Şimdi Ara

Sinirlerime hakim olamıyorum!(İstemsiz Gülme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende tam aksine bir anda ciddileşebiliyorum. Kahkahalarla gülerken bir anda ciddileşip karşımdakinin domates gibi olana kadar acayip sesler çıkarmasını izliyorum. Ama ciddiykende bir anda gülmeyede başlayabiliyorum.

    Galiba ben şapşiriğim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli misiniz olum niye gülüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genesis.

    Arkadaşlar 6 aydır falan var bu canıma tak etti, çok ciddi yerlerde bile aklıma önceden olan komik olaylar geliyor birden gülme krizi tutuyor. Millet bakıyor aa gerizekalı mıdır nedir üstüme iyilik sağlık diye utanıyorum. Gözümden yaş bile geliyor genellikle. Tutarsam kendimi burnumdan HIKGKH HGIHH diye ses geliyor sonra HAHAHAHAH diye kahkaha atıyorum. Kaç kere uyarılırdım özellikle ciddi ortamlarda oluyor bu. Bazen de komik bir şey olunca kendime hakim olamıyorum herkes sussa bile ben gülmeye devam ediyorum. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı ya kurtulmak istiyorum artık şu sorundan. Bunu yazarken bile çocuk sapıklarının 7 yaşında kızlara bakarkenki sırıtmaları gibi sırıtıyorum çıldırıcam.

    +1 burun kısmını okurken bende güldüm. Bende de aynı sorun var. Evde mat. Dersi alıyorum matematiğim biraz kötü ama düzelmeye başladı. Neyse. Derste bi gülme geldi bana. Sebebi yok . Duramıyorum . Elimi yüzümü yıkmaya gittim ama gülerek yıkadım. Okulda hoca çöpün yanında bekle dedi.(dil anlatım) Duvara bakarken gülme krizine girdim. Gözümden yaş falan geldi. Yanlızsan(sevgilin yoksa) saçma sapan şeylere gülermişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuyu 2 yıl önce açmışım, 11 aydır sevgilim var hiçbir şeye gülemiyorum hayattan bezdim. Keşke tekrar embesil gibi gülebilseydim her şeye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genesis.

    Bu konuyu 2 yıl önce açmışım, 11 aydır sevgilim var hiçbir şeye gülemiyorum hayattan bezdim. Keşke tekrar embesil gibi gülebilseydim her şeye.

    Kolayı var, kurtul ondan. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.