Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.071
Cevap
171
Favori
328.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uğur.Türkben kullanıcısına yanıt
    Undying olması muhtemel. Olmadı Alone in the Dark ve Resident Evil oyunlarına da bak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trancenden

    Undying olması muhtemel. Olmadı Alone in the Dark ve Resident Evil oyunlarına da bak.
    ne yazıkki 3 oyun da değil.Havuz içindeki oyuncu değişimi en önemli parametredir.
  • Arkadaşlar benim oyunu hala bulan yok: uzaktan soldan sağa doğru geçen askeri araçları topçu bataryası vs gibi bölüm bölüm değişen makinalarla durduruyorduk. Bilen hatırlayan yok mu pc net dergisinden gelmiş olabilir.

    İkinci bir diğer oyun ise büyük ihtimal polonya isimli veya yeri geçen cod2 çakması bir fps oyunuydu. Ama nasıl bir oyunduysa kötü animasyon ve silah mekaniklerine rağmen beni oyunu bitirene kadar tav etmişti.
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt
    Birinci oyunu bilmediğimi söylemiştim. İkinci oyun enemy front. Aynen senle aynı fikirde ve aynı durumdayım çok dandikti ama yine de keyifle bitirmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    maalesef onlar değil ya çıldıracam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Yok hacım enemy front değil. Bahsettiğim cod 2 çakması derken zamanını da belirtsin diye söylemiştim çok eski bir oyun benim bahsettim bu yine iyi sayılır. Birinci oyunu da bilen çıkar belki diye bir daha yazdım.
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt
    Medal of honor değil. Üç ayrı karakterin seçilebildiği cod çakması bir oyun vardı o mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Yok, karakter seçimi yoktu ve tek hatırladığım ilk bölümün karlı vs biyerde olduğu. yani 2003 2004 yapımı gibiydi ama grafikleri ps1 medal of honor kadar kötüydü. Ve silahlar aşırı garip guruptu gerçekte böyle silah yok dedirtmişti.
  • beyler bir pc oyunu vardı psde varmıymdı bilmiyorum ama pcde oynamıstım 3 yıl önce. böyle 2 tane karakterden birini seçiyorduk onu oynuyorduk dövüş oyunuydu şapkalı suratı belli olmayan bi çizgiroman kahramanıydı sanırsam sadece dövüşüyorduk görevleri yapıyorduk böyle uzun bi kıyafet giyiyordu yavaş yavaş yürüyordu hep dövüşüyorduk sonra şapkalı suratında maske vardı galiba suratı belli olmazdı hiç diğer karakterde batmana benziyordu böyle elinde bir şey tutuyordu adı neydi onun ya
  • Selamlar,2000 li yıllarda pervaneli savaş uçağı oyunu vardı,bölüm bölüm görevler vardı,yer tesisleri bombalama,havada düşman uçağı vurma gibi,biraz istikbal göklerde yi andırıyordu ama onun orjinali olan air guard değil.
  • Bundan 8-9 Sene öncesi oynuyordum.Bir genç kadını yönetiyorduk.Odasında uyanıp aşağı kattan evden çıkıyorduk.Bir küçük oyuncak maymunu vardı onla konuşuyorduk.Bir kasaba gibi biryerde geçiyordu oyun.Aşağıya inip dokunmatik bir ekrandan taksi çağırabiliyorduk.Sokağı robotlar temizliyordu.Oyunun sembolünde göz işareti vardı.Yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaşlar çocukken oynadığım bi oyunu bulamıyorum. O kadar araştırsam da bi türlü bulamadim yardımınıza ihtiyacım var.

    Oyun hakkında hatırladıklarım.

    1.izometrik kameralıydı(yukardan bakmali oyundu)

    2.karakterimiz kadın

    3.hatırladığım kadarıyla hikayesi, bu kız bebekken anne babasına saldırıyolar (babasi kral ) anneside kızını sepete koyup nehre bırakiyodu.

    4.oyun başlangıcında karanlık bi atmosferde başlıyo ve yanlış hatırlamıosam her birini öldürdüğümüzde mavi bişey düşüyodu, biz topluyoduk.

    5. İlk bölümün sonlarında garip heykeller hatırlıyorum sanki mahkeme gibi ve ordan 2. Bölüme geçince köyde başlıyoduk.

    6.ati radeon 3450 ekran kartıyla hediye etmişlerdi sanki .

    Oyun hakkında hatırladıklarım bunlar, aklınıza ufak bi fikir geliosa da paylaşmaktan çekinmeyin şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değil liselilerin üniversitelilerin bile hatırlaması mümkün olmayan iki oyun takıldı aklıma. 90 ların ilk yarısında oynadığım.
    ilkinde bir robotumuz vardı. sokakta yürütüp diğer insanları dövüyordu. enerjisi bitince sokak lambalarından şarj oluyordu.

    ikincisi de yine 2 boyutlu bir araba yarışı. garajda paranız ölçüsünde modifiye tamir falan yapıp daha sonra bahse girerek yarışa başlıyordunuz.
  • Bi oyun vardi pc de wultrim miydi wulfrim miydi 2d ortada bir boss vardi o boss a dokunmadan kenarlardan başlayarak alan ele geçiriyorduk bir türlü bulamadim böyle ortada kare D C A şeklinde. Upgrade kareler vardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bi oyun vardi pcde yaklasik yedi sene önce fln oynamistim ilk olarak parazit yada virüs öle bisey olarak basliyorduk ardindan büyüyüp evrim geçirip kendi karekterini düzenleyebiliyrdun sonra baliklari yemeye basliyorduk sonra yine evrim gecirip karaya cikip yeniden karekterimizi düzenleyebiliyorduk 3d bi oyundu hatirladigima göre ve enson uzayli olup baska evrenlere gezegenlere gidebiliyorduk savas aciyorduk baska uzaylilarda lütfen bulur cok güzel oyundu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathPunch

    Bi oyun vardi pc de wultrim miydi wulfrim miydi 2d ortada bir boss vardi o boss a dokunmadan kenarlardan başlayarak alan ele geçiriyorduk bir türlü bulamadim böyle ortada kare D C A şeklinde. Upgrade kareler vardi
    Volfied

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZXCVBNBVCVCXWQRWE

    Merhaba bi oyun vardi pcde yaklasik yedi sene önce fln oynamistim ilk olarak parazit yada virüs öle bisey olarak basliyorduk ardindan büyüyüp evrim geçirip kendi karekterini düzenleyebiliyrdun sonra baliklari yemeye basliyorduk sonra yine evrim gecirip karaya cikip yeniden karekterimizi düzenleyebiliyorduk 3d bi oyundu hatirladigima göre ve enson uzayli olup baska evrenlere gezegenlere gidebiliyorduk savas aciyorduk baska uzaylilarda lütfen bulur cok güzel oyundu
    Spore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lutfenbulun L kullanıcısına yanıt
    Sibirya 1-2-3 syberia diye yazılıyor. Buysa niye karlı atmosferden bahsetmedin değilse oyunu bilmiyorum ancak oyun point click adventure türünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss480 S kullanıcısına yanıt
    Lamborgini diye bir oyun vardı anlattığın şekilde. Belki lotus diye bir oyun vardı o da olabilir. Bir bak tutturdum mu tutturmadım mı söyle. Bak millet cevap vermiyor kaç haftadır buraya uğramıyorum bu yüzden cevap alamıyorsunuz. Cevap istiyorsanız beni üzmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.