Şimdi Ara

Vodafone 858 Smart (Huawei U8160) İgo My Way NAVİGASYON programı Son Sürüm Türkiye haritasıyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba bir çok arkadaş bu telefonu kullanıyor fakat navigasyon özelliğinden faydalanamıyor. Google haritalar bildiğiniz gibi internet üzerinden çalışan bir program güzel hoş programda herkesin internet paketi yok yada paketinin boyutu yetmiyor Bugün sizinle paylaşacağım program igo my way android yazılımı belki birçok arkadaş biliyordur programı kullanlarda vardır. Bu program offline yani internete ihtiyaç duymayan bir yapıya sahip. Ve tıpkı araç navigasyonlarında olduğu gibi sizi sesli yönlendiriyor. Program vodafone 858de çok stabil çalışıyor bi kaç ufak hatası olsada bence androidin en iyi navigasyon yazılımı. Bildiğimiz gibi vodafone 858 de a-gps desteği var yani gps uydularına bağlanıp konumunuz bulabiliyor. İgonun tek istediğide bu. Neys ben lafı fala uzatmadan naıl kurulacağını anlatayım.

    https://rapids--hare.com/files/1162119663/Vodafone_858_igo_my_way__Gkhn_.rar

    NOT:Linki görebilmek için rapids-- yazan yerdeki iki tireyide silin kopyalayıp tarayıcınızın url kısmına yapıştırıp indirin.

    1-Öncelikle yukarıda vermiş olduğum linkten inidrmenizi yapın(yapamayan arkadaşlar mesaj atsın yardımcı olurum)
    2-Dosya indikten sonra inen dosyayı açın ve içindeki klasörü ve uylamayı masaüstünüze veya herhangibi yere sürükleyin ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.
    3-Telefonumuzun hafıza kartını bilgisayara bağlamalıyız. Usb kablosunu takın telefonunuzun ekranına usb bağlandı diye bir yazı gelecektir. Usb depolama birimini aça basalım telefon soru sorarsa tamama basın. Artık hafıza kartınızı bilgisayara bağlamışsınız demektir. Masaüstüne atttığınız biri klasör biri uygulama olan dosyaları hafıza kartına atın ama klasör içine atmayın direk hafıza kartına atın.
    4-Kabloyu çıkarın. Telefonunuzun dosya yöneticisine girin. Ve igomyway.8.4.2-qvga.apk dosyasını bulup tıklayın. Eğer telefonunuz yükleme engellendi diye bir mesaj verirse Ayarlara basın Ve bilinmeyen kaynaklara basın ve tekrar geri dönün. Tekrar igomyway.8.4.2-qvga.apk isimli dosyaya tıklayın ve yukleye basın yukleniyor yazısı gelecektir bekleyin.
    4-Uygulama yüklendi mesajı gelecektir. Bittiye basın.
    5-Telefonunuzun ana ekran tuşuna basın. Ve ana ekrana gelince menü ayarlara girin.
    6-Konum ve güvenliğe tıklayın. Ve GPS uydularını kullan sekmesine basın. Tekrar ana ekrana dönün.
    7-Uyuglamaların bulunduğu menüye gelin ve İGO yu açın.İnstalling İGO yazısı gelecektir. Biraz bekleyelim.
    8-Program açılacaktır ve dil seçmenizi isteyecektir listenin en aşağısında TÜRKÇEYİ seçip nexte basalım ve bi sonraki adımı bekleyelim.
    9-Son kullanıcı Lisans sözleşmesi yazısı gelecektir sağ alttaki Kabul ete basalım.
    10-Soru soracaktır sonrakine basalım. Burdan istediğiniz ses dilini seçin eda ve lazoğlu lazoğlu tavsiyemdir Seçtikten sonra sonrakine basalım.
    11-Zaman ayarları gelecektir yine sonrakine basalım.
    12-Bi sonraki menüde kullancağınız araç ve ne tip yollardan geçeceğiniz sorulmakta araç olarak ne kullanıyorsanız yaya moduda dağil araça basıp seçebilirsiniz. Sonrakiye basalım.
    13-Ve finishe basalım. Tebrikler artık igo kullanıma hazır.
    14-Telefonuz ilk defa gps uydularına bağlanacaksa lütfen program açık bir şekilde telefonu cam kenarı veya herhangibir gökyüzünü görür bir yere koyalım ve 10 dakika kadar öle beklesin Uydulara bağlanacaktır
    Bu işlem ilkde biraz uzun sürebilir sonraki bağlanımlrda maksimum 3 dakika sürüyor. Telefonunuz bağlandığında saatin yanında çıkan yanıp sönen gps işareti durağan bir şekilde yanacak veharitada mavi ok şeklinde konumunuz bulunmuş şekilde gözükeceksiniz.
    15-Gitmek istediğimiz yer bir adresse şehir,sokak,cadde türündeyse hedefe basıyoruz adres bula basıyoruz. Fatih yazan yer şehirdir. Buraya gitmek istediğimiz şehiri yazıyoruz. Cadde adı kısmına sokak veya cadde ismini yazıyoruz. Eğer gitceğiniz yer kapı numarası destekliyorsa kapı numarasınıda girebiliyoruz daha sonra aşğıdaki cadde seçe basıyoruz. Telefon rotamızı çiziyor. Rotamız çizildi. Mavi ekranda yol kaç km (gideceğiniz yol tipleri mesela otaban paralı geçişferibot gibi) gözükür. Gite basıyoruz. Artık istediğiniz konuma gidebilirsiniz. Sesli yönlendirme yapacaktır Eğer haritayı oynatma döndürmek isterseniz sağda bulunan turuncu el simgesine basarak haritada manevra yapabilirsiniz.
    16-Gideceğiniz hedef bir eczane restorant banka atm hacvalalnı park bahçe bar kafe araba tamircisi ve bi sürü seçenek daha ise biz bunlara poi diyoruz. Poileri hedef olarak belirlemek için menüye basın eğer belli bir rotanız varsa My route seçeneği seçilebilir durumda olacaktır. My Routeye tıklayalım Sağ alttaki Cancel Routeye basalım Rota Silenecek der evete basın. Menüye dönecektir. Hedefe basın. Find Places Basın. Burda 4 seçenek karşımıza çıkar .Benzin istasyonları,Restoranlar,Park alanları ve Other places. Gitemek istediğiniz poi bu üçünden biriyse konumunuza en yakından uzağa doğru poileri ssırayacaktır adres buldaki yöntem gibi rotanızı çizebilirsiniz. Eğer gitmek istediğiniz poi bunlardan biri değilse Other Placese basın Eğer poiyi konumunuz etrafında bulmak istiyorsanız Around hereye Çizimiş olduğunuz bir rota var ve bu rota üzerinde bulmak istiyorsanız Rota boyuncaya Eğer Çizidğiniz rotanın hedefinde aramak istiyorsanız Hedef çevresinde veya başka bir şehirde aramak istiyorsanız in a citye basın . Seçiminizi yaptıktan sonra Poinin ismini biliyorsanız Find By name Yok ben katogorileri görmekistiyorum diyorsanız Find by Category basın. Find by Categorye basarsanız katagoriler açılır. İstedğiniz katogroiyi seçin. Eğer yakınızda bulunan herhangibir poiyi görmek isterseniz show all a basın size en yakından uzağa doğru poileri sıralayacaktır. Gitmek istediğinize tıklayın Seçe basın bazı poilerde telefon numarası bulanabiliyor direk olarak aramak isterseniz araya basabilirtsiniz Sçe basınRotayı hesaplayacaktır. Gite basın navigasyonunuz başlayacaktır


    Benden bu kadar takıldığınız her hangibir konu olursa bana gokhanbilgin74@gmail eposta adresimden ulaşabilirsiniz bi teşşekkürü çok görmeyin belim ağırdı bu kadar yazı yazmaktan

    Bu arada programın %100 Türkçe yamasını buldum buyrun buradan indirin :https://rapids--hare.com/files/1403832833/Lang_Turkish.gro

    NOT:Linki görebilmek için rapids-- yazan yerdeki iki tireyide silin kopyalayıp tarayıcınızın url kısmına yapıştırıp indirin.

    Dil dosyasını yüklemek için hafıza kartındaki igo klasörünü açın content kalsörünü açın lang klasörünü açın turkish_pda dosyasını silin indirmiş olduğunuz dosyayı bu klasöre atın hafıza kartını telefona takın ve ayarlar uygulamalar uygulamaları yönetten igo yu bulup seçin ve verileri temizleye basın sonra igoyu çalıştırın ilk kurlum ayarlarını yapın rahatça kullanın tekrardan iyi navigasyonlar

    Bu arada başka telefona sahip arkadaşlarada yardımcı olmaya çaışırım uygun bütün ekran çözürnülükleri elimde var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbilgin -- 1 Mayıs 2012; 22:21:32 >







  • Alıntı yazıverseydin bari
  • http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-vodafone-858-igo-my-way-navigasyon-program%C4%B1-son-s%C3%BCr%C3%BCm-t%C3%BCrkiye-haritas%C4%B1yla bu siteden bahsediyosun dimi konuyu kim yazmış biraz dikkatli bak ben sadece donanımhaber gibi büyük bir forum sitesindede konumu paylaşmak istedim




  • tamam kardeş kızma hemen :) evet o forumda gördüm burdada denk gelince öyle yazdım yazar isimlerine bakmadım dikkatle kusura bakma :)
  • Önemli değil sende kusura bakma :D
  • arkadaşlar hergün indirme sayısı artıyor ama bi teşekkür eden yok üzülüyorum bi teşekkürü çok görmeyin yakında vodafone 858 de çalışan en iyi rom videosunun kurulumunu sizlerle paylaşıcam(videolu)
  • teşekkürler...
  • Bu yorumu yazdigin icin asil sana tesekkurler :)
  • Dosyayı 423 kişi indirmiş beni ve konumu birazda olsa ciddiye aldığınız için teşekkürler
  • Arkadaşım emeğine sağlık bayağı uğraşmış emek vermişsin, benim samsung Wave 8530 bada 2.0 yüklü telefonuma bu uygulama yüklenebilirmi öğrenmek istedim...
  • U8800 icin var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffkrl bey ne yazıkki bildiğim kadarıyla igo my way sadece android ve windows mobile phone işletim sistemleri üzerinde çalışıyor. Ama bu akşam Wave 8530 için navigasyon programı araştırırm.
  • oncunur bey buyrun linkiniz

    https://rapids--hare.com/files/3790536463/İgo_My_Way_İdeos_X5.apk Not:Linki bu şekilde kopyalayın tarayıcınıza yapıştırın rapids-- olan yerdeki iki tireyi silin ve siteden indirmenizi yapın.

    İlk önce konumda vermiş olduğum linkteki dosyayı indirin.

    Sonra size verdiğim linki indirin

    İlk linkten çıkan İgo klasörünü hafıza kartınıza atın

    İkinci linkten çıkan uygulamayıda hafıza kartınıza atınız ve telefonunza kurunuz

    İyi Navigasyonlar :)
  • İlgin için teşekkür ederim gökhancım telefon çok hızlı gayet hoş bada, ama fena güvenlik önlemleri almışlar kies harici parasız bir uygulama yükleyemiyorum en fazla tema ve java tabanlı oyunları kabul ediyor bada 1,2 de daha kolaydı appleye çevirdiler adeta illa 120 euro para istiyorlar bir ful gps için...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ffkrl

    İlgin için teşekkür ederim gökhancım telefon çok hızlı gayet hoş bada, ama fena güvenlik önlemleri almışlar kies harici parasız bir uygulama yükleyemiyorum en fazla tema ve java tabanlı oyunları kabul ediyor bada 1,2 de daha kolaydı appleye çevirdiler adeta illa 120 euro para istiyorlar bir ful gps için...

    Evet bada güvenlik konusunda iyidir. Aama bana göre ne ios ne bada nede windows mobile phone RIM den hiç bahstemiyorum zaten hiçbiri androidin yerini tutamaz evet ios sun şu anda daha fazla uygulaması var ama android daha genç bir işletim sistemi bada da öyle ama android geleceğin mobil işletim sitemi olarak görünüyo

    Bu rada bada için harici uygulama yükleyemiyomusunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanbilgin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ffkrl

    İlgin için teşekkür ederim gökhancım telefon çok hızlı gayet hoş bada, ama fena güvenlik önlemleri almışlar kies harici parasız bir uygulama yükleyemiyorum en fazla tema ve java tabanlı oyunları kabul ediyor bada 1,2 de daha kolaydı appleye çevirdiler adeta illa 120 euro para istiyorlar bir ful gps için...

    Evet bada güvenlik konusunda iyidir. Aama bana göre ne ios ne bada nede windows mobile phone RIM den hiç bahstemiyorum zaten hiçbiri androidin yerini tutamaz evet ios sun şu anda daha fazla uygulaması var ama android daha genç bir işletim sistemi bada da öyle ama android geleceğin mobil işletim sitemi olarak görünüyo

    Bu rada bada için harici uygulama yükleyemiyomusunuz.

    yükleniyor bazı proğramlar yardımıyla yükleyebiliyoruz kiesten ücretsiz bir uygulama indirip onun altına proğramla pc deki istediğimizi ekliyoruz uzun bir işlem ama gps im yok gerçi bada 2,0 çok yeni mutlaka bunuda hallederler şuan 3,0 ı hazırmış güncellemiş bazı arkadaşlar, androıd telefon eşimde var arada karıtırıyorum inan badanın yarısı kadar hızlı değil ama işte uygulama sıkıntısı var çok şarz yiyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ffkrl

    quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanbilgin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ffkrl

    İlgin için teşekkür ederim gökhancım telefon çok hızlı gayet hoş bada, ama fena güvenlik önlemleri almışlar kies harici parasız bir uygulama yükleyemiyorum en fazla tema ve java tabanlı oyunları kabul ediyor bada 1,2 de daha kolaydı appleye çevirdiler adeta illa 120 euro para istiyorlar bir ful gps için...

    Evet bada güvenlik konusunda iyidir. Aama bana göre ne ios ne bada nede windows mobile phone RIM den hiç bahstemiyorum zaten hiçbiri androidin yerini tutamaz evet ios sun şu anda daha fazla uygulaması var ama android daha genç bir işletim sistemi bada da öyle ama android geleceğin mobil işletim sitemi olarak görünüyo

    Bu rada bada için harici uygulama yükleyemiyomusunuz.

    yükleniyor bazı proğramlar yardımıyla yükleyebiliyoruz kiesten ücretsiz bir uygulama indirip onun altına proğramla pc deki istediğimizi ekliyoruz uzun bir işlem ama gps im yok gerçi bada 2,0 çok yeni mutlaka bunuda hallederler şuan 3,0 ı hazırmış güncellemiş bazı arkadaşlar, androıd telefon eşimde var arada karıtırıyorum inan badanın yarısı kadar hızlı değil ama işte uygulama sıkıntısı var çok şarz yiyor..

    Güzel diyorsunuza bideki gibi giriş seviyesi bir android telefonsa androidden soğutur adamı üst seviye bir android kullandığınızda ne demek istediğimi anlarsınız bu arada androidli telefonun modelini yazarsanız sevinirim. Telefonda gps yok demişsiniz navigasyon programımı yok yoksa gps donanımımı yok eğer gps yoksa navigasyon hayal olur :)




  • Öncelilkle belirtmeliyim ki harika bir paylaşım olmuş.Bu telefonla ilgili tek sıkıntım flash desteğinin olmaması. Bu konuda ne yapabiliriz,yukarıda bahsettiğiniz rom uygulaması işe yarar mı?
  • Telefonun rootlu ise blacmarketi yükle blackmarketten puffinin full sürümünü indir. Telefon flash reklamları filan gösteriyor ama video izlerken zorlanıyor. Oyun oynıcam filan diye hiç heveslenmeyin şimdiden söliyim :D
  • Kusursuz anlatım için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.