Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Memnun kalmana sevindim. İyi günlerde kullan.
  • üstad, senin kullanmış olduğun dell u2312hm ile asus mx239h bu monitörü kıyaslarsak, single fps oyun oynamak açısından hangisini tavsiye edersin acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civic si

    üstad, senin kullanmış olduğun dell u2312hm ile asus mx239h bu monitörü kıyaslarsak, single fps oyun oynamak açısından hangisini tavsiye edersin acaba ?

    Panel renkleri daha iyi olduğu için MX239H. Ama arada 200 liralık bir fark da yok. Onu da diyim. Fiyatıyla birlikte değerlendirecek olursak, ben olsam U2312HM'yi alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Nisan 2013; 12:11:11 >




  • peki ya bu aoc için ne dersin üstad ? tasarımı çok şık durmakta. acaba teknik özellikleri nasıldır ?
  • i2357FH iyiydi ama o nasıldır, bilmiyorum. Lag testlerini bulamadım. Merak ettiğiniz modellere ilk sayfada "Monitör İnceleme Siteleri ve Bilgi Kaynakları" başlığındaki linklerden bakabilirsiniz. Bu şekilde zaman kazancınız olur. Ben de ordan bakıyorum zaten.
  • hocam merhaba..

    vatandan bi mönitör alalım dedik, viewsonc 27 inçlerden birini aldık ve en az 4-5 değiştirmede dahi ölü piksel sorunu yaşadık.. en sonunda artık 27 den vazgeçip 24 inç bir monitör alalımda karar kıldık. yani anlayacağın dükkanımız sadece vatan bilgisayar ile sınırlı. aldığımız zaman da 550 tl gibi bir fiyat ile almıştık %30 indirim ile.. ben bazı modeller seçtim size danışmak için.... cumartesiye kadar vaktimiz var, alacağız nasipse ..

    AOC 27" E2795VH

    BENQ 24" RL2450H

    ASUS 24" ML248H

    ASUS 24" VE248H

    BENQ 24" VW2424H


    çok uçmasak ta üstüne ekleme yapıp daha pahalı bir monitör de alabiliriz..
  • Burdaki seçeneklerden Asus olanlar yaramaz.
    VW2424H, içlerinde renkleri en iyi olan ama oyun için ideal değilken film için ideal sayılır. Oyunu da multi oynamayanlar için yine iyi tercih.

    Geriye E2795VH ve RL2450H kalıyor. E2795VH'nin 3" büyük olma ve daha canlı renk avantajı var. Bu ikisi içinden de hangisi içine siniyorsa onu al. Arada 3"lik fark var çünkü bir de. Onu da hesap etmek gerek.
  • teşekkürler, dediğiniz gibi 2 model arasından bir seçim yapacağız..
  • selam kardeşim yahuu şu philipsi tam almayı düşünürken stoklarda kalmamış . bunun dışında vatandan alabileceğim oyun için inputlagı düşük önereceğin hangi monitor var
  • İlk sayfada yazdıklarım var işte. Önerilere bi bak istersen önce. İllaki aralarında kafana yatanlar olacaktır. Sonra aralarından birini seçeriz.
  • baktım bende en azından Philipse yakın monitor bakıyordum...kafama yatanlardan pek vatanda stokta olan bulamadım. ondan dolayı karar veremedim

    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-vx2703mh-led-27-vx2703mh-led-genis-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=62365#allImages

    bu monitor nasıl acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 19 Nisan 2013; 12:45:28 >
  • VX serisinden çok monitörü önerdim ama onlar eski modellerdi. Yeniler arasından ise input lag testi olan sayısı yok denecek kadar az. Sorduğun modelin de yok. Ayrıca, kendini neden "Vatan'dan alacagım" diye şartlandırıyorsun ki?
  • daha ucuza güvenilir bildiğin yer varsa oradan alayım kardeşim yakın ve elden alma imkanım var sonuçta
  • Senden önce, benden sonra mesaj yazan birisi vardı. Ona şu mesajı yazayım dedim ama "konu mesaj kabul etmiyor" uyarısı geldi. Sayfayı yeniledim ki mesajları silinmiş ve banlanmış çokşükür. Güya yardım ediyor ama asıl amaç kısaltma kodlu link vermek. Daha iki gün önce birisi banlandı bu site linklerini kullanadığı için.

    quote:

    Ne kadar terbiyesiz insanlarsınız siz ya. Daha 2 gün önce bu kısaltma linklerini kullanan birisi banlandı ama aynı kişi sen misin bilmiyorum da, sırf üç kuruş para kazanacağım diye konu konu gezip bu linkleri yazıyorsun.


    * * *

    Yine bugün, yanlış saymadıysam eğer tam 33 mesaja şu gülücüğü koyan birisi vardı. Bu konuya da mesaj atmıştı ve şikâyet ettim. Topu topu 40 mesajı var bu attıklarıyla birlikte üstelik. Bakalım ona ne yapacaklar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Nisan 2013; 15:58:57 >




  • Forumdaki arkadaşlardan LEON-X'i bilmeyen yoktur. Yer açtı kendine. Onunla görüşüp elden alabilirsin sanırım. Site linki de bu:www.fanatekno.com

    Aklıma gelen diğer güvenilir firmalar: Eksa, sanalmarketim, teknobiyotik, webdenal, netsipariş, Nova, Eksen, İnventus.

    @Noobkiller @LEON-X



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Nisan 2013; 16:32:28 >
  • Hocam merhaba oyun için monitör alacağım yazın inşallah 23'' olmasını ve tipinin duruşunun güzel olmasını istiyorum abi bana güzel bir monitör önerebilirmisin marka olarakta aklımda 1. ASUS var bütçem 400 tl max 450 tl

    şu nasıldır abi ?

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vx238h-23-vx238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64400


    şimdiden sağol abi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt007 -- 21 Nisan 2013; 13:47:45 >




  • Asus'un o modelinden pek memnun kalan yok; en azından şimdilik. İlla Asus olmasını istemeden, ilk sayfadaki önerilere bakıp kendince bütçene uygun birkaç model belirle. Sonra birini seçelim aradan.
  • Abi baktım biraz ama güzel birşey bulamadım sen benim söylediğim kriterlere göre güzel bi oyun monitörü önerirmisin
  • @bocegrafik Hocam benim bi crt monitör vardı onla sorunsuz her oyunu akıcı biçimde oynuyordum, lcd alayım dedim philips226v aldım fifa, pes, haxball gibi oyunlarda aşırı ghosting problemi var. Yeni bir monitör alıcam fakat bana ghosting sorunu kesinlikle olmayan fiyatı 500'tlyi geçmeyen bir öneride bulunmanı bekliyorum. Bunda ghosting sorunu kesinlikle yok dostum diyebileceğin monitörlerden birini seçip alacağım. Sana güveniyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

    Abi baktım biraz ama güzel birşey bulamadım sen benim söylediğim kriterlere göre güzel bi oyun monitörü önerirmisin

    Öneriler arasındakilerden sana göre güzel bir model yoksa eğer, benmi de diyeceğim bişey yok. Çünkü ben de onlardan birini önerecektim.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.