, devasa bataryali. O yuzden bahsettiginiz sorunlarin bir kismi yok bende. Bu cihazin kunyesinde uzakdogulu bir marka olsaydi bu fiyata hayatta satilmazdi, bunu kabullenin.

    Hayirli gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beğenmeyen biraz daha paraya kıysın nexus4 veya s3 alsın s4de çıktıki gtgide ucuzlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon görüşmesinde problem yaşayan arkadaşlar ne yaptınız, problemi çözebildiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnyx

    quote:

    Orijinalden alıntı: bold_9700

    arkadaşlar kafama takılan bir soru var hepsiburada.com'dan alan arkadaşlar bi yardımcı olabiril mi ? bu 100 tl'lik hediye çeki telefon üzerinde kullanılabiliyor mu yoksa farklı alışverişlerde mi kullanılıyor ??

    hediye çeki alışverişi yaptıktan sonra belli bir tarihte iki parça olarak tanımlanıyor tarihi ezberebilimiyorum yazıyor sitede bi tarihte 50si tanımlanıyor belli tarihe kadar kullanam süren var ondan sorna diğer 50si kullanılıyor yani yani hemen satın alırken kullanılıyormu diye sorduysan o şekilde olmaz fakat daha sonrasında alcağın bir telefon için kullanabilirsin orada kullanılmayacak şeyler belirtilmiş zaten

    demek istediğimi yanlış anlamışsınız sanırım hocam benim dediğim razrı aldıktan sonra 50+50 şeklinde kullanılacak çekleri razr üzerinde kullanabilirmiyim ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego


    quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    quote:

    Orijinalden alıntı: #berk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Arkadaş biriniz de piyasadaki şu fiyat aralığındaki telefonlarla kıyaslayın ona göre yorum yapın. Bu telefonu alanların çoğu fiyat performans odaklı alanlar zaten. Şarjı 3 gün gitsin diyorsan 2000 lirayı vereceksin o zaman arkadaş. Yaptığımız en iyi şey bu şekilde boş boş atıp tutmak olsa gerek. Bir kişi de çıkıp 750-800 liraya aldığı şu telefonu aynı fiyata benzer bir cihaz alınabilir mi o şekilde kıyaslasın. Ne Wi-Fi Sorunu var. Ne bataryası az gidiyor. Ne de herhangi bir kasma var. Tasarım olarak plastik kasalı boyası 2. ayda çıkmaya başlayan hiçbir telefonla kıyaslamıyorum bile. Ara sıra birçok kişinin karşılaştığı ufak tefek sorunlar da büyük ihtimal zırt bırt yüklenip kaldırılan uygulamalardan kaynaklanıyor. Mesela benim gecen gün yaşadığım ısınma sorunu uygulama kaynaklıydı... Kısacası millet olarak haddinden fazla pimpirikliyiz. Pimpirikli olmakla birlikte yapılacak herhangi bir icraat olduğunda birimiz bile taşın altına el atmayan tipleriz. Sorun bence bu.

    Valla en boş mesajlardan biri de bu olsa gerek.

    Şu an piyasada yeni çıkan 2000 TL lik telefonların da ancak bunun kadar dayanır şarjı. Zira ekranları kocaman ve fullhd vs. gibi ekstra özellikleri var.

    Bir önceki sayfanın en son mesajlarına bakarsan orada benim mesajımda ben 500 tllik telefonla kıyasladım.

    Okumadan etmeden yorumda bulunmayalım.

    Bu forumdaki bu hastalığı da anlayamadım ben herkes sahip olduğuna birisi laf ederse parlıyor.

    o zaman bir an önce razr dan kurtulun. siz de rahatlayın,sadık kullanıcıları da

    Valla hocam razrdan kurtulmuyorum vazgeçtim. Siz SADIK arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum

    Sanki kendi yetiştirdiğiniz evladınız da onu kötülüyoruz

    Alacaginiz cihaz uzaya uydu mu gonderecek, ne yapacak? Full HD demissiniz. Bugun konularin birinde bilgili bir arkadas fhd nin cozunurlugunun insan gozunun cok uzerinde oldugunu belirtmis, gereksiz yani. Kalite olarak elestiriye acik, eyvallah, ama boyle amatorce yorumlar da gercekten bir ise yaramiyor.

    Xt910 maxx kullaniyorum, devasa bataryali. O yuzden bahsettiginiz sorunlarin bir kismi yok bende. Bu cihazin kunyesinde uzakdogulu bir marka olsaydi bu fiyata hayatta satilmazdi, bunu kabullenin.

    Hayirli gunler

    Hocam kim bilir benim yorumumu okudunuz zira full hd'nin telefonlar için ne kadar gereksiz olduğunu laptoplarda, bile o kaliteyi insan gözünün anlayamadığını bugün ben de yazmıştım lg ile ilgili bir foruma. O konuda zaten aynı düşünüyoruz fakat 2000tl verip daha iyisini alırsın deyince ben de böyle bir yorum yaptım.

    Bu telefonun fiyatına göre, hele ki benim aldığım fiyata göre gayet yeterli olduğunun farkındayım. Fakat bataryası 1 günde bitti ve eskiden elime geçen bu tarz telefonlarda da ilk kullanımımda bolca kurcalamama rağmen bu kadar hızlı gitmemişti. İleride performansı artar mı bilmiyorum fakat ihtimal vermiyorum. Zaten çok performanslı olmasını Motorola stratejik olarak istememiştir zira abisi 3300 mAh batarya ile üretilmiş. Yani batarya konusunda sıkıntısı olan koyar 300-400 onu alır diye bir zorlamaya gitmişler. Benim gözümde normal kullanımda bir telefon şarjının en az 2 gün gitmesi gerekir o sebeple de razrı şarj konusunda eleştirdim.

    Sonuçra şarj konusunu benim gibi çok öncelikli tutan varsa haberdar olsun ona göre alsın.

    Hayırlı geceler.




  • biraz da uygulama agırlıklı görüş paylaşssak olmazmı. ilk sayflardan beri şarj süresi, ekranın lekesi, vs derken hep fiziki koşulları üzerinden sayfalarca yazılıp çiziliyor.

    misal android işletim sistemi bu telefona live kanalları oynatabilecek streamplayer lar yükleyebilen ve oynatan varmı aramızda. torrent destekli olanından. nette çok araştırdım ama yeterli sonuca ulaşamadım malesef.
  • 128k lik orjinal sim kart aldi. Trkcl . Bu sfer uzun mesajlar gelmiyor arkadaslar . Hakketten cildiracam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadir kulaniyorum..

    ekranda leke var bilerek aldim hic rahatsiz edici degil görmuyorsunuz bile sadece gece ekran kapanirken göruyorsunuz..

    sarj olayini takmiyorum hep dedigim gibi ozaman eski tek renk tel alin yilan oynayin internet girmeyin vs...

    cok şık telefon..

    benimde tek sorunum 128 kb avea kart kestirdim ama mesaj gelmesi..

    ve buranin islevini unuttuk..

    mesala bana iyi bir mail programi lazim sirket mailleri icin turkce olsa daha iyi olur..
  • Sanırım telefon eskimeye dönünce güncellemede gelmeyince kötülenmeye başlamış 4-5 aydır inceliyorum telefonu daha alamadım kesin piyasada kalmaz. Bilen arkadaşlara sorum şu ; nisan mayıs gibi bu özelliklerde 900 liraya kadar fiyatı olan telefon çıkar mı ya da çok yazdım ama kimse cevap vermedi huawei P1 buna alternatif olarak alınabilir mi ?? Bende android telefon kullanmak istiyorum artık arkadaşlar biraz gerçekçi yorumlar lütfen
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.