Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gözlük sorun değil gider alırım başarılı bir çift 3D Nvidia Vision gözlüklerinden,benim isteğim biraz daha büyük ekran olması..samsung'un çizgisi gerçekten çok başarılı ve güzel fakat -'lerini yazdım,asus'un bu monitörü yeni haliyle yeni teknoloji daha başarılıdır ve 1ms tepkime süresi,144hz ile dahada başarılı..büyük ekranlarda önerebileceğiniz varmı? y.dışı kaynaklı olabilir,tr'de satışı olabilir..
  • Bunun abisi olan VG248QE var benzer özelliklerde.
    120 hz diğer monitörlere ise ilk sayfadan bakabilirsiniz. İnceleme linkleri de var beraberinde. Sayfada "120 hz" aratma yaparsanız daha kolay bulursunuz.
  • onuda inceledim hocam oda pek başarılı değil yani dümenden 1-2 farklılık getirmişler onlarda dişe tırnağ dokunur şeyler değil DS zaten direk 120hz veriyor VS gibi değil..bahsettiğiniz modelde extradan webcam sabit o yani tasarım şekil fln hak getire 144hz'lik samsung gibi o kadar parayı o monitöre bağlamam gider 144hz'lık asus'u alırım..benim isteğim hem görsel olada samsung'un 27950DS modeli gibi ve LG oled'ler gibi şık ve geniş büyük olması hemde tepkime sürelerini 2 ve altı olması..büyük ihtimal DS'i alacak gibiyim..
  • Şimdiden hayırlı olsun...
  • DS için sizin öneri ve yorumlarınız nelerdir?
  • Detaylı incelemesi olmadığı için birşey diyemiyorum.
  • Arkadaşlar daha önce asus mx239h düşünüyordum ancak şu an SAMSUNG S23B550V almayı düşünüyorum. oyun ve film için alınacak sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
  • Konunun özellikle de 2. 3. ve 4. sayfalarında bu monitörden alıpta görüşlerini belirten arkadaşlar vardı. O sayfalarda detaylı bilgiler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tokuchi

    Arkadaşlar daha önce asus mx239h düşünüyordum ancak şu an SAMSUNG S23B550V almayı düşünüyorum. oyun ve film için alınacak sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.

    Bende bu konuya dahil olmuştum ve fikrimi SAMSUNG S23B550V doğrultusunda kullanmıştım. Gerçekten bu monitör oldukça iyi. Şuan monitörü kendi ayarlarıyla kullanıyorum oyun ve film performansı muazzam. Herhangi bir ghosting sorunu gibi bir sorun yaşamadım böyle bi sorunda yok. Monitör sana alabileceğin en iyi görüntüyü ve kaliteyi sunuyor. Tasarım olarak gayet şık bir monitör. Ben 401TL'ye vatandan %30 indirimle aldım. Size bu monitörü şiddetle öneriyorum. Kesinlikle pişman olmassınız.
  • İçinde malesef gözlük yok arkadaşlar ama alınabilecek en iyi monitör BENCE 2 yıl boyuncada böyle gider diye düşünüyorum.
  • Samsung s22b300b nasıl sizce, oyun ve sörf için. Yoksa başka tavsiyeleriniz varmı. Bende monitör arıyorum Asus ve Samsung başı çekiyor bende.
  • Yeni alacak olan arkadaşlar özellikle oyun için aşşağıdaki linke bakın derim.Oyunda acayip farkediyo.


    http://forum.donanimhaber.com/m_73278331/tm.htm
  • bugün sonunda benq rl2450h da karar kıldım ve aldım vatandan 496 tl ye bakalım bi kaç güne elime geçer.inş memnun kalırım...
  • Selamu aleyküm,
    Hocam ben şunlar ile,



    Şunlar arasında çok kararsız kaldım, biliyorum çok geniş bir yelpaze ama en iyisini seçmek istedim almışken, 500tl civarında 24'' led düşündüm, aynı ayarda Samsung veya diğer markalar var, daha iyi dersen onlara da bakabilirim?



    VS248H ile LS 248H arasında kararsızım, LS2nin 300 nit parlaklığı var fakat eski model gibi geldi bana? VS isetam 24'' 23,6'' değil yani ki buda çok farkedilecek bişey değil sanırım belkide Vatan yanlış yazmıştır çünkü topkapı'ya gitmiştim geçen pazar monitörde 1 ms yazıyor açıklama yazmışlar 2ms diye başka monitöre. (:

    Çok kararsızım, bu anlık kontrastlar nekadar farkeder acaba? O da var kafamda hep..

    Şimdiden teşekkürler.




  • Öncelikle, niye hepsi Asus? Onu anlamış değilim ama şunu yazayım öncelikle. Detaylı incelemesi olmayan ürünü önermiyorum kimseye. Dolayısıyla bunları da öneremem. Misal olarak MX239H iyi gibi görünüyor ama bundan nasıl emin olacağız ki; ne site, ne de kullanıcı incelemesi de yokken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Öncelikle, niye hepsi Asus? Onu anlamış değilim ama şunu yazayım öncelikle. Detaylı incelemesi olmayan ürünü önermiyorum kimseye. Dolayısıyla bunları da öneremem. Misal olarak MX239H iyi gibi görünüyor ama bundan nasıl emin olacağız ki; ne site, ne de kullanıcı incelemesi de yokken.

    Haklısın inceleme olmadan bişey demen de olmaz. Asus'u severim, ondan. Şuanda Samsung kullanmama ramen Asus hep gücü temsil ediyor gibime gelmiştir nedense. Öyleyse senin önerebileceğin 500-550tl civarında 24'' led hangileri var hocam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxthon -- 29 Mart 2013; 19:10:15 >
  • bugün vatanda vs247h'a baktım ben görüntü kalitesini beğenmedim ama yinede gidin kendiniz bakın...
  • 3lü monitor düzenekleri için özel bir üretim monitorler varmı acaba ? bu kenarları olmayan tarzda olursa süper olur . "without bezel/thin bezel" yabancılar böyle diyor yani. Birde 3lü monitor düzeneklerinde özellikle FPS oynarken takip etmek bana biraz imkansız gibi geliyor. Yada epey uzak olmak lazım monitorlere yani. Hiç bu deneyimi yaşayan varmı aramızda ?
  • Arkadaşlar aşşağıdaki fotoda 29 sayısının tırtıklı olmasının sebebi nedir sizce? HDMI bağlantı mı yoksa ekran kartı mı yoksa driver mı veya monitör mü? Driverlar güncel,2 tane farklı hdmi kablo ile denedim olmadı.Ekran kartı 7870 daha 3 haftalık kart.Mesela şöyle düşünün.Oyunda AA yı en sona alsanız bile çok hafif tırtıklanma göze geliyor.Bunun sebebi nedirki? Arkadaşın ACER S232HLABID monitöründe de aynı şey olmuştu şimdi sıfır aldığım monitörde de bu oldu.(S235HLABII) Ne alaka anlamadım? Evde topraklama yok lojmanda oturuyoruz.Ondan olabilir mi? Bir de ekran UPS e bağlı ve UPS in ömrü doldu sayılır ondan mı kaynaklanıyor acaba? Misal elektrik kesilince UPS 10 dakika sonra kapanıyor gücü yetmiyor artık. Çok garip bi durum.Bana sanki ekran kartının HDMI çıkışı ile ilgili gibi geliyor.Örneğin Max Payne 3 oynarken aa en sonda olsa bile çok çok ince köşelerde tırtıklanmalar görebiliyorum.fotosu aşşağıda.kırmızı ile işaretli yerlerin öyle olması normal mi? zaten oyun ayarları en yüksekte.








  • Ne elektrik, ne AA, ne de diğer yazdıklarından değil bunun sebebi. Sadece ve sadece çözünürlük ve piksellerin ızgara aralığıyla ilgili birşey. Eski veya yeni monitörle de alakası yok yani.

    Aynı resmi, ekran çözünürlüğü yüksek akıllı telefonlardan birine alıp bak; o kırıklığı görmezsin. 1080P yetmiyor belli ki. 1440P çözünürlüklü monitör lazım sana.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.