Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
2
Favori
16.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

    Söyleyeceklerime gelirsek;

    Bazılarınız bunlara acaip sinirlenecek belki, hatta Fenerli'lerin çoğu sevmeyecek, küfredecek, sövecek, tersleyecek hatta dışlayacak ama umrumda değil. Ben fenerbahçeliliği televizyondan değil Kadıköy'ün suyundan aldım. Milletin imrenerek baktığı yerlere daha çocuk yaşımda girdim ben. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm tabela Kadıköy dü. o yüzden kimseye dert anlatacak da değilim. Sadece aylardır süre gelen bazı şeyler ve düşündüklerimi söylemek istiyorum o kadar.

    Öncelikle herkesin büyük dikkatle takip ettiği 3 Temmuz'dan beri süregelen şike sürecinde beni hep yanlış anlayan taraftarlardan tekrardan özür diliyorum çünkü bu yazdıklarımı da düzgün anlayacaklarını sanmıyorum. Ben kulübün renklerine gönül verdim arkadaş. Ben birine saldırırken Sarı-Lacivert aşkına saldırdım. Laflarımı söylerken çubukluya sarılıp söyledim. Ben uyurken bayrağıma sarıldım armama bakarak uyudum. Kimisi gibi sadece tribünde sağa sola küfredip, ağzımdan salyalar saçarak gönül vermedim. Sporun ahlak ve saygı çerçevesinde sevdim Feneri ve ona gönül verdim. Ben başarılı olduğu için gönül vermedim Fenere. Gökyüzüne baktığımda Sarı ile Laciverti bir arada gördüğüm için sevdim. Ben Kadıköy e her gittiğimde , o taraftan her geçtiğimde gördüğüm stadda sevdim Feneri. Sağa sola saldırmadan, millete iftira atmadan. Ben futbolunu sevdim, savaşını sevdim, herşeyden önce ben kendisini sevdim kulübün. Branşlarını ayırmadan, yöneticisine bakmadan. Sahip çıktım takımıma. Aykut demedim, Oğuz demedim, Rıdvan demedim. Uche, Hogh, Okocha demedim. Ben hiçbirini ismi yüzünden sevmedim. Ben sahaya koydukları futboldan gurur duyduğum için, Sarı- Lacivertime gönül verdikleri için sevdim. Ben isimlerin peşinden koşmadım bugüne kadar. Başarıyı isimlerin değil değerlerin getirdiğine inandım. Başarısızlığı ise ahmaklığın, egonun ve tatmin edilemeyen hırsın getirdiğine. Zarar çekmesin istedim kulübüm. En kötü zamanında yine giydim formamı taktım atkımı, yine bağırdım avazım çıktığı kadar Kanarya! diye.
    Peki sizler ne yaptınız? Bu şanlı şerefli kulübü hiç düşünmeden, hırsı, egosu ve düşünmeksizin söylediği sözleri yerine getirebilmek için katakulleye girmekten çekinmeyen kişilerin, Kulübün adını farklı yerlerde kullanmaya çalışan şahısların peşinden koştunuz. O ne derse onu yaptınız, O üzülürse üzüldünüz, sevinirse sevindiniz.
    En büyük başarısını aldığında kovduğu teknik direktöre sahip çıkmadınız, ama o başarılıydı demediniz yine o isimi savundunuz. Sonuç ne oldu? tam bir yıldır üstümüze atılan leke, karşımızda bir çete ve sizin hala akıllanmadan savunduğunuz hakkında 9 maçta teşvik ve şikeden yargılanan, yönetime soktuğu adamların ceza aldığı, verdiği sözleri kimi zaman tutmayan bir adamın peşindesiniz. Ve siz "kulübe gönül veriyoruz. o bizim başkanımız" diyip peşinde koşuyorsunuz. O kadar adam geçti kulüpten, o kadar transfer yapıldı. O kadar sevdiğiniz adamlar kovalanarak gönderildi bu takımdan. Onlara niye ses çıkarmadınız? Ben söyleyeyim. Siz renklere, kulübe gönül verdim diyip kandırıyorsunuz. Şuan Aziz Yıldırım " yürüyün " dese hepiniz çıkıp yürüyüş yapacaksınız. Ama ben Temmuz başına kadar Fenerbahçeye karşı yapılan haksızlıklarda çoğunuzu göremedim Caddelerde.
    Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

    Siz tavsiyem biraz düşünün. 3 yöneticimiz şikeden suçlanıyor. 2 si yaptığı için cezalandırıldı bir tanesi için 39 yıl hapis isteniyor. Diğer takımlar beni gram ilgilendirmez. Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.




    Düşündüklerime katılın veya katılmayın umrumda değil. Emre gittiğinde bir pislikten kurtulduk dedim. Sırada Aziz Yıldırım var. Ondan da kurtulursak eğer bu takım çok güzel günlere ulaşıp başarılı olacaktır.

    Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.


    Şimdi istediğiniz kadar çemkirin, dışlayın. Sizin duanızla doğmadım bedduanızla öleyim. Siz dediniz diye Fenerli olmadım ben. Anne sütünden sonra Kadıköyün suyunu içtim ben.








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Fenerli olma zaten. Sen Gs li ol. Onlar iyi hasır altı ediyorlar herşeyi. Biz edemiyor.

    Evet evet gsli ol;http://www.uludagsozluk.com/k/konu%C5%9Fursam-2006-%C5%9Fampiyonlu%C4%9Fu-el-de%C4%9Fi%C5%9Ftirir/
  • Şadan, gözünü seveyim şu forumdaki kendini bilmezlerin söylediği şeyleri kafaya takmayı bırak artık kardeşim. Seni tanıyan herkes biliyor senin ne olduğunu
  • Milyonlarca Fenerli salak, sen akıllısın. Oldu o zaman biz kalkalım.
  • [alkış.gif]
  • Geldi gene
  • Adam hakli aziz resmen fb i kullaniyor istifa ediyorum aklanip gelecegim dese bu surec bu kadar sancili gecmezdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Pier De Sans
    Aziz Yıldırım FB den ihraç edilsin.Gitsin kendine bir takım kursun, o takımı tutanlar olacaktır.Bunlar genelde ufak yaşlılar sadece Aziz yıldırım başkanlığı gören insanlar olur genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

    Milyonlarca Fenerli salak, sen akıllısın. Oldu o zaman biz kalkalım.

    Ben kimseye salak demedim. Kendi fikrimi söyledim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: simple

    Sen Fenerli olma zaten. Sen Gs li ol. Onlar iyi hasır altı ediyorlar herşeyi. Biz edemiyor.

    Evet evet gsli ol;http://www.uludagsozluk.com/k/konu%C5%9Fursam-2006-%C5%9Fampiyonlu%C4%9Fu-el-de%C4%9Fi%C5%9Ftirir/




    Bak ne dedim, kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez. 13 yıl boyunca Aziz Yıldırım ın söyledikleri yaptıkları ortada. CL de çeyrek final oynayan ve yarı finali şanssızlığı yüzünden kaybeden bir teknik direktörü kovabilecek kadar hırsının egosunun kurbanıdır Aziz Yıldırım. Verdiği demeçler, söyledikleri, hatta bugüne kadar yaptığı yaptırdığı herşeyle kulübe verdiği zarar da ortadadır. Sırf 3 sene üst üste şampiyon olucam diye yapmadığı, söylemediği şu takımı halkın karşısında düşürmediği yer kalmadı. Şuan Fenerbahçe dendiğinde elin avrupalısı bile Şike diyebiliyorsa bunun mimarı da kendisidir. Varsın takım 10 sene şampiyon olmasın. Varın siz beni Fenerli görmeyin. Size kendimi beğendirmeye çalışacak değilim. Mahkeme kararında bu adam ceza alırsa, takım küme düşürülürse neler diyeceksiniz o zaman görücem sizi. Ben bu laflarımı 3 Temmuzdan önce de söylüyordum hala söylüyorum. Ceza almasın yine söyleyeceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

    Milyonlarca Fenerli salak, sen akıllısın. Oldu o zaman biz kalkalım.

  • Daha ilk günden delilleri yüzümüze vursalardı kimse kimsenin yanında olmazdı.
    Ama ne yaptılar kolayca çözecekleri bir işi dallandırıp sarpa sardılar, bu kadar çok çarpıklığın dönüğü bir davaya da benim inanmamı kimse beklemesin.
    Adam 3 temmuzdaki mütalayı aynı bugün geçmiş, 6222 kanunu değiştirme gereği bile duymadan copy paste haliyle hem de.

    Bu arada sana tek sorum olacak 9 maç şike şüphesinden bahsediliyor, büyük Fenerbahçelisin, Kadıköyde açmışın ya gözlerini bütün maçları izlemişindir geçen sene.
    Kaçından şüphelendin?
  • ben senin fenerbahçe formanı giyip saraçoğlunda takımını avrupa maçında bas bas bağırarak desteklerim,çünkü sen renklere aşıksın,armaya,spora,rekabete..diğerleri gibi başkanımız gidiyo diğe ağlamıyosun takımını şu hale düşmesine yanıyosun ve keşke bütün takımlardaki şu başarı için her yol mubahtır mantığı yok olsa,her sene bi takım şampiyon olsun ama avrupada türkiye olarak herkesi inletelim.fenerbahçesi,beşiktaşı,trabzonu,galatasarayı,bursası kısaca her takım bu ligin parçasıdır yeni yetmeler bilmezler metin oktayları,lefterleri,baba hakkıları onların mücadelesi sahada kalırdı şimdi ise nerelerdeyiz..neyse seni anlamayan anlamasın dostum aynı şey bizim başımıza da gelse bunca yıllık klübü şu hale sokan adamın anası ağlasa umrumda olmazdı sana aynen katılıyorum.
  •  Ben Fenerli Değilim
    herşey planın bir parçası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn


    Daha ilk günden delilleri yüzümüze vursalardı kimse kimsenin yanında olmazdı.
    Ama ne yaptılar kolayca çözecekleri bir işi dallandırıp sarpa sardılar, bu kadar çok çarpıklığın dönüğü bir davaya da benim inanmamı kimse beklemesin.
    Adam 3 temmuzdaki mütalayı aynı bugün geçmiş, 6222 kanunu değiştirme gereği bile duymadan copy paste haliyle hem de.

    Bu arada sana tek sorum olacak 9 maç şike şüphesinden bahsediliyor, büyük Fenerbahçelisin, Kadıköyde açmışın ya gözlerini bütün maçları izlemişindir geçen sene.
    Kaçından şüphelendin?

    +1907

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azizcilere sorsam kulübün içinde bulunduğu durumdan sorumlu kim diye? Ortak bir cevap dahi veremezler.Benim gözümde tek sorumlusu vardır oda Aziz Yıldırım ve yönetimidir. Bu iş artık kabak tadı verdi ve önünü göremeyen bir kulüp var şuan. Artık kalemler kırılsın verilsin ceza herkes önünü görsün.
  • Savcı'nın sözleriyle böyle yorum yapacak adam çıkmasın zaten karşıma Fenerliyim diye. 3 Temmuz'da neredeydiniz bu konuları açmadınız, geçiniz efendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn


    Daha ilk günden delilleri yüzümüze vursalardı kimse kimsenin yanında olmazdı.
    Ama ne yaptılar kolayca çözecekleri bir işi dallandırıp sarpa sardılar, bu kadar çok çarpıklığın dönüğü bir davaya da benim inanmamı kimse beklemesin.
    Adam 3 temmuzdaki mütalayı aynı bugün geçmiş, 6222 kanunu değiştirme gereği bile duymadan copy paste haliyle hem de.

    Bu arada sana tek sorum olacak 9 maç şike şüphesinden bahsediliyor, büyük Fenerbahçelisin, Kadıköyde açmışın ya gözlerini bütün maçları izlemişindir geçen sene.
    Kaçından şüphelendin?

    Bırak arkadaşa göre savcı haklı, hakimede gerek yok. Millet kulüp kasasından para çekip teşviğe yollar, bizim işte daha dekont yok ortada.




  • Valla helal olsun, bir fenerbahçeli bu olaya ancak bu kadar objektif bakabilir.. Sizin yaptığınızı emin olun şu an en büyük fenerliyim diyen adamlar yapamıyor ve fenerbahçe bu yüzden bu halde..
    Ama size hatırlatmak istediğim bir şey var; bu forumda özellikle bu bölümlerde genelde ciddiyetsiz, sözlük özentisi adamlar takılıyor, bu yüzden burada birşey ispatlamanıza hiç hiç gerek yok..
    Hı zaten siz yazınızda belirtmişsiniz önemsemiyorum diye oda işin diğer tarafı tabi..
  • böyle fenerliler kalmadı. adamı linç edecekler şimdi ama helal olsun ne diyim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.