Şimdi Ara

HASAN MEZARCI NERDE??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
15.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hasan mezarcıya ne oldu beyler



  • Almanya da mesihlik yapiyor
    www.mesih.de
  • Adam fıkra anlatmıyordu kendisini anlatıyor rivayet ediyordu ama bak ne oldu şimdi. Olmadı ama bence.
  • vebal benden gitsin ben uyarayım

    Sayın Cumhurbaşkanı

    1997 yılında sizin de içinde bulunduğunuz hükümet işbaşında iken, ben cezaevindeydim. Sonra siz devletin zirvesine doğru giderken, ben de hicrete doğru gittim.
    Şahsen size karşı hissiyatımın müsbet olduğunu bilirsiniz. 2000 yılında Almanya’da, “beklenilen Mesih” olduğumu açıkladım. Malum medya vasıtasıyla yapılan: “Deli, kâfir, sahte Mesih...” kampanyaları sonucu, çağdaş bir engizisyonla haça gerilmiş gibi bir hayata mahkûm edildim. Bu kampanyaların her iki yüzünü de çok iyi bilen kişilerden biri olarak siz de etkilenmiş ve “deli” olduğumu düşünmüş olabilirsiniz. Şimdi ben çıkıp, (haşa) Mesih olmadığımı ilan etsem, akıllanmış derler! Bu mektubun amacı sizi ikna etmek veya herhangi bir konuda sizden yardım talep etmek değildir. Bu saatten sonra, dünyevi bir ikbal peşinde olduğumu düşünmek de doğru olmaz. Geçen yirmi yıl içinde çektiğim âlâmı, bir ben bir de Allahım bilir. Bu arada “Kur‘an-ı Mecîd - MÜCDE” isimli bir kitap yazdım ve “mesih.de” isimli internet sitesinde yayınladım. Konu Mesih olunca ister istemez Mesih'in içinden çıktığı milletler, yani Yahûdiler ve Türkiye bu kitaba konu oldu. Malum, Yahûdiler “biz Îsa'yı reddederiz ve bu iş biter” sandılar. Ama öyle olmadı. Mesih’den sonra, Havariler aracılığı ile diğer milletler inanmaya, Yahûdiler de lanetlenmeye başladı. Şimdi benzer bir durum Türkiye için söz konusudur. Kitapta her iki dönem de açık bir şekilde anlatıldı. Allah'a hamdolsun ki, ben tebliğ ettim ve vebal benden gitti. Devletin ve milletin sorumluluğunu taşıyan bir kişi olarak, şahsınızda bütün Türkiye'yi uyarmak istedim. Bu konunun vebalinin ne kadar büyük olduğunu idrak edebilecek manevi bir donanıma sahip olduğunuzu düşünmeseydim, bu mektubu yazmazdım. Yoğun mesainizin içinde: “Şimdi nereden çıktı bu...” diyerek, bu mektubu çöpe atabilirsiniz. Veya en az dönemin putperest Roma valisi kadar bir ferâset göstererek kitabı inceleyebilir ve sonra ellerinizi yıkayarak: “Ey millet, bu vebal bana ait değil, size aittir” diyebilirsiniz. Gönlüm, çok sevdiğim Türkiye'nin, Yahûdilerin durumuna benzer bir duruma düşmesine razı olmadığı için bu mektubu yazdım. Sözlerimi: “Tarih tekerrürdür diyorlar. Hiç ibret alınsaydı tekerrür edermiydi?” vecizesiyle noktalıyorum. Takdir sizindir, vesselam.

    Meryemoğlu Mesih-Îsa




  • LOL
  • Döverek öldürdüler diye biliyorum
  • evet almanyada düzcedeki akrabaları kulaklarını bol bol çınlatıyor
  • Adam altın renkli bir elbise ve ona uygun asa, tac vs ile kameraların karşısına çıkp Mesih (haşa) liğini ilan etti.
    Refah partisinden millet vekilliği yaptı o da TBMM emeklisi şu an.
    Ulan ne çok mesihimiz var. Birisi de Amerika'ya kaçtı oradan yönetiyor işleri.
    http://www.imamiskenderalimihr.com/
    Bu adamın da emeklilik maaşı var.
    Onu geçtim etraflarında kandırdıkları binlerce insan da var. Eyyy memleketimin akıllanmayan halkı hala uyumaya devam.
  • Burdayım
  • arkadaslar hasan mezarci benim bildigim onceden dinine bagli iyi bir adam iken bazi siyasi nedenlerden dolayli cesitli iskencelere ugradi ve bu gizlendi. hatta ordan cikinca roportaj vardi bitane kafayi yemis gibi iste ozaman ben mesihim fln diyodu sonra bole buyudu is bence yazik oldu o adama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atabérk

    Burdayım

    nerdesin yaw bende seni arıyordum diğerleri karıştırdı galiba başka birinden bahsediyorlar
  • Arkadaşlar bu konuda içmihraklar güzel bir blog yazısı yazmış:http://icmihraklar.wordpress.com/2012/11/28/hasan-mezarciya-ne-oldu/

    Forum kurallarına umarım uygundur. Site sahibi ile bir alakam olmadığını söylemek isterim. Vikipedi maddesinden ulaştım.
  • Üstteki linki okudum üzüldüm adama bu arada neden mesih ilan etmiş kendisini?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar umrede bir hoca vardı. medine de akşam ezanında herkes mesciddeyken, otelde benle bu abi akşam yemeğinde tektik. Sohbet açıldı. 2012 hazirandı. Cübbeli hoca hapiste idi.Sonra hasan mezarcı geçti.Bu abi (55 60 yaşlarında) dedi ben onun şöförü idim.O milletvekili iken.Dedi, o müebbet hapis yatmamak için rol yaptı. Sonra bu abiden telefon numarasını aldım.Türkiyeye döndükten sonra, aradım. Gerçekten mesih olduğunu iddia ediyordu, şakacıktan gittiğini falan söylemesini bekliyordum baktım ciddi ciddi davet etti.Teşekkür ettim kapattım.

    Diyordu, ben istanbulda müftülük yaparken, tayyip bey geldi beni siyasete çağırdı.Daha sonra, ya ben iktidara gelecektim yada onlar.Sonra onlar geldi.Ben hapiste iken, hiç benim veya ailemin bir ihtiyacı olup olmadığını sormadılar.Küs değilim ama çok kırgınım dedi.

    Böyle işte.. Almanya-İsveç ti sanırım bu 2 ülkede gidip geliyor.

    Allah inşallah şifa verir.




  • eskiden normal biriymiş

    bir kısım hapiste gördüğü işkenceden dolayı kendini mesih ilan ettiğini söylerken ki bir tanıdığım var kendini peygamber ilan eder 50 yaşında. sağ sol olayında işkence görmüş hastaneden çıkarttılar annesinin yanına kalmaya gitti en son ben ölmem diye kendini aşağıya atmaya kalkınca yatırdılar tekrar 15 seneden sonra hastaneye kalıcı olarak döndü dışarıdan görsen sağlam bu dersin elektronik mühendisi adam hala devre vs kurar tv bilgisayar vs tamir eder akıllı uslu konuşur hesaplamaları yapar ama kafa gidiyor işte arada.

    bir taraf da ömür boyu hapis yatmamak için numara yaptığını söylemekte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 22 Nisan 2014; 18:20:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.