Şimdi Ara

iphone restore modda takılı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iphone 2g telefonuma geri yükleme yaptım ama geri yüklemeden sonra telefon restore mod dedikleri sey galiba öyle kaldı acamıyorum.Sim kilitli dedi.Actım ama yinede teli acamıyorum.Anasayfada itunes cdsi ve kablo işareti var.
    Ne yapmam gerekiyor.Lütfen yardım edin.



  • Ya yardım edecek yokmu?Lütfen bu işten anlayan birilerinn yardımına cok ihtiyacım var.
  • Telefonun orta ve acma tusuna birlikte basarak açmayı dene düzeleceğine inanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esser

    Telefonun orta ve acma tusuna birlikte basarak açmayı dene düzeleceğine inanıyorum.

    Defalarca denedim ama olmadı.Dfu mod a al dediler onuda yaptım ama bir sonuc yok.Baska bir bilgisayarda ituneste actım teli sim ile ilgili bir yazı cıktı ama anlamadım lütfen yardımcı olun.
  • Telefonu ireb5 programıyla dfu moda al tekrar restore et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tempuslacrima -- 10 Nisan 2012; 11:37:29 >
  • restore mod ne yaw anlatsan biraz belki bişiler buluruz.ekranda iitunes işareti varsa telefon recovery moda girmiş demektir.:D çıkmak için tinyumbrella programını indir çalışrtır.devices altında senin cihazı gördükten sonra adına bi defa tıkla sağda exıt recovery sekmesi çıkıcaktır.aşağıdaki linkten sana özel 5 yöntem vardır.yinede çıkamazzsan mecbur restore yapıcaksın.


    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/39810-recovery_modda_kaldim_cikamiyorum_diyenler_recovery_moddan_cikma_araclari_yontemleri.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: klopatra21

    restore mod ne yaw anlatsan biraz belki bişiler buluruz.ekranda iitunes işareti varsa telefon recovery moda girmiş demektir.:D çıkmak için tinyumbrella programını indir çalışrtır.devices altında senin cihazı gördükten sonra adına bi defa tıkla sağda exıt recovery sekmesi çıkıcaktır.aşağıdaki linkten sana özel 5 yöntem vardır.yinede çıkamazzsan mecbur restore yapıcaksın.


    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/39810-recovery_modda_kaldim_cikamiyorum_diyenler_recovery_moddan_cikma_araclari_yontemleri.html

    Evet recovery mod.işte itunes ve usb resmi var.Ben tinyumbralla indirdim ama exit recovery sekmesi aktif değil yani basılmıyor.enter recovery oluyor.
    Ayrıca zaten ben restore edince telefon bu hale geldi.Yani ben bir daha nasıl restore edecegim itunese takınca sim ile ilgili uzun bir yazı cıkıyor.Anlamıyorum.

    İlgilenen herkese cok tesekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tempuslacrima

    Telefonu ireb5 programıyla dfu moda al tekrar restore et.

    O programı indirdim ama beceremedim ordan yapmayı yani programı bilmiyorum.

    Tiny umbrella ı indirincede zib1.dll dosyası eksik ded onuda ayrı indirdim ama kabul etmedi.Uff ne yapmam gerekiyor.Bıktım bu telefondan.:(
  • beyler msn m divane_amed_21@hotmail.com ekleyin team viever ile yardım etmeye çalışırım merak etmeyin ya korkmanıza gerek yok.
  • emin olmamakla birlikte baseband silinmiş olabileceğini düşünüyorum.
  • baseband niye silinsin kardeş bi ara başıma gelmişti bu olay.ama genelde custom ipsw atanlara oluyor sonradan böyle hatalar veriyor.basebandı imei si silinmişti şebek sürekli aranıyorda kalmıştı.telefon da 4 s olduğu için mecburen 5.1 yüklemek zorunda kaldım.basebandının silineceğini sanmıyorum.
  • Donanımın yeniden başlatılması sorunu çözebilir. İOS sistemiyle ilgili bir sorun varsa, iOS dosyasını onarmanız gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseByrne -- 22 Mart 2020; 9:46:1 >
  • hort konusunda rekora koşuluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.