Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.857
Cevap
210
Favori
1.058.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Update tartışması olmuş sanırım eski mesajları çok okumadım ama bende de 2gb güncelleme olmuş. Dum dum falan gibi takip eden adamların bugları olmamıştı aslında. Yalnız oyun ssd de kurulu olduğu halde update boyutu az olsa da çok olsada update gereğinden fazla uzun sürüyor gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamermn kullanıcısına yanıt

    hocam stream sistemleri güzel fakat yaygınlaşması 5-10 seneyi bulur. özellikle yaygınlaşması için pvp oyunlarda gecikmenin minimum olması gerekiyor.


    2 kat performans kimse demedi hocam. hep üzerlerine %10-20 katarak ilerliyor.


    yani bu iş sadece gpularda öyle değil cpularda da öyle.


    üretim işi komplike bir iş olduğundan detayları bilemiyoruz.  isteseler verebilirler veremezler olayına girmiyorum ama 2 kat performans olayı imkansız bence.


    oyunların sistem ihtiyaçları ile mevcut donanımlar aynı şekilde artıyor / gelişiyor.


    dolayısıyla bugün en iyi sistemi de toplasan dahi seneye en iyi olmuyor. hep daha iyisi çıkıyor mutlaka.

  • Yaklaşık 60 saat oynadım oyunu. Bunun 10 saati falan dolu doludur. Witcher'dan sonra nasıl bu kadar sıkıcı yan görevler yapabilmişler anlamadım. Ana görevlere lafım yok.


    Yalnız o ne şehirdir beee! Çok yazık olmuş çok. O şehir tasarımının içini doldurabilselerdi eğer muazzam bir dünya ile iç içe geçecektik.


    Bence NPC sistemi, trafik ve polis yapay zekası şu anda birincil öncelikleri olmalı. Sonrasında çeteler ve onların arasındaki rekabette bizim rolümüz ve oyunun gidişatına etkisi eklenebilirse kotarırlar. (son beklentimin gerçekleşmesinin bu saatten sonra imkansıza yakın olduğunu bende biliyorum)


    Şu eski nesil konsollar ile işleri bittikten sonra (o cepheden tepki çok büyük), neler ekleyebilecekler, ne kadar geliştirebilecekler diye inanılmaz merak ediyorum.


    Witcher 2 gibi yerinde mi sayacak mesela(sadece optimizasyon, çökme sorunları çözülmüştü, oyunun genel hali iyisiyle-kötüsüyle hep o şekilde kaldı), yoksa Witcher 1 ve 3 gibi evrim mi geçirecek ?


    250 tl'nin hakkını veriyor mu ? Sanmıyorum, inidirim ile alınabilir diye düşünüyorum. Çünkü buglar, öyle böyle buglar değil. RPG mekanikleri de çok güçlü değil ki hikaye gidişatı bitirdiğiniz görevler üzerinden seçenek sunuyor, sizin seçimlerinizin etkisi neredeyse yok, ve bu statik görevler ise hep aynı lineer çizgide. Ne yaparsanız yapın oyunun 5-6 tane sonu 30-40 saatin sonunda sizi bekliyor.


    Sadece oyunun sonunda hangi sunumu izleyeceğinizi seçiyorsunuz o kadar.


    Buradaki bazı eleştirilerin fazla sert olduklarını düşünüyorum ama aynı şeyi oyunu ölümüne savunan tayfa içinde söyleyebilirim. Açık konuşayım, 8 yıldır (oyunun kaç yılda geliştirildiği umurumda değil) ben bu 15-20 saatlik güzel denebilecek ana senaryo için beklemedim bu oyunu. Çok daha fazlası bekleniyordu, çok daha fazlası sunulabilirdi.


    Şehre her baktığımda içim yanıyor o yitip giden potansiyeli yüzünden Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 


    Umarım bu şekilde spekülasyonlar yerine, milletin forum köşelerinde bir birine girmesi yerine, kalemi kuvvetli bir basın çalışanı işin peşine düşer ve bu hayal kırıklığının arka planını bizlere yansıtabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nameria -- 24 Aralık 2020; 7:6:32 >
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • Bu şarkı da fena,kokpit kamera açısı ile şehirde gezerken iyi gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 24 Aralık 2020; 8:41:47 >
  • Oyunun yan görevleri efsane olmuş bir kez daha anladim. Judy cigimin görevleri öyle peralez ailesinin öyle river kardesimin gorevleri öyle panam zaten anlatmaya gerek yok :)

    Arkadaşlar şu joshua stephson mu ne ismi bunun gibi bisey olan bi arkadaş var onun gorevini yapanlara bi sorum olacak.


    Arkadaşlar bu kendini mesih zanneden hapishane kackini ile önce tovbe etmesi için bir eve gittik. Sonra restorana yemek yiyelim diye gittik. Restorana girmeden aractaki bi kadın joshua nin aklini bulandirma sana 2 kat para öderim dedi ben de tamam dedim gittim restorana girmeden. Bu görev orda bitmis mi oldu yani? Halbuki biraz arastirdim studyoda kendini carmiha geriyomus bd cekiyolarmis vs. Acaba ben kadının teklifini kabul ettiğim için mi bu olayları göremedim?
  • Ana hikayede sonlara doğru yaklaşırken Takemura işlerini bitirene kadar bir gün bekle diyor. Zamanı ne kadar ileri alsanız da ne kadar yan görev yapsanız da o bir gün baya uzun sürüyor ben de çözümü buldum. Eve gidip 2 kere uyuyun ondan sonra dışarı çıkıp oyunu kaydedin sonra yüksek bir yerden aşağı atlayıp ölün ve kayıtlı oyunu açın. Takemura arıyor bu sefer.





  • Simdiden çok ilginc buildler görmeye basladık ki oyunun daha ikinci haftası. Bakalım neler görücez daha bunun DLC'si felanda olacak, uzun yıllar oynanır bu oyun.


    Burada akşama kadar RDR-TLOU öven arkadaşların anlamak istemediği bu, Cyberpunk en temelinde bir oyun. RDR ve TLOU çok güzel yapımlar olsada sinematik yönü ağır bastığı için daha pürüzsüz bir içerik vermeleri kolaylaşıyor. Witcherd 3'den sonra oynanış açısında yaptıkları büyük devrim adamların çünkü Witcherda en temelinde bir kaç kılıç sallama animasyonu ve 2-3 büyüden ibaretti. Witcherda oynanış mekaniği çok azdı oradan gelip böyle çeşitli bir oynanış sunmak. Tebrikler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 24 Aralık 2020; 9:21:25 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Elden birşey geliyor mu gelmiyor verilen birçok söz tutulmadı ancak düzeltilmeyecek sorunlarda değil
    Bende indirdim oyunu high ayarlarda ortalama 55 60 arası alırken birden 32lere düşmesi aşırı rahatsız ediyordu o yüzden sildim beklemeye başladım
    Her patch yayınlandığında youtubedan karşılaştırmalara bakıyorum düzeldiği gibi başlayacağım
    Gta 4 Ac Unity Batman Arkham Knight gibi oyunlarda büyük sorunlarla çıktı ve güncellemelerle düzeldi bu oyunda elbet düzelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Ocak Şubat'ta gelecek güncellemeler bilgisayarada gelecek diye biliyorum gelmezse tam skandal olur
    Bilgisayar tarafı küçük güncellemeler ile zor çözülür
    Bende para verdim oynamayı çok istiyorum ama oynanmıyor oyun biraz daha zamana ihtiyacı var
    Bu arada doğum gününüz kutlu olsun :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkürler hocam sağolun :))

    Aynen gerçekten düzelirse tekrar başlarım ben de bakalım umarım altından kalkarlar
  • Kadının teklifini kabul etmeyi hiç denemedim ancak kadın birkaç gün sonra arıyor yardım eder misin diye. Eğer bir süre geçti ve aramadıysa muhtemelen teklifi kabul ettiğin içindir.


    Fotoğraf modunun stüdyo içinde kullanılamıyor olması da hoş olmadı mesihle fotoğraf çektirecektim çarmıha gerdikten sonra Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • Oyunun en güzel şarkısı budur, aksini iddaa eden Night City önüne gelsin.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frightfull

    Hocam baktim olmuyo gittim bir de Geforce Now uyeligi aldim, onla oynamaya calisiyorum - 1gbps internet var cok yeterli, ultra ayarlarda guzel FPS veriyor fakat sanki bu streamingde bi nane ceviriyolar. Ultra degilmis gibi bir degisik.

    Streaming servislerde evindeki bilgisayar ya da televizyon kalitesinde bir görüntü bekleme zaten şu an için. Sonuçta bu servislerde sana ulaştırılan görüntü işlenerek belirli bir bitrate oranında sunuluyor.


    Ayrıca bağlantı kalitesi çift taraflı bir durumdur. Sizin internetiniz ne kadar iyi olursa olsun, karşıdaki sunucunun bağlantı kalitesi ve yük durumu da sizin alacağınız görüntü kalitesini direkt etkiler.

  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Bir iki gün geçti ancak aramadi hala. Seçimlerin etkisi yok diyordum ben de ancak etkisi varmis gerçekten de 😄
  • bir iki foto da benden gelsin rx 570 8gb,i5 4460 12gb ddr3 ram ortlama 40-45fps arası gidiyor ayarlar texture high ilk iki gölge lowda gerisi medium...

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • Keşke oyun açık dünya olarak çıkmasaydı.


    Bölüm bölüm single player yapabilirlerdi..


    Oyunun tamamlanmamış olmasını anca böyle saklayabilirlerdi.


    Ana hikayeyi oynamak dışında zevkli birşey yok...Sürüyle yan görevde var.


    Bunlar güzel olsa bile RPG yok anca soslamışlar ve bol bol eşya topluyoruz.


    Verilen sözlerde NPC'yi manipüle etme ve rüşvet verme olacaktı o da yok.


    Seçimler hep aynı noktaya bağlanıyor.


    Grafikler ve hikaye kaliteli vuruş hissi de tahminimden iyi.


    CD PROJEKT oyunu daha iyi noktaya getirecektir ama bahsedilen oyun bu değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 24 Aralık 2020; 11:7:47 >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    parayı kabul ettiğin an görev biter kabul etmeseydin 2-3 gün sonra seni kadın arıyor. Joshua'nın sana ihtiyacı var gel diyor gittiğin zaman seçenekler oluyor ben çarmıha germiştim Joshua reis'i kollarına bacaklarına çaktım çiviyi Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 24 Aralık 2020; 11:32:40 >
  • Ben daha 1.05 güncellemesini yapamadım 106 gb boş yer istiyor Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber oyunu zaten bitirmek üzereyim. İlk büyük dlcde nomad olarak sıfırdan başlarım artık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yoizhik

    Bu skippy buga girdi 50 kişi öldürünce tepki vermesi gerekiyordu tepki vermiyor, üstümdeki modlarla alakalı değil. Var mı bu şekilde buga girip çözen?

    hocam oyunu açıp tekrar yükleyin tepki veriyor.

  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.