Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "TV'lerden nerdeyse hiç anlamıyorum" desem yalan olmaz. TV Bölümü'nde ve PS3 blümündeki arkadaşlara bi sor istersen. İllaki konsoluyla TV kullananlar vardır.
  • Merhaba,
    Konuyu belli bir süredir takip etmekteyim, U2312HM ilgimi çeken monitörlerden olmasına rağmen Dell'in garanti ve özellikle ölü piksel konusundaki politikası hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığımdan dolayı çekincelerim bulunmaktadır. İlgili ürünü internet üzerinden sipariş etmek zorunda olduğumdan dolayı, panel konusunda kötü bir süprizle karşılaşmak istememekteyim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını beklemekteyim.
  • Dell, üst düzey ürün üreten firmalardan biri olduğu için, böyle bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Şu âna kadar da bu monitörü alıpta ölü piksele veya diğer herhangi bir soruna denk gelen varsa da ben denk gelmedim. Ama yine de bu çekincelerinizi ürünü alacağınız yerle konuşmanızda fayda var.
  • Ufak bir odan varsa 24" monitör alsan yeterli olacaktır. TV'lerde input lag değerleri monitörlere kıyasla çok fazla, bu yüzden oyunların multiplayer modlarında sorun yaşarsın. Ayrıca 3D özelliği çok göz yoruyor, özellikle aktif gözlük uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapıyor ve gözleri sulandırıyor.
  • aranızda 27 " samsung monitör kullanan varmı şu tasarım harikası olanı :) lütfen söylermisiniz pc masasın dan mi bakıyorsunuz nasıl netmi yakından göz yoruyormu ben almayı düşünüyorum alınca pc masam var oraya koyacağım yakından oyunlarda rahatsız eder diyorlar ne dersiniz dogrumu ve eksi yönleri varsa söylermisiniz neler asus vardı kafamda 850 lik 144 hz olanı o kadar para vermisken biraz daha zorlayıp samsung u mu alsam diyorum emin olamıyorum yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Öncelikle, ilk sayfadaki önerilere bakabilirsin. S23B350H'ye gelince ise şahsen ben o monitörün renklerini kötü bulduğum için önermiyorum. Onun yerine S23B550V'yi öneririm.

    hocam eyv. sağolasın S23B550V yi vatanbilgisayar'da bulamadım bir çok samsung ürününü kaldırmışlar 8 adet farklı ürün kalmış samsung'a ait :S birde şeyi soracam
    bu normal konstrast oranı kaç olunca daha iyi oluyordu yahu , 1000:1 mi 3000:1 mi :S onda biraz kafam karışıyorda
  • Orda istemediğin kadar kullanıcısı var onun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykush1905

    bu normal konstrast oranı kaç olunca daha iyi oluyordu yahu , 1000:1 mi 3000:1 mi :S onda biraz kafam karışıyorda

    Normal ve anormal kontrast mı var? Neyi kastettiğini anlamadım. Benim kullandığım U2312HM'nin kontrastı 1/2000'miş. Ama ben gözümü yormasın diye % 20'de kullanıyorum. 1/1000 olsa % 50'de kullanırdım demek ki. Burdan kıyas biçebilirsin belki.
  • Arkadaşlar ben de U2312HM kullanıyorum. Monitörüm de bir sorun bedeniyle Dell desteğe başvurdum, benden monitörün fotoları istediler ve bir hafta için de yeni Monitörü gönderdiler. Ben böyle bir servis anlayışı ne gördüm ne de duydum. Almak isteyen arkadaşlar kesinlikle Dell ürünü alabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vdtkc

    Arkadaşlar ben de U2312HM kullanıyorum. Monitörüm de bir sorun bedeniyle Dell desteğe başvurdum, benden monitörün fotoları istediler ve bir hafta için de yeni Monitörü gönderdiler. Ben böyle bir servis anlayışı ne gördüm ne de duydum. Almak isteyen arkadaşlar kesinlikle Dell ürünü alabilirler.

    wayyy beee helal olsun :D
  • Benim de DVI kablosu bozulmuştu. Diğer servisler gibi bozuk olan ürünü onlara gönderip yenisini beklemem gerektiğini sanıyordum. Meğerse bozuk olduğunu söylemem yetiyormuş. Bunu söylediklerin de ben de çok şaşırmıştım gerçekten. Adamlar bana yeni kabloyu gönderecekler ama ben adresi göndermediğim için kabloyu gönderemediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Orda istemediğin kadar kullanıcısı var onun.

    hocam bi kişi yazmadı ama :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Benim de DVI kablosu bozulmuştu. Diğer servisler gibi bozuk olan ürünü onlara gönderip yenisini beklemem gerektiğini sanıyordum. Meğerse bozuk olduğunu söylemem yetiyormuş. Bunu söylediklerin de ben de çok şaşırmıştım gerçekten. Adamlar bana yeni kabloyu gönderecekler ama ben adresi göndermediğim için kabloyu gönderemediler.

    sizin üründe dell markamı ? gerçekten cok farklı bir bakıs acısı yapmıs adamlar helal olsun walla hiç dusunmuyordum dell marka böyle teknik destegi duyunca insan kafasına yatan model olmasa bile bi bakası geliyor yanı :D
  • Ben de U2312HM kullanıyorum.

    Bahsettiğin 27"lik Samsung'tan kullanan bir arkadaş var. Niki cenkyyy. BSC editörlerinden GoldPunch kullanıyor bi de 950 versiyonunu. Onlara bi sor istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 22 Mayıs 2013; 10:16:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Ben de U2312HM kullanıyorum.

    Bahsettiğin 27"lik Samsung'tan kullanan bir arkadaş var. Niki cenkyyy. BSC editörlerinden GoldPunch kullanıyor bi de 950 versiyonunu. Onlara bi sor istersen.

    hocam senın monitörde iyi bakmamıstım o modele ama suan biraz inceledim sayılır güzel bir monitör benım suan dustugum durumda biraz ac gözlülük aslında biliyormusun bosa da para harcamak cok da fazla zaman harcamıyorum pc basında ama olunca ıyısı olsun dıyorum git gide cıkıyorum .s



    cenkyyy goldpunch hocam mrb sanırım 27" monitörleriniz var gündelik evde mi kullnıyorsunuz acaba ve pc ile aranızdaki mesafe nedir sizin için - tarafları varmıdır nedir paylasırsanız sevınırım asus 24" ile bu samsung 27" arasında kaldım hanı o kadar para vermişken iyi birsey olsun bu samsung tasarımıda cok güzel bir seye benziyor pc masamda görmeyi cok isterim ama yakından baktıgım için naısl bi görüntü elde ederim bilmiyorum ve suan evdeki monitörüm epey eski 18,5" syncmaster samsung :d pc yi son model dizdik sayılır becerip bi monitör alamadım 2 aydır bi akıl verin ne olur

    yada söylede bi fikrim vardı sizce nasıl VG248QE asus tan bi tane 0 alıp biraz daha zaman geçirip 3 5 ay sonra bulursam 1 tane daha 2. el alıp cift monitör kursam nasıl olur mesela ?sizin görüşünüz nasıl olur bu sekilde yapmak istermiydiniz yoksa o sekilde gayet memnunmusunuz cevap verirseniz sevinirim tesekkürler

    surround dada tek cekingem işte bu asusun mat ekranı hani o model parlak ekran olsa idi bu kadar kararsızda kalmazdım sanırım
    bi videoda izledim adam söküyor monitörün mat seffaf parcayı cıkartıp alıyordu :d garanti dısı :D
  • bocekgrafik konu için teşekkürler.Şuanki monitörüm yandı.Dun bütçeme uygun 2 samsung 2msli 120 hzlik monitör buldum.Ama 2 side ya stokta bitmiş yada kullandığım kredi kartına taksit yapmıyor.Bana maksimum 450 liralık oyuncu monitöri önerebilir misin ?
  • U2312HM ile dediğin modeller arasında iki kat veya daha fazla fiyat farkı varken, o iki kat pahalı modelden surround yapmak istemek, beni şaşırttı açıkçası. Bir tarafta yaklaşık 500 TL, diğer tarafta yaklaşık 2000 TL. Eyenity ve surround, işin fantazi kısmı olduğu için kimseye önermem şahsen. Ama "Harcayacak param çok" dersen, o senin kişisel tercihin ve ben buna karışmam.

    Mat kaplama bence gerekli. Kaplama sökülünce renkler daha parlak ve canlı gözüküyor ama ekran parlak olunca gözü alıyor ve yoruyor. İşyerindeki ekranda mat kaplama yok ve beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Önceki sayfalardan birinde bu kaplaması sökülmüş U2312HM'nin resmini paylaşmıştım.
  • Konunun ilk mesajını anlayarak okumanızı ve ordaki önerilere gözatmanızı istiyorum öncelikle. Model isimleri aynı zamanda inceleme linkleri. Bütçenize uygun ve kafanıza yatan modeller vardır orda mutlaka.
  • yok hocam 2000 e cıkmazki :D bu asus 800- 850 tl suan pek piyasada 2. eli yok ilerleyen zamanlarda duserse dedim piyasaya 2. eli alır ekleriz 800- 850 suanda 0 ı
    ilerde 2. elide 500 felan olsa gelir 1300 e buda suanda 27" samsunga geliyor zati böyle bir sistemi yaparsam destek alırsam yaparım nasıl destek yanı bana derseler evet 27" samsung dan daha fazla verim alırsın o durumda dusunurum yoksa keyfe suan yapayım demedım :D görüyon zati becerip 1 monitör alamıyom aylardır surunuyom buralarda :D 2. ye gelmem için epey kafama yatması lazım cok pimpirikli biriiyim ben :D
  • "En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir." diye bi söz var. Körü körüne sürünmenin anlamı yok.
    Oyun için kullanacağın bir araç işte sonuçta. İllaki gönlün birine, diğerlerinden daha fazla yatıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.