Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
95
Favori
388.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı



    Cyberpunk 2077'de TPS/FPS sistemi olacak

    Yeni özellikler ortaya çıkıyor

    CD Projekt RED'in üzerinde çalışmış olduğu Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt ile ilgili yeni bir görsel paylaşıldı. Bu görselde dikkat edilmesi gereken nokta ise Cyberpunk 2077'de First Person ve Third Person bakış açılarının bulunacağıdır. 2015'te gelmesi beklenen CyberPunk 2077 ile ilgili aldığımız bu bilgi bizleri oyun için daha çok heyecanlandırmaya yetiyor.


    http://www.merlininkazani.com/Cyberpunk_2077de_TPS_FPS_sistemi_olacak-haber-64674p1.html




  • "Cyberpunk 2077 aklımızı başımızdan alıyor"

    Sulandırma ağzımızı CD Projekt

    CD Projekt RED'in Witcher serisi oyun dünyasının en sağlam serilerinden biri hâline geldi bile. CD Projekt de oyuncu dostu atılımlarıyla en efsane yapımcılar arasındaki yerini aldı. İşte bu iki sebepten dolayı hakkında neredeyse hiçbir şey bilmediğimiz Cyberpunk 2077 ağzımızın sularını akıtıyor. Sağ olsun CD Projekt'çiler de hiç yardımcı olmuyorlar. Firmanın yöneticilerinden Rafal Jaki "Hava atmak istemiyorum, ama ekiplerin yarattığı bazı şeyler aklımızı başımızdan alıyor" ifadelerini kullandı. PC'ye kesin geleceğinin, yeni nesil konsollara da "büyük ihtimalle" geleceğinin de altını çizmekten çekinmedi Jaki. Biz de artık heyecanımıza nasıl gem vuracağımızı şaşırır hâle geldik.


    http://www.merlininkazani.com/Cyberpunk_2077_aklimizi_basimizdan_aliyor-haber-66746p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • CD Projekt: "Cyberpunk 2077 Aklınızı Alacak"

    The Witcher serisi ile gönülleri kazanmayı başaran CD Projekt Red şimdi de Cyberpunk 2077 adlı bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyunu 2015 yılında piyasaya çıkarmasını beklediğimiz firma şu an oyunun PC sürümüne odaklanmış durumda

    Yetkililerin açıklamasına göre Cyberpunk 2077'nin yeni nesil sürümlerini onaylamak veya inkar etmek için henüz çok erkenmiş. Buna karşın geliştiriciler şimdiden oyunun aklımızı başımızdan alacak şeylere sahip olacağını söylüyorlar. CD Projekt'ten Rafal Jaki'nin bu konudaki açıklaması şu şekilde:

    "Proje gerçekten de oldukça iyi gidiyor. Takımımız büyüyor ve geliştirme aşamamız ilerliyor. Şu an övünmek veya başka bir şey söylemek istemiyorum, ama karşılaşacağınız şeyler aklınızı başınızdan alacak."

    CD Projekt'in ilk olarak The Witcher 3: Wild Hunt ile karşımıza çıkacağını da belirtelim. Daha sonra ise CyberPunk 2077 ile karşılaşacağız.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CD_Projekt_Cyberpunk_2077_Aklinizi_Alacak-42228.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cyberpunk 2077 Gerçek Bir RPG Olacak


    The Witcher serisinin yaratıcılarının yeni oyunu Cd Project Red'in yenyeni oyunu Cyberpunk 2077'nin çıkmasına daha uzun süre var. 2015 yılında piyasaya çıkacağı düşünülen bu oyunla ilgili geliştiriciler net açıklamalarda bulunuyorlar. Geliştirici firmanın kurucularından Marcin Iwinski'nin açıklamaları şu şekilde:

    "İnsanlar bana sürekli Cryberpunk 2077'nin multiplayer modu olacak mı veya düz bir shooter oyunuyla mı karşılaşacağız diye soruyorlar. Onlara sakin olmalarını ve bu oyunun gerçek bir RPG olduğunu söylüyorum."

    "Biz hikaye anlatımını ile büyük dünya yaratma deneyimlerimizi ve daha önceki ilk 3 The Witcher oyunundan öğrendiklerimizi bu oyuna aktarıyoruz; aynı zamanda açık dünya bakış açısını Cyberpunk 2077'ye uyguluyoruz"

    "Yani evet karşınızda tamamen RPG olan bir oyun var; ama aynı zamanda şu an detaylarını veremeyeceğim yepyeni oyun elementlerimiz de olacak. Bir şeyi kesin olarak söyleyebilirim ki bu oyun bir multiplayer shooter değil."

    Bağımsız bir firma olmasının da rahatlığıyla CD Project Red herhangi bir yayıncı baskısı olmadan oyunu istediği gibi geliştiriyor. Bu durum RPG severleri gayet memnun edecektir.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Cyberpunk_2077_Gercek_Bir_RPG_Olacak-48884.htm




  • Güzel multisinin olmayacak olması. Genelde multisi var nasılsa diye yapımcılar single'ı eksik ve zayıf çıkartıyorlar yarım yamalak, eksik bi dünyada oynayacağıma dolu dolu bir rpg dünyasını on kez tercih ederim
  • En çok beklediğim oyun bu witcher fantastik olduğu için pek ilgi alanıma girmiyor ama cyberpunk başka. Witcher 3 çıksada artık cyberpunk haberleri görsek. E3 de görürüz kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017'ye kadar bir şey beklemeyin diyor CDPR. Witcher'ın yorgunluğu anca atarlar.

    Mass Effect var Allahtan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Mayıs 2015; 15:16:04 >
  • Dedikleri sinematik görselliktende umudum yok şuan.Kesin onuda Witcher 3 gibi yapıp biz bunu nasıl çalıştıracaz demişlerdir.
  • The Witcher Ekibi Yeni Oyun Cyberpunk 2077 Üzerinde Sıkı Çalışmakta


    Son olarak The Witcher 3: Wild Hunt'ı oyuncularla buluşturan CD Projekt, bildiğiniz gibi başka bir oyun projesi üzerinde de çalışıyor, Cyberpunk 2077. İki sene önce ortaya çıkan ancak söylenene göre 2017'ye kadar hakkında haber alamayacağımız oyun neden bu kadar erken duyuruldu dersiniz?

    CD Projekt'ten Marcin Iwinski, oyunu bu kadar erken duyurmasını sebebinin oyuncuların tepkisini görmek istemesiymiş. Firma Cyberpunk 2077 için çok heyecanlıymış ancak oyunculardan gelen yorumları merak etmiş. Duyurudan sonra oyuncu tepkilerinin inanılmaz olduğunu dile getiren Iwinski, "geriye sadece oyunu çıkratmak kaldı. Bunun üzerinde sıkıca çalışıyoruz." yorumunda bulundu.

    Bu açıklamaların yanında 12 yıldır The Witcher serisi üzerinde çalışan firma şunları dile getirdi:
    "12 yıl boyunca kılıç yapabilirsin ama daha sonra bitkin düşersin. İnsanlar gidip başka şey üzerinde çalışmak isteyebilir. Silahlara geçtiğimiz için oldukça heyecanlıyız. Cyberpunk için takımı enerjik tutma niyetindeyiz. Ana ekip The Witcher 3'ün eklenti paketleri üzerinde çalışıyor ama gün geçtikçe daha fazla çalışan Cyberpunk 2077'ye aktarılıyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Ekibi_Yeni_Oyun_Cyberpunk_2077_Uzerinde_Siki_Calismakta-79254.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu oyunun temel yapısının Deus Ex'den farklı olacağını sanmıyorum, ama bu adamlar W1'den beri o amatör ruhu koruyorlar, işlerine çok değer veriyorlar, yine yardıracaklarına eminim.
  • Şöyle bi eski yorumlara baktımda ne desem bilemedim.. 2013 de çıkıyor o zaman oynarız diyen var, 2014' ertelendi olsun bekleriz diyen var, 2015 miş ya sizde bişey bilmiyorsunuz v.b.v.b.v.b diyen var.. Herkes bişey sallamış kısaca..

    Velhasıl kelam 2017 geldi gelecek hala Cyberpunk 2077'dan doğru düzgün bi haber yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Oyun yapımı oldukca tamamlandı e3 2017 de tanıtılacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Yapımcı ekip yıllardır Witcher 3 üzerinde çalıştığı için bu oyunun yapımını askıya almışlardı şimdi sadece bunun üzerinde çalışıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 2017'de görürüz her halde sabırsızlıkla bekliyorum
  • 2077 de çıkacak galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun candır hoca can

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quadhros

    Aga ben anlayamıyorum ya, 2 dklık sıradan bir CGI video yapıyor adamlar herkes oyunu GoTY ilan ediyor.. Nasıl bu kadar emin olunabiliyor anlayamıyorum.. Vay anasını demek ki her CGI oyun duyurusu böyle sükse yapıyor, ne güzel iş..

    bu oyun goty olmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
  • Blade Runner seyredenler beklesin
  • Blade Runner oyununda filmininde hastasıyız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.