Şimdi Ara

2012/YAZ RADAR NOKTALARI REHBERİ - Haydi Listeyi Çıkaralım, (ilk mesaj güncellenecektir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
16.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birkaç yıl önceden sık kullanılanlara eklediğim bir site vardı halihazırda ne kadar güncel olduğunu bilmiyorum belki faydası olur.

    http://www.trapster.com/speed-traps/
  • ben navigasyonun hiz verdigi hiz limitine gore gelldim alanyaya afyon dan sonra 2 tane antalya alanya yolu arsinda 2 radar gordum cok sukur faka basmadim yol boyuncada. hiz limitlerine uydum allah kismet ederse yarin istanbula yolla cikicam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir polatlı yolundaki radarların hız sınırının 110 olduguna emin misiniz? Bir de alet anlık hızımı gosterdi ibreyle aynı deger. Ama ortalama hız olarak 85 ile gittim hız sabitleyiciyle. Alet ortalama hızımı 75 olarak gösterdi. Bir de 110 tabelası hiç gormedim o yolda.
  • İzmit-Adapzarı yolunda mevcut özellikle Adapazarı iskametine giderken Eşmeden geçtikten sonra dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
  • ANTALYA YA AKSU YÖNÜNDEN GİRİNCE HIZLA AKAN TRAFİĞE KAPILIP RADARA YAKALANABİLİRSİNİZ. BU BÖLÜMDE İZİN VERİLEN HIZ LİMİTİ 70 KM OLMASINA RAĞMEN EĞER BİR KAMYONET SINIFI ARACINIZ VARSA 80 KM HIZDA ÜST SINIRDAN 319 TL CEZA VERMEK ZORUNDA KALABİLİRSİNİZ. BU YOLLAR HEM EKİP RADARLARI HEM DE ELEKTRONİK RADAR SİSTEMİYLE TAKİP EDİLMEKTEDİR. ÇÜNKÜ KAMYONET SINIFINDAKİ ARAÇLAR RADARA GİRDİĞİNDE CEZA OLARAK ÜST SINIR UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.