Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (997. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.922
Cevap
88
Favori
699.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde bahsettiğimiz Deji marka pili gittigidiyor üzerinden sipariş vermiştim. Gittigidiyor'u da tecrübe etmiş olduk Bu sabah arkadaşımın eline ulaşmış. Akşam teslim alıp birkaç gün içinde fark var mı yok mu haber veririm. Pil konusundan bıkkınlık geldiği için artık inşallah olumlu yönde fark olsun diye dua ediyorum

    Ekleme: Pil elime ulaştı. Gayet güzel, hatta abartılı denilecek kadar güzel paketlenmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhndrn -- 3 Haziran 2014; 16:09:31 >
  • Markette vertumus adlı geliştiricinin simge temaları indirimde. İlgilenenlere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brhndrn

    Geçenlerde bahsettiğimiz Deji marka pili gittigidiyor üzerinden sipariş vermiştim. Gittigidiyor'u da tecrübe etmiş olduk Bu sabah arkadaşımın eline ulaşmış. Akşam teslim alıp birkaç gün içinde fark var mı yok mu haber veririm. Pil konusundan bıkkınlık geldiği için artık inşallah olumlu yönde fark olsun diye dua ediyorum

    Ekleme: Pil elime ulaştı. Gayet güzel, hatta abartılı denilecek kadar güzel paketlenmiş

    Deji benimde ilgilendiğim bir pil, paket neysede :)) kullanımla ilgili deneyiminizi ilerde paylaşmanızı çok isterim. Bir iki hafta kullandıktan sonra iyice performansı hakkında bilgi verebilir tecrübeyi edinmiş olursunuz nasılsa.




  • agritux kullanıcısına yanıt
    Çarşı; ücretli uygulamalara karşı :)

    Yıllardır ne kadar kötü alıştırılmışız herşeyin ücretsizine yada bir şekilde ücretsizine. Şimdi kocaman adam olduk ama hala para vermek zoruma gidiyor...
  • Vallahi hocam adam günlerce gecelerce haftalarca aylarca gece gündüz oturuyor, tek başına (ya da bir ekiple) oyun, simge, program vs yapıyor, tasarlıyor. Bize de kullanım bedeli olarak 2 TL vs sunuyor. Çok mu?
    Tamam ücretliyi satın almamak bir tercih sebebi olabilir. Ama "bir şekilde ücretsizini kullanmak" bence hoş değil.
    Kusura bakmayın sert olduysa.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Yok sert olmadı Mesajımda da yazdığım gibi ALIŞTIRILMIŞIZ :) Bu isteyerek ve severek girdiğimiz bir format değil. Ben cep telefonunda bedava olan sürümleri kullanıyorum. Malesef aynı şeyleri bilgisayar programları için söyleyemeyeceğim. Çünkü benim kullandığım programların ücretleri ortalama 100.000$. Ben aylık 2.000 TL ücretle çalışan bir insanım. Patronum bile böyle bir yükün altına giremez çünkü ofiste 8 bilgisayar var :)

    Ama hiç bir zaman bu şekilde emek harcayarak küçük paralar kazanan insanlara çok görmedim. Mesajımda hep vurgulamaya çalıştığım gibi sadece kötü alıştırılmışız o kadar.
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Ben şahsi bilgisayarımda 10 yılı aşkın süredir linux kullanıyorum. Açık kaynak dünyası gerçekten çok hoş ve daha çok kişiselleştirilebilir.

    İş yeri için aynı şeyi bende söyleyemeyeceğim. Maalesef lisanssız programlar kullanılıyor. Hepsi değil ama bazıları. Hatta 10 program var ise bunun 2 si falan.. Bu durum beni çok rahatsız ediyor açıkçası.
    Üstelik benim bunları kullanıyor olmam en can sıkıcı yanı. Ama mümkün olduğunca herkesi teşvik etmeye çalışıyorum. Programlar bazen kampanya yapıyor. Onlardan haberdar ediyorum çalıştığım şirketi. Vs.

    Keşke alışmış olmasaydık bu duruma. Keşke emeğin değerini bilen bir toplum olsaydık.

    Neyse dertleşmeye döndü bu iş :)
  • sbircek S kullanıcısına yanıt
    Paket işin esprisiydi zaten :) Pil geldiğinde 68% oranında dolu gösteriyordu. Saat 14:30 civarı telefona taktım ve biraz önce tamamen bitti. Tam performansından bir hafta sonra haberdar ederim :)
  • Son zamanlarda cm, slim ve carbon dışında rom deneyen oldu mu?
  • CM snapshot M6'daki notification bar sorunu çok sıkıntılı. Günde 2-3 kez kitleniyor telefon.

    M7'yi bekliyorum düzeltirler umarım artık.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Ustad iyi geceler carbon 10 mayis in ustune 20 mayis nigtly kurdum wipe fslan hirbirsey yapmadim sadece romu flashladim 3g baglantisi berbat kopuyor baglansada edge hizinda oluyor sikinti wipe yapmamamdanmi kaynaklaniyor sence ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Düzeldi o sorun.
  • gkhnsrcfb kullanıcısına yanıt
    carbon 10 a carbon 20 mi flashladınız yoksa cm 20 mi?
    carbon 20 flashladıysanız, wipe cache wipe dalvik cache format system yapın (başka bir şey yapmayın) sonra carbon 3 haziranı flashlayın sonra gapps paketinizi flashlayın.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    28 Mayısın üzerine 29 Mayısı flasladım telefon durduk yere uçak moduna giriyor, mobil veri kullanımını açıyor vs. O kadar çok karıştıki kafası sonunda deli oldum en baştan 28 Mayısa tekrardan döndüm. Sonrasında 28 Mayıs üzerine 1 Haziranı flasladım bu sefer telefon kurulum aşamasını hiç geçemedi. Carbon rom'um 28 Mayıs sonrasına geçmeye korkuyorum :)
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Hocam nightly sürümlerde düzelttiler herhalde dimi ?

    Snapshot üzerine nightly kurmamak için M7 yi bekliyorum ama boş bir bekleyiş mi acaba.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Ustad simdi baktimda carbon 10 mayisa carbon 23 nigtly flaslamisim sadece dedigin islemleri yaptigimda bir veri kaybim olacakmi ? İkincisi haziran 3 nigtly temiz kuruluma degerse yedeklerimi alayim ondan sonra 3 haziran flashlayayim birde yedekleme programi olarak ne onerirsin ustad kablosuz sifreleri yedegi alma vs acisindan simdiden tsekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhnsrcfb kullanıcısına yanıt
    Uygulamaları en iyi yedekleyen titanium backup. ama bildiğim kadarı ile onda sms çağrı kaydı wifi şifresi yedeği alma yok. en azından ben bilmiyorum.
    onun için de helium u öneririm.
  • 4.4.3 dağıtımı başlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır CM Stable bekliyorum en son Mart ayı nightlylerinde bırakmıştım sonraki nightlyler sorunlu olduğundan. Cm Stable çıkana kadar hangi romu tavsiye edersiniz stabile yakın olarak? Bu Cm'nin M10'a kadar yolu var anlaşılan çıkacak gibi gözükmüyor stable

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.