Şimdi Ara

Liseli'nin Feryadı !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar lise 2 ye gidiyorum. Anadolu teknik lisesi öğrencisiyim ortalamızın 3.00 (55) olması gerek. Ortalamam yetmiyor. Ortalama yetip 2 zayıfın varsa direk geçiyormuşsun. 3 zayıfım var. Ben sorumluluk sınavında 3 ünü vermemmi gerekiyor napmam lazım her kafadan bir ses çıkıyor okulda bilen biri yardım edebilirmi lütfen?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: agassiax

    Merhaba arkadaşlar lise 2 ye gidiyorum. Anadolu teknik lisesi öğrencisiyim ortalamızın 3.00 (55) olması gerek. Ortalamam yetmiyor. Ortalama yetip 2 zayıfın varsa direk geçiyormuşsun. 3 zayıfım var. Ben sorumluluk sınavında 3 ünü vermemmi gerekiyor napmam lazım her kafadan bir ses çıkıyor okulda bilen biri yardım edebilirmi lütfen?

    ortalaman yetiyorsa zayıfın varsa bile sınıfı geçersin ders saati en yüksek olan dersten gir sorumluluk sınavına 1 tane derse girsen bile ortalaman tutuyorsa eğer sınav sonucunda zayıfın olsa bile sınıfı geçersin 2 zayıfla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BT_Ismail -- 28 Mayıs 2012; 22:33:05 >
  • 3 zayıftan birini seçecem yani. Peki öğreğin matematik karneye 1 düşse sorumluluk sınavından 3 alsam aritmetik ortalamasımı alınıyor yoksa direk 3 almışsın gibimi oluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agassiax

    3 zayıftan birini seçecem yani. Peki öğreğin matematik karneye 1 düşse sorumluluk sınavından 3 alsam aritmetik ortalamasımı alınıyor yoksa direk 3 almışsın gibimi oluyor?

    istersen 3 derstende girebilirsin istersen 1 derstende o sana kalmış. O dersin not ortalaması*ders saati şeklinde hesaplanıyor. Sonra bu sonuçlar toplanıp ders saatine bölünüyor. Ortalaman belli oluyor böylece.
  • tamam sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.