Şimdi Ara

Engin, Melo ve Eboue (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eboue kafasına yabancı madde gelince taç atmadı Engin kendini hep yere atıyor Çirkef bunlar!

    Melo ayrı.. emre ve volkan sınıfına girebilir
  • Vay arkadaş vay, vay arkadaş vay. Yahu Volkan Emre gibi adın çıkacak arkadaş 9'a hafızalardan silinmemek için.

    Şimdi çok net söylüyorum, ilk aklıma gelenler.

    1) Melo Fenerbahçe derbilerinden birinde( çok fazla olduğu için hatırlamıyorum ama muhtemelen 2-2'lik maçta) bildiğin direk kırmızılık bir hareket yapmıştı. Maçın başında, gözünün önüne getirebilenler hangi pozisyonu demek istediğimi hatırlayacaklardır. Ki Melo'nun yaptıklarını anlatmaya gerek sanıyorum, Lugano gözünü belerttiği için tepki topluyordu, onun yaptığı hareketler motivasyon için diyemezsiniz.

    2) Engin denilen adam. Bence sahada her şey mübahtır diye oynayan bir adam. Sivasspor maçında Borjan'a kafa attı, kondüsyon demişsin. 3-2'lik BJK maçında, ayak biraz fazla kalktığı için(temas yok) yüzüne tekme yemiş gibi kıvrınan bir adam ki Rivaldo'ya 2002'de küfür etmiştik bunun için hatırlayın. Engin'in yere düşmesinin kondüsyonla pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, özellikle baskıdan sonra ve öne geçtikten sonra yerde kalması seyirci baskısıyla bütünleşince kart çıkması kaçınılmaz oluyor.

    3) Eboue reyiz, bu diğer iki adama göre daha masum. Onun yaptığı daha çok profesyonellik diyelim. Adam taç atışını geciktiriyor öndeyken doğal olarak, seyirci sinirleniyor e doğal olarak, sen de sana atılan maddeleri bahane ederek oyunu soğutursun böylece. Şimdi doğru yanlış diyemeyiz buna tabi, ama Galatasaray'lılar ne yazık ki "İnönü'de madde yağdı ondan" diyip 2 hafta sonra, "oh olsun aslanım Trabzon taraftarı, kır kafasını Emre'nin, at şişeyi Volkan'a tavırları takınmaya başladılar".

    Ki bu düşüncede de bu riyakarlığı görmek gayet mümkün. Bunlar olurken, büyük ihtimalle Volkan'a Emre'ye zamanında Lugano Tuncay'a küfürler edilmiştir. Renkler gözünüzü kör etmesin diycem ama, biraz gerçek dışı olur sanırım bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balotelli

    Engin kendini fazla yere atıyordu başlarda ama bu hep kötü niyetinden değil fiziksel olarakta yetersizliğinden kaynaklanıyor. Melo'nun arkasında duramam, zaman zaman gereksiz hareketler yaptı. Eboue ise tamamen kışkırtıldı haksız yere odak haline getirildi.

    Engin yerde 10 takla atıyor, bir de geri takla atıyor. İlginç bir oyuncu, yeteneğini keşke daha iyi kullanabilse.
  • Sezon başında Engin ve Melo rakip futbolculara kafa atmışlardı sonradan düzeldiler. Engin çok kıvranıyor demişler ama topla çok oynadığı ve faul almaya çalıştığı için neredeyse her maç tekme yiyor. Hakeme itiraz konusunda Melo abartabiliyor haklı/haksız olarak. Eboue'yi konuşmaya gerek yok adam gibi oynuyor işine bakıyor kötü birşey yapmadı ama bazı kendini taraftar zanneden grupların hareketine mazur kaldı. Onlara da her türlü cevaplar verildi.
  • Kamera nerde el sallayacam ?
  • anlatamazsın hocam anlamak istedikleri gibi anlarlar.
  • Valla Engin cirkef falan degil bence. Sadece kendini cok cabuk yere birakiyor. Hakemler de dogal olarak faul calmiyorlar. Engin'in yuzunde de önce agliyor gibi bir ifade oluyor, sonra gülmeye ceviriyor. Genel olarak adamin aci cekiyor gibi bir yüz ifadesi var zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safkar14

    quote:

    Orijinalden alıntı: Balotelli

    Engin kendini fazla yere atıyordu başlarda ama bu hep kötü niyetinden değil fiziksel olarakta yetersizliğinden kaynaklanıyor. Melo'nun arkasında duramam, zaman zaman gereksiz hareketler yaptı. Eboue ise tamamen kışkırtıldı haksız yere odak haline getirildi.

    Engin yerde 10 takla atıyor, bir de geri takla atıyor. İlginç bir oyuncu, yeteneğini keşke daha iyi kullanabilse.

    aynen deli ediyor ya, biraz ayakta durmaya çalışsa çok daha başarılı olacak, en basiti aydın'ın Beşiktaş'a attığı gol, o pozisyonda engin olsaydı on takla rahat atardı.
  • Melo ligin ilk yarısında Olcan'a hakem arkası dönükken sağlam krampon geçirmişti. Dizden başladı, topuğa kadar baldırı komple çizdi; ne azimmiş arkadaş.

     Engin, Melo ve Eboue
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sisyphus

    Melo ligin ilk yarısında Olcan'a hakem arkası dönükken sağlam krampon geçirmişti. Dizden başladı, topuğa kadar baldırı komple çizdi; ne azimmiş arkadaş.

     Engin, Melo ve Eboue


    quaresma'nın hep yaptığı şeyler bunlar..o niye hiç konuşulmuyor? çalım atamayınca dönüp geçiriyor. son olarak selçuk'un beline tabanla girişmişti.
  • Başarı için böyle hırçın, hafif çirkef ve provakasyon yapan adamlar şart kimse kusura bakmasın. Yumuşak ve sadece futbol oynayan 11 kişi başarılı olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cris

    Başarı için böyle hırçın, hafif çirkef ve provakasyon yapan adamlar şart kimse kusura bakmasın. Yumuşak ve sadece futbol oynayan 11 kişi başarılı olamaz.

    haklı
  • Melo'ya bu hırsı için saygı duyuyorum. Rakibi sinirlendirip germesi de bizim için olumlu bir etken.

    Engin'in hareketlerini hiç doğru bulmuyorum, sürekli hakeme itraz, yerde 10 taklalar atmalar, gerek yok bunlara. Bizim oyuncumuza yakışmıyor.

    Eboue'nin ise açıkcası bazı olayları fazla abarttığını düşünüyorum, bu da rakip takım taraftarı gerginse olay çıkmasına sebep olabiliyor gördüğümüz gibi. Eboue'yi çok sevsem de bunları yapmasa daha iyi olur.
  • saçma saçma konular açmayın kendizini de takımıda küçük düşürmeyin. melo ibb maçında kafa attı eboue bjk maçında taraftarı tahrik etti keza enginde öyle. ben galatasaraylı olarak utandım o hareketlerinden sonra hele ki melonun rierayı kitleyip dövmesi ise tuz biber..
  • Engin Sivas macında kaleciye kafa atmıştı
  • dh gs bölümü itiraf gibi birşey olmuş
    her takımda var bunlardan
  • Engin'in yerden kalkmadığı maç var mı sen ondan haber ver
  • Fenerbahçe'li arkadaşlar hiç heyecen yapmasın,en azından biz gerçekleri görebiliyoruz.

    Lugano denen kasabı savunabilenler bile vardı,çirkef falan değil tamamen olay çıkarmaya yönelik bir futbol katiliydi o.

    Melo bence taraftar ne isterse onu yapıyor,hırslı adam,geçmişi de ortada.
    Eboue adama tekme sallıyorlar can havliye bağırıyor,sonra vay efendim neden o kadar tahrik etmiş ? Ee gel bide ben senin diz kapağına tekme atiyim çivili kramponla bakalım kaç dakika yerden kalkamayacaksın ?
    Hiç halı saha maçı da yapmıyorsunuz anlamıyorum ki..

    Ama engin'i savunmuyorum. Her maç her müsait pozisyonda yere atıyor kendini,normal faul yapılmış bile olsa yerde 10kere dönmeden kalkmıyor.
    Kardeşim sen futboluna bak,böyle tiyatroları sevmiyorum ben futbolun içinde.
  • eboue ye zaten laf yok o adama kimse çirkef diyemez...eniginin yaptıklarının da çirkeflik oldugunu dusunmuyorum..bi adam kendini yere atıo diye onu emreyle volkanla kıyaslayamazsınız..hadi melo hakkında ne deseniz hakkıdır oda gs nin futbolcsu değil zaten
  • Hocam ne gereği var şöyle bir konu acmanın....

    Bu futbolcular fenerlilerin bjklilerin gözünde çirkef...bunu asla değiştiremezsin...Nasılki Fenerlilerin "biz şike yapmadık" gerçeğini değiştiremiyecegımız gibi...

    Bide kendi açımızdan bakarsak eğer...Adamlar Baroniyi cok seviyor...Bizde gıcık oluyoruz...O aglama hareketini yaptıktan sonra agzıyla kuş tutsun ne yaparsa yapsın kesinlikle sevilmeyecektir...O yüzden bu tartışmalara girmek cok anlamsız..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.