Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.857
Cevap
210
Favori
1.058.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz grafik önemli değil demiyoruz, grafikler belli bir seviye altında değilse benim için sorun yoktur. Ben oyunda grafikler göz kanatmadıkça, çağ dışı olmadıkça, bunu önemsemem. Benim için grafik değerlendirme puanımda 3.sıradadır. Ve grafikler belirttiğim seviyede kötü değil arkadaşlar. Bu oyun ps4e de çıkacak. Bunu unutmayın.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Forumda şiir sanatı kullanmaya çalışarak derdini anlatmaya çalışanı da ilk defa görüyorum. Düz yazı öğrenin bence birini gömmeden önce. Daha önce 5738574 kere söylediğimi yine söylemeyeceğim adamlar daha önce satır satır anlattı ama artık emin oldum bu forumda okuduğunu anlama sorunu var size o beceriyle RPG oyunu oynamada başarılar.





    Sizin için böylesi de yeter o zaman nasıl olsa sadece önemli olan ''rPg''.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Eylül 2019; 19:32:25 >




  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlama sorunu hat safhada maalesef.
    Birde mobilde ve geniş ekran monitörlerde kolay okunsun diye kullandığım yöntemi şiir sanan var, yazık.
    Verdiğim örnek net, söylemek istediğim açık.
    Üstüne alın hocam, var ise karın ağrın gocun..
    Ben mevzuyu kişiselleştirmiyorum, üstüne alınan alınsın.
    Seviyesiz yakıştırmalar, kötü sözler de sahibine aittir. İade ediyorum.
    RPG ile aram olmadığını belirttiğim halde oradan vurmaya çalışmak da dediğin gibi okuduğunu anlama probleminin bir göstergesi.
    Sana güpgüçlü kaslı PiSinle mutluluklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Güpgüçlü pisimin olduğunu yazdığımı hatırlamıyorum yalnız başkan, bence "okuduğunu anlama problemi" kısmını birdaha düşün. Bunda gocunacak birşey yok arkadaşın arka sayfada söylediği gibi bazı arkadaşlar için-eğer sende anlamıyorsan- söyleyelim arka sayfada açıklayan arkadaşa sizler için slayt hazırlasın ayıp değil böyle şeyler. Belli ki açıklama yeterli değil ortada bir sıkıntı var. Milleti "Allah islah etsin" diyerek laf çakıp ondan sonra lafı yiyince "kötüsöz sahibine aittir, seviyesiz yaklaşım" diye polyanna'ya yatıyorsun. Mobilde gayet düz yazılarda rahat okunuyor rahat ol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Eylül 2019; 20:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Uzatmayalım, uzlaşamıyoruz.
    Aynı dili konuşmuyoruz belli.
    İş kişiselleşmeden atışmayı bırakalım, konu kirlenmesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun kod adı belli olmuş,

    Simpleton shake

    Ayrıca grafikler sizi alakadar etmiyorsa, grafikleri alakadar insanlara sırnaşmak niye?

    Adama demezler mi? sanane?

    Demek ki bu insanın bu yönde bir beklentisi varmış tatmin olmamış almaktan vazgeçmiş, alınmaz demiş cart demiş curt demiş al sen doya doya pixel pixel oyna?

    Belli ki bu forumda herkes ailesinden aşırı pohpohlanarak gelmiş, aksi bir görüşün, fikri anlayışın olabileceğini, her insanın farklı bir beyne, duyumsamaya, beklentiye sahip olduğunu idrak edemiyor.

    Beğenen alır oynar, beğenmeyen oynamaz şu şu sebeple beğenmedim der, evvallah dersin herkes yoluna.

    Diktatör müsünüz?

    Yanlış anlaşılma da olmasın bende oyunun grafiğinde değilim, benim hoşuma gitmeyen durum başka.
    Oyun bu leş grafiklerle düşük sistemlerde kabul edilebilir hızlarda çalışırsa oh ne ala. Ama maalesef bu leş grafikler için bile kallavi bir sistem isteyecekler gibi.

    Ben sadece bunun kabul edilemez olduğunu demek istiyorum.




  • Acaba bu oyunda da Gwent gibi bir şaheser olacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Acaba bu oyunda da Gwent gibi bir şaheser olacak mı?
    gwent gibi bir oyun olmayacakmıs hocam.


    belki supriz yapıp dahailginc bir şey eklerler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Acaba bu oyunda da Gwent gibi bir şaheser olacak mı?
    Ayrı olarak cyberpunk 2077 afterlife adında kart oyunu yapilcakmis ,inşallah ana oyunun içinde bu tarz bişi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proudmoore117 -- 6 Eylül 2019; 8:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah aşkına yapma. Bozuk grafikle düşük grafik aynı şey mi? tost yapmışlar oyuna resmen. Bozuk grafikle kimse oynamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    Grafiklere elbette yorum yapılır ama her sayfa başı aynı kişilerin sürekli aynı yazıları yazmasını görmek istemiyorum. Konuya bir bilgi gelmiştir diye gireceğim bir bakıyorum grafik tartışması oluyor hemde aynı kişiler arasında ve neredeyse benzer şeyler yazıyorlar. Üstelik bunu diyenlerden bazıları geçen sene "Grafiklere amma taktınız" diyenler. Artık aşağı yukarı her konuda bu tarz tartışmalar sürüyor eskisine oranla herkes daha da sinirli olmaya başladı ülkede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Hocam Allah aşkına yapma. Bozuk grafikle düşük grafik aynı şey mi? tost yapmışlar oyuna resmen. Bozuk grafikle kimse oynamaz.
    Hocam az mübalağa yapayım dedim de şaka bir yana her gameplay yayınlanma zamanı benim hype düşüyor sürekli. Çünkü her seferinde mutlaka öncekine göre bişeyler kırpılmış oluyor oyundan. 50 dakikalık gameplayde herşey şahane gözüküyordu o video ile hype arttı aradan bir yıl geçti insan olumlu bişeyler beklerken 15dk video yayınlıyolar gameplay bile değil oyun resmen tarumar edilmiş gibi öncekine göre arada uçurum fark gözüküyor daha videonun ilk sahnesinde fark ettim. Şimdi adamlar yarın birgün çıkıp dese gameplay yayınlayacaz benim aklıma direk ''eyvah yine bişeyleri kırptılar'' diye gelecek
    Geçen gün Dying light 2'nin gameplayına baktım adamlar şiir gibi yapmış oyunu. Üstelik tanıtımları da gayet mükemmel oyundan bir görev koymuşlar o görev üzerinden oyunu anlatıyolar teknik özellikleri gösteriyolar. Hikaye akıcı atmosfer muazzam gözüküyordu. Dönüp birde bu adamlara bakıyoruz 15dk video ne görev ne bişe açmış bana hack nasıl yapılır diye gösteriyor, bırakta onu da biz çözelim yani koskoca bir yılda bunu mu göstermek için bekledin. Atmosfere ilişkin hiçbir detay yok Cyberpunk deyince insanın aklına gece neon ışıklı gökdelenler, şehirler gelir dikkat ediyorum 50dk'lık gameplaydan beri bu son 15dk lık video dahil hiç öyle bi paylaşım yapılmadı bu da aklıma kötü şeyleri getiriyor. Daha önce downgrade için Witcher 3 zamanında oyun içinde güzelce mektup yazıp özür dilediler ama bu gösterdikleri adam kandırmaya giriyor bu sefer kimse özür mektubuna aldırmaz haksız mıyım? Bişey hakkında özür diliyorsan bu hatanı bir sonrakine tekrar etmezsin, ama görünüşe göre aynı şeyi yapıp insanların gazını almaya çalışacaklar gibi geliyor bana. Ubisoft bile çark etti döndü hatadan, düşünün ubisoftun bir sürü çıkardığı oyun var sadece bunların arasından iki tane oyun kötü çıksa insanlar direk Ubiye sövüyor(defalarca yaşadık bunu). Şimdi bu adamların Witcher ve cyberpunk dışında oyunu yok bu oyunda yapacakları hatanın kendilerine büyük sonucu olur çünkü Ubi gibi hatalarını telafi edebilecekleri başka oyunları yok.




  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Valla o grafiklerin gerçek olduğunu sanmıyorum eğer ki öyle olsaydı Tuna Akşen (ki en çok laf atan o bu oyun için) Can Sungur, Enis Kirazoğlu falan harbi derdi oyunun grafikleri b*k gibi diye. Ancak Enis'in videosuyla o grafiklerin PC platformuna ait olmadığını düşünüyorum. Konsol mu bilmem ancak PC değil.

    Beni üzen TEK şey multiplayer gelmesi. Bu neden üzüyor beni?

    - Her ne kadar oyun geldikten ve DLC'leri tamamen çıktıktan sonra multiplayer ekleyeceğiz deseler de, oyunda RPG'yi kısma olsun hikayeyi kırpma olsun gibi şeyler yapılırsa harbiden üzülürüm. Witcher misal single oyun inanılmaz güzel hikayesi var ancak RPG değil. Evet Witcher RPG falan değil bazı elementleri taşıması onu RPG yapmaz. (bu konuyu ayrıca tartışırım herkesle) Neyse olay o değil. Witcher single odaklı bir oyun olduğu için hikayeye abandıklarından dolayı harika bir iş çıkarmışlardı. Bu arada Witcher 3'de downgrade yedi. Yani öyle işte. :)

    Cyberpunk ise ilerde multi olacak bir oyun ve bir şeylerin kırpılmasından korkuyorum. 48 dakikalık gameplay mükemmeldi. Keanu Reeves zaten diyecek bir şey yok. Oyun tanıtımı da yeterince harikaydı. RPG'nin dibine vurmuşlar. Zorunlu FPP harika belki TPP eklenir ama umarım eklenmez oyunun büyüsünü tam anlamıyla bozuyor. Nasıl Witcher'da FPP olmuyorsa Cyberpunk'da da TPP olmamalı.

    Gelelim diğer yıldıza Dying Light. RPG öğeleri var ancak DL 2 RPG değil. 2 seçenek eklendi diye RPG olmaz. Sims'de binlerce seçenecek var Sims de RPG o zaman. :) Seçimlerimiz kaderimizi değiştiriyorsa RPG elementlerinden biridir. Ve gerçekten çok fazla element var bildiklerimi tek tek saymak istemiyorum. 13 saattir çalışıyorum anca eve geldim bu yorumunu gördüydüm cevap yazamadım bugün aşırı yoğundu.

    DL 2'nin grafikleri çok iyi olmak zorunda bana göre, oyunun olayı o zaten. Parkur ve grafik. Onun hakkında söylenecek çok bir şey yok gibi. Ama DL 2, Cyberpunk'a göre daha küçük olacakmış gibi hissediyorum gerek hikaye gerek oyun içi harita bakımından. Aksiyon bakımından zirvede ama Cyberpunk daha çok hikaye ön planda. Açıkçası çok fazla gameplay yayınlamamaları beni başta üzse de şimdi deli gibi hype yapıyorum çünkü bu oyun GotY olacak. Downgrade o değil o başka bir şeydi. RTX'li videoyu izledim downgrade başka bir şey kesinlikle.

    Cyberpunk önsipariş verdim Dl 2'de önsipariş vereceğim. Aksiyon istediğimde DL, hikaye istediğimde Cyberpunk. 2020 biz oyuncuların yılı olacak o yüzden daha tartışmanın anlamı yok. Ha vampirlik falan da hoşuma gittiği için Vampire Bloodlines 2 önsipariş bastım, ona da vasat diyenler var. Valla herkesi dinleyeceksek oyun almayalım biz o zaman.




  • Multiplayeri baska studyo yapicak zaten buyuk ihtimalle .Gecen sene mi ne bir firma ile anlasma yapmislardi serverlar icin. Ihtimal dahi vermiyorum single player contenti etkilensin. Umarim gta gibi online yaparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olumlu örnekler de var mesela rdr2. hikayesi belki de çağın en önde gelen oyunlarından. hiç kirpilma eksiltilme hissetmedim. onlineın da epey kasmışlar

    tabii cdpr ile rockstarın büyüklüğü bir tutulamaz. bi de 10 yıldır calısıylar onun üxzerinde

    öbür yandan cdpr de siberserserinin üzerinde epeydir çalışıyor

    bakalım görecess
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proudmoore117

    Ayrı olarak cyberpunk 2077 afterlife adında kart oyunu yapilcakmis ,inşallah ana oyunun içinde bu tarz bişi olur

    Alıntıları Göster
    Ben onu oyun içinde oyun olarak düşünmüştüm gwent gibi ama ayrı bir kart oyunu olarak gelecekse nasıl ederler bilmiyorum. Daha gwent oyunu bile yerine oturmadı yıllardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu müziği de oyuna eklerler umarım, bu oyun için yapılmış gibi;

  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    bence gwent kadar bile ilgi görmeyebilir sanki ,temasından dolayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proudmoore117

    bence gwent kadar bile ilgi görmeyebilir sanki ,temasından dolayı
    hocam o yaptıkları kart oyunu zaten video oyun falan degil. insanlar cyberpunk (daha dogrusu shadowrunner sanırım)ın yeni board game ini bekliyordu. CD project de fırsat bu fırsat dedi.
  • bugün ign de gameplay mi var, sayaç koymuşlar şuan 2 saat var
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.