Şimdi Ara

Continuum (2012 - 2015) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
7
Favori
19.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    İzlenir her türlü, pişman olmazsın.

    Diziyi geçen hafta bitirdim aslında ama başlığa yazmaya anca nail oldum. Çok sürükleyici, güzel bir yapımdı. Ben sevdim, özellikle zaman yolculuğu olayına çok ilgili olduğumdan belki de.
    Son sezon biraz aceleye getirilmiş gibi olsa da mantıklı bir şekilde sonlandırdılar.
    Başka böyle önerebileceğiniz zaman yolculuğu, paralel evrenler, farklı zaman çizgilerini işleyen dizi var mı?
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    12 Monkeys var buna benzer ilk sezonu oynadı 2.sezon başlayacak yakında.Seversin :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Evet yorumu yazdıktan sonra öyle gezerken ona başlayıp ilk bölümü izlemiştim ben de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi az önce bitirdim çatışma sahneleri çok kötüydü karşıya easy botlar atmışlar gibi polisler silahla çıkıp vurulmayı beklediler tüm sahnelerde. Onun haricinde dizi çok iyiydi rachel ablamız için izlemiştim ama dizi sağlam çıktı şuan biraz boşluğa düştüm gibi neyse kurtuldum bağımlı yapmıştı
  • Şu an 3. Sezon 3. Bölümdeyim her bölümde şu Kiera denilen lanet karıdan nefret eder hale geliyorum. Alec'e yapmadığını bırakmadı gerizekalı dahimiz hala bu karıya yardım ediyor. Dizide çok fazla mantık hatası var (İnsan ilişkileri ile ilgili) Umarım Kieradan nefret eden bir ben yokumdur. Yaşasın Özgürlük
  • İlk bölümü izledim fena değildi yorumları okumadan kaçıyorum kesin birileri spoiler vermiştir.
  • Yorumları okumadan şu hatunun resmini bırakıp kaçıyorum. Spoiler yemeyelim.
    http://www.blastr.com/sites/blastr/files/styles/rectangle_960x480/public/continuum_szenenbilder_02-72dpi.jpg?itok=gAYK4kdT&timestamp=1422419189



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Kasım 2016; 21:48:32 >
  • Diziyi bitirdim, son sezonu niye böyle kısa tutmuşlar 6. bölümde final yaptı. Finali baya iyiydi saçma bitmedi. Bir diziyi daha bitirerek, bitmesinden sonra oluşan ufak boşluktayım. Güzel diziydi tavsiyemdir.
  • Dördüncü sezon kısa sürdü ama güzel bi final olmuş dizi için.




    Kellog için Dinozor bekliyodum fena oyuna geldi bu sefer.

    Yeni gelecek hoş olmuş, Carlos da görebilseydi keşke.



    Zaman yolcusu da geri döndüğüne göre en orijinal zaman çizgisi buydu. Her şey oluruna geldi bi bakımdan.





    Başlamak isteyen varsa ben de tavsiye ederim, 45 bölümlük sürükleyici bir bilim kurgu-polisiye işi çıkarmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sezonu bitirdim devam edeyim mi kararsızım. Sıradan bir dizi. Pek bir kalite yok dizide. Biraz sürükleyici o yanı güzel.
  • 2. sezon finalini anladım. Fonnegra neden çocuğun yanına gitti? Alec Sadler nereye gitti? Kimin kurtarmak zorunda olduğunu söyledi?
  • Diziyi bitirdim. Son 2 sezon iyice saçmaladı dizi. Genel olarak vasat bir diziydi. Sadece biraz sürükleyicilik var o izlettiriyor. Hiç izlemediyseniz başlamayın derim.
  • 12 Monkeys, Dark ve Travelers bitti şimdi sıra bunda
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Pişman etmeyecek bir seçim! Konu da güzeldi, teknoloji de...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ted Mosby

    Madem dizi kalmadı ve aşırı sıkılıyorum; 1. bölümünü izleyelim gaari.
    7 yıl geçmiş hala 1. sezonu bitiremedim. Oyunculukların amatör Netflix düzeyinde olduğunu görünce bırakmıştım. Tekrar başlasam mı? Zaman yolculuğu da ilgimi çok çeker aslında, aaah ah.
  • Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    Son sezondayim bitmek üzere güzel dizi. Bilim kurgu sevmiyorsan sarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

    12 Monkeys, Dark ve Travelers bitti şimdi sıra bunda
    3.sezondayım ite kaka ilerliyorum. Oyunculuklar tırt yönetmenlik ayrı tırt çok amatör bir havası var dizinin. Hikaye fena değil daha doğrusu potansiyeli fena değil gelecekte başta belli olmasa da distopik bir düzen var. Başlarda bunu fark edince oha sağlam bir dizi geliyor diye düşündüm ama bölümlük hikayeleri kötü yazıyorlar o yüzden bütünü de bozuluyor. Dizi 10 bölümlük 2 sezondan falan oluşsaydı ortaya efsane çıkabilirdi bu haliyle orta seviyede kalmış. İzlerken sıkıntıdan kendimi kesiyorum ama bırakmak yok yolun çoğu bitti

    3x03 izledim en son ona göre açın
    Kagame'nin isyanının barışçıl başlaması olsun, Theseus'ın gelecekteki kötü olmayışı olsun bende bir devrim yapacaklar düzeni değiştirecekler havası oluşturdu. Liber8 iyi amaçları olan bir örgütmüş algısı yaratıldı ara ara ama bölümlük olay çıksın diye örgütü bir iyi bir kötü oynatmaya başladılar bu da can sıkıyor. Geleceğin kullanımı olsun bir taraftan CPS'in doğuşu olsun güzel konular ama şimdi bu freelancer olayına girdiler zamanı koruyormuş bunlar da. Ne gerek var değiştirmeniz gerekiyor o zamanı dizinin amacı buydu Alec bu amaçla yolladı herkesi geri resmen konu uzasın dağılsın diye eklenmiş bir örgüt. Keira da bir yerde CPS'in asıl kötü olan taraf olduğunu anlasın artık dizinin çoğu bitti robot gibi takip ediyor emirleri.


    Edit: 3.sezon bitti biraz daha düzgün bir yöne yöneldiler ama yine de güzelim hikaye harcanıyor. Finalden sonra yine editlerim.

    Final editi: İnişli çıkışlı final sezonu daha doğrusu inişli çıkışlı 4 sezon sonunda güzel bir final ile bitirmişler. Dizi konusundaki fikrim çok değişmedi bu kadar güzel hikaye daha fazla harcanamazdı diye düşünüyorum. Bilim kurgu yönü de pek iyi değildi zaman yolculuğu ustası yazarları yoktu duruma göre paradoks oluyor duruma göre olmuyor. Tabii çok iyi zaman yolculuğu mantığı olan sahneler de vardı ama genele bakınca o yönden de biraz zayıf kaldı.
    Bir de çatır çatır adam öldürüyorlar yüksek kalibre mermilerle ekranda vücutlar patlıyor, kafalar kopuyor bu nasıl +14


    Finali genel olarak beğendim özellikle yaratılan gelecek beklentimi karşıladı. Keira kısmında duygularım karışık o uğruna çalıştığı geleceği elde etti, oğlu için güzel bir gelecek sundu ama bedeli ağır oldu. Kazandığını görmek mutlu etmiştir ama acaba sonda Alec onu geri göndermeli miydi diye de düşünmeden edemedim. Sonuçta oraya ait değil artık zaman kalıntısı, paradoks ürünü, sapma vb. ifadeler kullanılıyor genelde böyle durumlarda Keira da bunlardan biri oldu. Bir taraftan da sürekli evime evime gideceğim dedin bencillik yaptın al sonucu da demek istiyorum kararsız kaldım.


    Bir de Traveler Jesus ve Freelancer hikayesi bomboş kaldı ve gereksiz olayı karıştırdı girmeseler daha iyiymiş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Bu diziyi tavsiye eden var mı? Finali nasıldı? Güzel bir bilim kurgu, (zamanda yolculuk, paralel evrenler falan) dizisi arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.