Şimdi Ara

windows 7 sistem güncellemesi çok düşük ver yavaş çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar arkadaşlar herkese. benim arkadaşın bilgisayarında sorun vardı win 7 yüklüydü. ben bilgisayarın içini söktüm fanını falan temizledim. daha sonra parçaları dogru şekilde takarak çalıştırıp format attım win7 ile. ama format attıktan sonra sistem derecesi çok düşük çıkıyor mesela 1.7 civarı ama bilgisayar hızlı yani özellikleri bakımından bu kadar düşük çıkmaması lazım neden olduğunu lbilmiyorum bir çok kez format attım ama düzelmedi. bu konu hakkında bilgisi olan var mı.

    ayrıca bir de bilgisayarı yeniden başlattığım zaman bilgisayar açılmıyor direk kapanıyor açmaya çalışsamda bir iki saniye lambası yanıyor daha sonra tekrar kapanıyor...

    şimdiden teşekkür ederim...



  • Merhaba,

    Öncelikle donanımlarınızın driverini tam olarak kurduğunuza emin olun. Hatta üretici web adresinden güncel olan driverları indirip kurmanız gerekmekte. Ki tam performas alasınız.

    Elinizde bulunan, yani arkadaşınızın bilgisayarına kurmuş olduğunuz Windows 7 kalıbı orjinal yada orjinal den kopya bir işletim sistemi kalıbımıdır? Modifiye edilmiş bir işletim sistemi kurduysanız, bu tür sorunları yaşamanız normaldir. Piyasada bulunan modifiyeli işletim sistemlerinin hemen, hemen hepsinde bir çok sıkıntı mevcut dur.

    Ek olarak, Windows 7 için etkinleştirme yaptığınız Loader adı verilen 3. parti yazılımlar da buna neden olabilmekte.. Özellikle buna dikkat edin.

    Yaşamış olduğunuz sorunlar yazılımsal sorunlardır, bu nedenle güvenirliği olan bir kalıptan işletim sistemi kurmanız sizin kârınıza olacaktır.
  • öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
    win 7 işletim sistemi sadece sp1 yükledim daha sonra driverlerini resmi web sitesinden aldım ve loader yapmadım ama sistem derecelendirmesi yaptığım zaman 1.7 çıkıyor bunu anlayamıyorum dediğiniz gibi farklı işletim sistemi denedim yine aynı sorunu verdi. ama şunu söyleyeyim siste derecelendirmesini sadece ekran driverini yükledikten sonra yaptım. ama daha önce de yapmıştım olmadı hatta bu yaklaşık 5. kez formatım falan.... başka ne gibi problem olabilir
  • pc nın orjınal sıstemını kur ve kendı lısan keyını kullan sorunun cozulecekdır ve wındowsun derecelendırmesı okadar onemlı degıl
  • orjinali win vista ama:((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.