Şimdi Ara

PLAZMA+RECEİVER BAĞLANTI BECEREMEDİM:(((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba pioneer vsx 817 k receiver ile samsung ps 51e490b baglantısını yapamadım.Receiver ile wharfedale 5.1 bagladım.Fakat plazma ile receiver arasında kullanmam gereken baglantı Kabloları nelerdir bilmiyorum??
    Belkin marka rca audio kablo aldım iki tarafıda kırmızı ve beyaz kablo fakat plazmadaki sesi receiver aracılıgı ıle hoparlorlere veremiyorum.
    Bana en saglıklı baglantı kablo ve nasıl baglantı yapacagım hakında sizden acele cevaplar bekliyorum.Film arivimi seyredemıyorum :(((
    İlginize tesekkur ederım.



  • Kirmizi beyaz kablo ile 5.1 ses alamazsin sadece stereo alirsin. Tv den gelen ses 5.1 olmali ayrica optik kablo yada hdmi kablo yada koaksiyal kablo disinda dolby digital ses alamazsin. Dd ses cikisi genelde hd kanallarda veya dvd bluray filmlerde oluyor.
  • Cevap için tsk ederim aslında istegim ,harici harddiscimi 500 gb plazmaya usb ile baglıyorum ve filmlerimi seyrederken sesin hoparlörlerden gelmesini istiyorum.2.1 veya 5.1 suan benım için önemli olan sesin kolonlardan gelmesi.Bunun için plazma ile anfi arasında hangi kabloyu kullanmalıyım.optik kablo alsam plazma ile anfiye baglasam tv den hop.ses gelirmi?
    Açıkcası kablo karmasası içindeyim.Sistem kurulu tek eksik plazma -anfi arası kablo ve sesin hop.den gelmesi bunun içinde en iyi saglıklı olabılecek bır baglantı yapmak.
    Tekrardan tsk ederım umarım ifade edebılmısımdır.
  • Sanırım derdimi anlatamadım ...:(
  • TV'nin optik çıkışını, AVR'nin optik girişlerinden birine (optik kablo ile) bağlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.