Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.138
Cevap
240
Favori
1.640.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Project Scorpio'nun Teknik Özellikleri Açıklandı



    Digital Foundry, söz verdiği üzere Project Scorpio'yu teknik açıdan tanıttı ve resmi teknik özelliklerini de paylaştı.

    6 Teraflop güce sahip olacağı belirtilen Project Scorpio'nun teknik özelliklerine baktığımızda ise 2.3GHz hızında 8 çekirdekli x86 mimarisine sahip olan bir CPU, özelleştirilmiş 40 adet üniteden oluşan 1172MHz GPU, 12GB GDDR5 bellek, 326 GB/s bellek bant genişliği ve 2,5 inch 1TB hard disk olduğunu görüyoruz.

    Project Scorpio, Xbox One ve PS4 Pro teknik özellik karşılaştırmasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★


    Eurogamer'ın açıklamasına göre "performans olağanüstü" ve konsol 4K/60 FPS oyun oynatma kapasitesine sahip. Örneğin Forza Motorsport demosu Project Scorpio'da doğal 4K ve 60FPS oranında çalışabiliyor. Ayrıca belirtilene göre yama almış olsun veya olmasın Xbox One'daki tüm oyunlar Project Scorpio'da daha iyi çalışıyor.

    Digital Foundry, Project Scorpio'nun PS4 Pro'dan daha pahalı olacağını doğruladı ve Digital Foundry'nin tahminine göre de 499 dolara mal olacak.

    Daha öncesinde de Phil Spencer "Scorpio, 'premium' bir konsol olacak. Açıkçası Xbox One S'ten daha pahalıya mal olacak." demişti. Konsolun resmi fiyatı ve net çıkış tarihi muhtemelen E3 2017 Microsoft basın konferansında duyurulacak.

    Project Scorpio 2017 tatil döneminde çıkış yapacak.





    />



    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★


    En Güçlü Oyun Konsolu Geliyor: Project Scorpio



    Phil Spencer, Microsoft'un E3 sunumu sırasında söylenti olarak başlayan Project Scorpio'yu resmi olarak duyurdu.

    Phil Spencer yaptığı açıklamada gelmiş geçmiş en güçlü konsol olacağının altını çizdi. 4K oyunculuğun mümkün olacağı bu konsolda VR teknolojisi de yüksek kalitede çalışacak. 8-core CPU ile gelecek ve 6 teraflops gücünde çalışacak Projekt Scorpio 2017 yılının sonunda oyunculara sunulacak.

    Tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.







    Major Nelson'un Kutu Açılım Videosu









    En Modern Tasarım En İleri Teknolojiyle Bir Araya Geliyor


    Xbox One daha önce hiç yaşamadığınız bir eğlence deneyimi sunuyor. Yenilikçi teknolojisinin tek rakibi iz bırakan tasarımıdır. Keskin köşeleri ve net hatları her dekoru tamamlayan şık ve modern bir konsol meydana getirir. Xbox One tepeden tırnağa her oturma odasının en önemli parçası olacak şekilde tasarlanmıştır.

    Sekiz çekirdekli x86 işlemci, oyun ile en beğendiğiniz eğlence uygulamaları arasında anında ve kolayca geçiş yapmanızı sağlar. Kablonuzu veya uydu alıcınızı Xbox One konsolunuza bağlayın ve kalkışa hazırlanın. HDMI düz geçiş özelliği Xbox'ınızdan televizyon izleyebilmenizi sağlayarak, girişleri değiştirme ihtiyacını neredeyse tarih öncesinde bırakır. 8GB RAM ve 500GB sabit sürücü oyunlarınız, demolarınız, filmleriniz, uygulamalarınız, müziğiniz ve daha fazlası için size bol bol bellek sağlar. Blu-ray oynatıcıyla baş döndürücü HD kalitesinde film izleyebilir ve oyun oynayabilirsiniz.

    Mimarisi türünün tek örneği

    Xbox One şimdiye kadarki en gelişkin oyun konsolu ve en iyi eğlence konsolu olması amacıyla tasarlanmıştır. Bunu mümkün kılmak için benzeri görülmemiş bir iş yaptık. Dünyada ilk kez teknoloji harikası bir oyun işletim sistemi yarattık ve bunu güçlü bir Windows işletim sistemiyle kaynaştırdık. Böylece, hiçbir ödün vermeksizin bir taşla iki kuş vurabileceksiniz. Televizyon seyretmek veya oyun oynamak için girişleri değiştirmeyi boş verin gitsin. Artık oyununuzun yanı sıra hiçbir performans kaybı yaşamadan bir sürü uygulama çalıştırabilirsiniz.

    Siz hazır olduğunuzda her zaman hazır

    Xbox One anında uyanarak, siz başına oturduğunuzda her zaman hazır olur. Bekleme süresinin kısalması, oynama süresinin uzaması anlamına gelir.

    Oradan oraya atlayın

    Oyun, televizyon, müzik ve uygulamalar arasında anında ve zahmetsiz ileri geri geçiş yapabilirsiniz. Artık, bir başka uygulamaya geçmek için eğlence deneyiminizden geri adım atmanız gerekmiyor.

    Zamanınızı değil, ekranınızı bölün

    Eleme maçlarını seyrettiğiniz sırada Skype'ta bir arkadaşınızla sohbet etmek istediğiniz oldu mu? Snap modu ile aynı anda ikisini de yapabilirsiniz. Hem de aynı ekranda.

    En üst düzey performansla oynayın

    Xbox One güç ile performans arasındaki en mükemmel dengedir. Xbox One'ın devrim niteliğindeki mimarisine ek olarak CPU, GPU ve ESRAM kombinasyonu oturma odanızda bir süper bilgisayar bulundurmaya benzer. Ancak hız olmadan saf gücün hiçbir önemi yoktur. Bu nedenle, Xbox One gücünü daha verimli bir şekilde kullanarak, daha önce sahip olduğunuz hiçbir şeye benzemeyen ışık hızında deneyimler yaratır.

    Yeni nesil Xbox Live

    Xbox topluluğunun tek tek üyelerini bir araya getiren yeni nesil Xbox Live ile bulut ortamının gücünü açığa çıkarın. Binlerce oyuna, şarkıya, televizyon programına, filme ve spor etkinliğine bağlanmanızı da sağlar. Asıl önemlisi, zaman içinde daha da güçlenecek ölçeklenebilir bir güç kaynağı olmasıdır. Üstelik hepsi tek bir hizmet olduğundan, Xbox Live Gold üyeliğiniz hem Xbox 360 hem de Xbox One için geçerlidir.

    Sizin oynamadığınız zamanlarda bile oyunlarınız devam eder

    Living Games teknolojisi, siz oynamadığınız zamanlarda bile oyun dünyalarının devam etmesini sağlar. Böylece, bir sonraki oynayışınızda hangi yeni olaylarla karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz. Üstelik, gelişmiş yapay zeka sizin gibi oynamayı öğrenebilir. Siz ortalıkta olmadığınızda bile, arkadaşlarınız gölgenize karşı oynamaya devam edebilir.

    Bıraktığınız yerden devam edin

    Bir oyunun ortasında maç sonuçlarına mı bakmak istiyorsunuz? Hiç sorun değil. Otomatik sürdürme özelliğiyle, oyununuz tam bıraktığınız yerde askıya alınır. Böylece anında aynı noktaya geri dönebilirsiniz. Hatta filme veya oyuna bir Xbox One'da başlayıp başka bir Xbox One'da bitirebilirsiniz.

    Beklemeden oynayın

    Xbox One ile, oyunlar yüklendiği sırada hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Üstelik, güncellemelerin arka planda sorunsuz bir şekilde yüklenmesi sayesinde oyunlarınız ve eğlenceniz bölünmez.

    Oyunlarınız gerçek dünyayla eşitlenir

    Spor oyununuzdaki oyuncu istatistiklerinin o hafta sonu alınan sonuçlara göre otomatik olarak güncellendiğini bir hayal edin. Xbox One ile artık bu mümkün. Bulut ortamının gücü sayesinde oyun dünyaları gerçek dünyayla eşitleniyor.

    Tümüyle yeni Kinect ile tanışın

    Kinect'i, Xbox One'ın kabiliyetlerinden en iyi şekilde yararlanacak şekilde tamamıyla yeniden tasarladık. Kinect artık daha hassas, daha esnek ve daha sezgisel. Benzersiz ses, görüş ve hareket teknolojisi oyunların ve eğlencenin daha önce hiç deneyimlemediğiniz kadar içine girmenizi sağlar. Odaya girdiğinizde otomatik olarak oturum açın. İncelikli el hareketleriyle oyunda ivme kazanın. Ya da isterseniz, en beğendiğiniz uygulamalar arasında kendi ses komutlarınızla gezinin. Yeni nesil eğlence için yepyeni bir Kinect sunuyoruz.

    Real Vision

    Kinect Real Vision teknolojisi, görüş alanını büyük ölçüde artırarak daha iyi bir görüş hattı sağlar. Tümüyle yeni IR kamerası karanlıkta görebilmesini sağlar. Ayrıca, gelişmiş 3D geometrisini kullanarak dengesiz durduğunuzu bile algılayabilir.

    Real Motion

    Kinect Real Motion teknolojisi en hafif el hareketlerini bile takip eder. Bu sayede, elinizi basitçe sıkmanız bile oyun veya uygulama üzerinde hassas bir denetim sağlar. Ayakta ya da oturuyor olmanız hiç fark etmez.

    Real Voice

    Kinect Real Voice teknolojisi, yepyeni çok mikrofonlu ürün grubu sayesinde asıl seslere odaklanır. Gelişmiş gürültü yalıtımı, Kinect'in kalabalık bir odada bile kimi dinlemesi gerektiğini bilmesini sağlar. Ve ilk kez, kendi sesinizi kullanarak sistemin herhangi bir yerindeyken istediğiniz Xbox One deneyimini başlatabilir ve böylece uygulamalar arasında kolaylık geçiş yapabilirsiniz.

    Eşi benzeri olmayan bir hassasiyet ve konfor

    En iyi oyun kumandası, 40'tan fazla teknolojik yenilikle daha da iyi bir hale geldi. Yeni Uyarım Tetikleyicileri daha gerçekçi bir deneyim için parmak ucuna hassas geri bildirimler sağlamaktadır. Daha iyi bir hassasiyet ve el konforu için kontrol çubuklarını, D-pad'i ve dış hatları modernize ettik. Kısaca ifade etmek gerekirse, şimdiye kadar yaptığımız en iyi kumandayı yaptık.

    Şimdi hepsi bir arada

    Xbox SmartGlass, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi Xbox One konsolunuz ile akıllı bir biçimde etkileşen ikinci bir ekrana dönüştürür. Dokunmatik ekranınızı kullanarak gezinebilir, en sevdiğiniz filmi duraklatabilir ve geri sarabilir, televizyonunuzda Web'te dolaşmak için parmaklarınızla süpürme, kıstırma ve dokunma hareketlerini uygulayabilirsiniz. Kablosuz cihazınız, ev sevdiğiniz televizyon programları, filmler, müzikler, oyunlar ve spor faaliyetlerinin uzantısı niteliğinde bir deneyim sunduğundan, Xbox One konsolunuzun en ideal yoldaşı olur.




    Teknik Özellikleri

    Optik sürücü: Blu-ray/DVD
    Ram: 8 GB DDR3 256Bit 2133Mhz | 32Mb eSRAM
    İşlemci: Amd Jaguar 1.75Ghz 8 Çekirdekli
    İşlemci L2 Bellek: 2x2Mb
    Grafik İşlemci: AMD Radeon / 768 Shader / 853MHz
    Sabit Disk: 500Gb
    Üretim Süreci: 28 nm



    Marc Whitten ve Yusuf Mehdi dashboard hakkında konuşuyor







    GÜNCEL "XBOX ONE" HABERLERİ


    EA Access Nedir




    Xbox One Game Pass Nedir!










    Xbox One, Eylül Ayında Türkiye'de Resmi Olarak Satışa Çıkıyor!


    Bildiğiniz gibi bir önceki nesilde Xbox 360'ı resmi olarak satışta görmek için uzun yıllar boyunca beklemiştik. Fakat gelen yeni bir habere göre Microsoft, bu kez biz Türk oyuncularını çok fazla bekletmeye niyetli değil. Geçtiğimiz dakikalarda gönderilen bir basın bülteninde, Xbox One'ın resmi olarak Eylül ayında Türkiye'de satışa çıkacağı açıklandı. Bülten metnini aşağıdan okuyabilirsiniz.

    Xbox One Eylül’de geliyor!
    Microsoft, satış rekorları kıran Xbox One’ı Eylül ayında Türkiye dahil 26 ülkede daha pazara sunmaya hazırlanıyor

    Microsoft tarihin en başarılı Xbox lansmanının ardından Xbox One’ı diğer ülkelerle buluşturmaya hazırlanıyor. Xbox One Eylül 2014’ten itibaren dünyanın Türkiye dahil 26 ülkesinde satışa çıkacak.

    Xbox One’ın 26 ülkede daha piyasaya sürülmesiyle daha fazla oyun tutkununun Xbox One’ın ayrıcalıklı ve satış rekorları kıran oyunlarına erişimi olacak. Titanfall, Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome ve Kinect Sports Rival gibi oyunların dışında bir sonraki Halo, Watch Dogs, Project Spark, Tom Clancy’s The Division, Sunset Overdrive, Destiny gibi bu kuşağın en fazla beklenen oyunları da sırasını bekliyor.

    Xbox One lansmanının ardından oyun ve eğlence tutkunları günde ortalama 5 saatini konsol ile geçiriyor. Microsoft Titanfall’un lansmanı ve en çok beklenen Twitch yayıncılık özelliği ile Xbox Live’da daha da fazla zaman geçirilmesini bekliyor. Geçtiğimiz hafta, Xbox One’ın lansmanından bu yana Xbox Live’da en fazla oturum açılan hafta oldu.

    Ürünün 26 ülkede piyasaya çıkışı ile ilgili detaylı bilgiler Nisan ayı sonunda açıklanacak.

    Kaynak



    Microsoft Xbox Bölümünün Başına Phil Spencer Geçti


    Microsoft, Xbox departmanının başına eskiden Microsoft Studios başkan yardımcısı olan Phil Spencer'ın geçtiğini duyurdu.

    Phil Spencer, Xbox Wire üzerinden topluluklara açık olarak yayınladığı mesajda "Xbox'ın kalbi topluluklarımızdır. Gerek Xbox One çıkışları gibi etkinliklerde tanıştığımız binlerce hayranımzıdan, gerekse Twitter ve Xbox Live üzerindeki oyunculardan gelen bütün yorumları takip ediyorum. Zamanlarını, yüreklerini ve paralarını bize harcayan bu hayran topluluklar beni motive ediyor. Sizler Xbox'ın başarılı olmasındaki en önemli etkensiniz ve yolculuğumuzun kalanında da sizleri dinlemeye devam edeceğiz." diyerek, kullanıcılarını görmezden gelmeyeceklerini belirtti.

    Phil Spencer bütün Xbox bölümünü devir alıyor. Buna Xbox Music, Xbox Video ve Xbox Live departmanları da dahil. Xbox bölümünün pazarlama ve iş strateji departmanını Yusuf Mehdi yönetmeye devam ederken, donanım departmanını ise Mike Angiulo takip edecek. 3. parti anlaşmalarından ise Geroge Peckham sorumlu olacak.


    Kaynak



    Microsoft Xbox One Hatalarından Ders Aldı

    Xbox markasının İngiltere Pazarlama Yöneticisi Harvey Eagle, Xbox One Titanfall Bundle duyurusundan önce yaptığı konuşmada, Microsoft'un Xbox One çıkışındaki eksiklerden dersini aldığını söyledi.

    Xbox One konsolunun servislerinin, özellikle de sosyal fonksiyonlarının geliştirmeye ihtiyacı olduğunu kabul eden Eagle, "Dürüst olmak istiyorum; amaçladığımız gibi çalışmayan bazı özellikler var. Bu konularda topluluklardan bir çok geri dönüş aldık." diyor. "Mart ayında yapacağımız sistem güncellemesi özellikle party chat özelliğini geliştirecek. Artık otomatik olarak açık olacak, farklı oyunlar oynayan arkadaşlarınız ile konuşmanız mümkün olacak, arkadaş listenize daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz."

    Eagle, yeni nesil güçleri arasındaki farklılıklar hakkında yorumlarda da bulundu. "Bir konuda açık konuşalım. Xbox One 1080p çözünürlükte 60 fps'i tamamen destekliyor. Forza Motorsport 5 bunun en iyi örneklerinden birisi. Oyunculara oyunlarını en iyi görüntü-oynanabilirlik ayarında sunmak, tamamen oyun yapımcılarının karar verebileceği bir durum. Artık gücü poligonlar veya piksel sayıları ile ölçemezsiniz. Bu çağın performans değerleri 3 bölümden oluşuyor. Donanım, yazılım ve bulut özelliği." açıklamasını yapan Eagle, Titanfall betasının başarısında da bunun payı olduğunu söyledi. "Titanfall betasının bu kadar başarılı olmasının en büyük sebeplerinden birisi özel sunuculardan güç almasıdır. Bu oyunun herhangi bir engel olmadan, düzgünce oynanmasını sağlar. Yeni nesilde gücün ne anlama geldiğini düşünmeniz gerekiyor."

    Eagle gelecek olan yeni oyunlar hakkında da açıklamalarda bulundu. Microsoft'un konsola özel oyunların ve bağımsız oyun desteğinin öneminin farkında olduğunu söyleyen Eagle, Temmuz ayında yapılacak olan E3 oyun fuarında daha çok açıklamanın yapılacağına söz verdi. "Bazı özel oyunların duyurusunu yaptık. Bunların arasında Project Spark, Kinect Sports Rivals ve Sunset Overdrive var. Ayrıca bazıları yakında açıklanacak, bir kısmı da E3 fuarında ortaya çıkacak yeni oyunlar da yolda. E3 hakkında oldukça heyecanlıyız."
    Kaynak








    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★


    Donanımhaber Xbox One sahipleri olarak bu başlık altında toplanıyoruz.Sizde satın aldıysanız ekle yazmanız yeterli Gamertag'iniz varsa diğer arkadaşlarla beraber oynamak isterseniz eklemem için attığınız mesajda belirtiniz.




    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★


    DH Xbox One Sahipleri

    KULLANICI ADI | XBOX LIVE GAMERTAG

    ParabellumTR | Gamertag: ParabellumTR

    bluelabel | Gamertag: bluelabel78

    Spartan 117 | Gamertag: Ashes2Bashers

    Source | Gamertag: source53

    Xbox One | Gamertag: PinkyDemonTR

    lee byung | Gamertag: assasina7e

    nucLear | Gamertag: nucLearTR

    By Asphyxia | Gamertag: Asphyxia XTC

    UlasAsmadili | Gamertag: UlasAsmadili

    omeriyibas Gamertag: omeriyibas

    OverdoLive - Gamertag: AssassinsTR

    bynedim | Gamertag: Nedim Bey

    bjk-eagle | Gamertag: BesiktasBY1903

    phantom_coaL | Gamertag: phantomcoal

    ozgurdonanimhaber | Gamertag: oz slim

    WoW GOREFIEND | Gamertag: WoW GOREFIEND

    WoW STORMRAGE | Gamertag: WoW STORMRAGE

    saitates | Gamertag: SiyaHBeyaZzzzz

    DeadZon | Gamertag: DeadZon

    -The Stig- | Gamertag: Cocoloccomaya

    punishersadi | Gamertag: Pundraco

    mempa | Gamertag: MemPALAY34

    fateeh33 | Gamertag: Bakkal nuri

    senior63 | Gamertag: iseniorh

    zocazola | Gamertag: Aim4head4ever

    by _GoKhAn | Gamertag: gokhanext

    saykokilla | Gamertag: saykokilla

    maydo72 | Gamertag: TTM maydo

    wNchstR | Gamertag: wN6hstR

    ERc N | Gamertag: ERc N

    alppla | Gamertag: alppla01

    vbalikci | Gamertag: ThedeliXbox

    DaR GeLiRLi | Gamertag: OrhN

    Holly20 | Gamertag: Shockbey

    meroboy | Gamertag: merih

    Furious_tr | Gamertag: Furious_tr

    E'zraK | Gamertag: eZRAKiL TR

    supermanTr | Gamertag: supamanTr

    MedalOfMode | Gamertag: MedalOfMode

    Troller | Gamertag: Fenerbahce4EVA

    bado6100 | Gamertag: bado6100

    Poyri | Gamertag: PoyriS

    slhsm | Gamertag: IsteSinirlendim

    team1907 | Gamertag: Jetfiree1

    bullytr | Gamertag: Bullytr

    atsuma| Gamertag: bossatsuma

    murlek | Gamertag: ChalkyMusti

    scaletti | Gamertag: blghnok

    burock34 | Gamertag: oldboyico

    sfunder | Gamertag: sfunder2

    Ahm3tt | Gamertag: ahm3t

    Sebastian231 | Gamertag: Sebastian243

    pazer89 | Gamertag: psikomanyak

    Burak73 | Gamertag: Burakksk73

    alican88 | Gamertag: alicanxbox

    konsol1993 | Gamertag: mxturkeyutkan

    fakcakaya | Gamertag: TR FATiH 38

    TR İLKER 380 | Gamertag: TR İLKER 380

    xHuNTERTuRKx | Gamertag: x HuNTER TuRK x

    nuwanda87 | Gamertag: nuwanda87

    Berringer | Gamertag: BeatJoven

    weysex | Gamertag: ParsOne

    Kehanist | Gamertag: Kehanist07

    static_turk | Gamertag: sahinozturk

    ademirell | Gamertag: ademirell

    doğukan yoloğlu | Gamertag: HARDCOLA

    FB_ArDa | Gamertag: FB ArDa

    Leeroy | Gamertag: Otokrator

    Biggqmerx | Gamertag: biggqmerx

    Dantemike | Gamertag: TR Serdar 66

    panama | Gamertag: ersan074

    MISHIMA | Gamertag: orihorn

    metin134 | Gamertag: metin134

    SolidSnake1803 | Gamertag: SolidSnake1803

    HeavyClocker | Gamertag: HeavyClocker13

    Kurosaki_Ichigo | Gamertag: MechaTorque93

    K@r@K@L3M | Gamertag: MucahitSim

    umile | Gamertag: CastJellyFish67

    mRt_007 | Gamertag: m3pHiSto V

    profxxx | Gamertag: Y s F tR

    relox | Gamertag: birdylan

    fmforce | Gamertag: fmmforce

    Dantemike | Gamertag: TR Serdar 66

    sinancagri | Gamertag: CagriBey83

    ozi_41 | Gamertag: ozi41TR

    PlayerX | Gamertag: PlayerX TR

    Shntky | Gamertag: pideci

    seratsss | Gamertag: SeratsssTR

    xboxlover | Gamertag: GoldenHeart2

    Loukas | Gamertag: LoukasTR

    Osman_58 | Gamertag: xboxosman58

    AFSNKS | Gamertag: TR MoBy

    Sangello | Gamertag: Sangello

    bhdrctr | Gamertag: bhdrctr

    emirhan93 | Gamertag: OttomanSlap34

    Zyprox | Gamertag: BurakBabanoglu

    astraldoors | Gamertag: vengefulghoul82

    ulwi | Gamertag: ulvi84

    md07tr | Gamertag: md07tr

    abel xavier | Gamertag: FitterWesker87

    dartagnan90 | Gamertag: braveoliver

    alyy | Gamertag: Raskrain

    Vahlok | Gamertag: Vahlok DX

    nec85 | Gamertag: xBourneGamerx

    emre00 | Gamertag: emrece81

    Immune | Gamertag: immune7

    Divinity | Gamertag: EGKinetic

    Joqure0 | Gamertag: EmreErdem53

    duster_06 | Gamertag: McR4e555

    fisherzalim | Gamertag: FisherZalimTR

    abu1998 | Gamertag: DeliaPo

    Vio35 | Gamertag: ViolentinoTR

    atakanfzl | Gamertag: A T A K A N 5 3

    kervanoglu | Gamertag: kervanoglu

    MoonLightt19 | Gamertag: MoonLight19123

    SultanApex | Gamertag: SultanApex

    SonatKayahan | Gamertag: FanaticTURKEY

    kileçe | Gamertag: erdgnclk , Erdgn

    kamikaze_TR_ | Gamertag: VisualGolem4651

    warmkitty | Gamertag: psikolog

    Sevinckan_216 | Gamertag: AhmetSevinckan

    LordWinchester | Gamertag: xatilkantrx

    mustf66 | Gamertag: mustf66

    tahasmsk | Gamertag: TheArmy32

    hayalet3687 | Gamertag: riviyonwarrior

    Eric Cartman. | Gamertag: medj4iTR

    highmetin | Gamertag: HighMetin

    kataliz | Gamertag: ermanu74

    _Gamemaster_ | Gamertag: kaytazmel

    Brandon Jennings | Gamertag: swaggyb8

    Bogi | Gamertag: BatuBoraBogac

    fosco | Gamertag: Mannheimia

    FaTaL1Tr | Gamertag: FaTaL21Tr

    Fujiwara | Gamertag: UAsarikirmizi

    onlinemaniaq | Gamertag: Xecutioner34

    dismorfofobi | Gamertag: kormemundi

    feckless | Gamertag: Pixelkafa

    dichrott | Gamertag: LT Janissary

    gamer-x | Gamertag: darkmirror360

    yusuf.apbt | Gamertag: ErotiqueAsphyx

    Batman | Gamertag: RIDANES1

    GreenWhite. | Gamertag: GreenWhite1963

    Pierluigi Casiraghi | Gamertag: This is Deniz

    yusuf.apbt | Gamertag: ErotiqueAsphyx

    ersins58 | Gamertag: ersins58

    Bosubasa10 | Gamertag: Bosubasa10

    tako_ex | Gamertag: takolayer

    DarkCross07 | Gamertag: DarkOrLight1375

    necipfazıl2041 | Gamertag: xNFAx

    Hornyman | Gamertag: DaffodilFox2207

    serfe | Gamertag: terribleturko

    metomero | Gamertag: metomero

    bloodrap | Gamertag: Cnky12

    mertkitapci | Gamertag: MertKitapci

    YUNTECH | Gamertag: YUNUSTECH

    .TheGamE. | Gamertag: TheOutlawTorn39

    xlor | Gamertag: xl0r

    edhunter | Gamertag: ccihann

    metal_my666 | Gamertag: Tool666TR

    Timecatz | Gamertag: TimeCatz

    Silandus | Gamertag: Silandus Draz

    ismail44 | Gamertag: SONAKINCI

    jarkaman | Gamertag: jarkaman

    megaturk | Gamertag: srhtrbk

    musab63 | Gamertag: i30alp

    theraptorx | Gamertag: theraptorx

    faroz023 | Gamertag: Faroz023

    Taşkın Mahmut | Gamertag: SerKazan

    x3x | Gamertag: GOKTURKLER 1453

    Attila the Great | Gamertag: CagatayKagan

    belferkay | Gamertag: kasvagorr

    ikafali | Gamertag: ikafali

    toojohn | Gamertag: toojohn

    charli293 | Gamertag: solidARDA555

    esdarking | Gamertag: Raziernx

    megamefta | Gamertag: lilililerle

    Equal Threshold | Gamertag: Zeistxx

    theja | Gamertag: Thejainthegame

    bihemtakry | Gamertag: bihemtakry

    adamantium_ | Gamertag: DorLomin0

    MDELICE | Gamertag: MDELICE

    Indomitablee | Gamertag: Indomitablee

    T.M.C | Gamertag: grover27

    merkingtr | Gamertag: merkintr

    CROSSHAIR | Gamertag: CROSSHAIRX

    cathedral | Gamertag: Cathedral Tr

    yunusay | Gamertag: tryunus87

    tonimotto | Gamertag: tekseker

    VendettA | Gamertag: Nox Imperius

    bloodypie | Gamertag: Ercankeskin TR

    teakin55 | Gamertag: TRNAKN TR

    Duff MC ® | Gamertag: BabaConan

    Budd | Gamertag: AllDraconian

    Zied217 | Gamertag: ZiedXbox217

    seroseto | Gamertag: serosetoo

    hornyman | Gamertag: FiratYapiciTR

    berky88 | Gamertag: berkyDeckard

    sorceress | Gamertag: banzaroglu

    bluefear8 | Gamertag: bluefear88

    ihuzeyfe | Gamertag: ihuzeyfe

    Pritz21 | Gamertag: gamerfrytr

    F.Kasap | Gamertag: FrknKsp

    _Dominic_Toretto_ | Gamertag: TugiTR

    Zied217 | Gamertag: ZiedXbox217

    murad35 | Gamertag: MURAD35TR

    tansusus | Gamertag: TANS81

    jamie35 | Gamertag: alperoflas

    theja | Gamertag: Thejainthegame

    kendipizzasiniyapanadam | Gamertag: kr4t0s28

    cemo17_fb | Gamertag: cemo17

    airavcilar | Gamertag: onurclskn

    okisevi | Gamertag: okimos

    duddits11 | Gamertag: duddits11

    fenercag | Gamertag: fenercag

    Dmitri Karamazov | Gamertag: DimitrKaramazov

    NmdBllc | Gamertag: ExemptLocket50

    Luckylord | Gamertag: HAx TwiaterZz

    J.A.Cooper | Gamertag: HavenBlack

    süsse | Gamertag: engin1979

    Yo Mama | Gamertag: NoMatterWha

    KediKovalayanPsikopatFare | Gamertag: yasinpınarlı

    Fenerbahçeli Üye | Gamertag: sambaras

    mhasal | Gamertag: metinhasal

    iFruit | Gamertag: grover27

    ledlebi | Gamertag: ledlebi

    lazysmeller | Gamertag: lazysmeller

    vadu | Gamertag: dMertoo

    toojohn | Gamertag: toojohn

    Gamerasi | Gamertag: Gamerasi

    mert2202 | Gamertag: EarningRope

    Halleluja | Gamertag: AgresifPijama

    Killknight | Gamertag: Evrolutions

    Naa111 | Gamertag: Naa111

    KeLepChe57 | Gamertag: KeLepChe

    In Nox | Gamertag: vas an nox

    kircoff_01 | Gamertag: TjComboTR

    Tylergang | Gamertag: tolgaokul34

    gsirin | Gamertag: Nyquist06

    altann_ | Gamertag: CuboidDragon715

    Bellyphax | Gamertag: Akhenaten34

    KeepCalmGamer | Gamertag: Yigit34

    the_cerberus | Gamertag: TnrAzorAhai

    Gariban_Kuyumcu | Gamertag: SiBu1907

    Squatch_TR | Gamertag: PROteinTR

    N'DexteR | Gamertag: EkinTR

    mint3407 | Gamertag: mint3407

    Private-Miller | Gamertag: MaDShoT 86

    guitarman | Gamertag: huzur Xboxda

    Ygal | Gamertag: Ycgunal

    parcali | Gamertag: ExCorwan

    RadioheadTR | Gamertag: Shogun EEK

    guitarman | Gamertag: funk guitarist

    egeo | Gamertag: EORNE

    krasimir39 | Gamertag: krasimir39

    eray1997 | Gamertag: eray1997

    emretasman30 | Gamertag: Rulysovalye

    onurjk | Gamertag: Sooryfordeadyou

    ToPrAcKx | Gamertag: ToPrAcKx

    reiss35 | Gamertag: AhmetXone35

    alimmm78 | Gamertag: FlyerCaretta

    Ewarrr | Gamertag: Ewarrr

    benkeiii | Gamertag: Taf0 Taich0

    mhtmutlu | Gamertag: dudeinthehood1

    C.R.U.I.S.E.R | Gamertag: ilker007yasin

    no_Antijen | Gamertag: erhan28

    boye585858 | Gamertag: emirhann58

    barcacaner | Gamertag: elderfan67

    berkaysonat | Gamertag: DrivenFriend

    hakan4046 | Gamertag: hknist1903
















    quote:

    Orijinalden alıntı: sinancagri

    Arkadaşlar İndia store'dan nasıl alışveriş yaparsınız.

    india store'da oyunların çoğu gözükmez bu yüzden games sekmesine gelip orada search edeceksiniz.
    Search Kısmına büyük harflerle FIFA - FORZA vb yazarsanız karşınıza çıkacaktır.

    Oyunun üzerine tıklayacaksınız kredi kartı bilgilerinizi gireceksiniz.
    adres line 1 kısmına ben ataşehir İstanbul yazdım ikinci adres kısmına Türkiye yazdım

    çıkan city kısmına Madya Pradesh yazdım ardından tekrar gelen yerde Madya Pradesh'i buldum seçtim
    şimdi zip kod, yani posta kodu.En önemlisi bu alan. Madya Pradesh in posta kodu 456001

    Kredi kartınız "yada sanal kartınız" paypal hesabınız yurt dışına açıksa her şekilde bu bilgilerle alışveriş yapabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hocam birşeyi kabul etmek lazım; Sony Microsoft'un geçen yılki pazarlama rezaletini çok güzel kullanmaya devam ediyor.

    Microsoft 6-7 ay gibi gayet de uzun bir Time Exc. oyun anlaşması yapıyor, forumda çıt yok. Hatta tam tersi, "time exc. çok gereksiz, sonuçta biz de oynayacağız" deniyor. Ama beta, alfa, demo önce PS4'e gelince zannedersin Exc. oyun geliyor. "Sony'e helal olsun yav, microsofta bir aduket daha" gibi yorumları gördü bu gözler:)

    Horizon 2 360'a da çıkınca, "demek ki microsoft one'a güvenmiyor aga" LBP 3 PS3'e de çıkınca "adamlara helal olsun, hala destek veriyorlar" diye uzar gider. Meşhur piksel muhabbetimiz var bir de. 1 ay öncesine kadar "FPS, aksiyon oyunları One'da 1080p çalışamaz" diyen fotoğraf makinası objektifliğinde oyun prof ları vardı bu forumda. Destiny ve BF Hardline indie oyun olduğu için, One'da 1080p olacak.

    Aklı başında olanlar, konsol ve oyunlardan anlayanlar bunları yemedi/yemiyor ama, ailesine karne hediyesi aldıracak küçük arkadaşlarımızın kafası karışıyor tabii. Bilirsin, Türkiye'nin 1 numaralı karne hediyesidir playstation..

    Neyse ki Kinect'siz paket ve Halo, Horizon gibi Exc. oyunlarla One'ın satışları ciddi oranda artınca, Sony'nin pazarlama politikaları mecburen değişecek. Sonunda da, böyle saçma sapan yorumlar azalacak.
    Sevgili kardeşim.

    2013 yılında konsol forumlarını bıraktım.

    2013 yılından beri ısrarla xbox bölümünde, garip yorumların içerisindesin, kime neyi ıspatlamaya çalışıyorsun bilmiyorum.
    Sosyal hayatın, iş güç durumun, arkadaş durumun, bu yorumlar baz alındığında sıfıra yakın görünüyor.

    Lütfen bir iş güç sahibi ol da, Xbox forumu rahat bir nefes alsın.

    Zira yorumlarından gaflet aktığı gibi, bozuk türkçen ile okuyucuya da tatsızlık çıkarıyorsun.

    Lütfen burayı terket.

    İş bulmak, ve kendine arkadaş, dost edinmek için gerekli linkler ektedir;
    www.facebook.com
    www.tinder.com
    http://www.iskur.gov.tr/
    Microsoft TR ofisine 2-3 kere gitmiş biri olarak başta Necibe hanım olmak üzere memurdan farksız takılıyorlar. Sabah 8 gibi ofise gelip öğlen 4 gibi basıp gidiyorlar birde Microsoft da çalışma saati diye bir şey yok isteyen istediği saatte gelip gidebiliyor velhasıl kelam bu şahıslardan Xbox adına hiçbir zaman olumlu işler olmayacak. Xbox'ın başına Loreal adlı kozmetik firmasından getirdikleri hayatında konsol kullanmamış karıyı getirirsen fazla da bir şey beklememek lazım.
    2010'dan beri bunlara ağzının paylarını elimden geldiğince veriyorum. Akıllanmıyorlar.
    Yaş ortalaması düşük bir defa, Playstation bölümünün yaş ortalaması 14'ten yukarıda değil, karnesini alan babasıyla PS4 almaya gidiyor.

    Bu exclusive muhabbetinin iyi ce suyu çıktı.
    PGR Serileri, Fable serileri, Alan Wake, Halo, Gears Of war, Forza, bunlar neydi Ps fan boyları?
    Öyle sizin interaktif filmlerinize de benzemiyordu bunlar, tam, gerçek oyunlardı. 5 saat animasyon izleyip 10 dakika kontrolü ele aldığınız 'exc' oyun yok xbox'ta.

    Size oyun lazım değil ki, size film lazım, siz alırsınız Uncharted'i, 3 saat animasyon izleyip 5 dakika oyun oynarsınız (o da oyun sayılırsa, left stick, + x + x + x.....) sonra yine araya girer 1 saat animasyon. Alın size exc.

    Muhteşem Uncharted 4'ünüzün 5 saatte bitirildiği speed-run. 5 saat. Tabi ara video olmayınca oyun bu kadar iniyor tabi.
    https://www.youtube.com/watch?v=O6wXDWDRIrs

    Hani şöyle Zelda: BoTW ayarında oyun olsa tamam diyeceğim de, siz de o da yok be.

    Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6.
    Yarış oyuncuları oyuna doydu, sindirdi Xbox'ta, siz ne oynadınız? Drive Club.
    Killzone Killzone dediniz, oyunun esamesi okunmuyor, unutuldu gitti, Grafik Benchmark'ı yapıp saldılar piyasaya.
    Bir de bakın bakalım Halo 5 Community'sine.
  • bekleyen-oynayan olacak
  • ilk mesajın devamı.

    quote:

    Storage and Memory:

    - 8 gigabyte (GB) of RAM DDR3 (68 GB/s)

    - 32 MB of fast embedded SRAM (ESRAM) (102 GB/s)

    - from the GPU’s perspective the bandwidths of system memory and ESRAM are parallel providing combined peak bandwidth of 170 GB/sec.

    - Hard drive is always present

    - 50 GB 6x Blu-ray Disc drive

    Networking:

    - Gigabit Ethernet

    - Wi-Fi and Wi-Fi Direct

    Hardware Accelerators:

    - Move engines

    - Image, video, and audio codecs

    - Kinect multichannel echo cancellation (MEC) hardware

    - Cryptography engines for encryption and decryption, and hashing



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Ocak 2013; 17:26:38 >
  • Neden Durango demişler acaba, ben onu merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Neden Durango demişler acaba, ben onu merak ettim.

    Rango Dur! Olduğun yerde kal gibi birşey çıkarttım ben :D
  • Yeni Xbox'ın Kod Adı "Durango"



         Uzun süredir söylentileri kulaklarımızı çınlatan yeni Xbox konsolu hakkında popüler oyun siteleri de, sağlam kaynaklardan bilgiler kapmaya çalışıyor. Bu sitelerden Kotaku, yeni Xbox konsolunun kod adını açıkladı.
     
         Sitenin birden fazla kaynaktan doğruladığı bilgilere göre yeni Xbox konsolunun kod adı "Durango" olarak geçiyor. Aynı zamanda Meksika'da özgürlüğü temsil eden bir eyaletin de ismi olan Durango, yeni Xbox'ın tam adı değil, kod adı.
     
         Daha önce Kinect'te Natal, Dreamcast'te Katana, GameCube'de Dolphin ve Wii'de Revolution gibi kod adlarıyla karşılaşmıştık.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Xboxin_Kod_Adi_Durango-24706.htm








  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    http://www.computerandvideogames.com/336150/xbox-720-reportedly-codenamed-durango/

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★



    Linkteki aynı bu resmin altında "Bu Microsoft'un yeni konsolunun resmi değildir." yazıyo.

    Edit:Yanlız yazının devamında dikkatimi çeken birşey oldu,Microsoft'un yeni nesilde 2.el oyun alıp oynamanın önüne geçeceği bazı önlemler alacakmış.(Dönen dedikodulardan biriymiş)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 20 Şubat 2012; 22:47:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razura

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    http://www.computerandvideogames.com/336150/xbox-720-reportedly-codenamed-durango/

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★



    Linkteki aynı bu resmin altında "Bu Microsoft'un yeni konsolunun resmi değildir." yazıyo.

    Edit:Yanlız yazının devamında dikkatimi çeken birşey oldu,Microsoft'un yeni nesilde 2.el oyun alıp oynamanın önüne geçeceği bazı önlemler alacakmış.(Dönen dedikodulardan biriymiş)

    Evet o yaziyi bende okudum sadece bu resim icin gecerli. Microsoft'un yeni nesilde 2.el oyun alıp oynamanın önüne geçeceği 3 hafta once resmi olmasada soylenti olarak konusuluyordu, o yazida 3 hafta onceki bu soylentileri dogrular nitelikte ama halen bir muamma.




  • Durango Bask Ülkesi "verimli topraklara bölge" anlamına gelen, Meksika bir devletin adıdır. Onun akrepler çalışmalarıyla ünlü ve General Villa'nın Hayatı gibi klasik filmleri onu hatırlayabilir. Durango da Colorado'da bir kasabanın adı, deneysel dansçı Steve Paxton, ev ve kovboy-hipster ayakkabı şirketi bir tür. Oh, ve bunun yanında Xbox için bir şifre! Olabilir.

    Google ceviri.

    http://www.oxm.co.uk/38932/xbox-720-is-codenamed-durango-rumour/
  • Durango çıkacak çıkacakta.Hangi parayla alacaz :) daha yeni xbox'ın yanına ps3 attık
  • 2 sene sonra kim öle kim kala, hiç beklemiyorum açıkçası:)
  • Gidip adam gibi birsey koysunlar durağı falan nedir ya
  • Durango Colorado

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★



    DURANGO (Colorado), ABD'dede bir kent. San Juan Mountains'in eteğinde; 10 300 nüfusa sahip Durango colorado Turizm, Tarım ürünleri ve madencilik (gümüş, altın, uranyum, vanadyum) ile gecim kaynagina sahip.

    http://www.durangogov.org/




  • kimse boşuna heveslenmesin 2015 den önce çıkmaz. daha konsolllar eskimedi. mesela ben 1 sene olmadı alalı.. 2015 e kadar tüm oyunları yalayıp yutalım. sonra yeni konsol devri açılır. o da 1 seneden önce zaten gelmez ülkmeize gel se de uçuk fiyatlı olur veya henüz kırılmamış olur vs..
  • 2013 Q3 den sonra konsolu almak için atak yapabiliriz , şimdilik sadece beklemedeyim.
  • cok beklerı z gıbı
  • Herkezin görüsüne saygi duyarim kendi nacizane düsüncem sudur :

    Nintendo Wii U nun artik Hard Core oyunlara destek verecek olmasi, oyun sutudyolarinin Hard Core oyunlar icin Wii U ya verdigi buyuk destek, hatta ve hatta MMORPG turundeki devasa online oyunlara AAA kalitesinde verdigi destek Nintendo Wii U nun sadece casual oyunlar degil oyun yelpazesini Hard Core oyunlar ve MMO turundeki oyunlarla cok cok genisletip bu nesilde sadece casual oyunla pastadan aldigi dilimi bir sonraki nesilde Wii U ile 2 katina cikarma hamlesi eminim diger konsollarin dikkatini cekiyodur. Wii U da 1GB RAM ve AMD 7000 serisi ekran karti vb donanim ile 360 ve PS3 un onunde bir alet en gec Microsoft Nintendo Wii U ciktiktan 1 yil sonra Yeni Xbox ile cevap verecek. Nintendo Wii U 2012 son ceyrekde yilbasindan once satisda. Microsoft Nintendo Wii U ya buyur 2 yil 3 yil oyun piyasasinda tek basina butun pasta senin,PS3 ve 360 dan cok daha iyi bir donanimla istedigin gibi at kostur diyecegini hic sanmiyorum. Yeni Xbox 2013 son ceyrek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Şubat 2012; 9:40:05 >




  • Ognarud tersten okunuşu ve bence bu bir şifre.Yeni ismi budur xbox'ın bence.

    Ognarud =Ragnarok Online'da bir şifre bence.

    Xbox'ın yeni çıkış oyunu hayırlı olsun ;

    Ragnarok Online ;
    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★






  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Durango Colorado

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★



    DURANGO (Colorado), ABD'dede bir kent. San Juan Mountains'in eteğinde; 10 300 nüfusa sahip Durango colorado Turizm, Tarım ürünleri ve madencilik (gümüş, altın, uranyum, vanadyum) ile gecim kaynagina sahip.

    http://www.durangogov.org/

    ABD deki Durango Colorado nun haricinde birde Meksika'nın kuzeybatısında bulunan bir eyalettir Durango.

    Durango (İspanyolca telaffuzu: /duˈɾaŋɡo/) ya da resmî adı ile "Özgür ve Egemen Durango Eyaleti" (Estado Libre y Soberano de Durango)

    Meksika'nın kuzeybatısında bulunan bir eyalettir. Kuzeyinden Chihuahua; doğusundan Coahuila ve Zacatecas; güneyinden Nayarit ve batısından Sinaloa tarafından çevrelenir. Başkenti ve en büyük şehri Victoria de Durango.

    Durango'nun yüzölçümü 123.451 kilometre kare. Nüfusu 1.547.597. İnsani Gelişme Endeksi 0,822 (yüksek); bu Saint Lucia ile neredeyse aynı seviyededir.

    Kaynak : http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Durango

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.