Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.138
Cevap
240
Favori
1.640.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ms satabildiği kadar satsın amerikada. beni takmayanı ben hiç takmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Oyunlar shopto dan alınır ve UK hesap kullanılır XO da gecelere akılır.

    Hesapla olmaz bu iş, VPN kullanmak şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MiQelangelo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Oyunlar shopto dan alınır ve UK hesap kullanılır XO da gecelere akılır.

    Hesapla olmaz bu iş, VPN kullanmak şart.

    VPN isteyeceğini nereden biliyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    quote:

    Orijinalden alıntı: MiQelangelo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Oyunlar shopto dan alınır ve UK hesap kullanılır XO da gecelere akılır.

    Hesapla olmaz bu iş, VPN kullanmak şart.

    VPN isteyeceğini nereden biliyorsun?

    Şu an bile Xbox Live'dan bölge kilitli GOD oyun alırken bu yöntem ile alınabiliyor. Bu yüzden böyle olacağını tahmin ediyorum.




  • Her oyun VPN istemiyor ayrıca ben 5 yıldır live dayım ve her ay onlarca arcade oyun ve DLC alırım hiç VPN isteyen görmedim yanlış hatırlamıyorsam sadece bazı CoD ve GeoW DLC leri VPN istiyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Her oyun VPN istemiyor ayrıca ben 5 yıldır live dayım ve her ay onlarca arcade oyun ve DLC alırım hiç VPN isteyen görmedim yanlış hatırlamıyorsam sadece bazı CoD ve GeoW DLC leri VPN istiyordu.

    Anlatamadım, bölge kilidi olan oyunlar veya DLC'ler ister, çünkü normalde sadec ebelli bir ülkede kullanılması gerekiyor. Xbox One'daki olay da buna benzer olacaktır muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican88

    quote:

    Orijinalden alıntı: E'zraK

    Yanliz söyle bir durum var;

    Microsoft iyi ki konsol pazarina girdi ve iyiki Xbox360'da bu kadar basarili oldu,yoksa konsol pazari tekel olacakti(Nintendo ayri kulvar) ve tekel bir ürün bizim hic isimize gelmez inanin..

    InsAllah Microsoft 2. el konusunda biraz tolerans gösterir..Sürekli online olma zorunlulugu ise bir sorun teskil etmiyor acikcasi,hangimiz bu konsollari aldiktan sonra offline oynayacagiz ki?



    Hocam ole dusunmeyin..neticede bu konsolu alan sadece yetiskinler degil genc arkadaslarimizda aliyor ve genelde kendi aralarinda pes turnuvalari ceviriyorlar yani internetle isleri olmuyor,yada ben konsolumu yazligima yada yaylama goturmek istiyorum dagin basi internet yok yada olsa bile ben topu topu 1 ay kalicam baglatmadim ve ben one oynayamayacagim...microsoftun ikinci el mantigina dahi kabulum saygi duyarim ama oyun oynamak icin internete bagli olmasi gerek mantiginin hicbir aciklamasi yoktur

    Bende sizin gibi düşünüyorum.Her yerde internet olacak diye bir şart yok.Şehirlerde bile internet sakat daha birkaç ay önce binanın hattında arıza olmuştu bir hafta internete bağlanamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_U -- 13 Haziran 2013; 0:16:38 >







  • Oha ya..bu oyun efsane olucak konsol aldirir yeminlen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 13 Haziran 2013; 0:09:21 >
  • Vpn'e kalırsa işimiz One benim için de biter. Vpn yoksa sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi tartışdığımız şeye bak.Adamların konsolunu kendi paramızla alıp servisine para ödeyip oynamak bile bizim için lütufmuş gibi oldu şu anda.Adamlar 360 zamanında bizi adam yerine koymadılar 0 destek verdiler yine de hadi neyse dedik,son 6 ayda girdiler TR ye yeni nesile bomba gibi giricez dedik ama bu haber gerçeğe dönerse cidden ağır söverim.ÜstelikXbox resmi olarak ülkemizde yıllardır olmamasına rağmen full orjinal kullanan da birsürü insan var onların ne hissettiklerini merak ediyorum şu anda.Bunun savunulacak bi tarafı yok kimse kusura bakmasın(TV ve diğer servis konularına hiç girmiyorum bile)
  • Kolumuzu kezseniz kanimiz yeşil akar bu boyle biline


    Live olayina gelirse . UK/US hesap alir oynariz yine. Zaten xbox360 da TR live yoktu. Son 1 yil icinde cikti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 13 Haziran 2013; 0:39:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Listede olmayan Portekiz , Yunanistan , Hollanda kısaca Avrupa'nın yarısı da çıkış zamanında Xbox One ' a erişemeyecek ve Live özelliğini kullanamayacak. 360' da uygulanan DRM'siz başka ülkeden hesap alma olayı görünüşe göre artık tarih oluyor. Şu anki durumda Türkiye pazarına gelinip Live sistemi entegre edilmedikçe sürekli VPN bağlantısı kullanmak gerekecek. TV özelliğinden tamamen bağımsız olarak Xbox Live DRM sistemi için bu söylenenler.Çünkü onaylatmazsanız single player dahi oynatmayacak size cihaz.

    Gerçi kendilerinin de pek haberi yok sanırım olan bitenden. Resmi bir kaynağın ''belki çalışmayabilir'' ''ilerde size de Live gelir Allah büyük'' demesi hakkaten gülünç.




  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt



    MS neyin kafasında anlamış değilim.. Bir nesil sonra getirse bu özellikleri ortada adam bırakmaz ama böyle yarım bir altyapı ile bu kadar büyük işlere girersen mal gibi kalırsın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers





    Listede olmayan Portekiz , Yunanistan , Hollanda kısaca Avrupa'nın yarısı da çıkış zamanında Xbox One ' a erişemeyecek ve Live özelliğini kullanamayacak. 360' da uygulanan DRM'siz başka ülkeden hesap alma olayı görünüşe göre artık tarih oluyor. Şu anki durumda Türkiye pazarına gelinip Live sistemi entegre edilmedikçe sürekli VPN bağlantısı kullanmak gerekecek. TV özelliğinden tamamen bağımsız olarak Xbox Live DRM sistemi için bu söylenenler.Çünkü onaylatmazsanız single player dahi oynatmayacak size cihaz.

    Gerçi kendilerinin de pek haberi yok sanırım olan bitenden. Resmi bir kaynağın ''belki çalışmayabilir'' ''ilerde size de Live gelir Allah büyük'' demesi hakkaten gülünç.

    Bu konuşma inanılr gibi değil, adam resmen umursamamış.

    Böylece Xbox One Türkiye'de çalışmayacak. VPN kullanarak denemek lazım. Ama Don Mattrick'in dediği gibi bizim gibi insanlar için herzaman Xbox 360 seçeneği var tabii ki.




  • Hacı ne diyonuz vpn akar mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Haziran 2013; 1:05:09 >
  • Hocam durum düşündüğünüzden daha farklı ve ciddi, buyrun;



    İngilizceniz vardır ama olmayan arkadaşlar için çevireyim.

    İlk twitte, arkadaşımız, Xbox one oyunları(disc based) (nereden alırsanız alın) 21 ülke dışında kalan ülkelerde authenticate edilebeilecekmi (oyunun sistem tarafından doğrulanması) diye soruyor.
    Cevap açık ve net. Xbox one sadece piyasaya sürüldüğü 21 ülkede çalışmaya uygun olacak.
    Arkadaşımız soruyor tekrar, Peki ben Plonyada yaşıyorum Xboxımı Uk den ithal etsem oyunları çalıştırabilecekmiyim, cevap tekrar hayır, kendi ülkelerinde piyasaya sürülmesi uygun olmasını beklemek durumundalar.

    İkinci tiwitte arkadasımız; desteklenen ülkelerden birinde yaşamıyorum, mesela UK hesabı açsam dahi oynayamayacakmıyım diye soruyor.
    Cevap; Desteklenmeyen ülkelerde tam tecrübe yaşanamayacak özelliklerden faydalanamayacak. (Nedir bu tecrübe sadece tv özelliğimi tabiki hayır)
    Bunun üzerine arkadaşımız belirtiyor, Ama ben xbox360 ile İngilterede yaşamama rağmen UK hesabımla "oyun oynayabiliyordum" (Kişisel serzenişlerini çevirmeyeceğim)
    Cevap;Anlıyorum, Desteklediğimiz ülke bölge sayısını genişletmeye çalışacağız, belki bazı şeyler değişir.
    Arkadaş tekrar kişisel serzenişe devam ediyor çevirme gereği duymuyorum.

    Durum ciddi, sadece burada değil yabancı forumlarda dahil her yerde bu konu konuşulmakta ve büyük öfke var. Yani XBOX360 da ki durum ile nerdeyse tamamen farklı.
    Yani anladığımız kadarıyla, Türkiye'ye XBOx one getirttiniz bir şekilde, kaçak ve garantisiz, UK hesap açtınız(belkide açamayacaksnız) İngiltereden ithal ettiğiniz oyunu taksanız dahi çalışmayacak, çünkü doğrulayamayacak oyunu Xbox destek departmanı gayet net açıklama yapmış. Dikkat ederseniz iki tiwittede sadece Xbox one'ın oyun ynatma özelliği üzerinden sorular sorulmuş, yani tv uydu alıcısı ile ilgili sorular değil, makinenin salt yun oynatması üzerine sorulan sorular.
    Yani Türkiye deki bir oyuncunun VPN ile uğraşması kaçınılmaz ve bu durumda VPN'in ne kadar efektif olacağı, çalışıp çalışmayacağı tamamen muamma.
    Sevgilerle..




  • Rezalet. Bir de buradaki fanatikler hiçbir şey yokmuş gibi davranıp haberi yazan insanlara ergen gibi sıfatlar takıyorlar. Yazık bu kadar da fanatik olunmaz. Microsoft resmen dalga geçiyor.
  • Bu haberi destekleyecek fan aranıyor. @VESRAP

    #Direnvesrap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Haziran 2013; 1:13:33 >
  • Lansmandan beri görmedim herifi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biohard35

    Bu haberi destekleyecek fan aranıyor. @VESRAP

    #Direnvesrap

    VESRAP'ın üstüne gitmeyin, forumun neşesi çok severiz kendisini.
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.