Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @bocekgrafik
    selamlar hocam, açmış olduğunuz konuları ve linkleri okuyup,inceledim.Fakat bir türlü yapacağım tercihin iyi olacağına inanmayıp güvenemediğim için size sormak isterim..
    Ben yakın zamanda iyi bir oyun pc'si toplamayı amaçlıyorum ve hemen hemen toplamak istediğim sistem hazır..Fakat tek bir eksiğim kaldı oda Monitör..

    Bu konudaki bilgiliğinizi ve bilinçliliğinizi gördükten sonra sizin önereceğiniz,tavsiye edeceğiniz monitör'ü almak isterim.. Ancak şöyle bir durum var ki mönitörü teknobiyotik'ten almam gerek.. Çünkü toplayacağım sistemde hem indiriminden, hemde kdv'sinden yararlanmak niyetindeyim..

    Topladığım sistem bu. Buna yakışır bir monitör önerirseniz çok sevinirim..Sadece oyun amaçlı kullanacağım ve bütçem en fazla 600-700 lira..




  • Sistemin uyumlu olmuş. Kablosuzlarda gecikme oluyor mu bilmiyorum ama, eğer az da olsa öyle birşey varsa, klavyeyi kablolu almanı öneririm. Fare olarak ise oyuncu farelerinden birini öneririm. FPS oyuncusu için fare, en önemli parçalardan biri çünkü.

    Teknobiyotik'te Asus VE247H olduğunu bilmiyordum ve yeni gördüm. Bunun orda olduğunu bilmiş olsaydım, ben de bundan alabilirdim. Neyse kısmet. Şu an kullandığım monitörden de memnunum nasıl olsa. Asus VE247H, oyun için en iyi seçeneklerden biri. Bu monitörü hiç düşünmeden, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Monitör yerine TV kullanan bir arkadaşıma bundan aldırdım; adamın ratiosu yükseldi bir anda ve çok farkettiğini söyledi. Yedek tercih olarak ise BenQ RL2450H ile Samsung S24B350H ve S24B350H'yi öneririm. 4 önerim de 24"lik monitörlerden yana oldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: spy55

    ASUS VS228H ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

    Bu monitöre ait detaylı inceleme ve input lag testi bulamadım. Ancak, birkaç yerde oyun için uygun olduğuna dair birkaç kişisel yorum okudum. Bir de testfreaks'in ve kullanıcılarının verdiği yüksek notlar dikkatimi çekti. Pro seviyede oyuncu değilseniz alınabilir gibi geldi bana. Tabi almadan önce bizzat görmekte fayda var. Monitörü gördükten sonra içinize sinerse alabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: spy55

    ASUS VS228H ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

    Bu monitöre ait detaylı inceleme ve input lag testi bulamadım. Ancak, birkaç yerde oyun için uygun olduğuna dair birkaç kişisel yorum okudum. Bir de testfreaks'in ve kullanıcılarının verdiği yüksek notlar dikkatimi çekti. Pro seviyede oyuncu değilseniz alınabilir gibi geldi bana. Tabi almadan önce bizzat görmekte fayda var. Monitörü gördükten sonra içinize sinerse alabilirsiniz.

    Teşekkür ederim




  • @bocekgrafik
    eyvallah üstad en çok sıkıntı çektiğim konuyuda hallettim sayende..

    ha az daha unutuyodum, klavye ve mausu yataktan falan kalkmaya üşendiğim zamanlarda kullanmak için seçtim film,internet için vs..




  • Amma ehl-i keyifmişsin ha.
    Yatakta notebook, tablet kullanıldığını biliyordum da, uzaktan kumandalı gibi PC kullanıldığını ilk defa okuyorum.
  • sayın böcekgrafik , 22 ve 23 inç monitör almaya karar verdim.viewsonic vx2370smh modelini vatanda 380tl gibi fiyatlarda bu monitör hakkında yorumlarınızı ve tavsiye ediceniz başka monitör varsa yardımcı olursanız memnun olurum.

    sizin ilk sayfalarda bu model hakkında bilgi bulamadım, forumdan sizin veriğiniz bilgiler ışıgında IPS led de karar kıldım ayrıca vx2370smh modelde hoparlörde mevcut ama oyun için uygun olduğunu bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savast -- 25 Ocak 2013; 14:39:54 >
  • Önceki sayfada vx2370smh ile ilgili çokça mesaj var.
  • s.a arkadaslar 7850 vga sorunu yuzunden gul gıbı monıtoru satmak zorunda kaldım :) yarın vatanbilgisayardan bi monıtor almak istiyorum butcem en fazla 320 tl aksamları 2 saat oyun oynarım onun dısında tv kartında sd yayınları izlerim bana bi monıtor önerırsenız memnun olurum saygılar şimdiden teşekkürler
    edit : boyut olarak 21,5 düşünüyorum üstü olur aşagısı olmaz :)
  • BenQ RL2240H, Philips 227E3LHSU/00 veya Samsung S22B350H olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Önceki sayfada vx2370smh ile ilgili çokça mesaj var.

    sayın böcekgrefik,

    dün akşam vatanbilgisayardan monitör almaya gittiğimde viewsonic vx 2370smh olmadığı için fiyatları aynı ve bana makul gelen samsung s22b350h ile philips 227e4hab arasındaki tercihten hoparlörü ve görüntüsü bana biraz daha iyi geldiğinden philips ss7e4hab modelini tercih ettim.monitörü alsamda sizin fikirlerinize önem veren kişi olarak yorumlarınızı bekliyorum.
  • philips 227e4lhab Vatan internet sitesinde gözükmüyor hangi mağazasında var acaba ?
  • Sanırım sonu /00 diye biten model. Öyleyse iyi.
  • merhaba su monıtor hakkında pek bılgı bulamadım arkadasımda var kendısı satıyor alabılırım eger tavsıye edersenız teşekkürler Acer V243HL 24
  • Evet, tavsiye ederim. Ancak, arkadaşınızda tüplü monitör varsa ve bir input lag testi yapabilirse çok iyi olur. Onda yoksa siz de yapsanız olur. Nasıl yapılacağını ilk sayfada yazmıştım. Sonucu ben de merak ediyorum. Sıfır veya sıfıra yakın bir sonuç çıkması lazım.
  • iyi aksamlar arkadaşlar monitör ihtiyacım var 2 model arasıda gidip geliyorum hangisini tavsiye edersiniz BenQ RL2240H mi Samsung S22B350H mi ?? yada ne tavsiye edersiniz..
  • İkisi de iyi monitör. RL2240H'nin DVI portu farkı var ama bence S22B350H çok daha şık. Performans olarak yakınlar. İçine sineni alabilirsin.
  • iyi akşamlar

    şimdi ben geçen hafta BenQ VW2424H monitör aldım 4ms ve VA Led panel diye ama gerizekalı vatan bana 6ms olan eski serisini vermiş bende acaba driver ile alakalı bişeymidir diye benq'yu geçen pazartesi aradım onlarda dün cvp verdiler 2012 den önceki seri 6ms GtG ye sahipmiş..şimdi bugün götüreceğim monitörü Vatanbilgisayara ve değiştirmeyi düşünüyorum..

    540 TL gibi bir para geçmiş olacak elime..

    ne yapayım ? tekrar BenQ mu alıyım( 4 ms olduğuda kutusunun üstünde yazmıyor..yine eski üretim çıkabilir ) ? yoksa başka bir monitöremi yöneleyim ( Tavsiye de bulunursanız :) ) ?

    kullanım amacı: %80 Oyun -- %20 Günlük kullanım ve Film
  • O monitör, renk olarak birçok monitörden üstün durumda. Çünkü 8 bit paneli var. Yani multi FPS oyuncusu değilseniz değiştirmenizi tavsiye etmem. Yani VW2424H iyi tercih. Ama oynadığınız oyunlar arasında COD ve BF3 gibi multi oyunlar varsa o size çok uymaz. Yine BenQ ve yine 24" olan RL2450H, varsa Asus VE247H veya Samsung S24B350H ve S24B350H'yi alabilirsiniz. Bunların dördü de FPS için uygun monitörler.
  • Böcek hocam merhabalar,

    Evimin yakınına yıldırım düşmesi sonucu monitörüm vs. yandı. Şimdi yeni bir monitör almak istiyorum. Bu monitörü hem internette gezinmek hemde oyun oynamak vs. işler için kullanıcam.

    Fiyat ortalamam 200 - 250 civarı acaba seçimimde yardımcı olabilirmisiniz ? Fiyat performans bakımından hangi monitörü tercih etmeliyim ?

    Şimdiye kadar kullandığım kare ekrandı, artık geniş ekran kullanmak istiyorum. Hem analog hem DVI seçeneğiyle şuan aklımda olan model :

    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/philips-196v3lsb262-185-196v3lsb262-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58387

    Ekran kartım:

    ATI HD 6850 ekran kartı (hdmi ve DVI çıkışı var)

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 26 Ocak 2013; 21:41:37 >




  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.