Şimdi Ara

AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
28
Favori
240.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gLam

    Aboneliğiniz hala aktif ise ve her türlü payment balance i yapmışsanız sorun yok.

    Amerikada yaşayan herhangı bıri bıze yardımcı olabılırmı benım orada bır arkadasım var mesale o At&T musterısı benım telefonu Unlock yapabılırmı?
  • ve kampanya yapiyorum forum donanimhaber.com dan gelen ilk 5 arkadasa 1-3 gunluk att servisini sadece 110 dolara yapacagim. site uzerinden forumdonanimhaber ust basligiyla mail atin. ve ilk 5 siraya girdiginizi onaylayalim. sonra urunu bu 5 arkadas icin 110 dolara indirecegim.



    simkilit.net

    iletisim bilgilerimiz sitede mevcut
  • Arkadaslar 60 dolara yapabilirim. Isteyen olursa p.m atsin, turkiyeye yolladigim 3 tane iphone'a yaptirtmistim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 11 Haziran 2012; 17:09:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Abim geçenlerde kanadadan 650 $ a iPhone 4S aldı Sim free diye almış ancak telefon Sim Lock çıktı bunu unlock ettirmenin bir yolu varmı? TeLefonun faturası falan halen duruyor kutusu mutusu bütün zımbırtısı var Çok garip bişe Sim lock lu telefonlar 250 $ falan satılıyor Unock Telefonlar 650 $ a satılıyor telefonu alıyorsun ama Sim kilitli çıkıyor çok saçma... Yardım edecek biri varsa pm atsın lütfen.




  • iphone 4 telefonumun kutusu mevcut ancak faturam vs bulunmamakta yardımcı olabilecek varsa aTT unlock hakkında pm atabilirler
  • ben forumdan OzgrErdgn nickli üyeye unlock yaptırdım arkadaşlar tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mat3ja

    ben forumdan OzgrErdgn nickli üyeye unlock yaptırdım arkadaşlar tavsiye ederim.

    Fiyat?
  • Arkadaşlar Ekim 2010 tarihinde ABD'den alınmış AT&T hatlı telefonun simlockunun açılması için dün mail yazdım. Maile telefonun faturasını, ATT simkartın önlü arkalı ve kutusunun da fotoğraflarını ekledim. Bütün bilgileri mevcut. Bana aşağıdaki maili gönderdiler. Sanırım ATT sayfasında üyelik aktivasyonu formu. Lakin wireless numarasına ne yazacağımı bilemedim. Bu durumu bilen ve yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba?


    Dear Customer,

    Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone. In order to request iPhone unlock, you must first log in to your myAT&T account.

    Please review AT&T’s general eligibility requirements for unlocking iPhone.

    If you are traveling internationally, you'll be glad to know that your iPhone works in many countries across the globe. Check out our information on traveling abroad with iPhone for further help.

    Please do not reply to this message. All replies are automatically deleted.

    Sincerely,

    AT&T Customer Care




  • Arkadaşlar ben 1-2 gün içinde amerikadan gelen bir tanıdıgımızdan 4s kilitli getittireceğim. Telefon ilk önce bulgaristana, oradan türkiyeye elime ulaşacak. Fatura vb herşeyi bulunacak. Ben bunu bedava veya paralı %100 olarak açtırabilirmiyim ? Yurtiçinden alınmış iphone 4sten ne farkı olur ? Şimdiden teşekkürler
  • aktif bir at&t numaran olmali kardesim, o olduktan sonra security number da soruyorlar(yani burdaki tc kimlik numarasi).

    biz yapiyoruz. ama ucretli
    1-3 gun 130 dolar
    5-10 gun 110 dolar

    sitemiz

    simkilit.net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr Winchester

    Arkadaşlar ben 1-2 gün içinde amerikadan gelen bir tanıdıgımızdan 4s kilitli getittireceğim. Telefon ilk önce bulgaristana, oradan türkiyeye elime ulaşacak. Fatura vb herşeyi bulunacak. Ben bunu bedava veya paralı %100 olarak açtırabilirmiyim ? Yurtiçinden alınmış iphone 4sten ne farkı olur ? Şimdiden teşekkürler

    bedava actirmak icin telefonu alan att musterisi att yi aramali, tabi bu kisi amerikada yasiyor olmali. boylece halledebilirsin,

    parali sorarsan ben 135 dolara 1-3 gun arasinda aciyorum.

    simkilit.net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafam1453

    aktif bir at&t numaran olmali kardesim, o olduktan sonra security number da soruyorlar(yani burdaki tc kimlik numarasi).

    biz yapiyoruz. ama ucretli
    1-3 gun 130 dolar
    5-10 gun 110 dolar

    sitemiz

    simkilit.net

    60 USD ye açanla senın arandakı fark ı merak ettım malum yarı yarıya bır fark var
  • arkadaşlar 200tl ye 1-3 gün arası factory unlock yapılır forumda "mat3ja " arkadaşın cihazı 12 saat olmadan acıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 14 Haziran 2012; 23:41:05 >
  • Hocam öncelikle herkese iyi akşamlar, bende iphone 4 kilitli alicam eğer bu yolla açabilirsem adamla anlaştık. Ben ne bu iphonenin nerden alındığını biliyorum ne faturasinin kimde olduğunu ne de bu telefonun başka bi bilgisini. Bende girdim bu link verdiğiniz siteye öncelikle bu resimlerden falan anlaşılacağı üzere sitenin içeriği chat sayfasi sorulari falan çok değismiş. Bende başımdan geçenleri bi anlatayimda inşallah banada yardimci olabilirsiniz.

    Bu chat sayfasina girdim isim, soyisim, amerikada mi bulunuyorsunuz?, sorularini cevapladiktan sonra chat sayfasina girdim gelen oparatöre unluck yapmak isiyorum diyorum. Do you an AT&T costumer? Sorusuna no i don't yanitini verince sobeti kapatiyorlar. Ulan 1 oldu 2 oldu 3 oldu 4 oldu haydaa bu sefer tekrar actim gene ayni soru gelince no, no. Please one minute. Excuse me. Falan yalvara yalvara beklettim adamı. Sorular falan acayip tabi bana soru soruyor cevap veremiyorum. Sonra bana bi amerika telefon numarasi verdi. Önce 1 sonra 0 i tuşlayacaksin konusmaya basla falan dedi. Tamamdir da çat diye mi arayayim para yaziyo biraz daha chat edeyim dedim kapatti. Sonra tekrar yeni chat actim bunada yalvar yakar tamam buda aynisini dedi aradim numarayi. Telesekreter çikiyor, ispanyolca seçeneğini söylüyor zaten anlamak zor telesekreteri daha da zorlaştırmışlar once 1 sonra 0 diyorum olmuyor falan telesekreter bisey diyor anlamiyorum neyse kapattim tekrar aradim bu sefer once 0 sonra bir yaptim gene biseyler diyo sonunda hang up dedigini anladim bana telefonu kapat diyo yani ama adamlara helal olsun telesekreteri yapmişlar, sen konuşuyorsun baslayinca susuyor o seni dinliyor cevap veriyor sen susunca tekrar başlıyor falan neyse 2 dir bunla anlasamadim bi o kadar da sinir ola ola kapattim telefonu. Tekrar bi chat sayfasi verdim. En baştan aldim bu adama gene at&t costumer değilim diyince kapattirmadim one minute, one minute diye diye durdu sonra telefon numarasini buda verdi dedim ben burayi aradimtelesekreterle konuştum falan anlaşmadık kimse yardimci olmadi bana falan diyince adam acidi heralde baya bi yalvardim bana internetten yardimci olun falan diye adam bu sefer farkli bi numara verdi özel bi dahili numara verdi adam helal olsun ara konuş yardimci olurlar falan dedi dedim hocam allah razi olsun diyip aradim gene bu telefonu dahili falan girdim gene ayni telesekreter neyse dahiliyi girince benden telefon numarasi istedi, bende telefona turkiye telefon numarami girdim, tamamdir sonra çalmaya başladi ve hello my name is Linda, how can i help you? Diyince elim ayağım birbirine girdii. Terkan içindeyim iii-uuu-ooo-şey sorry falan diye diye konuştum söze i'm from Turkey diyince kadin direk oookeeeyy dedi artik anliycağim sekilde konusmaya basladi beni sabirla dinled falan çat pat konuştuk ama bana dediko artik amerikada değilseniz at&t numaraniz yoksa size yardimci olamam diyince okay thank you falan diye diye kapattim ama sonra bi anladim ki ben kadina "ayfon dört" dedim her cümlemde. "ayfon four" demem gerekirdi :D

    Bende telefonu satin alacağım eğer yaparsam ama buraya son kez değerli bi hocamin bana nasil yapacagım konusunda yardimini beklemekteyim.

    İnşallah şu yaziyi okursunuzda bi yardim edersiniz be hocam nasil yapicam bu telefonu? Herkese have a nice day:) telefonda öğrendim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: walker123

    Hocam öncelikle herkese iyi akşamlar, bende iphone 4 kilitli alicam eğer bu yolla açabilirsem adamla anlaştık. Ben ne bu iphonenin nerden alındığını biliyorum ne faturasinin kimde olduğunu ne de bu telefonun başka bi bilgisini. Bende girdim bu link verdiğiniz siteye öncelikle bu resimlerden falan anlaşılacağı üzere sitenin içeriği chat sayfasi sorulari falan çok değismiş. Bende başımdan geçenleri bi anlatayimda inşallah banada yardimci olabilirsiniz.

    Bu chat sayfasina girdim isim, soyisim, amerikada mi bulunuyorsunuz?, sorularini cevapladiktan sonra chat sayfasina girdim gelen oparatöre unluck yapmak isiyorum diyorum. Do you an AT&T costumer? Sorusuna no i don't yanitini verince sobeti kapatiyorlar. Ulan 1 oldu 2 oldu 3 oldu 4 oldu haydaa bu sefer tekrar actim gene ayni soru gelince no, no. Please one minute. Excuse me. Falan yalvara yalvara beklettim adamı. Sorular falan acayip tabi bana soru soruyor cevap veremiyorum. Sonra bana bi amerika telefon numarasi verdi. Önce 1 sonra 0 i tuşlayacaksin konusmaya basla falan dedi. Tamamdir da çat diye mi arayayim para yaziyo biraz daha chat edeyim dedim kapatti. Sonra tekrar yeni chat actim bunada yalvar yakar tamam buda aynisini dedi aradim numarayi. Telesekreter çikiyor, ispanyolca seçeneğini söylüyor zaten anlamak zor telesekreteri daha da zorlaştırmışlar once 1 sonra 0 diyorum olmuyor falan telesekreter bisey diyor anlamiyorum neyse kapattim tekrar aradim bu sefer once 0 sonra bir yaptim gene biseyler diyo sonunda hang up dedigini anladim bana telefonu kapat diyo yani ama adamlara helal olsun telesekreteri yapmişlar, sen konuşuyorsun baslayinca susuyor o seni dinliyor cevap veriyor sen susunca tekrar başlıyor falan neyse 2 dir bunla anlasamadim bi o kadar da sinir ola ola kapattim telefonu. Tekrar bi chat sayfasi verdim. En baştan aldim bu adama gene at&t costumer değilim diyince kapattirmadim one minute, one minute diye diye durdu sonra telefon numarasini buda verdi dedim ben burayi aradimtelesekreterle konuştum falan anlaşmadık kimse yardimci olmadi bana falan diyince adam acidi heralde baya bi yalvardim bana internetten yardimci olun falan diye adam bu sefer farkli bi numara verdi özel bi dahili numara verdi adam helal olsun ara konuş yardimci olurlar falan dedi dedim hocam allah razi olsun diyip aradim gene bu telefonu dahili falan girdim gene ayni telesekreter neyse dahiliyi girince benden telefon numarasi istedi, bende telefona turkiye telefon numarami girdim, tamamdir sonra çalmaya başladi ve hello my name is Linda, how can i help you? Diyince elim ayağım birbirine girdii. Terkan içindeyim iii-uuu-ooo-şey sorry falan diye diye konuştum söze i'm from Turkey diyince kadin direk oookeeeyy dedi artik anliycağim sekilde konusmaya basladi beni sabirla dinled falan çat pat konuştuk ama bana dediko artik amerikada değilseniz at&t numaraniz yoksa size yardimci olamam diyince okay thank you falan diye diye kapattim ama sonra bi anladim ki ben kadina "ayfon dört" dedim her cümlemde. "ayfon four" demem gerekirdi :D

    Bende telefonu satin alacağım eğer yaparsam ama buraya son kez değerli bi hocamin bana nasil yapacagım konusunda yardimini beklemekteyim.

    İnşallah şu yaziyi okursunuzda bi yardim edersiniz be hocam nasil yapicam bu telefonu? Herkese have a nice day:) telefonda öğrendim :D

    :)
    Bu cevap hoşunuza gitmeyecek ama yapamazsınız. Olmaz. Uğraşmayın hiç...




  • mustafam1453 nickli simkilit.net sitesinin sahibi mustafa bey gerçekten çok teşekkür ederim 1 iş günü içersinde telefonumu açtınız tüm donanımhaber kullanıcılarına öneriyorum güvenli olarak ödemenizi paypal üzerinden yapabilirsiniz kendisi müthiş bir insan telefonumu 1 iş günü içersinde açtı ve şuanda simkilitsiz olarak kullanmaktayım teşekkürler
  • kampanya devam ediyor kalan 4 tane.

    forum donanimhaber.com dan gelen ilk 5 arkadasa 1-3 gunluk att servisini sadece 110 dolara yapacagim. site uzerinde normal servisi satin alin siparis notlari kismina forumdonanimhaber yazin. 1-3 gunluk servisten yararlanin. bu fiyat bu servis icin maliyet fiyatimizin da ustunde. guncel durumu burdan takip edebilirsiniz


    simkilit.net
  • TCJUDAS nickli Ömer Beye ATT kilitli iphon u unlock yaptırdım ve telefonumu kullanmaya başladım. 280 TL verdim ama sonuna kadar değdi. Forumlara elveda diyorum.
  • Çok para çoookkkkk...
  • 3-4 ay once ABD den AT&T ıphone 4 umu dalgınlıkla kılıtledım.Sanırım 7-8 kez maıl ıle actırmaya calıstım.Ama olmadı.ABD de yasayan kardesım faturayıda buldu onuda ekledım ama olumsuz yanıt verdıler.Ama sonra devreye kardesım gırdı ve faturayı faxladı.bır hafta sonra onu arayıp ve maıl atıp actılar telefonu.Yanı ABD den devreye gırecek bırı bulmak lazım ve tabıkı faturada şart.Darısı tum magdur arkadaslara..Ha kocaelıdekı ıphone servsı bana hazıran ortasında yaklasık 100 tl ye acabıleceklerını soylemıstı .(.http://iphonekocaeli.com/?p=138) bır arayın belkı baslamıslardır...Insallah...
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.