Şimdi Ara

Taahütten nasıl çıkarız? Digitürk taahütü bozmuş sayılmaz mı? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yazın digitürk e taahütlü üye oldum. Üye olma sebebim nba tv ve basketbol ligiydi. Üye olurken bu kanallar spormax ve nba tv olarak görünmekteydi. Ama bugüne geldiğimizde ortalıkta ne nba tv nede spormax var. Aradığımda biz günceleme yaptık lig tv2 lig tv3 yaptık para verin diyolar. sadece lig maçları saatinde açılmakta başka zamanlar lig tv 3 kapalı oda açılırsa bazem maç başladıktan 15-20 dk sonra yayın geliyor. Maç bitiyor koçların yorumlarını dinliycem yayını kapıyolar maçtan önce ligle ilgili programı izlemek istiyorum gene yayın yok. zaten nba tv yi araki bulasın oda buhar oldu. Bu durumda digitürk bana taahüt ettiği hizmeti verememekte reklamını yaptığı yayınları vermemekte bu durumda taahüt bozlulmuş olmazmı ben bu digitürkü iptal ettirmek istiyorum ne yapabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim nasıl bir yol izlemem konusunda. Bu konu hakkında Tüketici Hakem Heyetinede danışmayı düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.







  • Merhaba,
    NBA TV anlaşmdan ötürü platformdan ayrıldı.Ancak sdevamı konusunda birşey söyleyemem..
  • benzer bir kazığı ben de yedim.Herhangibir anadolu takımı paketi (10 TL) alırsak premier ligi bedava izleyecektim güya.Paketimizi aldık 3 gün sonra spormax kapandı gitti bizim premier lig haybeye 120 tl fazla para ödüyorum bir yıl için ama taahütüm 1 seneydi bir daha yemezler.
  • İki kural bilirim..

    1- digiturk her zaman haklidir

    2- diginin haksiz oldugu durumlarda 1. Madde gecerlidir...
  • Daha gidemedim hakem heyetine ama gidince durumu paylaşıcam olumlu sonuç alırsam sizlerede faydası olması açısından ve örnek olması açısından yazıcam buraya. Eğer olmazsa bu konulardan mağdur olanlar toplanıp birşeyler yapabiliriz belki bakın sözleşmede belirtiyor ki.
    MADDE - 5 - ABONELİĞİN SONA ERMESİ VE SÖZLEŞMENİN FESHİ
    4.) DPT, Sözleşme'de yapılan değişiklikleri yürürlüğe girmeden en az bir ay önce ABONE'ye bildirecektir. Söz konusu değişikliklerin ABONE tarafından kabul edilmemesi halinde ABONE'nin herhangi bir tazminat ödemeden Sözleşmeyi'yi fesh edebilme hakı vardır.

    Ayrıca hakem heyetine götürmeden önce digitürkü aradım dedim kapattırıcam dediki ordaki bey size dedi 350 tl civarı bi fatura çıkar dedim ne faturası kutu bedeliymiş boktan vestel kutu 350 liraymış. Dedim kutuyu iade etmek istiyorum neden parasını ödiyim bir madde okudum kutu iadesi ile ilgili yayın kesildikten sonra 7 gün içinde iade gerektiğini söyleyen madde dediki o aboneliğinin başladıktan sonra 15 gün için geçerli ama hiç bir zaman belirtilmiyor sözleşmede dedim. Yasalarda varmış sözleşmede yazmayan şey yasada olsa bana ne.
    Sonra yukarıda yazdığım maddeyi okudum ve taahütte yer alan TBL yayınlarım sadece maç esnasına geldiğini bazen onun bile gelmediğini taahüte girme sebebim nba tv nin yok olduğunu ve bana bu değişiklikleri 1 ay önceden haber verilmediğini ve bu değişiklikleri kabul etmediğimi sözleşmedeki maddeye göre tazminat ödemeden abonelikten çıkmam gerektiğini söyledim. Dediki bana biz reklamlarda söyledik dahada komiği tbl nin yayın hakları satıldı bizde bizde lig tv 2-3 ten paralı vermek zorunda kaldık dedim siz bana sizde yayın hakkı olmayan bir yayınımı sattınız. yok işte şöyle böyle dedim kapatalım telefonu daha fazla canımı sıkmayın dedim kapattım. Bu kadar saçmalık ve sıvama olamaz. Bakalım sonuçları yazıcam neler olucak.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.