Şimdi Ara

Epson Stylus Office BX305F için Kartuş Seti ve Mürekkep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Epson BX305F yazıcı aldım.Bu yazıcı için kartuş dolum seti ve mürekkep almak istiyorum ama hiçbir marka fikrim yok.Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ? . Cescesor isimli firmadan almayı düşünüyorum ama mürekkepleri nasıldır bilmiyorum.Mesela benim yazıcım Epson Durabrite(mürekkep türü pigment) Mürekkep kullanıyor ama Epsonun Claira mürekkepleri(mürekkep türü dye) de var.Durabrite mürekkepler daha pahalı Claria mürekeplere göre bu konu da aklım karıştı!.Mürekkep kafası tıkanma olasalığı korkutuyor.

    Ekstra bir bilgi daha veryim.Ev kullanıcısıyım.Hangi mürekkep doğru seçim olur.Pigment mi yoksa DYE mi.Marka olarak ta epson uyumlu hangi markayı önerirsiniz

    Ayrıca kartuş dolum seti ile kartuş dolumu nasıl yapacağım.Açıkçası detaylı bilgi istiyorum.Belki kullanan arkadaşlar vardır aramızda.Mesela kimi diyor kartuş am bitmeden doldurun diğeri diyor bitince doldurun.Ama bu işin en doğru şekilde nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.Detaylı olarak neler yapılmalı ve cihaz da hangi adımlar uygulanarak yapılmalı.(elektrik kablosu filan çıkarılmalı mı ? )(yada yazıcı üstündeki tuşları nasıl kullnmak gerekir )

    Bana Bu konuda Yardım Edin lütfen Allah Rızası için.Yardımcı olan herkese Teşekkür ederim.







  • Ucuz yollu olsun diyorsan çinden getirt 10 13 gün sürer
    http://www.cube1113.com/shop/ciss-for-s22-sx-120-sx125-sx130-1281-1285.html


    haa yok ben parasını veririm 2 günde elimde olsun diyorsan goprint. ve bitmeyenkartus. sitelrinden rahatlıkla alablirsin. cessorda hiç kullanmadım, pek farkları olduğunuda zannetmem tankları farklı oluyor sanırım.

    sürekli baskı alacaksan donma, tıkanma olmaz.

    kartuş bitmeden doldurdumanın şöyle bir artısı var hava yapmıyor..
  • Çin e kadar uzanmak istemiyorum açıkçası. O yüzden Tr içinde bir firmadan almak istiyorum ve destek alabileceğim.Açıkçası cescesor u da burada çok duydum diye inceledim yoksa buraya gelemden önce giç bir fikrim yoktu firma hakkında.Bu arada desteğin içiçn teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametkaan17 -- 9 Nisan 2012; 17:29:23 >
  • diğer cevaplar silinmiş sanırım sıkıntı oluştu forumda.Arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşlar aranıyor
  • goprint, cescesor ve dolankartuscu firmalarının yeni nesil kartuşlarını tavsiye ederim. bunlar yapı olarak bursa bitmeyen kartuş ve bazı diger firmaların sattıgı kartuslarla kıyaslanmayacak kadar kalitelidir. mürekkep olarak yine goprint, cescesor ve dolankartuscunun etacolor mürekkeplerini tavsiye ederim. epsonlarda ocp mürekkeplerin renk tutarsızlıgı sorunları var. epsonlar hem dye bazlı (claria) hem de pigment esaslı durabrite mürekkebi püskürtebiliyorlar. yani mürekkep olarak ikisinde de soru yok. durabrite mürekkep sudan etkilenmez. renkler uzun vadede solmaz.
  • Cevaplar için teşekkür ederim go print bilmiyorum pek öneri almadım bitmeyen kartuş ve cescesor aklımdaydı .Diğer kullanan arkadaşlar acaba ne düşünüyorlar.
  • epson yazıcılarda tam 10 değişik çeşit marka mürekkep, 5 değişik marka da dolan kartuş kullandım.. yani yazdığım cevap 15 kaplan gücünde oluyor gibi.. velhasıl kelam sadede gelirsek bu işler atla deve değil. bir takım dolabilen kartuş alırsın.. daha sonra 100ml a marka mürekkep alırsın. bunlar bitince b marka 100ml mürekkep alırsın. onlar da bitince c marka 100ml mürekkep alırsın. hanginden memnun kalırsan onunla devam edersin. yani ilk başta 1 er litre mürekkep almana gerek yok. yapacak başka birşey yok. ve böylece kendi tecrübeni yaşarsın. buradakileri dinlersen her kafadan farklı sesler çıkma ihtimali yüksek. gerçi şuanda epson için türkiye piyasasında 15 çeşide yakın mürekkep var, teknik olarak en fazla 15 çeşit ses çıkabilir.
  • Evet haklısın her kafadan bir ses çıkacak belki ama deneyim ve tecrübelere de kulak asmak gerek bazen.Bu yüzden buradan bi cevap arıyorum.Benim acelem yok kim neler kullanmış sıkıntı yaşamışmı bunu öğrenmek isterim. Bu arada önerinde güzeldi teşekkür ederim
  • ben 6 aydır cescesor durabrite mürekkep kullanıyorum kesinlikle donma yaşamadım şimdiye kadar. makinenin orjinal mürekkepide durabrite olduğu için dye kullanıp riske girmek istemedim.
  • Teşekkür ediyorum bende cescesor düşünüyorum ama belki diğer firmaların mürekkepleri daha iyidir.Ayrıca donma veya kafa tıkanması sorunu ürkütüyor beni.Çünkü ev kullanıcısyım.Ofis olsa zaten hiç düşünmezdim heral de bu kadar :)
  • Merhabalar konuyla pek baglantili degil ancak bende de ayni yazici var. gecen ay bursa kartustan bir set kartus ve murekkep aldim. Foto ciktilari berbat. acaba yazici renk ayari var da ben mi bilmiyorum yoksa murekkepler mi kotu? ayarlari varsa soyler misiniz? Tsk. bursa kartustan su durumda ben memnun degilim
  • Arkadaşım epsonun yazılımlarında kafa temizleme vs gibi ayarlar onları bi dene derim ben .belki bi çözüme ulaşırsın.Çünkü ben ayarlarında böyle seçeneklerin olduğunu görmüştüm
  • başlıktaki marka model yazıcıdan bendede var kartuş bitmek üzere hp fotoğraf kağıtlarım var onlara fotoğraf basıyorum yazı v.s çıktı alıyorum özellikle kafama takılan fotoğraf basarken orjinal kartuşlar 10 numara çıktı alıyor ama yeni alacağım kartuşta aynı kalite çıkmaz endişesi var bu marka cihaza yeni dolum yapıp foto çıktı alan arkadaşlar memnunmusunuz mürekkeplerden ve hangi marka mürekkepler kullandınız?
  • Kartuş ve mürekkep açısından sattığımız ürünlere %100 garanti veriyoruz. Mürekkeplerimizden orjinali ile aynı kalitede fotoğraf çıktıları alabilirsiniz. Fotoğraf veya döküman çıktılarınızda renk sapması veya yazıcınızda kafa tıkanması yaşamayacağınızı garanti ederiz. İncelemeniz için aşağıda linkini veriyorum. Fikir olması açısından inceleyebilirsiniz.


    http://www.dolankartus.com.tr/epson-stylus-office-bx305f-uyumlu-dolankartus-seti-urun1474.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciga75

    Kartuş ve mürekkep açısından sattığımız ürünlere %100 garanti veriyoruz. Mürekkeplerimizden orjinali ile aynı kalitede fotoğraf çıktıları alabilirsiniz. Fotoğraf veya döküman çıktılarınızda renk sapması veya yazıcınızda kafa tıkanması yaşamayacağınızı garanti ederiz. İncelemeniz için aşağıda linkini veriyorum. Fikir olması açısından inceleyebilirsiniz.


    http://www.dolankartus.com.tr/epson-stylus-office-bx305f-uyumlu-dolankartus-seti-urun1474.html

    bu dolum setlerinin içinde kartuş neden var hepsinde.Ben sadece mürekkep istiyorum.Kartuşlarım var zaten orjinal




  • Orinal kartuşlar bitti uyarısı verince tekrardan doldursanız bile yazıcı tanımaz. Resetleyici almanız gerekir çiplerini resetlemek için. Bence DolanKartuş almak daha sağlıklı bir çözüm. Eğer mürekkeplerimizi incelemek isterseniz onun linkini de aşağıda veriyorum inceleybilirsiniz.

    http://www.dolankartus.com.tr/epson-claria-uv-murekkep-kat198.html
  • yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. ilk başlarda sorunsuzdu. orijinal kartuşlar bitmeden goprint 1291 serisi aldım. bir süre onlarda sorunsuz devam etti. önce siyah tanınmıyor hatası verdi. goprintten yalnızca siyah aldım düzeldi. sonra mavi tanınmıyor hatası verdi. fakat bir türlü mavi kartuşu tanıtamadım. pilli dediler pili değiştirdim olmadı. orijinal takınca sorun yok. epson bir hinlik mi yapıyor acaba. yoksa goprint kartuşu arızalı mı bilemedim. arayıp goprinte sormayı düşünüyorum.
    epson bx305f almadan önce 2 kez düşün derim.. bir daha asla dediğim ürünlerden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.