Şimdi Ara

öğretmen kızla evlenme modası maddiyat (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
9.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öğretmenle evlenmek isteyen birisi kız istemeyle filan hele aynı civarda maaş alıyorsa birde memursa mümkün değil alamaz.Haa ben illa tahsilli biriyle evleneceğim bu sosyal sorumlulukları gelişmiş,iyi bir eğitim almış öğretmen olacak diyen varsa işe eğitim fakültesinde daha iyi bir fakülte okuyarak başlamalı.Onun dışında atanmayı bekleyen veya yeni atanmış biriyle kafa yapısının uyuşması evliliğin yolunda gitmesi zor biraz da güzelse ve ego manyağıysa çok zor.Nedeni ise kendi bölümünde okurken neden birini seçmedi sonuçta o da insan onunda planları,cinsel ihtiyacı,kendini kabul ettirme kaygısı,yaş kaygısı var.Tüm bunların hepsini verebilecek onlarca erkek adayı dururken neden uzun soluklu bir ilişki düşünmedi.Bunun cevabı gayet açık.Böyle olmayan doktor ve mühendis beklemeyen farklı bölümlerden de olsa kafa yapısı uyuşan,anlayışlı,itaatkar,tahsilli,temiz biriyle (melek gibi oldu) evlenmeyi her erkek ister.Hele birde ek geliri varsa yemede yanında yat ama hayat öyle değil işte. Öyle bir kız yok.Evlilik şans işidir bazı şeyleri akışına koymak,acele etmemek gerek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fss1403

    Tam böyle bir konu arıyordum. Yaş kemale erdi tabi evlen baskıları gelmeye başladı. Aslında yabancı birisini istiyordum olmadı. Neyse geçenlerde bizimkilerin bir tanıdığı varmış öğretmen, kız geldi haber gönderdiler bizimkiler. Gelsin bir görüşelim demişler çıktık gittik. Kızın ben netten resmini bulmuştum öyle bir kız bekliyordum. Gidince gözüm o kızı aradı anladımki resimdeki kız değilmiş. Kıza gelince çirkin çıktı gerçi resimdeki de çirkindi, biraz hayalkırıklığı oldu ama sonradan idare eder zaten fazla güzel aramıyorum dedim kendimce. Ailemle gittik tabi bizimkilerle kızın ailesi sohbet etti ben fazla konuşmadım bile sadece kendine güvenen bir tip gibi rahat davrandım.Bu arada memurum bende, maaşım ek ders almayan bir öğretmenden yüksek. Ayrıca yükselme imkanım var öğretmen gibi değilim yani. Gelelim cevaba kızın annesi aramış ne demiş biliyormusunuz biz aslında öğretmen istiyorduk ta, yok yaza kadar bekleyelimde diye saçmalamışlar kısaca olmadı. Ben ille öğretmen olsun diye düşünmedim hiçbir zaman hatta çalışan bile şart değil. Öğretmenlerin havalı olduğunu biliyordum ama bunu şimdi daha iyi anladım ve kendi kendime diyorum çirkini böyleyse güzeli nasıldır ? Şahsen aileme bulacaksanız öğretmen olmasın demeye başladım olmaz demiyorum ama istemiyorum artık. Parasıda mesleğide umrumda değil benim bir şerefim var hem bence öğretmenliğin hiç bir karizması yok. İşte böylelerinin hayatta öğretmen veya başka bir meslek sahibi olmasından başka bir özelliği yok sırf maaşı var diye biriyle evlenmeyin. Kaybeden kız oldu her şey iş para değil ben serseri değilim hovarda değilim ailem temiz üstelik kız annemin köylüsü tanıdık yani. Bazı bayanlar nasıl evde kalıyor yav diye kendi kendime çok düşündüm demek çoğu bundanmış. Bakalım istediği beyaz atlı muallimi bulabilecekmi ??? Tabi o buna bakarsa...
    Ulan boş gezeninden doktoruna kadar hepsi öğretmen istiyor bazılarıda böyle kendini bir halt sanıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.

    bravo birader. insani açıdan söylediğin şeylerin arkasındayım(şeref,terbiye..)
    zaten bayanları anlamak zor,
    ben de en çok evde kalan kızlara gülüyorum zaten:):)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.Modeon

    Öğretmenle evlenmek isteyen birisi kız istemeyle filan hele aynı civarda maaş alıyorsa birde memursa mümkün değil alamaz.Haa ben illa tahsilli biriyle evleneceğim bu sosyal sorumlulukları gelişmiş,iyi bir eğitim almış öğretmen olacak diyen varsa işe eğitim fakültesinde daha iyi bir fakülte okuyarak başlamalı.Onun dışında atanmayı bekleyen veya yeni atanmış biriyle kafa yapısının uyuşması evliliğin yolunda gitmesi zor biraz da güzelse ve ego manyağıysa çok zor.Nedeni ise kendi bölümünde okurken neden birini seçmedi sonuçta o da insan onunda planları,cinsel ihtiyacı,kendini kabul ettirme kaygısı,yaş kaygısı var.Tüm bunların hepsini verebilecek onlarca erkek adayı dururken neden uzun soluklu bir ilişki düşünmedi.Bunun cevabı gayet açık.Böyle olmayan doktor ve mühendis beklemeyen farklı bölümlerden de olsa kafa yapısı uyuşan,anlayışlı,itaatkar,tahsilli,temiz biriyle (melek gibi oldu) evlenmeyi her erkek ister.Hele birde ek geliri varsa yemede yanında yat ama hayat öyle değil işte. Öyle bir kız yok.Evlilik şans işidir bazı şeyleri akışına koymak,acele etmemek gerek.

    Yoktur demeyelimde bulunması imkansıza yakındır diyelim. yukarıdaki mesajımı okursan bazı istisnalar olduğunu görebilirsin.





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryner

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

    Öğretmen maaşı ek ders dahil 3000 lira okul müdürlerı full ek dersli 3500 alıyor. Üniversitede öğretim görevliliğide yaparsan aylık +600

    kardesş öğretmenlikte 5.yılım bekar aldığım maaş 1630 tl , 400-500 arasıda ek ders var

    siz ne öğretmenisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıpçı bulun gençler iyi para aliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acıyokraki


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ryner

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

    Öğretmen maaşı ek ders dahil 3000 lira okul müdürlerı full ek dersli 3500 alıyor. Üniversitede öğretim görevliliğide yaparsan aylık +600

    kardesş öğretmenlikte 5.yılım bekar aldığım maaş 1630 tl , 400-500 arasıda ek ders var

    siz ne öğretmenisiniz

    ortaokul öğretmeniyim
    meslek lisesi öğretmenleri hariç tüm öğretmenler kademe/kıdemlerine göre aynı maaşı alırlar
    sadece
    evli olup eşi çalışmayan kişiler ve çocukları olanlar çocuk yardımı alabilirler




  • Allah beni kadın kısmının parasına mecbur bırakmasın..

    Ben ne yapar eder kazanır geçindiririm evi . Ondan gelecek para eve ancak sıkıntı getirir . Çünkü kadın kısmının çenesi durmaz en ufak bir tartışmada yüzüme vurulur o para .

    Az olsun ama temiz olsun en güzeli.

    Bu arada konu sahibi evlenmek için bir hayat arkadaşı aramıyor bildiğin para avcılığına dökmüş işi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.